Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία…»

* Ο Σύνδεσμος του Δικεφάλου βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Σκύδρας και ήδη στον χώρο βρίσκονται πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας.

* Μέσα στο χώρο του συνδέσμου είναι περισσότεροι από 50 ΠΑΟΚτσήδες, ενώ κάτω στην πλατεία έχουν ήδη έρθει περισσότεροι από 500.
* Η εκδήλωση αναμένεται να ξεκινήσει σ

τις 19.30 και μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία θα τιμηθεί και ο Κώστας Ιωσηφίδης.

* Στις τηλεοράσεις του συνδέσμου παίζουν πλάνα από μεγάλες στιγμές τυο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ.

* Kαι η πλακέτα που θα δοθεί στον σπουδαίο Ουρουγουανό γράφει: « Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα είναι ιδέα και εσύ είσαι κομμάτι αυτής της ιδέας. Εκφραστής μέσα στο γήπεδο. ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία…»

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩΜΗ

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος της Αναγέννησης, έχασε πολλές σημαντικές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν και πάλι προβληματικός στην άμυνα. Το τελικό 2-2 στο φιλικό με την Επανομή βοήθησε τον Μπόλονι να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και για νεαρούς παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι με μία ανάμεικτη ενδεκάδα βασικών και θεωρητικά αναπληρωματικών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν με τον Γκέσιο στο 5΄.

Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ που έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με αποκορύφωμα το δοκάρι του Βιεϊρίνια στο 19΄.
Η ομάδα του Μπόλονι ισοφάρισε με τον Τσουκαλά χάρη σε ενέργεια του Σπανάτσιο ο οποίος σήμερα πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής. Στο 38΄ η Επανομή κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ χωρίς να έχει άλλες φάσεις. Ο Τάσιο σημείωσε το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές και χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2 με πολύ ωραία ενέργεια του Γεωργιάδη σε έναν αγώνα που έληξε χωρίς άλλες συγκινήσεις.

 
ΠΑΟΚ-Χαλκιά, Σνάουτνσερ(72΄ Μπολόσης), Λεονάρντο (46΄ Σταφυλλίδης), Τσιρίλο (46΄ Ιντζίδης), Μπαλάφα, Παναγιωτούδης, Τσουκαλά (46΄ Ίβιτς), Βιεϊρίνια (46΄ Κίτσιου), Γεωργιάδης, Παπάζογλου (46΄ Ρομπέρ).

Επανωμή-Φιρινίδης (46΄ Ταταρίδης,   63΄ Παπαδόπουλος), Παπαστεργίου (46΄ Παπαστεργίου), Πεχλιβανίδης (46΄ Πολίτης), Καρλάο, Παπαζούδης (46΄ Κουρδάκης), Καραμανλής (46΄ Πολίτης), Κάτσε (46΄ Γεωργιάδης), Τιάγκο (63΄Τράκις), Γκέσιος (60΄ Δεινόπαπας), Γεωργίου, Τάσιο (60΄ Δανίδης).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ


ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

86΄ Μετά από ένα καλό διάστημα για τον ΠΑΟΚ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πάλι.

83΄ Αλλαγή για την Επανομή με τον Κουλίδη αντί του Ασλανίδη

77΄ Ο Γεωργιάδης πασάρει στον Ίβιτς που ξεπερνάει τον τερματοφύλακα και πλασάρει στην άδεια αστεία για να διώξει πάνω στην γραμμή ο Μαυροματίδης. Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει το 2-3


73΄ ΓΚΟΟΟΛ ο ΠΑΟΚ με εκπληκτική ενέργεια του Γεωργιάδη. Ο διεθνής του ΠΑΟΚ πέρασε τρεις παίκτες της Επανομής και τον αντίπαλο γκολκήπερ για να σκοράρει σε κενό τέρμα. 2-2 στην Επανομή.

71΄ Αλλαγή ο ΠΑΟΚ με τον Μπολόση να παίρνει την θέση του Σνάουτσνερ.

70΄ Μεγάλη φάση για την Επανομή αφού ο Δανίδης βγήκε μόνος απέναντι στον Χαλκιά, ο οποίος απεσόβησε το 3-1.

65΄ Ο ΠΑΟΚ έχει τον έλεγχο αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις αφού η ομάδα του Μπόλονι έχασε την όποια συνοχή είχε.

62΄ Τραυματισμός του Σνάουτσνερ και διακοπή του αγώνα.

