Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Δοκίμασε βασικό τον Γεωργιάδη

Οπως αποκάλυψαν χθες τα ΣΠΟΡ, ο Λάσλο Μπόλονι έθεσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ προ των ευθυνών τους για τους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος, ζητώντας μόνο νίκες ως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Από χθες το βράδυ ο “Δικέφαλος” έχει έναν επιπλέον λόγο να κυνηγήσει τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αφού η ομάδα υποχώρησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ατρόμητος, βλέπετε, “πέρασε” και από το Καυτανζόγλειο…

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κέρδισε 0-1 τη Δόξα Δράμας με το γκολ του Κώστα Μήτρογλου και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 43 πόντους, έναν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Ήταν το τελευταίο εξ’ αναβολής ματς που είχε, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Πάντως, στις πρώτες δοκιμές του για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Αγρίνιο, ο Λάσλο Μπόλονι έδειξε χθες ότι σκέφτεται να κάνει δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση μ’ αυτήν που αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.
Οι πρώτες δοκιμές δεν έγιναν σε οικογενειακό διπλό, αλλά διαφάνηκαν μέσα από τις ασκήσεις τακτικής που έγιναν στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, που ήταν “κλειστή” στη Νέα Μεσημβρία. Σ’ αυτές λοιπόν, ο Ρουμάνος επανέφερε τον Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας (έτσι κι αλλιώς θεωρείται αυτονόητη η επιστροφή τού αρχηγού), που εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του.
Επίσης, στα αριστερά χρησιμοποίησε τον Γιώργο Γεωργιάδη, δείχνοντας ότι σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού μετά το αρκετά καλό 45λεπτο που έκανε ο Σερραίος μεσοεπιθετικός στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα, άφησε έξω από τους βασικούς στις ασκήσεις τακτικής τον Νιμανί, αναγνωρίζοντας ότι ο Γάλλος δεν πήγε καθόλου καλό ως αριστερός εξτρέμ στο ίδιο παιχνίδι. Βεβαίως, υπάρχουν τρεις ακόμα προπονήσεις (μαζί με τη σημερινή) για να κάνει δοκιμές ο 59χρονος προπονητής, αλλά αυτές οι δύο αλλαγές μοιάζουν σχεδόν σίγουρες στην ενδεκάδα.
Στις άλλες θέσεις, διατηρήθηκαν ο Χαλκιάς κάτω από τα δοκάρια, οι Λίνο και Αποστολόπουλος στα άκρα της άμυνας, ο Τσιρίλο δίπλα στον Μαλεζά, οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης στη μεσαία γραμμή, όπως και οι Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Αθανασιάδης (κορυφή) στην επίθεση. 
 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Ο ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ


Στο μεταξύ, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ολοκλήρωσε με επιτυχία το ατομικό πρόγραμμα και σήμερα αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Πάντως, επειδή προέρχεται από τραυματισμό αναμένεται να καθίσει στον πάγκο. Ίβιτς, Έτο και Κατσικάς ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα εξαιτίας μιας τενοντίτιδας στον ώμο. Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία.








Κέρασε γλυκά ο Μπόλονι

Μπορεί τα γενέθλια του Λάσλο Μπόλονι να ήταν την περασμένη Κυριακή (έκλεισε όπως είχαμε σημειώσει τα 59 του χρόνια), αλλά ο Ρουμάνος κέρασε παίκτες και τεχνικό τιμ, μόλις χθες για την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Προφανώς ηρέμησε από την ένταση του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και αφού ξεπέρασε ως ένα βαθμό τη στενοχώρια που προκλήθηκε, είχε προγραμματίσει να κεράσει γλυκά σε όλους χθες. Και ως δώρο, φυσικά, περιμένει μία νίκη την Κυριακή στο Αγρίνιο…

Πρόστιμο για Μπόλονι και ΠΑΕ

Αλλα 7.000 ευρώ θα προστεθούν στη “λυπητερή” που πληρώνει ο ΠΑΟΚ, από τα χρηματικά πρόστιμα που επιβάλλει το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας. Χθες, μάλιστα, το πρόστιμο ήταν διπλό, καθώς αφορούσε τόσο την ΠΑΕ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και τον Λάσλο Μπόλονι για το ίδιο παιχνίδι.
Στην πρώτη περίπτωση, το πρόστιμο που ανακοινώθηκε ήταν 5.000 ευρώ και αφορούσε ρίψεις αντικειμένων, τριών πυρσών και μίας κροτίδας το περασμένο Σάββατο. Στη δεύτερη περίπτωση, το ύψος του προστίμου που ανακοινώθηκε για τον Μπόλονι ήταν 2000 ευρώ.
Ωστόσο, φάνηκε ότι θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο, αν στην ακροαματική διαδικασία δεν παρευρισκόταν χθες, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Ιωσηφίδης. Κατέβηκε στην Αθήνα μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση του Μπόλονι.
Για να γίνει πιο κατανοητή η υπόθεση, η κατηγορία για τον Ρουμάνο έλεγε ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα στον τέταρτο διαιτητή, ακούμπησε τη στολή πιάνοντάς τον από την τσέπη και τον ταρακούνησε. Ο Κώστας Ιωσηφίδης που ήταν δίπλα του όταν (υποτίθεται) ότι έγιναν όλα αυτά, εξήγησε στους δικαστές ότι δεν ήταν τόσο… δραματική η κατάσταση, ούτε τόσο έντονη η αντίδραση του προπονητή. Και σε συνδυασμό με το απολογητικό υπόμνημα, οδήγησε ουσιαστικά την επιτροπή σε χαμηλότερο πρόστιμο.

ΑΝΑΒΟΛΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ


Στο μεταξύ, δεν πρόκειται να εκδικαστούν ούτε σήμερα οι δύο υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, που αφορούν την απολογία για τα ματς Κυπέλλου με ΑΕΚ και Ατρόμητο. Αιτία είναι και πάλι η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους που άρχισε ξανά σήμερα, με αποτέλεσμα να μην εκδικαστούν υποθέσεις. Και είναι άγνωστο πότε θα συμβεί αυτό….

Ο Γιάχος σφυρίζει τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ο Γιάχος από τον σύνδεσμό Χίου ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Βοηθοί του θα είναι οι Ακρίβος Χ. (Αθηνών) και Τρύφων Π. (Δράμας), ενώ τέταρτος ο Κουτσιαύτης Α. (Άρτας). Στο μεταξύ ο Τάσος Κάκος επιλέχθηκε για το κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, οι ορισμοί για τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Κάκος Α. (Κέρκυρας)
Α' Βοηθός: Βασιλειάδης Λ. (Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: Σωτηρόπουλος Χ. (Αχαΐας)
4ος: Σπάθας Η. (Πειραιά)
Παρατηρητής: Γκαϊτατζής Θ. (Δράμας)

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
Διαιτητής: Θάνος Δ. (Γρεβενών)
Α' Βοηθός: Τάτσης Δ. (Ηπείρου)
Β' Βοηθός: Γεωργιάδης Γ. (Κοζάνης)
4ος: Λαμπρόπουλος Μ. (Ηλείας)
Παρατηρητής: Νταμπώσης Δ. (Πιερίας)

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Γιάχος Α. (Χίου)
Α' Βοηθός: Ακρίβος Χ. (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Τρύφων Π. (Δράμας)
4ος: Κουτσιαύτης Α. (Άρτας)
Παρατηρητής: Γκρούτσης Δ. (Κορινθίας)

Λεβαδειακός-Ατρόμητος
Διαιτητής: Αρετόπουλος Α. (Τρικάλων)
Α' Βοηθός: Γουργιώτης Σ. (Φθιώτιδας)
Β' Βοηθός: Δημητριάδης Ι. (Καστοριάς)
4ος: Ντίτσος Γ. (Πρέβεζας)
Παρατηρητής: Αμυγδαλής Γ. (Σερρών)

Άρης-ΟΦΗ
Διαιτητής: Στυλιαράς Δ. (Αιτωλ/νίας)
Α' Βοηθός: Γκάγκας Δ. (Λάρισας)
Β' Βοηθός: Κωσταράς Π. (Αιτωλ/νίας)
4ος: Ρούσσος-Μπεκερτζής Ν. (Πρέβεζας)
Παρατηρητής: Μπέρσης Δ. (Αρκαδίας)

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
Διαιτητής: Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Σαραϊδάρης Δ. (Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: Ευθυμιάδης Δ. (Πιερίας)
4ος: Παπαδόπουλος Ι. (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Μαζαράκης Γ. (Κεφ/νίας-Ιθάκης)

Εργοτέλης-Κέρκυρα
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γ. (Κορινθίας)
Α' Βοηθός: Γρεβένης Α. (Χαλκιδικής)
Β' Βοηθός: Σταθόπουλος Π. (Ηλείας)
4ος: Ιωαννίδης Κ. (Αργολίδας)
Παρατηρητής: Μαυρόπουλος Π. (Μακεδονίας)

Πανιώνιος-Δόξα Δράμας
Διαιτητής: Ζαχαριάδης Π. (Μακεδονίας)
Α' Βοηθός: Καρσιώτης Μ. (Κορινθίας)
Β' Βοηθός: Γεωργαράκος Ν. (Αθηνών)
4ος: Κιοτζένης Ε. (Καβάλας)
Παρατηρητής: Κωνσταντινίδου Ι. (Δυτικής Αττικής)