Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτα Καλλονή, μετά κλήρωση

Χωρίς ανάσα, ο ΠΑΟΚ βάζει πλώρη για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, στο οποίο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ Καλλονής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Το παιχνίδι θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στις 5:15, στην έδρα του Πανιώνιου, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να επιστρέψει στις νίκες, και ακολούθως να σκεφτεί τη κλήρωση της Δευτέρας, για τη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι στην Αθήνα "στα κοντά", κότρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, τη Τετάρτη.

Η μισή δεύτερη ομάδα της ΑΖ Αλκμααρ

«Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε τόσες αλλαγές όσες η ΑΖ Αλκμααρ». «Σε αυτό το επίπεδο δεν την έχουμε φτάσει ακόμα». Αυτά ήταν τα λεγόμενα του Χουμπ Στέφενς για το χθεσινό παιχνίδι, που οι Ολλανδοί έπαιξαν με πολλούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα τους…
Συγκεκριμένα, από τους 18 που ήταν στην αποστολή της ΑΖ, οι μισοί (!) είτε έχουν παίξει με την ομάδα Νέων κάποια στιγμή στη σεζόν ή συνήθως αγωνίζονται με αυτήν. Μέσα σε αυτούς είναι ο εξαιρετικός Ισλανδός Γκούντσμουνσον και ο Οβερτουμ που έχουν ρόλο στην πρώτη ομάδα.

Ωστόσο, ο σκόρερ του πρώτου γκολ Λαμ, ο στόπερ Χεντ, ο αριστερός μπακ Χαπς, ο αριστερός χαφ Λιούις, ο Φαν Οβερεμ που μπήκε στο τέλος, καθώς και οι Ντος Σάντος και Χέι είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται κυρίως με τη δεύτερη ομάδα της ΑΖ.

Βέβαια, η εικόνα της στην Τούμπα χθες, μόνο σε κάτι τέτοιο δεν παρέπεμπε, αφού οι Ολλανδοί ήταν κυρίαρχοι και καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ σε όλο το διάστημα του αγώνα…

Οι 15 υποψήφιοι με μια ματιά

Δείτε τα πρώτα στοιχεία των ομάδων από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Ένατη στο Ισπανικό πρωτάθλημα, έχει «οδηγό» στο σκοράρισμα τον Γιόνας Γκονσάλβες (Βραζιλιάνος) και τον Έλντερ Πόστιγκα.


ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
Δεύτερη στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας (ισοβαθμεί στη κορυφή με την Λϊτεξ Λόβετς έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο), έχει πέντε Βραζιλιάνους και «οδηγό» στο σκοράρισμα τον Σλοβένο Ρόμαν Μπέζιακ.


ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
Πρωτοπόρος του Αυστριακού πρωταθλήματος, έκανε το 6/6 στο Γιουρόπα Λιγκ, με «οδηγούς» στο σκοράρισμα του Άλαν Ντούγκλας (Βραζιλιάνο) και  Γιόναταν Σοριάνο (Ισπανός).


ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ
Είναι στην 11η θέση στο Ρωσικό πρωτάθλημα, με οδηγό στο σκοράρισμα τον Ζοσέ Ρόντον (Βενεζουέλα).


ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Είναι στην Πέμπτη θέση στο καμπιονάτο, και διαθέτει πλειάδα αστεριών. Τζουζέπε Ρόσι, Μάριο Γκόμεζ, Μπόρχα Βαλέρο, Νατβίντ Πιζάρο…


ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΚΦΟΥΡΤΗΣ
Είναι στη 15η θέση στη Μπουντεσλίγκα, με «οδηγό» στο σκοράρισμα τον Βάκλαβ Κάντλετς.


ΓΚΕΝΚ
Είναι Πέμπτη στο πρωτάθλημα Βελγίου,  διαθέτει αρκετούς Αφρικανούς, και έχει «οδηγό» στο σκοράρισμα τον Γάλλο Ζουλιές Γκοριούς.


ΣΕΒΙΛΛΗ
Είναι στην όγδοη θέση στη Πριμέρα, με τον Ράκιτιτς (Κροατία) και Μπάκα (Κολομβία) να την οδηγούν στο σκοράρισμα, ενώ διαθέτει παίκτες όπως οι Μπέτο, Μορένο, Γκαμέιρο.


ΛΥΟΝ
Είναι στη δέκατη θέση στη Σαμπιονά, με τους Λακαζέτ, Γκομίς και Μπριάντ να την οδηγούν στο σκοράρισμα.


ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ
Είναι Πέμπτη στη Σούπερλιγκ της Τουρκίας, με τους Μαλουντά, Ζοκορά και Μποσίνγκουα να ξεχωρίζουν ως «ονόματα» στο ρόστερ της.


ΤΟΤΕΝΑΜ
Είναι έκτη στη πρεμιέρ Λιγκ, με πλειάδα εξαιρετικών μονάδων. Σολδάδο, Σίγκουρτσον, Παουλίνιο, Χόλτμπι, Σάντρο, Έρικσεν και πάει λέγοντας.


ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Πρωτοπόρος του Ουκρανικού πρωταθλήματος, με δέκα Βραζιλιάνους στο ρόστερ της και μεγάλη εμπειρία.  Άλεξ Τεϊξτέιρα, Ντούγκλας Κόστα, Φρεντ, Ιλσίνιο…


ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Την έστειλε η Σάλκε στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρωτοπόρος στην Ελβετία. Πλην του Στόκερ, έχει και δυο Αφρικανούς στη πρώτη θέση των σκόρερ, τους Τζιοβάνι Σιο (Ακτη Ελεφαντοστού) και Μοχάμεντ Σάλα (Αίγυπτος).


ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Δεύτερη στη Πορτογαλία, την έστειλε στο Γιουρόπα ο Ολυμπιακός. Καρντόσο, Γκαράι, Γκαϊτάν, Μάτιτς και άλλοι βρίσκονται στο ρόστερ της.


ΝΑΠΟΛΙ
Την έστειλε η Ντόρτμουντ στο Γιουρόπα Λιγκ, αν και συγκέντρωσε 12 βαθμούς στο ρόστερ της.  Είναι τρίτη στο Καμπιονάτο, με οδηγούς τους Ιγκουαϊν, Καγιεχόν, Χάμσικ, Πάντεφ, Ινσίνιε.

ΠΑΟΚ-ΑΛΚΜΑΑΡ 2-2(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)