Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1-1(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕ Ο ΣΑΚΗΣ


Νοσταλγούν Σπαντάσιο και Λάζαρ στη Ραπίντ

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε αυτή τη σεζόν δύο παίκτες από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου και σύμφωνα με τον πρώην τεχνικό της Καβάλας Μάριους Σουμούντιτσα (έστω και αν δεν πρόλαβε επίσημο ματς), λείπουν πολύ από τη μεσαία γραμμή της ρουμανικής ομάδας.
Ο Ρουμάνος τεχνικός που βρίσκεται τώρα στον πάγκο της Άστρα Πλοέστι δήλωσε συγκεκριμένα για Λάζαρ και Σπαντάσιο, που είχε παίκτες στη Ραπίντ: «Η ομάδα έχασε δύο καλούς παίκτες, δύο οργανωτές, τον Λάζαρ και τον Σπαντάσιο» τόνισε χαρακτηριστικά, έστω και αν ο Βραζιλιάνος είχε ουσιαστικά αποχωρήσει από το Βουκουρέστι, πολύ πριν τον Κοστίν Λάζαρ

Η... διαθήκη του Μπόλονι και η έκκληση για βοήθεια

Ο Λάσλο Μπόλονι αποβλήθηκε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ στο 80' μετά από υπόδειξη του 4ου διαιτητή Κύρκου.

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι έγραψα μία διαθήκη και αφήνω όλα τα υπάρχοντά μου στην κόρη μου, αν δεν γυρίσω πίσω. Η διαθήκη μου είναι τελειωμένη…», είπε κάνοντας χιούμορ αρχικά.

Στη συνέχεια είπε: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν αρκετή πίεση. Ήταν φυσιολογικό επειδή ήταν ένα ντέρμπι. Είναι δύο μεγάλοι σύλλογοι που μάχονται μεταξύ τους.

Πιστεύω ότι κάθε μία ομάδα είχε το ημίχρονο της.

Δυστυχώς για μας ήταν μία κακή έκπληξη να δεχτούμε ένα γκολ με ένα ελεύθερο κτύπημα, από  κόρνερ, στην αρχή.

Και κατά τη διάρκεια ορισμένων λεπτών που ακολούθησαν ήμασταν κάπως χαμένοι.

Σιγά σιγά σταματήσαμε την πίεση και μετά μόνο από στημένες φάσεις δεχθήκαμε πίεση.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δικό μας. Βρήκαμε το ποδόσφαιρό μας. Όχι για 45 λεπτά, αλλά για αρκετές στιγμές.

Στο τέλος και οι δύο ομάδες θα πρέπει να αποδεχθούν την ισοπαλία.

Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι στην αρχή του αγώνα θα ήταν δύσκολα. Ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα παίξουμε καλύτερα».



Σε ερώτηση για το ποιο ήταν το σκεπτικό του  να παίξει ο Βιεϊρίνια στον άξονα στο πρώτο ημίχρονο για πρώτη φορά, είπε: «Ξέρετε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά. Το έχουμε δοκιμάσει στην προετοιμασία σε κάποια φιλικά στην Ολλανδία. Ο Βιεϊρίνια έχει παίξει σε όλα τα ματς, ήθελα έναν παίκτη να

στα αριστερά να βοηθάει Σνάουτσνερ. Έβαλά το Ρομπέρ και τα πήγε καλά. Μετά πέρασα αριστερά το Βιεϊρίνια, ο οποίος έχει επιβαρυνθεί αρκετά φέτος»

Για τη χρησιμοποίηση Ρομπέρ και Παπάζογλου είπε: «Πιστεύω ότι ο Παπάζογλου τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις. Έχει δουλέψει πολύ καλά. Σκεφτόμουν να τον βάλω και στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Τον έβαλα σήμερα και ήταν πολύ καλός. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Έτρεξε, πάλεψε, πέτυχε το γκολ έκανε πολλά μέσα στο ματς»



Για την αποβολή του είπε: «Είχα γυρισμένη την πλάτη, ήρθε μία μπάλα σε μένα και την κλώτσησα.  Ήταν ένα φάουλ για τον Άρη και το παιχνίδι είχε σταματήσει και δεν είδα τι γίνονταν. Η πίεση από τον κόσμο ήταν μεγάλη και γι’ αυτό πήρε την απόφαση να με αποβάλει ο διαιτητής. Δεν έγινε τίποτα παραπάνω. Δεν έχω κάποιο σχόλιο να κάνω…»



