Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τό μάτs μέσα από εικόνεs...........

Η Τότεναμ επικράτησε της Ρούμπιν Καζάν με 1-0

Η Τότεναμ επικράτησε της Ρούμπιν Καζάν με 1-0, στο Λονδίνο και ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του επί των Σάμροκ Ρόβερς πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 
Οι πετεινοί επικράτησαν 1-0 εντός έδρας της Ρούμπιν Καζάν, με τον Ρομάν Παβλιουτσένκο, να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, σε βάρος των συμπατριωτών του, στο 33ο λεπτό.

Η αγγλική ομάδα έφτασε τους 7 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στους 5 και τη Ρούμπιν στους 4.

Είμαστε απογοητευμένοι.........

O προπονητής των Σάμροκ Ρόβερς, Μάικλ Ο Νιλ, τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούταν κάτι περισσότερο στον αγώνα της Τούμπας και υπογράμμισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση.
«Η απόδοσή μας ήταν καλή, είμαστε απογοητευμένοι. Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δεχθήκαμε δύο γκολ από μακρινά σουτ. Είναι χαρακτηριστικό μας ότι δεν παρατάμε τα παιχνίδια. Πρέπει να σταθούμε στο ότι για εμάς αυτό ήταν το 55ο ματς της σεζόν και οι αντίπαλοί μας το 12ο. Παίζουμε με πνεύμα και πειθαρχία και γι’ αυτό βρισκόμαστε στους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλη ιρλανδική ομάδα. Κάθε παιχνίδι σε τέτοιο επίπεδο είναι δύσκολο, εμείς εδώ ανήκουμε. Είναι δύσκολο να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς».

Τα προγνωστικά του για τον όμιλο: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία εξαιρετικές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση. Τα ματς με την Καζάν και με εμάς στο Δουβλίνο είναι καθοριστικά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, ξεχώρισα τους Βιεϊρίνια και Αρίας, αλλά και άλλοι παίκτες είναι σε σπουδαίο επίπεδο, επομένως μπορεί να προκριθεί».

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς. Μετά τον αγώνα μίλησε για την αγωνιστική συμπεριφορά του.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τη Σάμροκ: «Είχα ανάγκη αυτό το γκολ και θέλω να συνεχίσω να σκοράρω. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Europa League. Για τρία λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε γκολ, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο στα υπόλοιπα ενενήντα λεπτά. Χαίρομαι που πέτυχα γκολ, αλλά χαίρομαι περισσότερο που κέρδισε η ομάδα και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είχαμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη.».

Για την αμυντική του συμπεριφορά: «Είναι δύσκολο να μαρκάρεις, ιδίως όταν χάνεις τη μπάλα στην κόντρα. Οι απαιτήσεις της θέσης είναι αρκετές. Πρόκειται για πράγματα που ίσως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, αλλά εμείς τα ξέρουμε καλά».

Αν προτιμά να παίζει εξτρέμ ή ελεύθερος: «Προτιμώ να παίζω αριστερά, αλλά κάποιες φορές πρέπει να αλλάξω θέση για να έχω καλύτερη τροφοδότηση. Αυτό συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι βοηθά την ομάδα».

Τι πιστεύει για το ματς του Δουβλίνου, με όσα είδε από την Σάμροκ: «Το ματς του Δουβλίνου έχει τη σημασία του, όμως εμείς δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Άρη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε την Κυριακή».

Η νίκη και ο κόσμοs..........


Ο Κοστίν Λαζάρ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ με το υπέροχο γκολ που πέτυχε και στις δηλώσεις του μίλησε για τη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
 
«Ο ΠΑΟΚ είναι πιο τεχνική ομάδα. Πήραμε δύναμη από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας και αυτά μας έδωσαν την νίκη Είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά περισσότερο για την νίκη και ελπίζω να κερδίσουμε και τον Άρη την Κυριακή. Μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη αυτή και ενόψει της συνέχειας αφού έρχεται ένα δύσκολο ματς με τον Άρη που θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρω τη σημασία αυτού του αγώνα. Πρέπει να πάμε να παλέψουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την νίκη», τόνισε ο Ρουμάνος.

Η Επιστροφή του Λαζάρ..........

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε όχι με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, έχοντας σε εξαιρετική μέσα κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Λάσλο Μπόλονι δεν μπόρεσε να κοουτσάρει ιδιαίτερα τον αγώνα, αφού οι δύο από τις τρεις του αλλαγές ήταν αναγκαστικές. 


