Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Αύριο στη Λίγκα ο Βρύζας

Διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 12.00, όπου το “παρών” αναμένεται να δώσει κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας. Η αυριανή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας κρίνεται σημαντική, μετά μάλιστα τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό στάδιο στο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Κρίσιμο είναι και το θέμα που αφορά την αδειοδότηση ομάδων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Oλοι μαζί μία γροθιά!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ήταν αυτός, που πήρε την πρωτοβουλία και ενημέρωσε από νωρίς τα στελέχη της ομάδας για το δείπνο στην ταβέρνα που διατηρεί στην Πολίχνη, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Στέφανος Σαράτσης.
Ο Βρύζας αντιλήφθηκε ότι οι δύο τελευταίες εμφανίσεις προκάλεσαν έναν αρκετά μεγάλο προβληματισμό γύρω από την πορεία του Δικεφάλου και σκέφτηκε ότι χρειάζεται συσπείρωση στο εσωτερικό της ομάδας. Τι καλύτερο λοιπόν να δειπνήσουν όλοι μαζί και να έρθουν πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. 

Το χάρηκαν παίκτες και τεχνικό τιμ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάθισαν παρέες – παρέες, ανάλογα και με τις ηλικίες ή με τις φιλίες που έχει ο καθένας, κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης τα έλεγε με τον Λάσλο Μπόλονι, ενώ στις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε και τα μέλη του τεχνικού τιμ παρουσία και του γενικού αρχηγού Κώστα Ιωσηφίδη.
Πάντως, είναι γεγονός ότι παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ χάρηκαν αυτή τη βραδιά και την Κυριακή στην Κέρκυρα θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή στις νίκες.
 Η διοίκηση πιο κοντά στην ομάδα
Στο παρελθόν έχουν γίνει πολλά γεύματα και δείπνα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Η ιδιαιτερότητα της χθεσινής βραδιάς στην Πολίχνη, ήταν το γεγονός ότι στο δείπνο βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με όλα τα μέλη του να δίνουν το παρών τους.
Η κίνηση αυτή μπορεί να εκληφθεί και ως μήνυμα στήριξης προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Μήνυμα, ότι είναι κοντά τους ακόμα και σε περιόδους που δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο στόχος φυσικά είναι ν’ αφήσουν όλοι πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, για να επικεντρωθούν στη δύσκολη συνέχεια.

“Βγάλτε ψυχή και πάθος!”

Δεν ήταν ΠΑΟΚ αυτός που είδαμε στο Αγρίνιο και αυτό το παραδέχονται και οι πρωταγωνιστές. Οι οποίοι οφείλουν να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες. Διότι τα αποτελέσματα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό, μόνο θλίψη και προβληματισμό δημιουργούν.
Χθες ο Τσιρίλο έστειλε το μήνυμα της ανάκαμψης, το οποίο είναι αναγκαίο για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και εκεί, στο μίνι πρωτάθλημα, να διεκδικήσει τη μέγιστη διάκριση.
Ο Ιταλός αμυντικός είπε αρχικά για το γκολ που πέτυχε: “Το γκολ το αφιερώνω στη σύζυγό του, τη Ελένη και την κόρη μας. Είναι οι άνθρωποι που με αγαπούν και τους λατρεύω και μου δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη για να προσφέρω. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα ήταν άσχημα”.
Ο Τσιρίλο πανηγύρισε πολύ έντονα το γκολ και με τον τσαμπουκά του και τη δύναμη ψυχής του δείχνει πως υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που έχουν τα ψυχικά αποθέματα για την αντεπίθεση διαρκείας που είναι απαραίτητη να γίνει από εδώ και στο εξής. Ο Μπρούνο είπε ακόμη: “Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι πικραμένοι με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Τους καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση, είναι να προσπαθήσουμε περισσότερο. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η πορεία μας στο πρόσφατο παρελθόν με τις επιτυχίες επί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αυτό αποδεικνύουν. Ο βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό πρέπει να γίνει στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Κέρκυρα. Γενικά θα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, για να συγκεντρώσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Και με αυτόν τον τρόπο, να μπούμε στα πλέι οφ και εκεί να έχουμε ένα συγκεκριμένο στόχο. Πρέπει να βγάλουμε τα ψυχικά μας αποθέματα για να τα καταφέρουμε”.
Πρόσθεσε ακόμη ο Ιταλός αμυντικός: “Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Το βασικό είναι να πάρουμε μπροστά και να μην σταματήσουμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία”.
Ο Τσιρίλο πέτυχε προχθές το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Θα προτιμούσε να συνδυαστεί αυτό το γκολ με μία νίκη, όμως αυτό ελπίζει να συμβεί στο άμεσο μέλλον.
Στις 29 Αυγούστου του 2010 είχε σκοράρει σε επίσημο παιχνίδι τελευταία φορά. Το προχθεσινό ήταν το 4ο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

“Μόνο νίκες μέχρι το τέλος”

Με την προσοχή στραμμένη στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις. Πριν από την έναρξη, πάντως, της απογευματινής, ο Λάσλο Μπόλονι προχώρησε σε μια σύντομη κριτική της απόδοσης που είχαν οι παίκτες του στο ματς της περασμένης Κυριακής εναντίον του Παναιτωλικού. Αρχικά, ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε, όπως είχε κάνει και στις δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο, τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ.
“Μου άρεσε η αντίδρασή σας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, προκειμένου να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Θα είναι πολύ θετικό αν καταφέρουμε να πετύχουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος”, συμπλήρωσε ο Μπόλονι, απευθυνόμενος στους παίκτες του.