Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Ήμασταν νωθροί, νίκη τώρα με Πανιώνιο»

Ο Γιώργος Κατσικάς τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και μπήκε νωθρά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με την Κέρκυρα.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και κυκλοφορούσαμε αργά την μπάλα.
Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε κοντά στα αντίπαλα καρέ, ενώ στη συνέχεια κάναμε την πάσα χωρίς όμως κίνηση. Μπορούσαμε να προηγηθούμε με τον Σαλπιγγίδη, είχαμε την ευκαιρία αλλά δεν έγινε το γκολ. Θα μπορούσε όμως και η Κέρκυρα να κλέψει τη νίκη με την ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο και το δοκάρι».
Σε ερώτηση για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο είπε:
«Το γήπεδο ήταν το ίδιο και για τις δύο ομάδες. Το θέμα είναι ότι δεν κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε λίγο, προσπαθήσαμε, αλλά δε τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς στον Πανιώνιο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πετύχουμε τον σκοπό μας και να πάρουμε τη νίκη».

Ο Δώνης, ο Κάκος, ο Έτο και το twitter…

Ο Δώνης είδε για ακόμη μία φορά το παιχνίδι από την κερκίδα παρέα αυτή τη φορά με τον Ζήση Βρύζα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδινε συνεχώς οδηγίες μέσω κινητού, αλλά προφανώς δεν βρήκαν ανταπόκριση, διότι η συνολική εικόνα του Δικεφάλου δεν ήταν αυτή που έπρεπε και η ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα.
Πριν αρχίσει το ματς στο σημείο που κάθονταν οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρέθηκε και ο Κερκυραίος διαιτητής Τάσος Κάκος, ο οποίος μάλιστα είχε θερμό χαιρετισμό με τον Γιώργο Δώνη!!! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκονταν στην κερκίδα εξαιτίας όσων είχε γράψει ο Κάκος στο φύλλο αγώνος στο ματς του Δικεφάλου με τον Άρη στις 30 Σεπτεμβρίου…
Ο Δώνης επιστρέφει στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την επόμενη αγωνιστική.
Μετά από το παιχνίδι ο Έτο τα έβαλε και με τη διαιτησία, αναρτώντας στο twitter ένα κείμενο κατά της ΕΠΟ και της διαιτησία που συνεχίζει να πηγαίνει κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Αλλά θα ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα…», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος.

«Δεν παίζουμε καλά, πρέπει να δούμε τι φταίει»

Ο Λίνο στις δηλώσεις του για τον αγώνα με την Κέρκυρα επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καλό παιχνίδι και γι' αυτό έμεινε στο 0-0 ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα πρέπει να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στη Nova είπε:
«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και να πετύχουμε ένα τέρμα. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας οι ποδοσφαιριστές για να δούμε τι έχουμε κάνει. Μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο.
Πρέπει πάντα να κάνουμε καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν κάναμε σήμερα. Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί για να κερδίσουμε και το επόμενο ματς θα είναι ακόμα πιο δύσκολο».
Τέλος, όσον αφορά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει μόνο απέναντι στην Ξάνθη, εκτός έδρας, τόνισε: «Για να κερδίσουμε έναν αγώνα, πρέπει να πετύχουμε γκολ. Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε καλά ήταν με την Ξάνθη αλλά πέρασε πολύ καιρός. Δεν παίζουμε καλά και για αυτό δεν πήραμε τη νίκη».

«ΟΚ» από Πανιώνιο για 600 εισιτήρια

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ακολουθήσει φέτος ΠΑΝΤΟΥ την ομάδα εκτός έδρας χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων. Τώρα ενώ ο Δικέφαλος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για να παραλάβει 600 εισιτήρια (κάτι το οποίο και θα ισχύσει τελικά…) για το παιχνίδι των δύο ομάδων που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη την προσεχή Κυριακή (17:15) η αστυνομία δείχνει αρνητική αρχικά για να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ!


Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καμφθεί η αρχική άρνηση της αστυνομίας και να παραλάβει κανονικά ο ΠΑΟΚ τα 600 για τη Νέα Σμύρνη
Ο λόγος της άρνησης των αστυνομικών αρχών παρά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, οι οπαδοί των οποίων διατηρούν άψογες σχέσεις; Δεν υπάρχει… Προφανής λόγος για την άρνηση της αστυνομίας δεν υπάρχει εκτός από την στοχοποίηση του κόσμου του ΠΑΟΚ από τις αστυνομικές αρχές.
Οι φίλοι του Δικεφάλου βρέθηκαν φέτος εκτός έδρας στο Τελ Αβίβ, στη Βιέννη (για τη ρεβάνς με τη Ραπίντ σε ένα ματς που μύριζε μπαρούτι εξαιτίας των γεγονότων που είχαν προηγηθεί στην Τούμπα…), στο Περιστέρι, στην Ξάνθη, στο Ηράκλειο και στην Κέρκυρα το περασμένο Σάββατο. Σε έξι φετινές εξόδους ο λαός του ΠΑΟΚ ήταν άψογος και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα, οπότε η αρχική άρνηση της αστυνομίας για να πάρει εισιτήρια ο Δικέφαλος για τη Νέα Σμύρνη είναι άνευ ουσιαστικού λόγου και αιτίας. Και μιλάμε για ένα γήπεδο στο οποίο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτοι όσο καμιάς άλλης φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς οι «Πάνθηρες» του Πανιωνίου έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τους φίλους του Δικεφάλου.
Το θέμα είναι ότι πέρυσι που ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στη Νέα Σμύρνη χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις με τους οπαδούς του Πανιωνίου, είδε τις αστυνομικές αρχές να εξαπολύουν αναίτιες επιθέσεις μέσα στην κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων. Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και εντάσεις που οδήγησαν σε κλήση του Δικεφάλου σε απολογία. Εκεί είχαν παραστεί ως μάρτυρες υπεράσπισης του ΠΑΟΚ άνθρωποι του Πανιωνίου με αποτέλεσμα να λάμψει η αλήθεια και να μην τιμωρηθεί ο Δικέφαλος εξαιτίας της αστυνομίας.

Η επιστροφή του Δώνη...

Πέντε βαθμούς πήρε ο ΠΑΟΚ στα τρία παιχνίδια (ΟΦΗ, ΑΕΚ και Κέρκυρα) όπου ο Δώνης ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε το παιχνίδι μακριά από τον πάγκο του. Η ομάδα απώλεσε 4 βαθμούς.


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εξέτισε την ποινή του και στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.
Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στην Κέρκυρα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έφυγε από το σημείο όπου βρισκόταν και παρακολουθούσε το παιχνίδι στην κερκίδα και κατέβηκε στα αποδυτήρια.
Εκεί μίλησε στους παίκτες και τους ζήτησε να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Άλλωστε κοινή διαπίστωση ήταν πως η Κέρκυρα έπαιζε κλειστά.
Παρά τα όσα είπε όμως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν διαπίστωσε κάποια διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού με τον οποίο ζήτησε να παίξουν οι παίκτες. Ήταν σκασμένος στο τέλος για την ανούσια φλυαρία που δεν είχε αποτέλεσμα.

Και τώρα ντέρμπι για 2η θέση με Πανιώνιο!

Ο ΠΑΟΚ έχει και δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική. Μετά από το ματς με την Κέρκυρα, ο Δικέφαλος δοκιμάζεται την προσεχή Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 17:15 στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος είναι μέχρι στιγμή φέτος η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος.
Ποιος θα φαντάζονταν αλήθεια, ότι το ματς Πανιώνιος – ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική θα είναι το ντέρμπι της Superleague για τη 2η θέση της βαθμολογίας; Οι Νεοσμυρνιώτες μετά από τις 8 πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται στη 2η θέση με 18 βαθμούς περνώντας πάλι πάνω από τον ΠΑΟΚ ο οποίος μένοντας στο 0-0 με την Κέρκυρα υποχώρησε ξανά στην 3η θέση με 17 βαθμούς.
Ο Πανιώνιος μετράει έξι νίκες σε οχτώ ματς και έτσι έχει καταφέρει να βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του τόσο ψηλά στη βαθμολογία μετά από 8 αγώνες.
Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Δώνης θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Πανιώνιο και τους Λόρενς και Κάτσε που εξέτισαν τις ποινές τους, αλλά λογικά και τον Ρομπέρ, ο οποίος είχε ενοχλήσεις και έχασε το ματς με την Κέρκυρα, αλλά λογικά θα είναι έτοιμος για τη μάχη της Νέας Σμύρνης…
Ο Δώνης έδωσε ρεπό για σήμερα Κυριακή (28/10) στους παίκτες του και από Δευτέρα  (29/10) πρωί (11:30) θα μπουν στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.