Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Επιστρέφει ο Ίβιτς!

Μετά τον Βλάνταν Ίβιτς, που ενσωματώθηκε πλέον στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ο Λάσλο Μπόλονι περιμένει άλλους δύο παίκτες, προκειμένου να τους υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια. Ο λόγος για τους Αραούχο Έτο και Ντάριο Κρέσιτς, οι οποίοι θα υποβληθούν σήμερα σε επανέλεγχο, έτσι ώστε από αύριο να ενσωματωθούν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ενθαρρυντικό για τον Βραζιλιάνο αμυντικό είναι το γεγονός ότι και χθες συμμετείχε για αρκετή ώρα στο κανονικό πρόγραμμα και στη συνέχεια γυμνάστηκε μόνος του σε φουλ ρυθμούς. Αλλά κι ο Κροάτης τερματοφύλακας πάει από το καλό στο καλύτερο, έχοντας επίσης ανεβάσει κατά πολύ τους ρυθμούς του. Αμφότεροι, πάντως, δεν αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, αφού έχουν χάσει πολλές προπονήσεις. Εφόσον όμως όλα κυλήσουν ομαλά, είναι πιθανό να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Μ. Τετάρτης κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Πίτου Γκαρσία: Αμφίρροπο ματς, θέλει ρεβάνς ο ΠΑΟΚ

Σε δηλώσεις του στον Sport 103 fm o μέσος του Ατρόμητου Πίτου Γκαρσία αναφέρθηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι (novasports 3) με τον ΠΑΟΚ: “Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει στο Περιστέρι, όχι για να πάρει ρεβάνς για τον αποκλεισμό του στο κύπελλο, αλλά για να πάρει τη νίκη και τους βαθμούς ενόψει των πλέι οφ. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπω ένα αμφίρροπο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν καλές πιθανότητες να φθάσουν στο τρίποντο. Ελπίζω να έρθει πολύς κόσμος για να δει τον μεταξύ μας με τον ΠΑΟΚ αγώνα”.

Από Μ. Δευτέρα
τα εισιτήρια με Δόξα

Τη Μ. Δευτέρα πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, που έχει προγραμματιστεί για τη Μ. Τετάρτη στις 19.00. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από τη M. Δευτέρα μέχρι και M. Τρίτη από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την M. Τετάρτη θα λειτουργούν από τις 10. 00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 20 €, Θύρες 2, 3: 20 €, Θύρες 5, 6: 15 €, Θύρες 4, 4α: 10 € και Θύρες  7, 7α, 8: 10 €.

«Στον ΠΑΟΚ; Γιατί όχι;»

Οι δηλώσεις του σε τουρκικό μέσο ενημέρωσης πριν από τρεις ημέρες (είχαν δημοσιευθεί στα ΣΠΟΡ) για τη Θύρα 4 είχαν προκαλέσει αίσθηση. Χθες, ο Φάνης Γκέκας μίλησε στον Sport 103 FM και στη εκπομπή Rotation και ρωτήθηκε ακόμη και για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ξεκαθάρισε, όμως, πως άμεση προτεραιότητά του αυτήν τη χρονική περίοδο είναι να παραμείνει στο εξωτερικό. Πολύ απλά, γιατί εκεί τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την Ελλάδα.
Ο Γκέκας μίλησε για τον κόσμο του “Δικέφαλου”. Μάλιστα ρωτήθηκε για τη περίφημη δήλωση που έκανε για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τόνισε: “Μιλούσαμε στη συνέντευξη για φανατικούς οπαδούς, με αφορμή τους οπαδούς της Μπεσίκτας και ρωτήθηκα για τη Θύρα 4, αν όντως είναι οι πιο φανατικοί στην Ελλάδα. Και έτσι είναι. Είναι μια θύρα που τη γνωρίζουν όλοι στη γη. Μακάρι να είχαν όλοι τέτοια έδρα”.
Έχεις σκεφθεί την προοπτική να αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ στο μέλλον;
“Γιατί όχι; Δεν αποκλείω τίποτα. Αλλά δεν έχει γίνει καμία κρούση αυτήν τη στιγμή”.
Πώς κρίνεις την πορεία του στην Ευρώπη;
“Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λίγκ ήταν πολύ καλή, απλά στο τέλος τα βρήκε δύσκολα με την Ουντινέζε. Να σκέφτονται πλέον στην ομάδα την επόμενη χρονιά και να έχουν πάλι μια τέτοια πορεία. Για τα διοικητικά πρέπει να φροντίσουν οι ομάδες να είναι υγιείς”.

ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
Ρωτήθηκε για το πανό που έγραφαν οι Τουρκοι: “Σε κερδίσαμε αργά, σε χάσαμε νωρίς”. Και τόνισε: “Είναι γεγονός, το ανέβασαν σε έναν εντός έδρας αγώνα μετά τον τραυματισμό μου.
Πέρασα πολύ όμορφα στην Τουρκία, ένιωσα σαν στο σπίτι μου, πιστέψτε το. Έμεινα έκπληκτος από την αντιμετώπιση που είχα. Ήμουν μόνος χωρίς την οικογένεια. Αν μείνω στην Τουρκία θα την πάρω μαζί μου. Πήγα συγκρατημένος στην αρχή. Δέθηκα πολύ, ήμουν σαν στο σπίτι μου. Περίμενα να τελειώσει γη σεζόν, αλλά τραυματίστηκα. Η ομάδα περνάει δύσκολα, ελπίζω να σωθεί”.
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μια εντυπωσιακή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη. Θέλεις να κάνεις ένα σχόλιο;
“Ζήλεψαν πολλοί την πορεία του ΑΠΟΕΛ. Αυτά που πέτυχε στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα κατάφερε με παίκτες όχι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμους. Κάποια στιγμή πρέπει οι ελληνικές ομάδες να κοιτάξουν αυτό το μοντέλο που ακολούθησε η κυπριακή ομάδα. Όχι απαραίτητα με ακριβούς παίκτες. Αλλά να δοθεί βαρύτητα σε Έλληνες, που πρέπει να τους εκμεταλλευτούν οι ελληνικές ομάδες. Αν όμως σκεφτεί κάποιος ότι όλοι οι προπονητές είναι Ισπανοί… Πώς να παίξουν οι Έλληνες; Πώς να μην έχει πρόβλημα η Εθνική; Παλαιότερα υπήρχε εμπιστοσύνη στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τώρα όχι. Ίσως φταινε οι παράγοντες”.
Σκέφτεσαι κάποια στιγμή να γυρίσεις στην Ελλάδα;
“Μόνη μου επιλογή να μείνω στο εξωτερικό, γιατί με όλα όσα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να παίξει κανείς καλό ποδόσφαιρο. Διώχνουν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή όλα όσα γίνονται”.

Η προσφορά από Ελλάδα και Τουρκία
Ο Φάνης Γκέκας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας στον Sport 103 FM. Ο διεθνής επιθετικός ρωτήθηκε τι θα έκανε, εάν δεχόταν αυτήν τη χρονική περίοδο που διανύουμε, μία ισόποση οικονομική προσφορά από δύο ομάδες. Η μία από την Ελλάδα και η άλλη από την Τουρκία. Και ο Γκέκας απάντησε:
“Μόνο στο εξωτερικό θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου αυτήν τη στιγμή. Έχω αποφασίσει ότι με την εικόνα που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα, θα τερματίσω την καριέρα μου έξω. Αν δεν αλλάξει η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δε θέλω να γυρίσω”.

AΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ EURO
“Το άγχος στην Πολωνία…”

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στον Sport 103 FM και για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Εκεί όπου θα βρεθεί μαζί με την Εθνική ομάδα και όλοι μαζί θέλουν να διεκδικήσουν τη μέγιστη διάκριση.
Είσαι έτοιμος για το EURO της Πολωνίας και της Ουκρανίας;
“Έχω βάλει ως στόχο να γυρίσω υγιής. Εύχομαι να πληγώσω την Πολωνία στην έναρξη του τουρνουά. Το άγχος θα το έχουν αυτοί. Όταν ξεκινήσουμε το τουρνουά, πρώτος στόχος είναι να περάσουμε τον όμιλο και να συνεχίσουμε βήμα προς βήμα”.
Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ποιες ομάδες θα αγωνιστούν;
“Το δίδυμο θα είναι Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, εκτός και αν η Μπάγερν κάνει την έκπληξη. Η Ρεάλ είναι μεν από τις καλύτερες ομάδες, αλλά και η Μπάγερν είναι μεγάλη δύναμη”.

Ρωτήθηκε και για την παρουσία των ξένων ομοσπονδιακών προπονητών στην Εθνική και τόνισε: “Αφού έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα, καλά κάνουν στην Ομοσπονδία και έχουν επιλέξει ξένους τεχνικούς”.

Φοβερό βίντεο με τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ

Φίλος του ΠΑΟΚ που υπογράφει με το όνομα «OLIVIERSORLEN» ανέβασε στο «youtube» ένα εκπληκτικό βίντεο διάρκειας 10 λεπτών (10:23 για την ακρίβεια) με τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Δικεφάλου.
Πρόκειται για μία φοβερή δουλειά με τίτλο: «Football A Way of Life (2012)» το οποίο περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ από το Όσλο μέχρι τα ματς με την  Ουντινέζε.
Φοβερές εικόνες και μοναδικές στιγμές  συνδυάζονται με καταπληκτική μουσική και το αποτέλεσμα είναι ένα σούπερ βίντεο που συγκεντρώνει την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2011-12 σε 10 λεπτά…
Δε χρειάζονται άλλα σχόλια και επεξηγήσεις…
Απλά δείτε το και αφήστε το κουβάρι των πρόσφατων αναμνήσεων να ξετυλιχθεί μπροστά σας…