Κλείνοντας ο Μπόλονι έκανε μία έκκληση για βοήθεια προς μία συμπατριώτισσά του:



«Ζητάω τη βοήθειά σας. Στη ζωή μας έχουμε τόσα πολλά προβλήματα. Το να έρθουμε να παίξουμε ένα ντέρμπι δεν είναι κακό, είναι καλό. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έρχονται μαζί μας οι οπαδοί μας εκτός έδρας. Ούτε άλλες ομάδες έχουν κόσμο όταν έρχονται στην έδρα μας. Είναι τρελό. Δυσάρεστο…

Γιατί πάνω από όλα το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι.  Καμία φορά εξαιτίας της πίεσης υπερβάλουμε. Εγώ πρώτος ίσως…

Ξέρω άλλους ανθρώπους που έχουν πραγματικά μεγάλα προβλήματα…

Ξέρω μία κοπέλα από την πόλη μου, που έκανε μία μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Έχει λευχαιμία. Αυτό είναι το όνομά της. Κατάγεται από την πόλη μου από τη γενέτειρά μου.

Αυτός ο μικρός πόντος που κάναμε σήμερα ήθελα να της τον αφιερώσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νοσοκομείο Παπανικολάου. Εκεί νοσηλεύεται και κάθε μέρα δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή.

Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για εκείνου που την έχουν βοηθήσει πολύ.

Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κάνει κάτι γι’ αυτό».

Τέλος ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε και ένα σχόλιο για όσα δέχθηκε από την κερκίδα αποχωρώντας: «Θα πρέπει να πάω σπίτι να κάνω ένα μπάνιο. Ποτέ δεν δέχθηκα τόσα υγρά πάνω μου… Αγόρασα ένα λιτρό σαμπούαν για να καθαρίσω... Ελπίζω όταν ο προπονητής του Άρη έρθει στην  Τούμπα να μην γίνει το ίδιο…»

Σκοράρει πάντα εκτός έδρας!

Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει φέτος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει!
Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 0-2 στο Όσλο την Βαλερένγκα, είχε πάρει ισοπαλία 1-1 με την Καρπάτι στην Ουκρανία, είχε χάσει με 2-1 από τον Εργοτέλη στην Κρήτη, είχε κερδίσει με 1-2 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, είχε πάρει ισοπαλίες 2-2 με τη Ρουμπίν στο Καζάν, είχε χάσει με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τέλος χθες με τον Άρη στο 1-1.
Ο ΠΑΟΚ μόνο σε δύο ματς στην Τούμπα έχει μείνε φέτος άσφαιρος, στις λευκές ισοπαλίες (0-0) με την Τότεναμ και με τον ΟΦΗ.
Ο Θανάσης Παπάζογλου πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ με τον ΠΑΟΚ και συνολικά το δεύτερο απέναντι στον Άρη, την πρώην του ομάδα, καθώς είχε σκοράρει και στην ήττα με 3-2 στα πλέι οφ του 2010.

Κοντρέρας: «Δεν ήταν θετικό αποτέλεσμα για μας»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά από το 1-1 με τον Άρη στο Χαριλάου είπε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Χιλιανός αμυντικός στις δηλώσεις του είπε:

«Θέλαμε τη νίκη πάνω από όλα, πιστεύω ότι το αποδείξαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και φυσικά στα πέντε πρώτα λεπτά που δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε και βρεθήκαμε πίσω στο σκόρ. Γενικά μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη κοντρα στον Άρη»

Σε ερώτηση αν ήταν δίκαιος ο βαθμός της ισοπαλίας απάντησε ότι: «Δυστυχώς το αποτέλέσμα δεν είναι θετικό για εμάς. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη; «Θέλαμε τη νίκη. Εμείς κάναμε πολλά λάθη και από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, ήταν πιο δύσκολο για εμάς. Έπρεπε να κρατήσουμε το μηδέν στη άμυνα».

Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε αν προβληματίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από το αποτέλεσμα: «Σας το έχω πει, δεν ήμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Εμείς όμως ξέρετε, σε όποια διοργάνωση κι αν παίζουμε, θέλουμε τη νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο μας. Όπως ξέρετε, έχουμε να αντιμετωπίζουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωθούμε για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Αήττητος φέτος με τα λευκά

Ο ΠΑΟΚ έμεινε τελικά στο 1-1 με τον Άρη στο Χαριλάου, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3’ με το γκολ του Λαζαρίδη, αφού ο Θανάσης Παπάζογλου ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Δικέφαλος πάντως έμεινε αήττητος φέτος με τις λευκές εμφανίσεις, έχοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες!

Με τα άσπρα είχε κερδίσει με 0-2 και 3-0 τη Βαλερένγκα, με 2-0 την Καρπάτι, με 1-2 τον Πανιώνιο, με 3-0 την ΑΕΚ και με 2-1 τη Σάμροκ την περασμένη Πέμπτη, ενώ έχει και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες, 2-2 με τη Ρουμπίν στο Καζάν και το 1-1 με τον Άρη στο Χαριλάου.

Ξεχώρισαν Λάζαρ, Παπάζογλου, Σνάουτσνερ

Το συμπέρασμα από το χθεσινό ντέρμπι είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πίστεψε όσο θα έπρεπε στη νίκη. Αιφνιδιάστηκε και πέταξε ουσιαστικά ένα ημίχρονο, αλλά, ακόμα και όταν ισοφάρισε νωρίς, έδειξε να βολεύεται με την ισοπαλία. Από τους παίκτες του, οι Λάζαρ, Παπάζογλου και Σνάουτσνερ ήταν οι κορυφαίοι, με τον Μπόλονι να δικαιώνεται εν μέρει για την ευκαιρία που έδωσε στον υψηλόσωμο επιθετικό.
Η απόδοση των παικτών
ΧΑΛΚΙΑΣ 6
Δεν ήταν σε καλή βραδιά ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Έχει ευθύνη στο γκολ του Άρη, καθώς δεν κάνει καλή έξοδο, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις σε σέντρες των γηπεδούχων έδιωχνε με γροθιές και δεν μπλόκαρε την μπάλα, δίνοντας νέες επιθέσεις.
ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ 8
Ο Πολωνός ήταν πολύ καλός και ανταποκρίθηκε σωστά στον τομέα ευθύνης του. Σε αντίθεση με τις περισσότερες των περιπτώσεων, χθες δεν έμενε μόνο πίσω, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει και δημιουργικά. Επιπλέον, κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, όπως ξέρει καλά να κάνει.
ΕΤΟ 7
Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο τέταρτο όπου είχε κάποια προβλήματα με τον Ακόστα, στη συνέχεια βελτιώθηκε εντυπωσιακά. Ήταν πολύ καλός και συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, με τον Άρη να βρίσκει στο μεγαλύτερο μέρος του ματς “τείχος” από την πλευρά του. Δεν προωθήθηκε ιδιαίτερα.
ΜΑΛΕΖΑΣ 7
Όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του που μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, έτσι κι αυτός έδειξε κάποια σημάδια πανικού στα πρώτα λεπτά. Σταδιακά όμως βελτιώθηκε, φτάνοντας στα επίπεδα των προηγούμενων καλών εμφανίσεών του, αφού είχε αρκετά κοψίματα και πολλές σωστές απομακρύνσεις από την περιοχή.
ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ 6
Με μόνο δύο τρεις κανονικές προπονήσεις στα πόδια του, αποδείχθηκε ότι ο Χιλιανός δεν ήταν απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι. Στην πραγματικότητα, έβγαλε το ματς χάρη στην εμπειρία του, κάνοντας όμως λάθη που δε μας συνηθίζει και μαρκαρίσματα που δεν είναι του δικού του επιπέδου.
ΑΡΙΑΣ 7
Πολλές φορές στη διάρκεια του παιχνιδιού ο Λάσλο Μπόλονι του φώναζε να πάρει πρωτοβουλίες και να βοηθήσει περισσότερο τον Λάζαρ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Αυτό που τον διέκρινε χθες ήταν τα πολλά τρεξίματα σε όλους τους χώρους. Όντως ήταν μαχητικός και τα έδωσε όλα.
ΛΑΖΑΡ 8
Στο πρώτο κακό εικοσάλεπτο του ΠΑΟΚ ήταν ο μοναδικός που έπαιρνε πρωτοβουλίες και προσπαθούσε να οργανώσει το παιχνίδι και να μοιράσει την μπάλα. Με εξαίρεση το δεύτερο μισό του πρώτου μέρους, ήταν εξαιρετικός. Είχε την εκπληκτική ασίστ στο γκολ του Παπάζογλου και από τους καλύτερους.
ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ 6
Ενώ κόντρα στη Σάμροκ φάνηκε να ανακάμπτει, χθες επέστρεψε στη μετριότητα. Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στον ρόλο που είχε στο πρώτο μέρος, δηλαδή στον άξονα πίσω από τον φορ, ενώ και στο δεύτερο μέρος, που πέρασε στην κλασική του θέση αριστερά, δεν έκανε σπουδαία πράγματα.
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 5
Κακή εμφάνιση από τον διεθνή επιθετικό. Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι πραγματικά και δεν του βγήκε τίποτα. Ελάχιστες πρωτοβουλίες από τα δεξιά, καμία συνεργασία με τον Έτο, πολλά τα λάθη όταν ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, γενικά δε φάνηκε καθόλου. Επόμενο ήταν να αντικατασταθεί.
ΡΟΜΠΕΡ 6
Ο Γάλλος δεν ήταν κακός στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε. Κέρδισε αρκετά φάουλ, βοήθησε στην κυκλοφορία και την κατοχή, είχε εμπνεύσεις, αλλά την εικόνα του χάλασαν πολύ οι κάκιστες σέντρες και οι κακές εκτελέσεις των κόρνερ που πήγε να εκτελέσει. Έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 8
Ο Λάσλο Μπόλονι είχε την έμπνευση να τον ξεκινήσει βασικό ανάμεσα στα ψηλά στόπερ του Άρη και δικαιώθηκε. Στο πρώτο μέρος δεν πήρε ούτε μία μπαλιά, αλλά, αντίθετα, κέρδισε πολλές μονομαχίες εκτός περιοχής. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ κερδίζοντας τον Σανκαρέ και άφησε πολλές υποσχέσεις.
ΙΒΙΤΣ 5
Αγωνίστηκε ένα ημίχρονο, αλλά δε βοήθησε σχεδόν καθόλου. Βρέθηκε σε κακή βραδιά, δεν είχε εμπνεύσεις και έκανε πάρα πολλά “εύκολα” λάθη, ακόμα και σε ενέργειες που σε άλλα ματς είναι πάντα σωστός. Ο Μπόλονι σίγουρα περίμενε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 5
Επίσης, δε φάνηκε καθόλου και ήταν απογοητευτικός. Μοναδική δικαιολογία ήταν ότι στο διάστημα που πέρασε στο ματς, ο ΠΑΟΚ περισσότερο αμυνόταν και η μπάλα δεν πήγαινε στη δεξιά πλευρά. Αλλά και ο ίδιος ήταν στατικός, χωρίς να ψάξει να κάνει κάτι περισσότερο.
ΓΙΑΝΝΟΥ 5
Ο νεαρός παίρνει τον ίδιο χαμηλό βαθμό με τις άλλες δύο αλλαγές, παρ’ ότι πέρασε πιο αργά στο ματς. Ενώ πήρε πρωτοβουλίες δεν ολοκλήρωσε καμία προσπάθειά του και σε μια δυο περιπτώσεις φάνηκε λίγο ατομιστής, αφού είχε επιλογές, αλλά προτίμησε να κινηθεί μόνος. Θέλει περισσότερη απλότητα.

