Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)



















Άργησε να ξυπνήσει, έμεινε στην ισοπαλία (1-1)

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος διατηρήθηκε μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας, αλλά χωρίς να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή που έμεινε στους 8 βαθμούς (32β έναντι 24β.)
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά ο Ζαρντίμ τον άφησε στον πάγκο…
Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα ήταν αποπνικτική από τις 18:00 και μετά λόγω δακρυγόνων που έριξε η Αστυνομία έξω από τη θύρα 4 .
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Τζεμπούρ στο 27' αλλά ο ΠΑΟΚ πιο μαχητικός στο 2ο μέρος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88' στο τελικό 1-1.
ΤΟ ΜΑΤΣ
1' Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε (19:30)...
8' Σουτ του Μασάντο μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ, η μπάλα άουτ.
10' Σουτ του Ρομπέρ έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Κάρολ.
12' Σουτ του Τζεμπούρ μπλόκαρε ο Γλύκος.
14' Σουτ του Τζεμπούρ μέσα από την περιοχή χωρίς δύναμη μπλόκαρε ο Γλύκος.
27' ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο Τζεμπούρ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1.
46'Ο Δώνης έβαλε τον Κωνσταντινίδη στη θέση του Έτο.
53' Σουτ του Φουστέρ μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Γλύκος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
58' Σουτ του Μασάντο η μπάλα άουτ.
65' Ο Φουστέρ βγήκε μόνος με τον Γλύκο, αλλά το πλασέ που έκανε έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
67' Σουτ του Φωτάκη η μπάλα πολύ άουτ.
69' Καλό σουτ του Λίνο μπλόκαρε δύσκολα με δεύτερη προσπάθεια ο Κάρολ.
76' Φάουλ του Λίνο από αριστερά ο Κάρολ δύσκολα απομάκρυνε σε κόρνερ.
88' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης κινήθηκε ωραία από δεξιά και έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Αθανασιάδης από κοντά έκανε το 1-1!
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο (46' Κωνσταντινίδης), Βιβιάν, Κατσικάς, Λίνο, Φωτάκης, Κάτσε, Ρομπέρ (74' Σταφυλίδης), Σαλπιγγίδης, Λόρενς (67' Λάζαρ), Αθανασιάδης.
Ολυμπιακός: Κάρολ, Τοροσίδης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο (77' Φέισα), Φουστέρ, Μασάντο, Αμπντούν (87' Γκρέκο), Τζιμπούρ (71' Μήτρογλου).

«Ο ΠΑΟΚ είναι η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Λεονάρντο Ζαρνίμ μιλώντας μετά από το 1-1 της Τούμπας τόνισε:
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι ωστόσο στο τέλος επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να μας βάλει ένα γκολ και να ισοφαρίσει. Εμείς  θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχαμε και έτσι να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά τελικά ισοφαριστήκαμε και το ματς έληξε 1-1».
Για την απόδοση της ομάδας του είπε:
«Είμαστε ευχαριστημένοι περισσότερο από το δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο αλλά στο τέλος χάθηκε η συγκέντρωση μας και δεχθήκαμε ένα γκολ. Ωστόσο με λίγο περισσότερο προσοχή θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη σύμφωνα με τη συνολική απόδοση που είχαμε. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι…»
Για τον ΠΑΟΚ είπε:
«Ο ΠΑΟΚ έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι καλός στην επίθεση. Εμείς  προσπαθήσαμε να μειώσουμε την ικανότητα που έχει στην επίθεση και να μην τον αφήσουμε να κυκλοφορήσει καλά τη μπάλα. Ο ΠΑΟΚ είναι στη 2η θέση στη βαθμολογία και αυτό δείχνει ότι είναι η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ως τώρα».

Κλάους ο λυτρωτής - δολοφόνος!

