Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ με ασπρόμαυρα, η Ουντινέζε στα πορτοκαλί

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη στο Ούντινε απέναντι στην Ουντινέζε με μπλε εμφανίσεις, διότι και η ιταλική ομάδα έχει τα ίδια χρώματα με τον “Δικέφαλο”, το άσπρο και το μαύρο. Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να αγωνιστούν με τις ασπρόμαυρες ριγέ στολές, οπότε ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει την 4η φετινή του φανέλα (οι πρώτες τρεις είναι η ασπρόμαυρη ριγέ, η ολόμαυρη και η ολόασπρη) και έπαιξε με τα μπλε.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από 12 χρόνια όταν ο ΠΑΟΚ είχε συναντήσει ξανά στον ευρωπαϊκό του δρόμο την Ουντινέζε. Στις 24 Οκτωβρίου 2000 ο “Δικέφαλος” είχε χάσει με 1-0 στο Φρίουλι παίζοντας με μοβ εμφανίσεις, αλλά στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την κλασική του ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα και κέρδισε με 3-0 στην παράταση παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση.

Και σήμερα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με την κλασική ασπρόμαυρη ριγέ στολή του, ενώ η Ουντινέζε θα παίξει με πορτοκαλί εμφανίσεις.

Κατά καιρούς ο ΠΑΟΚ έχει αναγκαστεί να αποχωριστεί το άσπρο και το μαύρο και να βάλει… έγχρωμες φανέλες αρκετές φορές, κυρίως με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Ωστόσο είχε να παίξει με διαφορετικού χρώματος φανέλες σχεδόν 4,5 χρόνια…

Το “αντίο” Ζαγοράκη στα γαλάζια

Το τελευταίο ματς που ο ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί με “εμπριμέ” εμφανίσεις (πριν από τις μπλε που είδαμε στο Φρίουλι την περασμένη Πέμπτη…) ήταν στις 6 Οκτωβρίου του 2007 όταν έπαιξε με γαλάζιες φανέλες σε ένα ματς με τον ΟΦΗ που έληξε ισόπαλο 2-2.

Επίσης, με γαλάζιες φανέλες είχε αντιμετωπίσει ο “Δικέφαλος” τους Κρητικούς στις 13 Μαΐου του 2007 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2006-07. Εκείνο ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Θοδωρή Ζαγοράκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος” είχε κερδίσει με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας χάρη σε γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Το αγωνιστικό αντίο του Ζαγοράκη, όμως, ως παίκτη του ΠΑΟΚ ήταν με γαλάζια φανέλα…

Και τρικολόρ φανέλα!

Η Ουντινέζε θα αγωνιστεί σήμερα στην Τούμπα με πορτοκαλί φανέλες, θυμίζοντας τον ΠΑΟΚ που είχε παίξει επίσης με τα πορτοκαλί απέναντι στη Μέταλουργκ στη Θεσσαλονίκη το 2005, σε ένα ματς που είχε λήξει 1-1. Ο “Δικέφαλος” έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς, εκτός από τις κλασικές ασπρόμαυρες εμφανίσεις, φανέλες με διάφορα χρώματα, όπως γκρι, μπλε, γαλάζιο και μοβ. Μία από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις του όμως ήταν η τρικολόρ (θύμισε εθνική Γαλλίας με μπλε χρώματα που είχαν άσπρες και κόκκινες λεπτομέρειες…) την οποία είχαν βάλει οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ένα ματς 2-2 με τον ΟΦΗ τον Απρίλιο του 2000…

Ανοίγει η Θύρα 8 για τον κόσμο

Τελικά η Θύρα 8 θα ανοίξει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, καθώς στη σύσκεψη που έγινε, αποφασίστηκε οι οπαδοί της Ουντινέζε να καθίσουν στη Θύρα 2. Ετσι δημιουργείται χώρος και για επιπλεόν φιλάθλους του Δικεφάλου για να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Συνεχίζει αήττητος, πάει για 13άρι…

Ο ΠΑΟΚ έχει συμπληρώσει 12 αγώνες αήττητος στην Ευρώπη με το 0-0 στο Φρίουλι, μένοντας, πλέον, αήττητος για πάνω από ένα χρόνο, αφού η τελευταία του ήττα ήταν στις 17 Φεβρουαρίου 2011 από την ΤΣΣΚΑ στην Τούμπα με 0-1.