Άνανδρη επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη Τύπου του Λάσλο Μπόλονι καθυστέρησε να ξεκινήσει διότι αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα, ορισμένοι οπαδοί του Άρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν επίθεση με φωτοβολίδες και πυρσούς στην αποστολή του ΠΑΟΚ που ήταν στα επίσημα του Χαριλάου!
Μάλιστα χρησιμοποίησαν τα «δολοφονικά» στυλό που εκτοξεύουν φωτοβολίδες!
Χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ και η χρήση δακρυγόνων για να απομακρυνθούν εκείνοι οι οπαδοί που μπήκαν στο γήπεδο καθώς η σεκιούριτι του Άρη ήταν ανύπαρκτη και προφανώς έχει σοβαρές ευθύνες η κίτρινη ΠΑΕ.
Το μόνο που κατάφεραν οι δρασύδειλοι οπαδοί του Άρη ήταν να προξενήσουν ορισμένες ζημιές στο ίδιο τους το γήπεδο, ενώ όπως λογικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πέρασαν στην αντεπίθεση!
Ο Γιάννης Αθανασιάδης αντέδρασε πιο έντονα από όλους και τη νύφη πλήρωσαν κάποιοι άνθρωποι του Άρη που βρέθηκαν μπροστά του…

Τα... μυστικά του Σάκη!