Χαλκιάς: Δε φέρει ευθύνη στο γκολ, μιας και η μπάλα πήγε στον χώρο ευθύνης των συμπαικτών του. Καθάρισε κάποιες φάσεις ψηλά, δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη απόκρουση και γενικά δεν πιέστηκε σε καμία φάση του αγώνα.

Έτο: Συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις, κράτησε πολύ καλά τη θέση του αμυντικά, απέφυγε τα λάθη, ενώ δημιουργικά είχε αρκετά ανεβάσματα προς την αντίπαλη περιοχή. Απείλησε μία φορά και γενικά δείχνει να έχει αποκτήσει την ψυχολογία που του έλειπε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Τσιρίλο: Δε πιέστηκε ιδιαίτερα, έβγαινε συνήθως πρώτος στη μπάλα, είχε και μία στιγμή αυτοθυσίας στο τέλος. Καλός και δημιουργικά, αφού οι μεγάλες μπαλιές του συνήθως ήταν αποτελεσματικές, ενώ είχε και μία ασίστ που δεν έγινε γκολ από τον Βιεϊρίνια. Το γκολ των Ιρλανδών ήταν και σε δικό του χώρο ευθύνης.

Μαλεζάς: Στη φάση του γκολ των Ιρλανδών ήταν κοντά και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Σε γενικές γραμμές ήταν συγκλονιστικός πάλι, δεν έχασε μονομαχία, έπαιξε πολύ στρωτό ποδόσφαιρο δεν έκανε λάθη και ήταν πάρα πολύ σοβαρός.

Λίνο: Αγωνίστηκε μόλις 28 λεπτά μέχρι να αποχωρήσει και αυτός με τράβηγμα από τον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι να βγει ήταν ο γνωστός Λίνο που λειτούργησε περισσότερο ως χαφ και λιγότερο ως μπακ. Δεν είχε προβλήματα αμυντικά και γενικά ήταν σοβαρός.

Αρίας: Πολλά λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου έψαξε υπό άσχημες συνθήκες κάποιες κάθετες πάσες στον χώρο του κέντρου, πουλώντας εύκολα μπάλες. Στο δεύτερο έπαιξε στα πιο σίγουρα και τουλάχιστον δεν ήταν αρνητικός.

Λαζάρ: Μεγάλο παιχνίδι από τον Ρουμάνο στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, είχε μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο, κέρδισε ένα πέναλτι που ουδέποτε δόθηκε, ενώ όλες οι κάθετες κινήσεις του με τη μπάλα στα πόδια έφεραν σύγχυση στη Σάμροκ και φάσεις της ομάδας του. Στο δεύτερο κατέβασε ρυθμό, γνωρίζοντας πως ο προπονητής του δεν έχει άλλες λύσεις στα χαφ αλλά και πως αν πιεστεί παραπάνω, στο Χαριλάου θα σέρνεται. Ο Ρουμάνος είναι εξαιρετικός παίκτης και το έδειξε πάλι μετά από καιρό.

Ίβιτς: Πολύ κίνηση, πολύ βρώμικη δουλειά, καλή κυκλοφορία της μπάλας μετά το 20΄και φάσεις για γκολ που δεν του βγήκαν. Αυτός έβγαλε τον Βιεϊρίνια σε θέση για γκολ, ενώ πίεσε ψηλά μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Καλός ο Σέρβος.

Σαλπιγγίδης: Σε ρηχά νερά ως εξτρέμ, δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες παίζοντας πολύ στα σίγουρα, ήταν σωστός τακτικά αλλά σίγουρα μπορούσε να κάνει παραπάνω πράγματα για να βοηθήσει την ομάδα του. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πήγε σε θέση φορ, η αλήθεια είναι πως δεν τροφοδοτήθηκε και δεν έφτασε σε τελική προσπάθεια.

Αθανασιάδης: Εκτός ρυθμού για ακόμη ένα παιχνίδι, κινήθηκε στα ρηχά και σαν να μην έφτανε αυτό δέχτηκε και μια πολύ γεμάτη κλωτσιά από τον Στίβενς με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το Χαριλάου. Μόνο και μόνο που δεν έφτασε σε τελική προσπάθεια και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθαν με σουτ έξω από την περιοχή λέει πολλά. Ένα καλό στρώσιμο στον Ίβιτς ήταν η καλύτερή του ενέργεια.

Βιεϊρίνια: Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, δείχνει να ξεμπλοκάρει και σε αυτό σίγουρα συμβάλει το πολύ όμορφο γκολ – νίκης που πέτυχε. Έκανε πολλές τελικές προσπάθειες, δείγμα του ότι κυνήγησε το γκολ, ενώ απέφυγε τα αβίαστα λάθη προηγούμενων αγώνων. Δείχνει να συνέρχεται και μακάρι αυτό να φανεί ακόμη περισσότερο την Κυριακή.

