Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Έτσι ανέτρεψε τα δεδομένα!

Η 28η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα των Ιωαννίνων με την ΑΕΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης πέρασε ύστερα από αρκετά καιρό και πάλι μόνος στη 2η θέση της βαθμολογίας.



Ο Δικέφαλος με τη νίκη με 2-0 επί της Βέροιας ανέβηκε στους 56 βαθμούς μένοντας μόνος 2ος στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης γνωρίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα την ήττα (αυτή τη φορά εντός έδρας με 0-1 από την Ξάνθη) έμεινε 3ος στους 53β.

Ο Ατρόμητος έμεινε 4ος με 42β., ενώ στην 5η θέση η Ξάνθη έπιασε τα Γιάννινα στους 38 βαθμούς όμως οι Γιαννιώτες έχουν σήμερα το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός μένοντας στο 0-0 με τον Πανιώνιο απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τα πλέι οφ, αφού έχει 36 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ ανεξάρτητα τι θα γίνει στο ματς του ΠΑΣ με την ΑΕΚ κρατάει στα χέρια του τον 4ο βαθμό των πλέι οφ, εφόσον κάνει 2Χ2 νίκες στα ματς με Λεβαδειακό (εκτός) και Γιάννινα (εντός) που μένουν. Η χθεσινή ήττα του Αστέρα Τρίπολης σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών μπορούν να του στοιχίσουν έναν βαθμό για τα πλέι οφ, ίσως και δύο αν οι Αρκάδες στραβοπατήσουν και σε άλλο ματς και τα Γιάννινα κάνουν δύο νίκες (μετά την ΑΕΚ παίζουν εντός με την Κέρκυρα!).

Ο Δικέφαλος μπορεί να μπει στα πλέι οφ με 4 βαθμούς εφόσον πάρει τα αποτελέσματα που θέλει (2Χ2), ενώ ο Αστέρας Τρίπολης (παίζει εκτός με τον Αρη και εντός με τον ΟΦΗ) δύσκολα θα πάρει πάνω από 3β. και ίσως πέσει και στους 2 αν ο 5ος τον πλησιάσει κάτω από τους 13 βαθμούς!

ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ 2-0(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)