Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Στο Βουκουρέστι βρίσκονται Μπόλονι-Κωνσταντινίδης

Ο Μπόλονι έδωσε ρεπό σήμερα στους παίκτες και πήγε μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη στη Ρουμανία για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι του Βουκουρεστίου μεταξύ της Στεάουα και της Ραπίντ.
Η πληροφόρηση από τη Ρουμανία αναφέρει ότι Λάσλο Μπόλονι και ο Παντελής Κωνσταντινίδης είναι καλεσμένοι να παραβρεθούν στο ντέρμπι της Στεάουα με τη Ραπίντ, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο καινούριο εθνικό γήπεδο του Βουκουρεστίου (εκεί θα γίνει και ο τελικός του φετινού Γιουρόπα Λιγκ) όπου θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά αγώνας πρωταθλήματος.
Φυσικά δεν ταξίδεψαν για… τουρισμό που άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου θα κάνουν και αρκετές επαφές στη Ρουμανία, τόσο με εκπροσώπους των δύο ομάδων, αλλά και με εκπροσώπους παικτών κάνοντας μία διεργασία για τις ερχόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Προστατεύει τον Άρη η έκθεση της αστυνομίας!

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για όσα έγιναν στο Χαριλάου πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά από το ματς Άρη-ΠΑΟΚ δείχνει μία σαφέστατη διάθεση να προστατέψουν οι Αρχές τους κίτρινους για τις δρασύδειλες επιθέσεις που έκαναν οι οπαδοί τους στην αποστολή του Δικεφάλου στα επίσημα του γηπέδου.
Οι φωτοβολίδες (και με δολοφονικά στυλό) και οι πυρσοί που εκτοξεύθηκαν προς του ανθρώπους του ΠΑΟΚ, από κουκουλοφόρους οπαδούς του Άρη που μπήκαν ανενόχλητοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μετά από το τέλος του αγώνα μετατράπηκαν σε… «ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΘΥΡΜΑΤΑ-ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ» στην έκθεση της αστυνομίας (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!), ενώ δεν ανέφερε η αστυνομία τίποτα για τη χρήση δακρυγόνων εντός του γηπέδου!!!
Για τα αίσχη των ανεγκέφαλων δρασύδειλων οπαδών του Άρη εντός του γηπέδου η μόνη (εντελώς λάιτ…) αναφορά της έκθεσης της αστυνομίας ήταν η εξής:
«Μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων, ρίχνοντας παιδικά αθύρματα-φωτοβολίδες, κινήθηκαν προς την αίθουσα όπου βρίσκονταν μέλη διοίκησης της φιλοξενούμενης ομάδας, αποχώρησαν ωστόσο με την εμφάνιση των αστυνομικών δυνάμεων».
Αναλυτικά όλο το δελτίου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ανέφερε τα εξής:
"Συνελήφθησαν πριν και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΠΑΕ ΑΡΗΣ -ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της SUPERLEAGUE στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», 3 ημεδαποί, ηλικίας 19, 23 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της παράβασης των Νόμων για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», του Νόμου «περί Όπλων» και του Νόμου «περί Φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».
Αναλυτικότερα, μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, στο πλαίσιο προληπτικών αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε σε θύρα του γηπέδου και συνελήφθη, ο 19χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πυρσοί.
Νωρίτερα και ενώ αφίχθησαν χωρίς προβλήματα οι αποστολές των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, εξωτερικά του γηπέδου, πολυπληθής ομάδα οπαδών πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων, εκτοξεύοντας εναντίον τους βόμβες μολότοφ, μπουκάλια, πέτρες, φωτοβολίδες, αναμμένους πυρσούς και άλλα αντικείμενα. Πραγματοποιήθηκε άμεσα αστυνομική επέμβαση, με αποτέλεσμα η ένταση γρήγορα να αποκλιμακωθεί.
Μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων, ρίχνοντας παιδικά αθύρματα-φωτοβολίδες, κινήθηκαν προς την αίθουσα όπου βρίσκονταν μέλη διοίκησης της φιλοξενούμενης ομάδας, αποχώρησαν ωστόσο με την εμφάνιση των αστυνομικών δυνάμεων.
Λίγο αργότερα, στην οδό Καρολίδου, σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, τα οποία έληξαν με αστυνομική καταδίωξη των εμπλεκομένων.
Στην ευρύτερη περιοχή του επεισοδίου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα, εκ των οποίων στην κατοχή του μεν 23χρονου βρέθηκε εκτοξευτήρας φωτοβολίδων, ενώ από την κατοχή του 36χρονου κατασχέθηκαν (2) αμπούλες πεπιεσμένου αέρα και (36) μεταλλικά σφαιριδία αεροβόλου όπλου.
Στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προσήχθησαν συνολικά (12) άτομα, εκ των οποίων συνελήφθη ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.
Από τις ρίψεις των αντικειμένων τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης".