Πρόκειται για νέο ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας, καθώς το σερί των 12 αγώνων χωρίς ήττες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκίνησε πέρσι στη Μόσχα, όπου ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΤΣΣΚΑ (αλλά αποκλείστηκε) και συνεχίστηκε φέτος: 0-2 με τη Βαλερένγκα εκτός και 3-0 στην Τούμπα, 2-0 με την Καρπάτι εντός και 1-1 εκτός, 0-0 με την Τότεναμ εντός, 2-2 με τη Ρουμπίν στο Καζάν, 2-1 με τη Σάμροκ στην Τούμπα και νίκη με 1-3 στο Δουβλίνο, διπλό με Τότεναμ στο Λονδίνο 1-2, ισοπαλία 1-1με Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα και 0-0 με την Ουντινέζε στο Φρίουλι!

Ο “Δικέφαλος” πάει σήμερα για να βγάλει… 13άρι, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του και στη ρεβάνς με την Ουντινέζε.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μέχρι σήμερα εννέα ματς απέναντι σε ιταλικές ομάδες μετρώντας μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η μοναδική του νίκη ήταν το 3-0 επί της Ουντινέζε στην παράταση το 2000 που του είχε χαρίσει και την πρόκριση.

Το 2009, ο ΠΑΟΚ επιστρέφοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρισκόταν στην 149η θέση της ΟΥΕΦΑ με 9.633 βαθμούς και σήμερα πριν από τη ρεβάνς με την Ουντινέζε έχει ανέβει στην 70η θέση (με άλμα 79 θέσεων!) έχοντας 27,760 βαθμούς.

Μάλιστα φέτος (αφαιρώντας τα μπόνους που παίρνουν οι ομάδες από τις βαθμολογίες των χωρών τους και για τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στη φάση των 16…) ο ΠΑΟΚ έχει τη 10η καλύτερη συγκομιδή βαθμών, με 10,000 μένοντας πίσω μόνο από ορισμένες κορυφαίες ομάδες όπως η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα κτλ.

Αναλυτικά η φετινή συγκομιδή βαθμών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μόνο από τα αποτελέσματα των αγώνων και χωρίς τα μπόνους έχει ως εξής:

Ομάδα            Βαθμοί
Ρεάλ                  13,000
Μπαρτσελόνα   13,000
Αϊντχόφεν         13,000
Μέταλιστ          12,000
Αντερλεχτ         12,000
Ατλέτικο           11,000
Σάλκε               11,000
Τβέντε              11,000
Σταντάρ Λ.       11,000
ΠΑΟΚ             10,000
Ανόβερο           10,000
Λοκομοτίβ Μ. 10,000
Μπεσίκτας       10,000

