Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Εμπειρίες για το νέο αίμα του ΠΑΟΚ…

Σε ένα φιλικό με τόσες απουσίες ήταν λογικό να πάρουν χρόνο συμμετοχής πολλοί παίκτες νεαροί ή που δεν παίζουν πολύ. Ο Χακόμπο έδειξε έτοιμος για την 11άδα, ο Λόρενς και ο Φωτάκης ήταν βελτιωμένοι και ο Κατσικά έδειξε επίσης έτοιμος για βασικός.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ
Σανθ ΧΑΚΟΜΠΟ
Ενέπνεε εμπιστοσύνη. Το ντεμπούτο του Ισπανού πορτιέρο ήταν θετικότατο.  Όσες φορές χρειάστηκε έδειξε ετοιμότητα και καθάρισε τις επικίνδυνες φάσεις που δημιουργήθηκαν, έχοντας και πολύ καλές εξόδους…
Αλέξης ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ήταν καλύτερος σε σχέση με την εμφάνιση που έκανε στο Περιστέρι και είχε περισσότερες προωθήσεις. Και πάλι όμως του έλειπε η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση. Χρειάζεται κι άλλη βελτίωση.
Γιώργος ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Ήταν σταθερός και κέρδισε τις περισσότερες μάχες. Εδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, αποφεύγοντας τα λάθη που έκανε σε επίσημα ματς. Θα επιστρέψει στην 11άδα αφού τραυματίστηκε ο Βιβιάν
Χρήστος ΙΝΤΖΙΔΗΣ
Δεν έκανε κάποιο λάθος και έδειξε να μπαίνει ακόμη περισσότερο στο πνεύμα της πρώτης ομάδας. Άλλωστε όπως είναι φέτος το ρόστερ είναι η 4η επιλογή στα στόπερ και θα χρειαστεί να βοηθήσει.
Άλβες ΛΙΝΟ
Ξεκίνησε πολύ νωθρά το παιχνίδι, έκανε ορισμένα αβίαστα λάθη, αλλά σταδιακά βελτιώθηκε και βοήθησε τον ΠΑΟΚ και στην ανάπτυξή του. Ωστόσο ο Δικέφαλος περιμένει περισσότερα από τον Βραζιλιάνο.
Εγκούς ΚΑΤΣΕ
Έκανε τη γνωστή δουλειά που κάνει σε κάθε ματς. Έτρεξε, έκοψε, ντούμπλαρε μαρκαρίσματα και έκανε πολύ βρώμικη δουλειά χωρίς να κάνει όμως κάτι άλλο ιδιαίτερο. Είναι εργαλείο όμως για την ομάδα.
Γιώργος ΦΩΤΑΚΗΣ
Ανέβηκε η απόδοσή του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει και ο ίδιος. Έδειξε όμως πιο έτοιμος και βρίσκει σταδιακά τον εαυτό του.
Λίαμ ΛΟΡΕΝΣ
Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ήταν θετικός και βέβαια έβγαλε την ασίστ στο Γιάννου στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Φαίνεται πάντως ότι ακόμη δεν έχει φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του.
Μπερτράν ΡΟΜΠΕΡ
Χωρίς να είναι κακός σε κάποιες περιπτώσεις έμοιαζε εκτός κλίματος. Του συμβαίνει σε πολλά ματς… Ωστόσο είχε ένα δοκάρι και δεν αρκετές καλές κινήσεις από αριστερά, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει παραπάνω πράγματα.
Γιώργος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό. Πάει καιρός από την τελευταία φορά που έπιασε υψηλά στάνταρ. Έπαιξε δεύτερος επιθετικός και γενικότερα δεν απείλησε ιδιαίτερα.
Απόστολος ΓΙΑΝΝΟΥ
Ενώ είχε και πάλι αρκετές ημιτελείς προσπάθειες και δεν του βγήκαν οι συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, έτρεξε, πίεσε και πέτυχε ένα ωραίο γκολ, οπότε η παρουσία του κρίνεται θετική.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Είχε διάθεση, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει κάποια φάση όπως θα ήθελε παίζοντας στην επίθεση.
ΚΙΤΣΙΟΥ: Δε φάνηκε τόσο, αλλά ανασταλτικά δεν ήταν κακός.
ΔΕΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ: Είχε καιρό να παίξει στην 1η ομάδα, θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες
ΠΟΠΟΒΙΤΣ: Έχει σπουδαίες προοπτικές, αλλά ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά του στην πρώτη ομάδα.
ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ: Έπαιξε λίγο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΙΟΣΕ: Έπαιξαν λίγο για να κριθούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου