Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο Δώνης, ο Αναστασάκος, ο Κηπουρός, και ο Σαλπι!

Ο Φώτης Κηπουρός, που είναι φέτος βασικός τερματοφύλακας του Πλατανιά, είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Δώνη για 4,5 χρόνια! Ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε για τέσσερα χρόνια στη Λάρισα τον 37χρονο πορτιέρο, παρότι σ’ αυτά τα χρόνια έπαιξε μόλις σε 35 επίσημα ματς, από τα οποία τα 14 όταν η Λάρισα ήταν στη Β' Εθνική. Ο Δώνης είχε τον Κηπουρό και στον Ατρόμητο, καθώς την πρώτη χρονιά που πήγε στην ομάδα του Περιστερίου (2009-10) τον πήρε μαζί του, παρότι εκεί έμεινε μόλις μισή σεζόν...
ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ «ΣΑΛΠΙ»
Ο Φώτης Κηπουρός ήταν βασικός τερματοφύλακας στην Καβάλα τη σεζόν 2001-02 και είχε συμπαίκτη τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος εκεί τη σεζόν πέτυχε 20 γκολ σε 28 ματς Γ' Εθνικής. Η Καβάλα ανέβηκε τότε στη Β' Εθνική και ο «Σάλπι» επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να καθιερωθεί...
Ο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ, Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΔΩΝΗΣ…
Ο Ηλίας Αναστασάκος την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Αυγούστου του 2009 ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ επειδή ένιωθε ότι δε θα έπαιζε πολύ. Η ομάδα στην οποία μετακόμισε ήταν ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη τότε... Ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ συνεργάστηκε με τον Αναστασάκο και τα τρία χρόνια που ήταν στον Ατρόμητο και ο Σπαρτιάτης επιθετικός, ο οποίος φέτος βρίσκεται στον Πλατανιά, πέτυχε 17 γκολ σε 69 ματς πρωταθλήματος... Στον ΠΑΟΚ ο Αναστασάκος είχε 16 ματς πρωταθλήματος (2008-09) και 7 γκολ, ενώ είχε μία συμμετοχή στο Κύπελλο και τέσσερις στην Ευρώπη χωρίς να σκοράρει.
«ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ…»
Ένας ΠΑΟΚτσής πατέρας μαζί με το γιο του περίμεναν τους παίκτες του ΠΑΟΚ χθες έξω από την Τούμπα για να φωτογραφηθεί ο μικρός μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα. Όταν έφτασε ο Γιώργος Δώνης, επίσης φωτογραφήθηκε με τον μικρό ΠΑΟΚτσή. «Θύμισέ μου να σου δείξω στο youtube την γκολάρα που είχε βάλει ο κ. Δώνης στον Άγιαξ…», είπε ο πατέρας στον γιο του την ώρα που ο μικρός έπαιρνε αυτόγραφο από τον τεχνικό του «Δικέφαλου»…

Ο νόμος της Τούμπας και νίκη (2-0) με Πλατανιά...

Ο ΠΑΟΚ παρά τις σημαντικές του απουσίες επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά και παρέμεινε μόνος του στη 2η θέση της βαθμολογίας.
Ο Δικέφαλος είχε και πάλι τον έλεγχο από το πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να φάνει εύκολα σε καλές τελικές προσπάθειες και έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 45’ όταν ο Αθανασιάδης αστόχησε σε πέναλτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και 2ο πέναλτι σε καθαρό χέρι του Ποτουρίδη, ο Σαλπιγγίδης το εκτέλεσε εύστοχα στο 68’ και πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.

Το γκολ του Λίνο στο 73’ (μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σαλπιγγίδη) σφράγισε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ ο οποίος φέτος στην Τούμπα έχει 7Χ7 νίκες, πέντε στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη.
Ο Δικέφαλος δεν είχε στη σύνθεσή του τους Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Γεωργιάδης και Γκαρσία, καθώς τελικά και ο Ουρουγουανός έμεινε εκτός αποστολής, αφού εξαιτίας των νέων ενοχλήσεων που ένιωσε και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να κάνει νέες εξετάσεις.