Το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 88’ κράτησε τον κακό ΠΑΟΚ όρθιο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το τελικό 1-1 της Τούμπας κράτησε τον Δικέφαλο σε απόσταση 8 βαθμών από τους ερυθρόλευκους που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε στους 24 βαθμούς με την ισοπαλία, ο Ολυμπιακός πήγε στους 32, αλλά μέχρι την ισοφάριση του Κλάους στο 88’ οι ερυθρόλευκοι πήγαιναν στο +11…
Ο Στέφανος Αθανασιάδης έφτασε στα 12 γκολ τη φετινή σεζόν από τα οποία τα 8 στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στη 2η θέση των σκόρερ πίσω από τον Τζεμπούρ που έφτασε στα 9.
Ο Κλάους έχει σκοράρει στα 7 από τα 8 φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μένοντας άσφαιρος μόνο στο ματς με τον Πλατανιά όπου έχασε πέναλτι!
Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια (πέντε στην Ελλάδα και δύο στην Ευρώπη) έχει βρει δίκτυα στην Τούμπα και συνολικά εντός έδρας μετράει 8 γκολ (είχε βάλει δύο με τη Μπνέι Γιεχούντα)…

«Να φτιάξουμε ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά από το 1-1 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ρωτήθηκε αρχικά αν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.
Εκεί είπε:
«Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου διότι όταν ένα παιχνίδι φτάνει σε αυτό το σημείο που έφτασε και δεν το χάνεις, τότε ναι μπορείς να πεις ότι είσαι ευχαριστημένος.
Είχαμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας καλά στο γήπεδο στο α’ μέρος, είχαμε οργάνωση αρκετά καλή, αλλά μας έλειπε η μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να κάνουμε κάτι  περισσότερο.
Η ομάδα προσπάθησε πολύ απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μεγάλη ποιότητα και το ότι διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος να πάρουμε κάτι από το ματς είναι έναν από τα στοιχεία που μπορούμε να κρατήσουμε
Εκεί που θέλω να σταθώ όμως και να δώσω δημόσια συγχαρητήρια είναι στον νεαρό μας, τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Όταν βάζεις ένα τέτοιο παιδί στη φωτιά και παρότι οι 2-3 πρώτες ενέργειες δεν του βγήκαν, έδειξε φοβερό χαρακτήρα και μας κερδίζει όλους με την παρουσία του. Δείχνει ότι μπορούμε να βγάλουμε έναν μεγάλο παίκτη για τον ΠΑΟΚ»
Σε ερώτηση για το αν υπήρξε έλλειψη συνοχής ειδικά από τη μεσαία γραμμή και πιο μπροστά είπε:
«Πρώτα από όλα πρέπει να δούμε ότι είχαμε απέναντί μας μία καλή ομάδα με σωστή οργάνωση, την οποία δύσκολα μπορείς να διασπάσεις.
Η αλήθεια είναι ότι ίσως μπήκαμε λίγο  πιο φοβισμένα από ότι έπρεπε στο ματς μέχρι το 20’. Μετά βάλαμε κάτω τη μπάλα, αλλά δεν είχαμε  καθαρές ευκαιρίες. Είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε. Μας έλειψαν κάποιες καλές πάσες…
Ο καλός Λόρενς, ο καλός Ρομπέρ, όπως ήταν στο α’ μέρος που έδειξε καλύτερο πρόσωπο είναι σημαντικοί για μας στην προώθηση του παιχνιδιού για να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».
Σε ερώτηση για την παρουσία της ομάδας μετά από το γκολ τόνισε;
«Με όλο αυτό που γίνεται με την ανάλυση κάθε στιγμής στο ματς νομίζω ότι υπάρχει μία υπερβολή στην Ελλάδα. Παρακολούθησα το ματς Σάλκε – Ολυμπικός και μέχρι να βάλουν το γκολ οι Γερμανοί είχαν 21 τελικές προσπάθειες και 75% κατοχή μπάλας. Μόλις πέτυχε το γκολ άλλαξε η κατάσταση.
Πάντα και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και παλεύουν  μέχρι το τέλος για να την πάρουν. Εκεί θα μετρήσει και το λάθος, όποια κάνει λάθος θα το πληρώσει...»
Για το πώς βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται 2ος αλλά και στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είπε:
«Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία να ασχολούμαστε συνέχεια με αυτή τη διαδικασία.
Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε ένα πλάνο το οποίο θα ανακοινωθεί για να δούμε τι στόχους μπορούμε να πετύχουμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για το τι μπορούμε να κάνουμε. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Να φτάσουμε να διεκδικεί το πρωτάθλημα. Όταν οριστικοποιηθούν οι στόχοι μετά από τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ιδιοκτησία της ομάδας, θα μιλάμε πιο εξειδικευμένα. Είναι ανώφελο να κοιτάμε μόνο τη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι να χτίσουμε την ομάδα που θέλουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Για την παρουσία του Βιβιάν Ματέους είπε:
«Ένα από τα σημαντικά μας προβλήματα είναι ότι ο Λόρενς και ο Βιβιάν Ματέους ήρθαν χωρίς προετοιμασία. Ο Ματέους πήγε αρκετά καλά με βάση την αποχή που είχε τόσον καιρό και σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος».