60΄ Άλες δύο αλλαγές για την Επανομή αφού ο Πολίτης και ο Δανίδης παίρνουν τις θέσεις των Τάσιου και Πεχλιβανίδη.

55΄ Κακό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όπου δεν έχει σημειωθεί καμία αξιόλογη φάση.

Ο Μπόλονι δοκιμάζει τον Γεωργιάδη ως τον μοναδικό επιθετικό κορυφής.

Ο ΠΑΟΚ παίζει με τους: Χαλκιά, Σνάουτνσερ, Ιντζίδη, Μπαλάφα, Σταφυλλίδη, Παναγιωτούδη, Σπαντάτσιο, Ίβιτς, Κίτσιου, Ρομπέρ, Γεωργιάδη


Αλλαγές και για την  Επανομή η οποία παίζει με τους: Ταταρίδη, Καρλάο, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Τιάγκο, Γεωργιάδης, Τάσιο, Ναλμπάντης, Δεινόπαπας, Ασλανίδης

Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ιντζίδης μπήκε στην θέση του Τσιρίλο, ο Σταφυλλίδης αντί του Λεονάρντο, ενώ μπήκαν και οι Ίβιτς, Κίτσιου, Ρομπέρ,αντί Βιεϊρίνια, Τσουκαλά, Παπάζογλου.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ



Ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να ελέγξει την ετοιμότητα των παικτών ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.


Τέλος ημιχρόνου

Ο ΠΑΟΚ μπήκε μαλθακός στο γήπεδομε αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Στη συνέχεια πίεσε, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει με τον Τσουκαλά. Στη συνέχεια, η άμυνά του εκτέθηκε πάλι και μάλλον όλο το βάρος πρέπει να πέσει σε αυτό το κομμάτι, αφού ο ΠΑΟΚ δέχεται με ευκολία γκολ, ακόμη και με ομάδες μικρότερης κατηγορίας. 

38΄2-1 ΓΚΟΛ Λάθος συνολικό της άμυνας του ΠΑΟΚ ο Παπαστεργίου βγάζει τη σέντρα, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στα δίχτυα του Χαλκιά. Δύο φάσεις, δύο γκολ για την άμυνα του ΠΑΟΚ που δεν περνάει ρόδινα. 

35΄Πολύ καλό σουτ του Μίρο Σνάουτσνερ η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. 

34΄Αλλαγή τερματοφύλακα για την Επανομή. Ο Ταταρίδης στη θέση του Φυρινίδη που ήταν κορυφαίος των γηπεδούχων. 

33΄ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ 1-1 Ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζει με τον Σταύρο Τσουκαλά. Ο Σπαντάτσιο, επιχειρεί την σέντρα ακριβείας από τα δεξιά, ο Τσουκαλάς καλά πλασαρισμένος στη μικρή περιοχή σκοράρει με όμορφη κεφαλιά. 

31΄Σουτ του Τσιρίλο από τα 30 μέτρα, όμως ο Φυρινίδη κάνει της απόκρουση του αγώνα μέχρι στιγμής. 

30΄Σουτ του Βιεϊρίνια μεσα από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα περνάει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Φυρινίδη. 

Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά στη τελική προσπάθεια οι παίκτες του Μπόλονι δεν είναι συγκεντρωμένοι. 

19΄Ο Βιεϊρίνια μόνος μπροστά από τον Φυρινίδη, πλασάρει άουτ. 

17΄΄Τετ α τετ με τον Γεωργιάδη, ο οποίος πλάσαρε υπό την πίεση του Καρλάο με τον Φυρινίδη να μπλοκάρει. 

12΄Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ μετά απο ατομική ενέργεια του Βιεϊρίνια ο οποίος ατύχησε στη τελική προσπάθεια που επιχείρησε. 

8΄Φάση για τον ΠΑΟΚ με τον Παπάζογλου να μην καταφέρνει να νικήσει τον Φυρινίδη στο τετ α τετ. 

5΄ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γκέσιος πήρε μία κάθετη μπαλιά πλασάρωντας μέσα από την περιοχή και νικώντας τον Κώστα Χαλκιά. Το κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ είχε αργή αντίδραση και αυτό κόστισε. 

Ο ΠΑΟΚ παίζει ένα καθαρό 4-2-3-1 με Σνάουτσνερ, Λεονάρντο στις πλευρές της άμυνας, Μπαλάφα - Τσιρίλο στόπερ, Παναγιωτούδης και Τσουκαλάς είναι οι δύο κόφτες, ο Σπαντάτσιο δεκάρι, δεξιά στην επίθεση ο Γεωργιάδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στη κορυφή της επίθεσης ο Παπάζογλου

3΄Αναγνωριστικό παιχνίδι με αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή

1΄Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών. 