"Δεν έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα και θα το δείξουμε"


Ο Πάμπλο Κοντρέρας με δηλώσεις του στον Sport 103 fm, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη και ότι όλοι σκέφτονται τώρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τη δήλωσή του ότι δεν τον ικανοποίησε ο βαθμός της ισοπαλίας: «Το είπα γιατί ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διεκδικήσει τους τρεις πόντους. Με αυτόν το στόχο μπήκαμε στο γήπεδο, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Θα ήταν το ιδανικό μετά τα ματς με Ολυμπιακό και ΟΦΗ».

Για τους λόγους που δε νίκησε ο ΠΑΟΚ: «Ο τρόπος που δούλεψε ο Αρης είχε ως βάση την άμυνα του. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, ο αντίπαλος το κατανόησε και κλείστηκε, γύρισε πίσω».

Για το ότι πολλές ομάδες θα παίζουν κλειστά φέτος απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει λύση και σε αυτό δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό. Αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να δεχτούν και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στη μεσαία γραμμή για να πετυχαίνουμε γκολ».

Για τα γκολ από στημένες φάσεις και με Σάμροκ και με Άρη: «Είναι καθαρά θέμα δική μας προσοχής. Δεν ευθύνεται κάποιος άλλος. Ετυχε σε δύο φάσεις να μην έχουμε τη συγκέντρωση και έγινε λάθος. Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Όταν αγωνιζόμαστε με έναν αντίπαλο όπως χθες, που σκυλιάζει να πάρει ένα αποτέλεσμα στο γήπεδο του, ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ καλή εικόνα. Αυτό που λείπει ακόμα είναι περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια του».

Για το αν λείπει η αυτοπεποίθηση και το ηθικό από τους παίκτες: «Δεν το βλέπω έτσι. Σε κάθε παιχνίδια ετοιμαζόμαστε 100% να πάρουμε τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μπορεί να συμβαίνουν κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι έχει το μυαλό του μόνο στη νίκη.

Μακάρι κάποια στιγμή αυτό που έχουμε στο μυαλό μας να εξισορροπιστεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε καμία περίπτωση σε θεωρώ ότι υπάρχει έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ισως τα αρνητικά αποτελέσματα να έχουν έρθει από κακή στιγμή. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μία τεράστια ομάδα και αυτό δε σε αφήνει να πέσεις ψυχολογικά. Εχουμε μπροστά μας τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Εχουμε πολύ μεγάλη όρεξη και όσο πιο μεγάλος ο αντίπαλος ακόμα καλύτερα. Είναι μεγάλη ευκαιρία μέσα στην έδρα μας που είμαστε πολύ δυνατοί να δείξουμε ποιοι είμαστε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Εύχομαι να μπορέσουμε να αντέξουμε όλη αυτήν την πίεση που αντέξαμε και πέρσι.

Πρέπει να αρματωθούμε με δύναμη. Εχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στη δουλειά που έχει γίνει. Σε αυτόν το δύσκολο καιρό της κρίσης και με το σχεδιασμό που έγινε, είναι ακόμα πιο περίπλοκο να συνεχίσει η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Δε μπορώ να δώσω διαβεβαιώσεις για αποτελέσματα, αλλά καθέ φορά θα κατεβαίνουμε για να δίνουμε μάχη, για να παίζουμε στο 100% και για το καλύτερο»

Για το αν φέτος υπάρχει περισσότερο βάθος στον πάγκο: «Φέτος όντως έχουμε πάρα πολλές επιλογές»