Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«Σωστή επιλογή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο Κοστίν Λάζαρ σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Ρουμανίας αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα μέσα στην κρίση και επισήμανε για ακόμη μία φορά ότι δεν έχει μετανιώσει στιγμή για την επιλογή του.
Ο Ρουμάνος μέσος του Δικεφάλου μίλησε στην ιστοσελίδα «Realitatea.net» για την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας και όσα ζει ο ίδιος…
«Ηξερα για την κρίση στην Ελλάδα, προτού πάρω μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, αλλά στη Ρουμανία, τα προβλήματα είναι περισσότερα από ότι εδώ. Ακουσα επίσης ότι στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά τα εμπορικά κέντρα και οι καφετέριες είναι γεμάτα και αναρωτιέμαι που είναι η κρίση; Μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Δε μετανιώνω ούτε στιγμή που πήρα μεταγραφή για την Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Λάζαρ.
Το δημοσίευμα καταλήγει, τονίζοντας ότι το συμβόλαιο του Λάζαρ στον ΠΑΟΚ του αποφέρει 350.000 ευρώ, ετησίως και έχει προπονητή τον Λάσλο Μπόλονι, έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές ως τώρα.

Αναμένεται συνέντευξη Τύπου από το Βρύζα

Μάλλον για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αλλά σίγουρα πριν από τα πλέι οφ πάει η πολύαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Ζήση Βρύζα και των συνεργατών του για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ.
Είναι γεγονός ότι τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να απασχολούν έντονα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υπάρχει προβληματισμός για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου για να μην αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος πρόβλημα με την αδειοδότησή του.
Είναι δεδομένο ότι απαιτείται μέχρι τότε ένα ποσό μεγαλύτερο από 2,5 εκ. ευρώ για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και έτσι ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να κάνει για ακόμη μία φορά ένα κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την ομάδα.
Όπως και να έχει θα είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Βρύζα από τότε που ανέλαβε την προεδρία (είχε κάνει δηλώσεις μόνο τη μέρα που ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΟΚ ενώ είχε μιλήσει και στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ στις 5 Μαρτίου, αλλά εκεί μόνο σε όσους ήταν παρόντες) και γι’ αυτό η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Θέλει προσοχή η Δόξα Δράμας

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη τη Δόξα Δράμας στην Τούμπας και θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων (σε όλες τις διοργανώσεις) χωρίς νίκη που έχει στην έδρα του και ξεκίνησε από τον περασμένο Ιανουαρίο!
Ωστόσο η ήδη υποβιβασμένη Δόξα θέλει προσοχή, διότι παρότι έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό τη Superleague δεν έχει σταματήσει να παλεύει όλα τα παιχνίδια που δίνει και κατά καιρούς έχει κάνει… «κηδείες».
Φυσικά και ο ΠΑΟΚ έχει όχι απλά τον πρώτο λόγο, αλλά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει το ματς με τη Δόξα, αλλά αυτό πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο…
Τα ΣΠΟΡ για να σας φρεσκάρουν τη μνήμη, σας παρουσιάζουν όλα τα αποτελέσματα της Δόξας Δράμας μέσα στο 2012, όπου μπορείτε να δείτε ότι η ομάδα της Δράμας ουσιαστικά πάλεψε όλα τα ματς που έδωσε…
Αναλυτικά:
03/01/12 ΑΕΚ - Δόξα Δράμας 0-0
08/01/12 Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0
11/01/12 Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 2-0 (Κύπελλο)
14/01/12 ΟΦΗ - Δόξα Δράμας 2-0
18/01/12 Παναθηναϊκός - Δόξα Δράμας 1-0
22/01/12 Δόξα Δράμας – Αρης 1-3
25/01/12 Δόξα Δράμας - Αστέρας Τρίπολης 1-0
29/01/12 Δόξα Δράμας – Παναθηναϊκός 0-1
05/02/12 Αστέρας Τρίπολης - Δόξα Δράμας 1-0
08/02/12 Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας 0-2
12/02/12 Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός 2-1
15/02/12 Δόξα Δράμας – Κέρκυρα 0-1
19/02/12 Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 3-1
04/03/12 Δόξα Δράμας – Γιάννινα 1-0
07/03/12 Γιάννινα - Δόξα Δράμας 1-0
10/03/12 Ατρόμητος - Δόξα Δράμας 2-0
14/03/12 Δόξα Δράμας – Ατρόμητος 0-1
18/03/12 Πανιώνιος - Δόξα Δράμας 2-0
25/03/12 Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός 0-2
01/04/12 Ξάνθη - Δόξα Δράμας 1-0
08/04/12 Δόξα Δράμας – Εργοτέλης 1-1

Άπαντες παρόντες και ντόπες από Βρύζα

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο Λάσλο Μπόλονι είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην προπόνηση! Το σημερινό πρόγραμμα έγινε στην Τούμπα (μετά από την τριήμερη άδεια που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για το Πάσχα) και ο Ρουμάνος τεχνικός είδε λευκή τη λίστα απουσιών, καθώς τόσο ο Ίβιτς, όσο και ο Έτο προπονήθηκαν κανονικά.
Ωστόσο ο Μπόλονι ξέρει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λάζαρ και Φωτάκη, οι οποίοι θα απουσιάσουν από το ματς της Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας λόγω καρτών και έτσι ψάχνει λύσεις για τους δύο παίκτες που θα αγωνιστούν στα χαφ δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία.
Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος χαιρέτισε έναν έναν όλους τους παίκτες και τους ζήτησε να δείξουν μεγάλη προσοχή στο ματς της Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.
Πάντως σήμερα δεν έγιναν δοκιμές καθώς ο Μπόλονι προτίμησε στο πρόγραμμα κάποιες ασκήσεις τακτικής, αποφεύγοντας να δείξει τις σκέψεις του για την 11άδα που θα παρατάξει απέναντι στη Δόξα.
Ο Μπόλονι δούλεψε περισσότερο στην επιθετική ανάπτυξη και στην αμυντική συμπεριφορά.