Έναρξη αγώνα

Τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής, όπως και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίζονται και θα αγωνιστούν. 

Αναγέννηση Επανομής:Φυρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Παπαζούδης, Καραμανλής, Γεωργίου, Κάτσε, Τάσιο, Ντιάγκο, Γκέσιος

ΠΑΟΚ Μπόλονι: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς Παναγιωτούδης, Σπαντάτσιο, Βιεϊρίνια, Γεωργιάδης, Παπάζογλου

Πάγκος: Γλύκος, Ίβιτς, Ιντζίδης, Μπολώσης,  Κίτσιου, Σταφυλίδης, Ρομπέρ

ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Pablo Garcia.........




Σήμερα, στις 19.00, στο κέντρο της Σκύδρας ετοιμάζεται μια μεγάλη γιορτή για τα εγκαίνια του τοπικού Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ, με την ονομασία «Πάμπλο Γκαρσία». Ο πρόεδρος του Συνδέσμου και Παραολυμπιονίκης του στίβου, Τάσος Τσίου μίλησε στο PAOK24 για το πως πλησίασαν τον Ουρουγουανό στη Ν. Μεσήμβρια, τι του είπαν και πως αντέδρασε.



Οι ΠΑΟΚτσήδες της Σκύδρας, πέρα από τη γνωστή αγάπη όλων των φιλάθλων της ομάδας για τον Πάμπλο Γκαρσία, το πήγαν και λίγο παρακάτω. Πριν από δύο περίπου εβδομάδες συναντήθηκαν όλοι μαζί προκειμένου να οργανώσουν το πώς και το πότε θα ανοίξει ο Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην πόλη τους και στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και η ιδέα να δοθεί το όνομα του σπουδαίου Γκαρσία. Και χωρίς να χάσουν χρόνο, ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Τάσος Τσίου, ενεργοποίησε τις γνωριμίες του και κανονίστηκε ραντεβού με τον Ουρουγουανό μέσο.

«Πήγαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στη Ν. Μεσήμβρια κι αφού μιλήσαμε μαζί του οριστικοποιήσαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Του είπαμε ότι επιθυμούμε να πάρει ο σύνδεσμος το όνομά του, μας απάντησε αμέσως ΄΄ναι΄΄ και προχωρήσαμε στο επόμενο στάδιο. Είναι μεγάλος παίκτης και γι΄ αυτό το κάναμε αυτό. Δεν πρόκειται να μας πουλήσει ποτέ. Εχουμε ετοιμάσει ήδη μπλουζάκια με τη φωτογραφία του», επισήμανε ο Τάσος Τσίου.

Στη σημερινή εκδήλωση στη Σκύδρα αναμένονται περισσότεροι από 1.500 (!) οπαδοί της ομάδας τόσο από την πόλη όσο και από τις γύρω περιοχές. «Οποιος προγραμματίζει να έρθει ακριβώς στις 19.00, ας το σκεφθεί καλύτερα. Δε θα βρει να παρκάρει. Εμείς θα ψήνουμε, θα υπάρχει άφθονο κρασί και θα γίνει ένα μοναδικό γλέντι για να τιμήσουμε αυτόν τον μεγάλο ποδοσφαιριστή. Τα πρώτα μηνύματα που έχουμε λάβει, αναφέρουν ότι θα γίνει το αδιαχώρητο. Τον αγαπάμε πολύ τον Πάμπλο».

Ο Γκαρσία θα συνοδεύεται από τον εκπρόσωπό του και τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδη.

Το μνημόσυνο στα Τέμπη............

Στις 12:00 αύριο (9/10) το μεσημέρι θα γίνει το μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα Τέμπη. Παρόντες θα είναι δεκάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αντιπροσωπεία των παικτών, εκπρόσωποι της διοίκησης (ΠΑΕ και ερασιτέχνη) και φυσικά οι συγγενείς των οπαδών. Μάλιστα ο σύνδεσμος Ελευθερίου Κορδελιού με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 09:30 το πρωί από τα γραφεία του συνδέσμου. Λεωφορεία ναύλωσαν η Θύρα 4, οι Μακεδόνες, ο Lemmy Ευόσμου και άλλοι σύνδεσμοι.