Σνάουτσνερ: Πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής λόγω του τραυματισμού του Λίνο στο 28΄. Η αλήθεια είναι πως η ενέργεια του φάουλ που έδωσε στους Ιρλανδούς ήταν τέτοιο που έδειξε πως δεν έχει ρυθμό αγώνων ακόμη. Εκτός από εκείνη τη φάση τα πήγε περίφημα, είχε καλές στιγμές ακόμη και δημιουργικά, ενώ έκανε και τελική προσπάθεια.

Γεωργιάδης: Μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Κλάους και έκανε ένα παιχνίδι νευρικό με αβίαστα λάθη. Κινήθηκε και στις δύο πλευρές, αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα να μην του βγαίνει τίποτα.

Παπάζογλου: Έπαιξε ελάχιστα, είχε δύο θετικές ενέργειες που έβγαλαν την ομάδα του στην επίθεση. Καλή εικόνα για το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.

Μπόλονι: Δεν είχε κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα, απλά ελέγχεται για το αν ο Λαζάρ μπορούσε να παίξει και σε προηγούμενα παιχνίδια μιας και η ποιότητά του δεν υπάρχει σε πολλά χαφ του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Λαζάρ πάντως, μετά το παιχνίδι έλεγε σε πηγαδάκι πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει 100% τις ενοχλήσεις στο πόδι του κάτι που δικαιώνει τον συμπατριώτη προπονητή του για το πώς τον διαχειρίστηκε. Οι δύο από τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Μπόλονι ήταν αναγκαστικές, ενώ του Παπάζογλου ήταν η λογική με τον Σαλπιγγίδη να μην έχει άλλες δυνάμεις να βοηθήσει.

Γέφυρεs με Αμανατίδη..........

Ο 29χρονός διεθνής Έλληνας επιθετικός Γιάννης Αμανατίδης, βρέθηκε στη Τούμπα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς και σύμφωνα με δημοσίευμα των Σπορ, συζήτησε το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας από την 1η του Γενάρη. 
Ο ομογενής φορ με καταγωγή από την Κοζάνη, είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή, όμως τα οικονομικά περιθώρια του ΠΑΟΚ δεν είναι απλά στενά, είναι αρκετά άσχημα όπως και των περισσοτέρων ελληνικών ομάδων.

Ο Αμανατίδης δεν έχει βρει ομάδα είναι ελεύθερος και θέλει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, κάτι που τον καλύπτει εφόσον υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο, ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει έτοιμος να σκεφτεί ακόμη τα μεταγραφικά, αφού είναι σε εξέλιξη η αλλαγή συμπεριφοράς στα διοικητικά.

Το θέμα Αμανατίδη σίγουρα θα απασχολήσει, δεν είναι σίγουρο όμως το αν θα καταλήξει και σε γάμο, κυρίως λόγω των οικονομικών της ΠΑΕ.

Αήττητοs 8 σερί ματs στήν Eυρώπη.....

Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι αήττητος στην Ευρώπη μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε επτά ματς. Μαζί με τον περσινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (1-1) ο Δικέφαλος έχει φτάσει αισίως οχτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ που υπήρχε...
Οχτώ αγώνες χωρίς ήττα είχε ο ΠΑΟΚ και από το καλοκαίρι του 2009 και το 1-1 με τη Χέρενφεν στην Τούμπα μέχρι και την περσινή νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα.

Μεταξύ εκείνων των δύο αγώνων μεσολάβησαν άλλοι έξι όπου ο Δικέφαλος έμεινε αήττητος και συνολικά μέτρησε οχτώ ματς στη σειρά χωρίς ήττα, έχοντας δύο νίκες και έξι ισοπαλίες!

Τα οχτώ σερί ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη ήταν τα:

ΠΑΟΚ - Χέρενφεν 1-1
Χέρενφεν - ΠΑΟΚ 0-0
Άγιαξ - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Άγιαξ 3-3
ΠΑΟΚ - Φενέρμπαχτσε 1-0
Φενέρμπαχτσε - ΠΑΟΚ 1-1 (στην παράταση)
Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0


Το αήττητο σερί των οχτώ αγώνων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είχε σταματήσει στην ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία στην περσινή  3η αγωνιστική των περσινών ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το τρέχον σερί είχε ξεκινήσει στην περσινή ρεβάνς για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου ο ΠΑΟΚ είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1.

