Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην πρεμιερα των Play Off

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

1η αγωνιστική ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (2η Μαΐου)
2η αγωνιστική Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (7η Μαΐου)
3η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (10η Μαΐου)
4η αγωνιστική Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (13η Μαΐου)
5η αγωνιστική ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (16η Μαΐου)
6η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (20η Μαΐου)


 

Να σκοτώσουμε ή να πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο στα πλέι οφ

Ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε μία συνέντευξη στα «Σπορ του Βορρά» μιλώντας για τα επερχόμενα πλέι οφ και φάνηκε ότι προσπαθεί να αφυπνίσει την ομάδα αλλά και τον κόσμο για να πετύχει ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλει.
Ο Ουρουγουανός έδωσε για ακόμη μία φορά φοβερές ατάκες στέλνοντας τα δικά του μηνύματα, τονίζοντας ότι μέσα στο γήπεδο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει ή να σκοτώσουν ή να πεθάνουν. Είπε με άλλα λόγια το γνωστό σπαρτιατικό ρητό που έλεγε «ή ταν ή επί τας»...

Αρχικά είπε:
«Δε βρισκόμαστε καλά, δεν είμαστε καλά, αλλά πρέπει να πάμε στα πλέι οφ να δείξουμε τα αρχ...α μας, να τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να ανατρέψομε αυτό που έγινε. Θα τα δώσουμε όλα».

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων που θα γίνουν με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ τον Ατρόμητο; Και με ποιες προοπτικές;
«Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι αντίπαλοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Είναι βασικό όμως να είμαστε σοβαροί. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω όλες τις μαλακίες που κάναμε μέχρι τώρα και να βγούμε για να κερδίσουμε από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο».

-Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων. Θα παίξει ρόλο ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος και σε ποια έδρα θα ξεκινήσετε την προσπάθειά σας;
«Η κλήρωση θα είναι το ίδιο, δεν έχει σημασία. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να “σκοτώσουμε” τον αντίπαλο ή να πεθάνουμε εμείς. Και να αφήσουμε στην άκρη όλο το “μπλα μπλα”, τα μεγάλα λόγια που δεν έχουν ουσία και όλα όσα μας κοστίζουν. Πρέπει να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με νεύρο, με τσαμπουκά και μετά εάν κερδίσεις ή χάσεις, θα εξαρτάται από την προσπάθεια που θα κάνεις μέχρι το τέλος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε με τα παντελόνια μας πάνω και όχι κάτω».

-Ο κόσμος είναι προβληματισμένος, αισθάνονται άσχημα οι φίλαθλοι, θέλεις να πεις κάτι;
«Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα ποτέ δεν τους έχουμε ζητήσει τίποτα. Πάντα αυτοί, μόνοι τους ήταν εκεί που έπρεπε να βρίσκονται. Όμως, από την άλλη, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή που χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου πάλι. Και όποιος έρθει στο γήπεδο, να έρθει με τη, καρδιά του. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας. Και εάν κάποιος έρθει στο γήπεδο για να βρίσει κάποιον, καλύτερα να έρθει να βρίσει εμένα και όχι κανέναν άλλον”.

-Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια; Είσαι έτοιμος;
«Πολλές φορές δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και αναφέρομαι σε όλη την ομάδα. Όμως πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τα πλέι οφ».

Κλήρωση και μίνι διαρκείας

 
Πρόβλημα δημιουργεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ η καθυστέρηση στην διεξαγωγή της κλήρωσης για τα πλέι οφ. Γιατί άλλαξε το πρόγραμμα, τι θα συμβεί από εδώ και πέρα…
 Παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια η SuperLeague διοργανώνει την κλήρωση των πλέι οφ μία ημέρα μετά την λήξη της κανονικής περιόδου, έτσι ώστε και οι ομάδες και οι ΠΑΕ να κανονίσουν το πρόγραμμά τους. Αυτό δεν συνέβη φέτος και δημιουργεί ένα χρονικό ζήτημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα αφορά την διάθεση των μίνι διαρκείας, που αποτελεί παραδοσιακή και απαραίτητη διαδικασία για τον Δικέφαλο του Βορρά. Τώρα όμως με την καθυστέρηση που προέκυψε και ειδικά αν το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ κληρωθεί για την Τούμπα, τα περιθώρια πώλησης διαρκείας θα είναι ελάχιστα. Αυτό γιατί μεσολαβεί Σαββατοκύριακο αλλά και η αγία της Πρωτομαγιάς την άλλη Τρίτη. Όλα αυτά σε ένα έτσι και αλλιώς δύσκολο τοπίο για τέτοιου είδους κινήσεις.
Από την λίγκα λένε ότι η μικρή καθυστέρηση προέκυψε μετά από το έγγραφο της αστυνομίας που δημιουργούσε πρόβλημα για την δεύτερη αγωνιστική, που δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί κοντά στις εκλογές της 6ης Μαϊου. Όπως λένε, αφού ξεπέρασαν αυτό το ζήτημα και όρισαν τους αγώνες για την Δευτέρα 7 Μαϊου όρισαν και την κλήρωση.
Θυμίζουμε ότι βάσει απόφασης διοικητικού συμβουλίου, οι τιμές των μίνι – διαρκείας θα είναι ίδιες με τις περσινές (20-25-35-50-100-120 ευρώ) με κάποιες μειώσεις σε συγκεκριμένες θύρες.

Στις 14:00 η κλήρωση με Κλάους

Το διήμερο ρεπό των παικτών του ΠΑΟΚ θ’ αποτελέσει από σήμερα μία… ευχάριστη ανάμνηση, αφού στις 16.30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στη Νέα Μεσημβρία και ταυτόχρονα η πρώτη ενόψει των πλέι οφ. Λίγο νωρίτερα, στις 14.00’, θα γίνει στην Σούπερ Λίγκα η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων στις έξι αγωνιστικές. Τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης και από τους παίκτες ο Κλάους Αθανασιάδης που θα τοποθετηθεί σχετικά με την σειρά των παιχνιδιών. Ο Λάσλο Μπόλονι αναμένεται να επιστρέψει το πρωί από το εξωτερικό και θα περιμένει τους παίκτες του για ν’ αρχίσει αυτήν τη μίνι – προετοιμασία για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Σήμερα θα φανεί και η κατάσταση των Λάζαρ και Κρέσιτς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με το βάρος να πέφτει στον Ρουμάνο, ο οποίος θα φανεί αν πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις.