Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Και ο ΠΑΟΚ στη Βαλκανική ποδοσφαιρική Λίγκα


Μια είδηση που δείχνει πόσο υπολογίζουν τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά αλλά και σαν εμπορικό brand name στην Ευρώπη προέκυψε από μια συνέντευξη στη Σερβία.

Πιο συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας κ. Σιμεούνοβιτς, σε εκτενή συνέντευξη που έδωσε σε μέσο ενημέρωσης της Σερβίας, αναφέρθηκε στις ομάδες που αναμένεται να απαρτίσουν την βαλκανική ποδοσφαιρική Λίγκα
Αυτή η Λίγκα είναι βέβαια μια ιστορία που βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα και σε πολύ πρώιμο στάδιο. Ο κ. Σιμεούνοβιτς, από τις ελληνικές ομάδες αναφέρθηκε σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ενώ ο στόχος αυτής της Λίγκας είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ακόμη καλύτερη εμπορική ανάπτυξη των συλλόγων.
Το πώς θα συμβεί κάτι τέτοιο, οι συνθήκες, ο χρονικός ορίζοντας, είναι ακόμη άγνωστα, ωστόσο στη συνέντευξη γίνεται αναφορά πως σε μία από τις συσκέψεις που έγιναν παραβρέθηκε και άνθρωπος του ΠΑΟΚ.

Πού και πότε θα γίνει το Δόξα-ΠΑΟΚ



Στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη Σούπερ Λίγκα δε βαριέσαι ποτέ. Ιδού το νέο επεισόδιο: Η Δόξα Δράμας λοιπόν πρόκειται να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 15:00, αλλά το γήπεδο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και προκύπτει ένα μεγάλο μπέρδεμα των Δραμινών με το Καυτανζόγλειο και τον Ηρακλή...

Το Καυτανζόγλειο είναι η πιο πιθανή έδρα αλλά την ίδια ακριβώς μέρα (Κυριακή 18/12/2011) αλλά και ώρα (15:00) ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο την Αρναία για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής που συμμετέχει!
Χθες Πέμπτη (10/11) οι άνθρωποι του Ηρακλή υπέγραψαν τα τυπικά έγγραφα που απαιτούνταν για να τεθεί σε ισχύ η συμφωνία με το Καυτανζόγλειο, το οποίο θα χρησιμοποιεί και φέτος ως έδρα ο Ηρακλής.
Η Δόξα Δράμας βάσει της ανακοίνωσης του προγράμματος της Superleugue θα υποδεχθεί την 10η αγωνιστική (20 Νοεμβρίου) τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο στάδιο το οποίο έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα καθώς το γήπεδό της είναι ακατάλληλο. Για την 12η αγωνιστική που οι Δραμινοί υποδέχονται την Ξάνθη (4/12) δεν έχει οριστεί γήπεδο!
Ούτε φυσικά έχει οριστεί γήπεδο για την 14η αγωνιστική, όταν στις 18/12/2011 η Δόξα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα για την ομάδα της Δράμας είναι ότι και ο Ηρακλής ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και έχει συμφωνία με το Καυτανζόγλειο για τη χρησιμοποίησή του ως έδρα στον 2ο Ομιλο του Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Από σασπένς δεν έχουμε παράπονο πάντως...

Προληπτικά εκτός Παπάζογλου, Λεονάρντο

Οι απυσίες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι πλέον κανόνας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Λάσλο Μπόλονι είδε οχτώ παίκτες του να μην συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας χωρίς να συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτούς οι διεθνείς.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν δύο ακόμα απουσίες. Ο λόγος για τους Παπάζογλου και Λεονάρντο που έμειναν προληπτικά εκτός από την προπόνηση της Παρασκευής (11/11).
Ο Έλληνας φορ από το φιλικό της Πέμπτης (10/11) είχε ένα ελαφρύ διάστρεμμα, ενώ ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ χαφ από χθες είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, στην προπόνηση που έγινε πριν το ματς με την ΑΕ Ποντίων. Πάντως η κατάσταση τους, δεν εμπνέει ανησυχία.
Εντωμεταξύ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ίβιτς, Αθανασιάδης, Γκαρσία και πρόγραμμα αποθεραπείας οι Έτο, Λίνο, και Γλύκος. Η προπόνηση της Παρασκευής (11/11) περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τρέξιμο και γυμναστήριο, ενώ αυτή του Σαββάτου (12/11) θα διεξαχθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Πορτογάλοι του ΠΑΟΚ


Με αφορμή την κλήση του Αντελίνο Βιειρίνια στην Εθνική Ανδρών της Πορτογαλίας, διαφημίστηκε για μια ακόμα φορά το όνομα του ΠΑΟΚ σε όλον τον κόσμο. Είναι μεγάλη υπόθεση, να βρίσκεσαι στην ίδια αποστολή με τους Κουαρέσμα, Άλβες, Βαλένσια, Νάνι, Καρβάλιο και φυσικά τον τοπ σταρ του παγκοσμίου φουτμπόλ   Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πάντως ο Αντελίνο, δεν είναι ο μόνος παίκτης που έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και κλήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας. Τρεις είναι οι... ΠΑΟΚτσήδες Πορτογάλοι. Πρώτος ήταν ο τερματοφύλακας Ντάνι Φερνάντεζ, με 100 συμμετοχές με το Δικέφαλο στο στήθος.
Ο υψηλόσωμος πορτιέρο κατάφερε με τις εξαιρετικές εμφανίσεις των πρώτων χρόνων της παρουσίας του να κερδίσει την πρόσκληση στην εθνική του ομάδα. Έχει δύο συμμετοχές μ' αυτήν, ενώ ήταν και στην αποστολή της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
Δεύτερος κατά σειρά, ήταν ο μεγάλος Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ένας ποδοσφαιριστής-προσωπικότητα με βαρύ βιογραφικό και σπουδαία καριέρα. Έγραψε στην Εθνική 56 συμμετοχές και πέτυχε 12 γκολ. Στον ΠΑΟΚ είχε 47 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ, ενώ στο τέλος θήτευσε και ως τεχνικός διευθυντής.
Και περνάμε στο παρόν και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια που με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ, ειδικά κατά την περσινή χρονιά, κατάφερε να πείσει τον Πάουλο Μπέντο για την αξία του, κερδίζοντας τη συμμετοχή του στις αποστολές  με τη Βοσνία. Με τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος έχει φτάσει τις 123 συμμετοχές και τα 25 γκολ.
Ένας ακόμα Πορτογάλος που έγραψε τη δική του ιστορία στον ΠΑΟΚ, ως προπονητής βέβαια, είναι ο Φερνάντο Σάντος, που έφτασε πολλές φορές μέχρι την πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έγινε ο "γάμος".