Νάπολι             10,000

Δίλημμα για Μπόλονι

Ο Λάσλο Μπόλονι δεν έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες ότι έχει δύο ερωτηματικά για την 11άδα που θα παρατάξει σήμερα απέναντι στην Ουντινέζε. Ουσιαστικά πρόκειται για την επιλογή των προσώπων σε δύο θέσεις της 11άδας και τις εσωτερικές μετακινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν κάποιες επιλογές.
Τα σενάρια για το βασικό σχήμα είναι περισσότερα από δύο… Καταρχάς, αναζητείται ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Φωτάκη και του τραυματία Ίβιτς στα χαφ, δηλαδή ο παρτενέρ του Γκαρσία και του Λάζαρ στη μεσαία γραμμή και υπάρχει ένα δίλημμα για τα πρόσωπα της αριστερής πτέρυγας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις το επικρατέστερο σενάριο είναι να παίξει ο Σταφυλίδης αριστερό μπακ (όπως στην Ιταλία), αλλά πιο μπροστά του να αγωνιστεί ο Λίνο (όπως είχε γίνει και στην Κρήτη στο 0-2 με τον ΟΦΗ).
Στο ίδιο σενάριο υπάρχει σαφέστατη πρόθεση να διασφαλιστούν τα μετόπισθεν και δίπλα στον Γκαρσία να τοποθετηθεί ο Μπαλάφας, με πιο προωθημένο τον Λάζαρ.
Υπάρχει, όμως, η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ο Τσουκαλάς δίπλα στον Γκαρσία αντί του Μπαλάφα, ωστόσο ο Αρτινός χαφ έχει τον πρώτο λόγο.
Την Τρίτη είχε δοκιμαστεί και ένα σενάριο με 10άρι τον Γεωργιάδη, αλλά το πιθανότερο είναι ο Σερραίος εξτρέμ να μείνει στον πάγκο, από τη στιγμή που θα προτιμηθεί ο Λίνο για να παίξει μπροστά από τον Σταφυλίδη.
Βέβαια υπάρχει πάντα και η επιλογή Λίνο, Γεωργιάδη αριστερά όπως έγινε με τον Άρη, αλλά και η χρησιμοποίηση του Γιάννου σε ρόλο επιτελικού χαφ, όμως, φαίνεται ότι μάλλον ο Μπόλονι θα ξεκινήσει με ένα πιο συντηρητικό σχήμα και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς μπορεί να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Στις υπόλοιπες θέσεις οι Κρέσιτς (τέρμα), Μαλεζάς, Τσιρίλο (κέντρο άμυνας), Σνάουτσνερ (δεξιά) Γκαρσία, Λάζαρ (χαφ), Σαλπιγγίδης (δεξιά επίθεση) και Αθανασιάδης (φορ) είναι μάλλον σίγουροι…
Και πάλι αποστολή με 19…
Η χθεσινή τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας. Πριν από την έναρξή της ο Λάσλο Μπόλονι έκανε ανάλυση της Ουντινέζε με τη βοήθεια βίντεο και επισήμανε στους παίκτες του ορισμένα πράγματα στα οποία θα πρέπει η ομάδα να δείξει μεγαλύτερη προσοχή. Μετά την προπόνηση ο Ρουμάνος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν και πάλι 19 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Κρέσιτς, Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.
Κομβικός ο ρόλος του Λάζαρ
Ο Κοστίν Λάζαρ ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη, με πολλά τρεξίματα, καλό κουβάλημα της μπάλας αλλά και ορισμένες διεισδύσεις τις οποίες τελείωσε με σουτ χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Απόντος και του Φωτάκη, ο ρόλος του θα είναι και πάλι κομβικός για τον ΠΑΟΚ στο ματς με την Ουντινέζε. Ο Ρουμάνος χαφ, ο οποίος τελευταία έχει ανεβάσει πάλι την απόδοσή του, είναι καθοριστικός παράγοντας για την καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής ώστε να φτάσει σωστά η μπάλα και στους επιθετικούς…
Οι πέντε απουσίες “πονάνε”
Για το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε στην Τούμπα, ο Λάσλο Μπόλονι δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες, τέσσερις τραυματίες και έναν τιμωρημένο. Ο Γιώργος Φωτάκης θα εκτίσει σήμερα της τιμωρία του και στην Ευρώπη για τις τρεις κίτρινες που συμπλήρωσε στο παιχνίδι στο Φρίουλι και έτσι θα μείνει εκτός δράσης λόγω ποινής για δεύτερο συνεχόμενο ματς (και με Άρη εξέτισε ποινή καρτών αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα). Από κει πέρα τραυματίες παραμένουν οι Έτο, Ίβιτς, Κατσικάς και Γλύκος.
Οι γρήγορες “πιστολιές” του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της ΟΥΕΦΑ, ο φετινός ΠΑΟΚ διαθέτει τα πιο γρήγορα “πιστόλια” του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας σκοράρει πέντε από τα 10 φετινά του γκολ (από τη φάση των ομίλων και μετά) στα πρώτα 15 λεπτά των αγώνων του! Πρόκειται για το καλύτερο φετινό ρεκόρ μεταξύ όλων των ομάδων της διοργάνωσης… Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει αυτό το ρεκόρ και στο σημερινό ματς με την Ουντινέζε, καθώς ένα γρήγορο γκολ μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες του ματς.

Προεδρικές ντόπες πρόκρισης!

Γεμάτη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Ζήση Βρύζα και όχι μόνο λόγω της σημερινής σπουδαίας αναμέτρησης με την Ουντινέζε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρέθηκε από το πρωί χθες στην Αθήνα και συμμετείχε νωρίς το μεσημέρι στην έκτακτη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκα, ενώ το βράδυ πέρασε από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Δικεφάλου.
Το συμβούλιο, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους πέντε ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΟΦΗ και Άρης) να συναντηθούν άμεσα με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για να συζητηθούν δύο βασικά ζητήματα που απασχολούν την διοργανώτρια αρχή. Αυτά είναι η ρύθμιση φορολογικών θεμάτων και η οριστικοποίηση σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε. Ειδικά το δεύτερο θέμα είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις ΠΑΕ και κάτι που απασχόλησε ιδιαίτερα την συνεδρίαση.
Όσο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, επιβεβαιώθηκε η απόφαση που είχε ληφθεί και δεν θα γίνουν τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθούν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Αυτή είναι μία ευνοϊκή εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ, που σίγουρα θα επιβαρυνθεί απόψε με το ματς κόντρα στην Ουντινέζε.
Μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, ο Ζήσης Βρύζας ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα οργανωτικά θέματα εν’ όψει του σημερινού ματς. Αργά το απόγευμα, πέρασε και από το ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή του ΠΑΟΚ πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια. Εκεί, δεν μίλησε σε όλους τους παίκτες, αλλά σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις και με την φυσική του παρουσία προέτρεψε όλους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο σημερινό ματς.
Παράταση και TV
Στο μεταξύ, πολλή κουβέντα έγινε χθες για το ενδεχόμενο παράτασης ή και πέναλτι στο σημερινό ματς, σε συνδυασμό με την τηλεοπτική μετάδοση. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ αρχίζει στις 20.00’ και αυτό του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν στις 22.05’. Αν υπάρξει παράταση στην Τούμπα, οι επιτελείς του ΑΝΤ1 δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν. Έχουν αποκλείσει την περίπτωση ένα από τα δύο ματς να “πάει” στο TV Μακεδονία (που ανήκει στον όμιλο Κυριακού), αλλά το πιθανότερο ενδεχόμενο σε μία τέτοια περίπτωση, είναι να υπάρξει παράλληλη μετάδοση.
Τα χρήματα στην πρόκριση
Πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση, μπορεί να φέρει μέχρι και 1,5 εκ. ευρώ “καθαρά” στα ταμεία της ομάδας. Ασφαλώς θα πρόκειται για μία μεγάλη οικονομική ανάσα, αλλά προέχει φυσικά να τα καταφέρει σήμερα ο Δικέφαλος απέναντι στην Ουντινέζε
Προύσαλης και Κεραμυδάς στο συμβούλιο
Δεκτές έγιναν οι παραιτήσεις των Βαγγέλη Ποζατζίδη και Γιάννου Δημόπουλου στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΟΚ που έγινε στο “Παλατάκι”. Όπως είχαν αναφέρει τα ΣΠΟΡ οι Ποζατζίδης και Δημόπουλος, ήταν αμετάπειστοι και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, ενέκριναν τις παραιτήσεις τους. Στις θέσεις τους, στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη, μπαίνουν οι Γιώργος Προύσαλης (επί σειρά ετών έφορος στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ) και Γιώργος Κεραμυδάς (έφορος στα τμήματα στίβου). Οι κ.κ. Προύσαλης και Κεραμυδάς ήταν τα δύο πρώτα αναπληρωματικά μέλη.