«Θέλουμε ηγέτη τον Σάλπι και απόρθητη την Τούμπα»

Ο Γιώργος Δώνης μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Πλατανιά ήταν ικανοποιημένος από το νέο τρίποντο και από το γεγονός ότι τα πήγαν αρκετά καλά οι έξι συνολικά νεαροί που αγωνίστηκαν.
Σε ερώτηση για το αν κρατάει από το ματς με τους Κρητικούς την παρουσία των έξι 19χρόνων (Σταφυλίδης, Κάτσε, Πέλκας, Κίτσιου, Παναγιωτούδης και Κωνσταντινίδης), την ηγετική παρουσία του Σαλπιγγίδη ή το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι έχασε πέναλτι στο 0-0, ο τεχνικός του Δικεφάλου απάντησε:
«Και τα τρία τα κρατάω!
Και τα τρία πράγματα ήταν σημαντικά.
Είχαμε έξι παιδιά που έπαιξαν σήμερα, τα οποία από την αρχή που είναι μαζί μας από το καλοκαίρι έχουν δουλέψει σκληρά για να πάρουν ευκαιρία με την αξία τους. Κανένας δεν τους χαρίζει τις ευκαιρίες, αλλά με δουλειά τις κερδίζουν. Σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα για μας αν δε μας έδιναν αισιοδοξία και αυτοί οι νέοι που δίνουν σημαντικές βοήθειες…
Για τον Σαλπιγγίδη θα πω ότι θέλουμε να είναι ηγετική φυσιογνωμία μέσα στην ομάδα. Στα δύο τελευταία ματς βρήκε καλύτερο ρυθμό και είδαμε προσπάθειες που θύμισαν τον καλό Σαλπιγγίδη που ξέρουμε. Θέλουμε να έχει και συνέχεια αυτό…
Επίσης είναι σημαντικό ότι παρότι χάσαμε ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, εκεί που είχαμε κατά διαστήματα καλή παρουσία, αλλά ήμασταν πιο ζωηροί, δε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας  στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και τελικά πήραμε αυτό που θέλαμε».
Σε ερώτηση για το αν τελικά ταιριάζει περισσότερο στον ΠΑΟΚ να παίζει με τέσσερις χαφ στην ευθεία από ότι με ρόμβο είπε:
«Συμφωνώ μαζί σας. Δε θα το είχαμε αλλάξει αν όλα ήταν ομαλά από την προετοιμασία. Αυτό μας ταιριάζει περισσότερο γιατί έχουμε πολύ καλά αμυντικά χαφ, και είναι καλύτερα όταν παίζει ο ένας κοντά στον άλλο. Αλλά έχουμε πρόβλημα με την έλλειψη ακραίων.
Επίσης με το Λόρενς στην επίθεση ως 2ο φορ, πηγαίναμε καλύτερα στην προώθηση του παιχνιδιού. Σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να βελτιωθούν περισσότερο ο Σαλπιγγίδης και ο Αθανασιάδης. Η ανάγκη μας οδηγεί να επιλέξουμε κάτι άλλο σε σχηματισμό στα τελευταία ματς…»
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί αρχικά έκανε πλάκα:
«Θέλω να κάνει αρχικά ο γιος μου ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό στο ματς με την Κέρκυρα και μακάρι να βάλει κάποιο γκολ.  Όταν θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό θα ήθελα να τον έχω αντίπαλο. Ας βάλει κι εκεί γκολ… Στο 92’ και ενώ θα προηγούμαστε ήδη με 0-2…
Με τη νίκη επί του Πλατανιά κερδίσαμε ακόμη μία εβδομάδα ηρεμίας. Θα περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα να δούμε ποιες επιστροφές μπορεί να έχουμε και ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Είπαμε είναι ένα ντέρμπι και εκεί παίζουν ρόλο και οι βαθμοί και το πρεστίζ. Θέλω να φανούμε κι εκεί δυνατοί. Να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας στη φετινή σεζόν…»
Σε ερώτηση για το νέο πρόβλημα του Γκαρσία και αν έγινε κάποιο λάθος στην προπόνηση ο Δώνης είπε:
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν τέτοια πράγματα! Στην προπόνηση της Παρασκευής κάναμε 32 λεπτά ζέσταμα. Μετά ο Γκαρσία εκτέλεσε 6 κόρνερ. Στο τελευταίο μου είπε ότι ένιωσε σφικτό τον τετρακέφαλο. Εκεί σταμάτησε. Και μετά έπαιξε και στο 12λεπτο διπλό που κάναμε. Το Σάββατο είπε ότι είχε σφίξιμο στον τετρακέφαλο και έτσι θα κάνει εξετάσεις…»
Για το απόρθητο της Τούμπας και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ μετράει 7Χ7 νίκες (5 στο πρωτάθλημα και 2 στην Ευρώπη) είπε:
«Είχαμε βάλει στόχο από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ να έχουμε δυνατή την Τούμπα. Αν θες να πας ψηλά και να κάνεις καλή πορεία και να έχει υψηλούς στόχους πρέπει να έχεις δυνατή έδρα., Ακόμη και όταν δεν είσαι καλός, πρέπει να κερδίζεις εντός έδρας. Μέχρι τώρα πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Έτσι συνεχίζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία παντού, και εκτός έδρας, και να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας…»

Έσπασε το ρόδι ο Σαλπιγγίδης…

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά.
Με το εύστοχο πέναλτι ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου έκανε το 1-0 στο 68’ και στο 73’ έδωσε και ένα έτοιμο γκολ στον Λίνο με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σάλπι συμπλήρωσε στο ματς με τον Πλατανιά τα 300 ματς σε επίπεδο Α’ Εθνικής κάτι το οποίο συνδύασε και με ένα γκολ.
Επίσης πέτυχε μόλις το 2ο του γκολ μπροστά στη Θύρα 4 μετά από την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2010! Το πρώτο ήταν στο 5-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου στα πλέι οφ του 2011.
Με το εύστοχο πέναλτι έφτασε τα 25 εύστοχα σε 29 προσπάθειες σε συλλογικό επίπεδο με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί.
Επίσης έφτασε στα 67 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω του το Νέτο Γκουερίνο και πλέον είναι μόνος του 5ος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου πίσω από Σαράφη (136), Κούδα (133), Σκαρτάδο (84) και Κωστίκο (79)…

Σάλπι......ο αχτύπητοs

Ο Κλάους έχασε το πρώτο του πέναλτι, έχασε και την ευκαιρία να συνεχίσει το σερί που τον ήθελε να σκοράρει΄σε όλα τα ματς στην Τούμπα, αλλά ο Σαλπιγγίδης ήταν πιο εύστοχος από την άσπρη βούλα, πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ και πρόσφερε το δεύτερο στον Λίνο κι ο ΠΑΟΚ έχει μόνο νίκες στην Τούμπα.
 Ο ΠΑΟΚ τα χρειάστηκε για ένα ημίχρονο, καθώς δυσκολεύτηκε από τον Πλατανιά, χάνοντας και το πέναλτι με τον Αθανασιάδη στο 45, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, έσωσε την παρτίδα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ανέβασε ρυθμούς, κυριάρχησε στο γήπεδο, έστω κι αν δεν έκανε μεγάλες ευκαιρίες, άσκησε μεγαλύτερη πίεση και στο 68 κατάφερε να ξεκλειδώσει το παιχνίδι με γκολ - πέναλτι του Σαλπιγγίδη. Στο 73 ο Λίνο με κοντινό πλασέ "καθάρισε τη μπουγάδα" κι έτσι ο ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί του, κάνοντας το 7 στα 7 στην Τούμπα, σε Ελλάδα και Ευρώπη και παραμένει δεύτερος στη βαθμολογία, 5 βαθμούς μπροστά από τον τρίτο Πανιώνιο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90 Ωραίο σουτ του Κάτσε έξω από την περιοχή, άουτ.

87 Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. ο Κωνσταντινίδης στη θέση του Σαλπιγγίδη, που αποθεώνεται.

86 Σουτ του Σταφυλίδη από το ύψος της περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κηπουρός.

84 Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Ναζλίδης σούταρε ο Χακόμπο απέκρουσε, στην επαναφορά, ο Κατσικάς πρόλαβε προ του Μαρτσάκη, που έκανε την προβολή σε κενή εστία.

83 Τρίτη αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Ναζλίδης στη θέση του Αναστασάκου που χειροκροτείται.

79 Δεύτερη αλλαγή για τον Πλατανιά. Μαρτσάκης στη θέση του Ουντότζι.

77 Ο ΠΑΟΚ δεν κατεβάζει ταχύτητα, χωρίς άγχος πλέον, ψάχνει ένα ακόμη γκολ.