Ο Δώνης ρωτήθηκε μήπως με όλον τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με τις αποβολές οι παίκτες του έφτασαν στο άλλο άκρο, καθώς ήταν ένα ντέρμπι με μία μόλις κίτρινη κάρτα.
«Νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε σε μία σειρά τα πράγματα. Είναι  διαφορετικό πράγμα η  πειθαρχία για αγωνιστικά θέματα και άλλο αυτό που έχει γίνει με τις κόκκινες φέτος. Πρέπει να δώσουμε μία εξήγηση.
Αυτό που γίνεται φέτος με τις αποβολές το συναντώ πρώτη φορά στην  προπονητική μου καριέρα. Είναι περίεργο διότι αυτοί οι παίκτες δεν μου έχουν δώσει κανένα δικαίωμα στην προπόνηση. Ούτε καθυστερήσεις υπάρχουν, ούτε γκρίνια αν παίζει κάποιος ή όχι, ούτε τίποτα άλλο. Στον ΠΑΟΚ έχω τα καλύτερα αποδυτήρια που είχα ποτέ, και στις προπονήσεις δεν τίθεται θέμα για συμπεριφορά επαγγελματισμού.
Οι αποβολές των Λάζαρ, Λόρενς και του Χακόμπο (ο οποίος ακόμη δεν κατάλαβε κανείς τι έπαθε στο ΟΑΚΑ…) οδηγούν εύκολα σε συμπεράσματα για φαινόμενα απειθαρχίας, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι κάτι περίεργο. Και δεν ήμουν καθόλου υποψιασμένος σε αυτό.
Στο σημερινό ματς πάντως πιστεύω ότι ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες…»
Τέλος σε ερώτηση για την αλλαγή  του Έτο στο ημίχρονο είπε:
«Ξεκίνησε στο ματς επειδή το ιατρικό επιτελείο μας διαβεβαίωσε ότι είναι καλά και συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις. Αντικαταστάθηκε γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος με την απόδοσή του…».

«Αστειότητες του Θεοδωρίδη!»

Ο Κώστας Σταφυλίδης απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με μία άνετη νίκη  από την Τούμπα.
Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova τόνισε ότι:
 
«Τόσο ο πρόεδρος, όσο κι εγώ δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ένα ματς που θα μπορούσε να λήξει 0-4 και 0-5 ήρθε ισόπαλο 1-1 και οι παίκτες θα πρέπει να προσέξουν στο μέλλον και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με ιδιαίτερες συνθήκες θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει άνετα. Όμως, οι παίκτες δεν ήταν προσηλωμένοι, ίσως κάτι τους επηρέασε. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά στις προπονήσεις και να αναβαθμίσουμε τον Ολυμπιακό, όπως θέλει και ο πρόεδρός μας», ήταν τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη.
Ο Κώστας Σταφυλίδης απάντησε στις προκλητικές δηλώσεις τονίζοντας ότι:
«Δεν ασχολούμαστε μ' αυτόν τον κύριο. Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Δεν του δίνουμε σημασία...»
Ο νεαρός αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ συνεχίζοντας τις δηλώσεις του είπε:
«Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μία ομάδα που δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε και αυτό μας αφήνει μία πικρία».
Για το παιχνίδι ο αμυντικός του Δικεφάλου τόνισε: "Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός και στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη". Όσο για το πρόβλημα στην κατοχή της μπάλας "είναι κάτι που θα το λύσουμε στην προπόνηση".
Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός πήρε πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στην Τούμπα ο Σταφυλίδης είπε: "Δεν μπορώ να πω πως ο Ολυμπιακό πήρε πρωτάθλημα Εμείς συνεχίζουμε και περιμένουμε ένα στραβοπάτημα του Ολυμπιακού".