Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σαββίδης τα είπε με Αντώνη Σαμαρά!

Τα ΣΠΟΡ είχαν προϊδεάσει για τις επαφές του Ιβάν Σαββίδη με τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας από το χθεσινό ρεπορτάζ, το οποίο επιβεβαιώνεται.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες των ΣΠΟΡ από την Αθήνα, ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε αναλυτικά με τον Αντώνη Σαμαρά, τον πρωθυπουργό της χώρας. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά και ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και για την προσπάθεια που κάνει ο ομογενής επιχειρηματίας για την ανασυγκρότηση της λαοφιλούς ομάδας σε όλα τα επίπεδα.
Όπως είχαν αναφέρει τα ΣΠΟΡ πρόθεση του ομογενή επιχειρηματία είναι να προωθήσει το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ στο δημόσιο. Ακόμη συζήτησαν και άλλα βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και πιθανές επενδύσεις που θα γίνουν στο μέλλον, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται η τελευταία πληροφορία και από τις δύο πλευρές. Αντώνης Σαμαράς και Ιβάν Σαββίδης μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα και είναι βέβαιο ότι θα συναντηθούν εκ νέου.
Το πιο σημαντικό από αυτή την συζήτηση που είχαν, είναι πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μιλά απευθείας με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και αυτό το γεγονός από μόνο του, αποδεικνύει και την δυναμική του. Λόγω φόρτου εργασίας, δεν έγινε χθες η συνάντηση του Σαββίδη με τους συνδέσμους.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΡΥΖΑ
Χθες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα. Οι δύο άνδρες μίλησαν αναλυτικά για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα επί αρκετή ώρα. Κυρίως η προσπάθεια του Σαββίδη σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στην καλύτερη δυνατή οργάνωση του ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Και οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου