Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Προπόνηση 23/01/2013

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 8


Η κρισιμότητα του επαναληπτικού αγώνα με την Καλλιθέα στην Τούμπα σήμερα στις 20:00 (OTE Sports), είναι πολύ μεγάλη γιατί κρίνεται ο ένας από τους δύο στόχους του ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση ενός Κυπέλλου για την ομάδα μας είναι πάντα ένας μεγάλος στόχος, δυστυχώς όμως πέρασαν 10 χρόνια από την τελευταία φορά. Τα τελευταία δύο χρόνια, τα black out στα ημιτελικά με ΑΕΚ και Ατρόμητο, στέρησαν από τον Δικέφαλο την παρουσία του σε ένα μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ, με 30 χιλιάδες φίλους του να δημιουργούν μια μεγάλη εκστρατεία προς την πρωτεύουσα. Μπορεί όμως ένας αγώνας με την Καλλιθέα να θεωρείται σαν "τελικός" για μια ομάδα του βεληνεκούς του ΠΑΟΚ; Κάπου εδώ όμως κολλάει το "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ", αφού οι παίκτες της ομάδας μας κατάφεραν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται), να μετατρέψουν έναν υγιεινό περίπατο και μια εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου σε ένα πολύ δύσκολο και κομβικό παιχνίδι, αφού το "μαγικό" 2-0 του πρώτου αγώνα, τους αναγκάζει να παίξουν full επίθεση ώστε να σημειώσουν όσα περισσότερα γκολ μπορούνε, χωρίς μάλιστα να δεχτούν, αν είναι εφικτό, κανένα.

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΑΤΕΟΥΣ ΒΙΒΙΑΝ!

Το πρώτο αίμα" χύθηκε στο αγωνιστικό του ΠΑΟΚ, με θύμα τον Ματέους Βιβιάν. Ο Βραζιλιάνος στόπερ, που δεν ικανοποίησε κανέναν με την απόδοση του, έλυσε το συμβόλαιο με τον Δικέφαλο την Τετάρτη το μεσημέρι και αποτέλεσε και επίσημα παρελθόν. Για τα οικονομικά δεδομένα του καλοκαιριού, ίσως ο Βιβιάν να ήταν μια από τις λίγες επιλογές, η οποία όμως δεν βγήκε ούτε στο ελάχιστο, αφού ο παίκτης τραυματίστηκε, έχασε αρκετό καιρό και, όταν μπήκε, δεν μπόρεσε να βρει ποτέ ρυθμό και να δώσει σιγουριά στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος έκριναν πως με τους Κατσικά, Σίλντενφελντ, Ιντζίδη, την κάλυψη του Κατσουράνη, αλλά και την επιστροφή του Κουμάλο, ο Βιβιάν θα περίσσευε και προέβησαν σε αυτή την κίνηση.