Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ολα όσα συζήτησαν Ιβιτς - Παντελής Κωνσταντινίδης

Για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τις οποίες ανέφερε: “Δεν μας βλέπω καλά αν συνεχίσουμε έτσι”, συζήτησαν χθες οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Βλάνταν Ιβιτς. Κυρίως ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήθελε να διευκρινίσει από τον Σέρβο άσο του ΠΑΟΚ, ποιο ήταν το κυρίως νόημα των δηλώσεών του και εάν είχε πρόθεση να κριτικάρει τον προπονητή για τη εσωτερική λειτουργία της ομάδας. Ο Ιβιτς τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως όσα είπε, τα ανέφερε για το καλό της ομάδας (σε επίπεδο αυτοκριτικής) και χωρίς να έχει διάθεση να ασκήσει κριτική στον προπονητή για τις επιλογές του. Από τη ΠΑΕ τηρήθηκαν χαμηλοί τόνοι και προς το παρόν το θέμα θεωρείται λήξαν.

Την Κυριακή (9/10) το μνημόσυνο στα Τέμπη

Πέρασαν κιόλας 12 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών, που οδήγησε στο θάνατο έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ και τον οδηγό του φορτηγού που συγκρούστηκε με το λεωφορείο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου 1999, οι οπαδοί του Δικεφάλου επέστρεφαν από το Ολυμπιακό στάδιο και το 1-1 με τον Παναθηναϊκό. Στα Τέμπη, η σύγκρουση ενός από τα λεωφορεία που τους μετέφεραν, είχε σαν αποτέλεσμα ν’ αφήσουν την τελευταία τους πνοή έξι νεαροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων, Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων, Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων, Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων, Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων και Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη τους.
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου – Κορδελιού στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: “Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου – Κορδελιού 1973, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 9-10-2011 και ώρα 12.00 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο που θα γίνει στο μνημείο των Τεμπών.
Υ.Γ.: Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε”. Στην επιμνημόσυνη δέηση αναμένεται να βρεθεί και φέτος η ομάδα του ΠΑΟΚ για να αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη των παιδιών.

Επιθυμία Κοντρέρας να παίξει με την εθνική Χιλής!

Ο Πάμπλο Κοντρέρας είχε επιστρέψει τραυματίας από το Καζάν (όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου) και η ιατρική διάγνωση ήταν θλάση β’ βαθμού στην λαγονοκνημιαία ταινία και μέσο γλουτιαίο.
Ο Χιλιανός δεν έπαιξε στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όμως καθώς κλήθηκε στην Εθνική του ομάδα έπρεπε να μεταβεί στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τους γιατρούς της χώρας του.
Παραδόξως φτάνοντας σήμερα στη Χιλή ο Κοντρέρας έκανε δηλώσεις ότι είναι αισιόδοξος ότι θα παίξει και στα δύο ματς της Εθνικής του με Αργεντινή και Περού!
«Νομίζω ότι μπορώ να παίξω και στα δύο παιχνίδια. Έκανα εξετάσεις και τις έφερα για να τις δείξω στον γιατρό της ομάδας…», τόνισε στα ΜΜΕ της πατρίδας του!
Είναι γεγονός ότι η θλάση στη συγκεκριμένη περιοχή είναι διαφορετική από τις θλάσεις στα πόδια (για β’ βαθμού θλάση εκεί χρειάζονται τουλάχιστον 15 μέρες αποθεραπείας!) αλλά και πάλι το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι ο παίκτης δύσκολα θα μπορέσει να παίξει με την Εθνική τόσο γρήγορα. Ειδικά στο ματς με την Αργεντινή, το οποίο είναι το πρώτο χρονικά…

Εξηγήσεις Ιβιτς για τις δηλώσεις

Συζήτηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό είχε χθες ο Βλάνταν Ιβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε ενημέρωση από τον σέρβο μέσο καθώς η τοποθέτηση του προκάλεσε αίσθηση. Ο Ιβιτς εξήγησε ότι κακώς οι δηλώσεις του ερμηνεύτηκαν ως κριτική στον Μπόλονι επισημαίνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Ο Ιβιτς τόνισε επίσης ότι εξέφρασε την άποψη του πικραμένος από το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχασε το παιχνίδι.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα συζητήσει το θέμα που προέκυψε τόσο με τον Ζήση Βρύζα όσο και με τον Θόδωρο Ζαγοράκη καθώς το θέμα με τις δηλώσεις του παίκτη πήρε διαστάσεις και δημιούργησε εντυπώσεις στην ομάδα.