76 Πρώτη αλλαγή για τον Πλατανιά. Γιακουμάκης στη θέση του Κάλαϊτζιτς.

73 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης άδειασε δύο αντιπάλους του από τα αριστερά, έκοψε στη σωστή στιγμή στον Λίνο, ο οποίος πλάσαρε στα δίχτυα του Κηπουρού (2-0).

70 Ο ΠΑΟΚ κατάφερε έστω και από την άσπρη βούλα να "ξεκλειδώνει" το παιχνίδι, που είχε αρχίσει να δυσκολεύει όσο περνούσαν τα λεπτά...

68 ΓΚΟΟΛΛΛΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης εκτέλεσε συρτά και δυνατά στην δεξιά γωνία του Κηπουρού, που έπεσε πάλι σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει (1-0). Κίτρινη και στον Αργυρόπουλο.

66 ΝΕΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Κόρνερ του Σταφυλίδη, ο Ποτουρίδης σάστισε και η μπάλα βρήκε το χέρι του. Διασμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι, αλλά η απόφαση του Αρετόπουλου δεν αλλάζει. Κίτρινη κάρτα στον Ποτουρίδη.

63 Κίτρινη στον Παναγιωτούδη που έκοψε με φάουλ στον Ουκάρ αντεπίθεση του Πλατανιά.

62 Συρτό ευθύβολο σουτ του Κάτσε από 25 μέτρα, μπλόκαρε ο Κηπουρός.

61 Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Παναγιωτούδης στη θέση του Πέλκα.

59 Συρτό διαγώνιο σουτ του Φωτάκη από τα 25 μέτρα, η μπάλα έφυγε ένα μέτρο άουτ.

58 Κόρνερ του Λίνο, κεφαλιά του Κατσικά, άουτ.

57 Σέντρα του Λίνο, με διπλή προσπάθεια έδιωξε ο Κουρτεσιώτης, η μπάλα φάνηκε να βρίσκει και στο χέρι του, ήταν ωστόσο ακούσιο.

56 Καλή προσπάθεια για τον Λίνο. Ο Κλάους έβγαλε δεξιά στον κενό χώρο τον Έτο, ο Βραζιλιάνος έκοψε καλά τη μπάλα στον επερχόμενο Σαλπιγγίδη, αλλά ο Ποτουρίδης παρενέβη κι έβγαλε σε κόρνερ.

55 Ο ΠΑΟΚ έχει φέρει το παιχνίδι στο μισό γήπεδο, προσπαθεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα, οι χώροι προς την περιοχή του Κηπουρού, όμως, είναι κλειστοί.

52 Φάουλ για τον ΠΑΟΚ 10 μέτρα έξω από την περιοχή και προς τα αριστερά, που το κέρδισε ο Σαλπιγγίδης. Εκτέλεσε ο Λίνο, έβγαλε σε κόρνερ ο Αγκιλέρα. Ζεσταίνεται η κερκίδα.

50 Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθεί να πιέσει, χωρίς να έχει βρει τους διαδρόμους προς το παρόν.

46 Με μία αλλαγή ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ. Ο Λίνο πέρασε στη θέση του Κίτσιου.

18.15 ΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45 ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Αθανασιάδης εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Ο Κλάους χάνει την ευκαιρία να συνεχίσει το σερί του, που τον θέλει να σκοράρει σε ΟΛΑ τα φετινά παιχνίδια στην Τούμπα. Έχει άλλο ημίχρόνο.

43 Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Ο Κίτσιου ανατράπηκε καθαρά στην περιοχή από τον Αγκιλέρα, ο Αρετόπουλος δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα.

40 Ωραίος συνδυασμός των φιλοξενούμενων, ο Αναστασάκος έστρωσε στον Μαραγκουδάκη, την τελευταία στιγμή πρόλαβε να βάλει την κόντρα ο Έτο και να βγάλει τη μπάλα κόρνερ.

37 Ισορροπημένο το παιχνίδι, με τον Πλατανιά να έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο.

32 Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Φωτάκης έκοψε τη μπάλα στο πέναλτι από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης έστρωσε στον Πέλκα, αυτός πλάσαρε από τα αριστερά, στην αγκαλιά του Κηπουρού.