Ο Θανάσης Παπάζογλου κλήθηκε από τον Λάσλο Μπόλονι να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος στην 11άδα του ΠΑΟΚ και τα πήγε περίφημα απέναντι στον Άρη, σκοράροντας μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα στο Χαριλάου! Η προηγούμενη ήταν στα πλέι οφ του 2010, όταν και τότε με κεφαλιά είχε σημειώσει ένα γκολ…
Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο χθεσινό 1-1, καθώς, εκτός από το γκολ της ισοφάρισης, είχε συνολικά πολύ καλή απόδοση, κυνηγώντας όλες τις φάσεις και παίζοντας με μεγάλο πάθος. “Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αν είχαμε περισσότερες δυνάμεις προς το τέλος”, τόνισε ο Παπάζογλου μετά το παιχνίδι.
“Έπαιξε ρόλο και η κούραση από την Πέμπτη σε κάποιους παίκτες προς το τέλος του ματς… Δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, αλλά ισορροπήσαμε το ματς, δείξαμε ότι το θέλαμε, ισοφαρίσαμε και ήμασταν κυρίαρχοι”, πρόσθεσε. Σε ερώτηση για το πόσο σημαντικό ήταν το γκολ που πέτυχε για την ψυχολογία του, είπε: “Θα κάνει καλό στην ψυχολογία μου γιατί ένα σέντερ φορ πρέπει να πετυχαίνει γκολ. Δεν αρκεί αυτό, θα συνεχίσω την προσπάθεια να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ”.
Ο Παπάζογλου ρωτήθηκε αν η εμφάνισή του ήταν κάποιου είδους απάντηση προς τους επικριτές του και αυτός είπε: “Ήθελα να δώσω μία απάντηση σε όλους, αλλά και στον εαυτό μου. Ότι είμαι εδώ…”.
Ο Θανάσης Παπάζογλου όταν πέτυχε το γκολ πήγε και το πανηγύρισε στον πάγκο αγκαλιάζοντας τον Νίκο Καρύδα, τον γυμναστή του ΠΑΟΚ. “Ο Καρύδας με βοήθησε πολύ. Στη διακοπή δουλέψαμε πάρα πολύ σε διάφορους τομείς. Προσπάθησε πολύ να με βοηθήσει και να βελτιώσω κάποια πράγματα και πράγματι του οφείλω πολλά και του χρωστάω αρκετά”, επισήμανε.
Ο Μπόλονι απένειμε στον Παπάζογλου τα εύσημα στη συνέντευξη Τύπου και ο νεαρός επιθετικός αναφερόμενος στα κολακευτικά σχόλια του Ρουμάνου τεχνικού είπε: “Έβαζα γκολ και στις προπονήσεις και σήμερα(σ.σ.χθες) μου έδωσε την ευκαιρία να σκοράρω και σε επίσημο ματς. Δούλεψα σκληρά. Εγώ δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Ο προπονητής το βλέπει. Σήμερα(σ.σ.χθες) μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ την άρπαξα. Για εμένα έχει σημασία και συνεχίζουμε την προσπάθεια”.
Κλείνοντας είπε: “Με την εμφάνισή μας δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, καθώς ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη. Πληρώσαμε ένα λάθος, όμως, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και ισοφαρίσαμε. Ως παίκτης του ΠΑΟΚ πιστεύω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και να πάρουμε τη νίκη”.

Η δουλειά με τον Καρύδα
Ο Παπάζογλου είχε δουλέψει με τον Νίκο Καρύδα και πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ! Του είχε ζητήσει ένα έξτρα πρόγραμμα και ο Έλληνας γυμναστής του “Δικέφαλου” δεν του αρνήθηκε τη βοήθεια… Γι’ αυτό και ο Παπάζογλου τον σήκωσε στην αγκαλιά του μετά το γκολ που πέτυχε.
*Από τους 20 παίκτες που είχε στην αποστολή ο Μπόλονι, εκτός 18άδας έμειναν οι Σπαντάσιο και Κατσικάς.