Ακόμη εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. η πρόταση των 110 μελών του Χρυσού Δικέφαλου (είχε δοθεί γραπτώς από τον Αλκη Ησαιάδη στον Θανάση Κατσαρή στη κοπή της βασιλόπιτας του Χρυσού Δικέφαλου)  για να ονομαστεί “Μέγαρο Γιώργος Παντελάκης” το κεντρικό κτίριο στη Τούμπα. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ και πως θα μπορέσουν στο μέλλον να ανταποκριθούν οικονομικά στις υποχρεώσεις τους, προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικά. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ, είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει τόσα πολλά τμήματα υπό τη αιγίδα του, ενώ οι υπόλοιποι σύλλογοι διαλύονται, υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Γαλατσόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της διοίκησης, για θέματα της ΚΑΕ ενώ συζητήθηκαν και θέματα που έχουν σχέση με τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον ερασιτέχνη. Το διοικητικό συμβούλιο διήρκησε μια ώρα και είκοσι λεπτά.
Γ. Κούδας: «Ύπουλο αποτέλεσμα»
Στο MEGA ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Κούδας το βράδυ της Τρίτης. Αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ λέγοντας για το σημερινό ματς: “Είναι ύπουλο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει. Ο Μπόλονι κάνει πολύ καλή δουλειά και προωθεί νέα παιδιά”.
Πάντως, δεν έκρυψε και την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση των βετεράνων: “Η διοίκηση, πρέπει ν’ αντιμετωπίζει το ίδιο την ιστορία της ομάδας. Όχι κάποιοι να είναι στα… κάγκελα και άλλοι στα ψηλά των κερκίδων..”.
“Κωμωδία” με τον ορισμό διαιτητών στη Κ-17
Ανήκουστο και πρωτοφανές αυτό που συνέβη χθες στις εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή, εκεί όπου έπρεπε να διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη σε επίπεδο Νέων κάτω  των 17 ετών. Το ματς δεν έγινε ποτέ. Όχι γιατί είχαν ευθύνη οι δύο ομάδες, αλλά γιατί δεν προσήλθαν ποτέ οι διαιτητές στο γήπεδο. Και πώς να προσέλθουν όταν δεν είχαν … οριστεί ποτέ. Ή τουλάχιστον (όπως έλεγαν στο παρασκήνιο) υπήρξε διχογνωμία ανάμεσα στη ΕΠΟ, τη Κεντρική επιτροπή διαιτησίας και τη Σούπερ Λίγκα, για το αν έγινε τελικά ο ορισμός των διαιτητών. Η ουσία είναι πως και οι τρεις φορείς που είναι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση των αγώνων και των ορισμών των διαιτητών τα “μούσκεψαν”. Άγνωστο είναι πότε θα γίνει το παιχνίδι…
Τα απούλητα εισιτήρια

Περίπου 11.500 εισιτήρια απούλητα έχουν απομείνει για το σημερινό παιχνίδι. Από τα 25000 που είχαν βγει στη ελεύθερη αγορά τις τελευταίες ημέρες πουλήθηκε ένας σημαντικός αριθμός, όμως τα 11500 εισιτήρια θα διατίθενται από σήμερα στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως τα περισσότερα εισιτήρια θα διατεθούν στους φιλάθλους. Η θύρα 8 αντιστοιχεί στους Ιταλούς που θα είναι περίπου 300-350. Συνολικά η χωρητικότητα της θύρας 8 αγγίζει τις 3300 θέσεις. Ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη του κόσμου του θα διεκδικήσει τη πρόκριση επί της Ουντινέζε.