31 Φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά με τον Φωτάκη, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι, όπου έδιωξε ο Τζάνης.

26 Σέντρα του Μαραγκουδάκη από τα αριστερά σε αντεπίθεση, ο Κάλαϊτζιτς πέφτει κάτω χωρίς να μπορεί να βρει τη μπάλα, διαμαρτύρεται για μαρκάρισμα του Κίτσιου, ο Αρετόπουλος δε δίνει σημασία.

24 Χαμηλή σέντρα του Σαλπιγγίδη, ο Αθανασιάδης πιάνει μια γυριστή κεφαλιά, η μπάλα έφυγε άουτ.

23 Η μεγαλύτερη φάση στο παιχνίδι. Ο Σαλπιγγίδης κόβει τη μπάλα στην περιοχή, ο Αθανασιάδης στρώνει στον επερχόμενο Κίτσιου, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι, μόνος του, πλασάρει πάνω από το δοκάρι!

18 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουκάρ, από τα αριστερά, μπλόκαρε ο Χακόμπο.

17 Ο Κάλαϊτζιτς βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά, ντρίπλαρε τον Κατσικά, αλλά προτίμησε να πλασάρει αντί να κόψει τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας, μπλόκαρε ο Χακόμπο.

16 Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Σαλπιγγίδη, ο Κηπουρός δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα δίπλα στο δοκάρι του.

15 Μετά το δεκάλεπτο, ο Πλατανιάς άρχισε να ισορροπεί, έφερε το παιχνίδι στο κέντρο και προσπαθεί να δημιουργήσει κι αυτός καταστάσεις προς την περιοχή του Χακόμπο.

10 Επικίνδυνη φάση για τον Πλατανιά, σέντρα του Ουντότζι, ο Αναστασάκος έστρωσε με το στήθος στο ύψος της περιοχής στον Κάλαϊτζιτς, ο Κουμάλο έβαλε την κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Μαραγκουδάκη, ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε στα ύψη.

8 Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ασκήσει μια υποτυπώδη πίεση, ο Πλατανιάς του δίνει χώρο και ξεκινά την άμυνα γύρω στη γραμμή του κέντρου. Ο Δικέφαλος έχει την κατοχή της μπάλας, προσπαθεί ορθόδοξα να βρει διαδρόμους προς την περιοχή της ομάδας των Χανίων...

7 Πρώτο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ από τα αριστερά. Εκτέλεσε ο Φωτάκης, ο Κατσικάς δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, απομάκρυναν οι φιλοξενούμενοι.

4 Φάουλ για τον ΠΑΟΚ, 10 μέτρα, από την δεξιά γωνία της περιοχής του Πλατανιά και η πρώτη φάση για τον ΠΑΟΚ. Το εκτέλεσε ο Φωτάκης, κεφαλιά του Κατσικά έφυγε άουτ, ο Πέλκας δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή.

2 Με 4-2-3-1 ο Πλατανιάς. Τερματοφύλακας ο Κηπουρός, στην άμυνα Αργυρόπουλος, Τζάνης, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης, αμυντικά χαφ οι Αγκιλέρα και Ουκάρ, μπροστά τους ο Κάλαϊτζιτς, δεξιά ο Ουντότζι, αριστερά ο Μαραγκουδάκης και σέντερ φορ ο Αναστασάκος.

1 Με ρόμβο και σήμερα ο ΠΑΟΚ, παρά τις πολλές απουσίες του. Ο Κάτσε παίζει στη βάση, ο Κίτσιου αριστερά, ο Φωτάκης δεξιά κι ο Πέλκας στην κορυφή του. Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης οι δύο επιθετικοί, Έτο, Κουμάλο, Κατσικάς και Σταφυλίδης στην άμυνα.

17.14 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Παναγιωτούδης, Λίνο - Αγκιλέρα, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ : Μπαλτάς (Αχαίας) - Σταθόπουλος (Ηλείας)
ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Έτο, Κατσικάς, Κουμάλο, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Κάτσε, Πέλκας (61 Παναγιωτούδης), Κίτσιου (46 Λίνο), Σαλπιγγίδης (87 Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ : Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Ποτουρίδης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (76 Γιακουμάκης), Ουκάρ, Ουντόντζι (79 Μαρτσάκης) Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος (83 Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)