Από τότε μέχρι σήμερα ο Δικέφαλος είναι αήττητος στην Ευρώπη, μετρώντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες!
Το τρέχον σερί του ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει στο 1-1 με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, τον περασμένο Φεβρουάριο και επεκτάθηκε κι άλλο με το 2-1 επί της Σάμροκ.

Το νέο σερί με τα οχτώ ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη είναι το εξής:

ΤΣΣΚΑ - ΠΑΟΚ 1-1
Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα 3-0
ΠΑΟΚ - Καρπάτι 2-0
Καρπάτι - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Τότεναμ 0-0
Ρουμπίν Καζάν - ΠΑΟΚ 2-2
ΠΑΟΚ - Σάμροκ 2-1


Στις 3 Νοεμβρίου στο Δουβλίνο, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ για την 4η αγωνιστική του α΄ ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ και θα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί, δημιουργώντας νέο ρεκόρ..

Δέχτηκε το πρώτο γκόλ στήν Τούμπα.........

Η Σάμροκ έγινε χθες η πρώτη ομάδα που παραβίασε φέτος την εστία του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, μετά από σχεδόν 600 αγωνιστικά λεπτά!
Ότι δεν κατάφεραν Βαλερένγκα, Καρπάτι, Ξάνθη, Τότεναμ, ΑΕΚ και ΟΦΗ, το κατάφερε χθες η Σάμορκ, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα φέτος που σημείωσε γκολ στον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του.

Η εστία του ΠΑΟΚ ήταν ανέπαφη για σχεδόν 600 αγωνιστικά λεπτά, μέχρι που παραβιάστηκε στο 48 της χθεσινής αναμέτρησης με τους Ιρλανδούς από τον Σέπαρντ.

Τα φετινά ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι τα εξής:

ΠΑΟΚ - Βαλερένγκα 3-0
ΠΑΟΚ - Καρπάτι 2-0
ΠΑΟΚ - Ξάνθη 1-0
ΠΑΟΚ - Τότεναμ 0-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-0
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 0-0
ΠΑΟΚ Σάμροκ 2-1

Ο Δικέφαλος πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 στο ματς με τη Σάμροκ, αλλά πλέον έχει ένα γκολ παθητικό σε επτά παιχνίδια στην Τούμπα.

Θα είμαι ετοιμοs από εβδομάδα.........

Ο Γιώργος Φωτάκης μπορεί να μην αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς με τη Σάμροκ, λόγω του τραυματισμού του, αλλά όπως είπε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο Διεθνής μέσος μίλησε για το πρόβλημά του, για τη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και για τη συνέχεια...
Αρχικά είπε:

«Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη. Τα παιδιά τα κατάφεραν σήμερα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε στο Δουβλίνο. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Η Σάμροκ δεν είναι τόσο τεχνική ομάδα αλλά είναι δυνατή και σκληρή. Θα πρέπει να δούμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Έχουμε δείξει πως είμαστε δυνατοί στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα κάνουμε την χάρη στους Ιρλανδούς και πως θα τους κερδίσουμε και μέσα στο Δουβλίνο».

Συνεχίζοντας ο Γιώργος Φωτάκης αναφέρθηκε στον δύσκολο όμιλο που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ:

«Από την αρχή γνωρίζαμε πως οι ομάδες που είχαμε στον όμιλο είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν δεν μπορείς να νικήσεις την Τότεναμ και την Ρούμπιν καλό είναι να μην χάνεις. Ήταν σημαντικοί οι βαθμοί.

Το Γιουρόπα Λιγκ μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ δίκαια. Tο πρωτάθλημα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Εμείς θέλουμε να πάμε ακόμα πιο καλά στο πρωτάθλημα.

Πρεπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε στο Δουβλίνο. Δεν μπορούμε να δούμε το τι θα γίνει μετά. Θα πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε ματς χωριστά...»

Ο Γιώργος Φωτάκης αναφέρθηκε στο δικό του πρόβλημα:

«Όσο για μένα όταν χτύπησα ο γιατρός μου είπε πως θα λείψω για μία εβδομάδα με 10 μέρες. Έχω ξεκινήσει τρέξιμο και ήδη νιώθω καλύτερα. Την Τρίτη ή την Τετάρτη πιστεύω να είμαι καλά και έτσι θα προλάβω το ματς με τον Παναθηναϊκό».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του μίλησε και για την Εθνική:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βοήθησα έστω για λίγο την Εθνική. Ήταν σημαντικό γκολ που έβαλα. Δεν είμαι όμως μόνος μου. Όλοι βοηθήσαν για να εκπληρωθεί αυτός ο στόχος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τώρα θα πρέπει να χαρούμε την διοργάνωση που θα πάμε, το Euro 2012...».