Πήρε και τον Κατσικά

Νέα συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του Γιώργου Κατσικά έγινε χθες. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο παίκτης, μόλις ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Κατσικάς κατάθεσε προσφυγή εναντίον του Ηρακλή για τη διασφάλιση των χρημάτων του και περιμένει την τελική απόφαση. Ακόμη μέχρι να δημιουργηθεί νέα διοίκηση στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει δυνατότητα να υπογράψει. Συν τοις άλλοις στην τελευταία απόφαση της ΕΠΟ για τους παίκτες των ομάδων που υποβιβάζονται, υπάρχει μια ασάφεια που πρέπει να διευκρινιστεί.

Τρεις στην εθνική νέων
Εκτός από τους οκτώ διεθνείς, τρεις ακόμη παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν στη εθνική Νέων από τον προπονητή Θόδωρο Παχατουρίδη. Η αναφορά γίνεται για τους Στρέζο, Παπαδόπουλο και Πόποβιτς. Οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ θα συμμετέχουν στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων. Μάλιστα η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί στο Ισραήλ από τις 12 έως τις 17 Οκτωβρίου. Η Εθνική Νέων στον ίδιο όμιλο (13ο) μετέχει με το Ισραήλ, την Ισλανδία και την Ελβετία. Ασφαλώς, πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία για τους τρεις νέους παίκτες του ΠΑΟΚ που καλούνται να την αξιοποιήσουν

Οι διοικητικές ζυμώσεις, η ενημέρωση και το πόρισμα

Είχαν αντιληφθεί εγκαίρως τι θα γίνει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ που βρίσκονται στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Βεβαίως φορτίστηκαν συναισθηματικά όταν ο Ζαγοράκης τους ζήτησε να παραιτηθούν για να διευκολύνουν το έργο του, για τον σχηματισμό νέας διοίκησης. Από τη στιγμή που δεν μίλησαν καθόλου στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό και είπαν ελάχιστα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αντιλήφθηκαν πως θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Η ενημέρωση για το συμβούλιο
Αργά το βράδυ της Κυριακής ενημερώθηκαν τα μέλη της (πρώην πλέον) διοίκησης του ΠΑΟΚ από τον Ζαγοράκη, πως το μεσημέρι της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στην Τούμπα. Και πράγματι στις 12:30 συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και ανακοίνωσαν την αποχώρηση.
Μόνος απών ο Μπάνε Πρέλεβιτς
Αξίζει να σημειωθεί πως από το χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο απουσίαζε μόνο ο Μπάνε Πρέλεβιτς, εξαιτίας και των υποχρεώσεων του στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Είχε ενημερωθεί όμως για το περιεχόμενο της συζήτησης και συναίνεσε θετικά στη αποχώρηση, προκειμένου να διευκολύνει τον Ζαγοράκη στις επόμενες κινήσεις του. Ο Πρέλεβιτς, είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ.
Το πόρισμα του ορκωτού
Ο Θανάσης Κατσαρής αναμένεται να παραλάβει σήμερα το πόρισμα από τον ορκωτό ελεγκτή και να συναντηθεί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΠΑΟΚ που συγκροτούν την επιτροπή διαφάνειας. Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ απέφυγε να συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον Ερασιτέχνη χθες το βράδυ, απλά συναντήθηκε (όπως συνηθίζει) με τους συνεργάτες του.
Επέστρεψαν οι Βόρειοι
Χθες το μεσημέρι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη οι Βόρειοι μετά από μία εβδομάδα κοπιαστικού ταξιδιού (μετ’ επιστροφής) στη Ρωσία. Το Express των Βορείων με τους 15 οπαδούς του ΠΑΟΚ διήνυσε συνολικά μία απόσταση 7750 χιλιομέτρων που είναι η μεγαλύτερη οδική εκδρομή που έχουν πραγματοποιήσει οπαδοί ελληνικής ομάδας στο εξωτερικό. Οι Βόρειοι πρωτοστάτησαν για μια ακόμη φορά, καθώς στον συλλεκτικό χάρτη (Ευρώπης και Ασίας) που διατηρούν, πρόσθεσαν μια ακόμη “πινέζα” στο Καζάν. Είναι πανταχού παρόντες σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που δίνει ο ΠΑΟΚ