Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο Γιάννου για 11άδα

Ο Λάσλο Μπόλονι έδειξε ότι σκέφτεται να επαναφέρει στο παιχνίδι με την Κέρκυρα τον Απόστολο Γιάννου στη βασική 11άδα του ΠΑΟΚ, καθώς ο Φωτάκης θα απουσιάσει αφού θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του, ενώ ο Ίβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος αφού δεν έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του.
Ο Γιάννου μπορεί να ήταν εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι πολύ πιθανό να παίξει βασικός στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ξεκινώντας στη θέση πίσω από τον επιθετικό.’
Σήμερα η προπόνηση του Δικεφάλου είχε απουσίες, καθώς απουσίαζαν και οι Τσουκαλάς και Γεωργιάδης, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.
Οι δύο από τους τρεις φαντάρους του ΠΑΟΚ (ο «Κλάους» είχε παρουσιαστεί στια αρχές Μαρτίου και είναι πιο… νέος) ταξίδεψαν μέχρι τη Λιβαδειά για φιλικό της Εθνικής Ενόπλων
Από εκεί και πέρα έλειψαν και οι νεαροί Παναγιωτούδης και Κωνσταντινίδης οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική νέων, ενώ εκτός κανονικού προγράμματος παραμένουν Ίβιτς και Έτο που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα, και ο Κρέσιτς που συνεχίζει τις θεραπείες του.

O Aρετόπουλος στην Κέρκυρα

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τον σύνδεσμο Τρικάλων ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα, που θα αρχίσει τελικά την Κυριακής στις 19:30.Βοηθοί του θα είναι οι Γκάγκας (Λάρισας) και Γεωργιάδης (Κοζάνης), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας).
Αναλυτικά οι διαιτητές
Άρης – Πανιώνιος:Κάκος 
Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός: Παππάς 
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός:Τριτσώνης 
Ατρόμητος – Skoda Ξάνθη:Μήτσιος 
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Βοσκάκης 
ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης:Σπάθας 
ΑΕΚ – Παναιτωλικός:Δασκαλόπουλος 
Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Αρετόπουλος

Οι ασπρόμαυρες πληγές!

Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί για παράδειγμα το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε μέχρι τώρα διπλάσια γκολ από αυτόν του δεύτερου;
 Στην πραγματικότητα αυτή είναι και η βασική διαφορά, αφού στα πρώτα 45 λεπτά των αγώνων του, ο “Δικέφαλος” δέχτηκε γκολ 14 φορές και στα δεύτερα 45λεπτα μόλις επτά. Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου μετράει 18 γκολ στην επίθεση και αυτός του δεύτερου 17. Ο χαρακτηρισμός “πληγή” δεν είναι λοιπόν καθόλου υπερβολικός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, αφού αν τα παιχνίδια τελείωσαν σε αυτό, ο ΠΑΟΚ θα είχε τώρα τρεις νίκες λιγότερες, μία επιπλέον ισοπαλία και δύο περισσότερες ήττες.
Η διαφορά έγκειται ουσιαστικά στα εκτός έδρας παιχνίδια αφού με εξαίρεση τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο ΠΑΟΚ της Τούμπας δεν έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο. Μακριά από την Τούμπα όμως οι συγκρίσεις οδηγούν σε αρνητικά συμπεράσματα. Ο ΠΑΟΚ ως φιλοξενούμενος δέχτηκε επτά γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μόλις τρία στο δεύτερο. Ετσι αν τα παιχνίδια έληγαν στο 45΄, θα είχε δύο “διπλά” λιγότερα και κυρίως πέντε βαθμούς λιγότερους.

“Τελικός το παιχνίδι για την Κέρκυρα”

Στον ρυθμό του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ κινούνται οι παίκτες της Κέρκυρας και οι φίλαθλοι της ομάδας. Η κινητοποίηση που επικρατεί στο νησί των Φαιάκων είναι μεγάλη.

Και τη μεγάλη δίψα των Κερκυραίων για να ενισχύσουν τη ομάδα τους αλλά και να παρακολουθήσουν τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε χθες με δηλώσεις του στον Sport 103 FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Κέρκυρας, Ηλίας Αλεξόπουλος.

Το πιο σημαντικό μήνυμα όμως που έστειλε μέσω των δηλώσεων που έκανε, ήταν πως οι Κερκυραίοι σέβονται απεριόριστα τον ΠΑΟΚ. Όμως μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες θα διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Ηλίας Αλεξόπουλος εξήγησε γιατί το παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ στις 19:30 και όχι στις 15:00 όπως αρχικά είχε οριστεί από την Λίγκα. Ο Αλεξόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ των άλλων:

“Ακριβώς την προηγούμενη παρέλαση, στις 28 Οκτωβρίου, συνέβησαν διάφορα περιστατικά με διαμαρτυρίες κατοίκων που ακύρωσαν την παρέλαση. Επομένως περισσότερο με προληπτική διάθεση και για να έχει η αστυνομία το χρόνο αν συμβεί κάτι το απευκταίο, αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί στις 19.30 κι όχι στις 15.00”.
Ο Ηλίας Αλεξόπουλος είπε για το παιχνίδι της Κυριακής: “Είναι ένα παιχνίδι - τελικός για μας, μετά και την ήττα στο Παγκρήτιο την προηγούμενη αγωνιστική. Στην διάθεση των φιλάθλων είναι 2.800 εισιτήρια και πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει το “παρών” στο γήπεδο, μια και όλοι γνωρίζουν την κρισιμότητα του ματς”.

Ο Αλεξόπουλος μίλησε και για τους παίκτες που θα απουσιάσουν ή όσους κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι. Και τόνισε: “Ο Αμπντούν Οσμάν που αγωνίζεται στο κέντρο, είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την αγωνιστική της ποινής του. Επιστρέφει όμως ο Γκουστάβο για τον οποίο όπως γνωρίζω, είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γκουστάβο θα καλύψει το δεξί άκρο στην άμυνα. Επίσης οι Ιωάννου και Αγρίτης κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, ένα αγώνα δρόμου για να αποθεραπευτούν και να τεθούν στη διάθεση του κ. Γκράθια”.