Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Tα ειπε ολα......

Στη συνέχεια ο Ρουμάνος μέσος, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ καλή τεχνική, παίζει με γρήγορες μπαλιές και θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, έτσι μας αρέσει να αγωνιζόμαστε και αυτό επιδιώκουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για την χημεία του με τους υπόλοιπους παίκτες του κέντρου στην ομάδα, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε ταιριάξει, έχουμε χημεία. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες στην ομάδα και ο κάθε ένας έχει διαβάσει το παιχνίδι του άλλου και έτσι μπορούμε να συνεργαζόμαστε άψογα».

Ερωτηθείς για το πιο ήταν το καλύτερο ημίχρονο που έχει κάνει φέτος ο ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ, την Τότεναμ ή τον Ατρόμητο, ο Ρουμάνος διεθνής δε δυσκολεύτηκε να απαντήσει: «Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο με την Τότεναμ ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη απόδοση φέτος, χωρίς αμφιβολία».

Για το γεγονός ότι έπεσε η απόδοση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο, υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια ότι χαλαρώσαμε λίγο και αυτό συνέβη μάλλον γιατί είχαμε προβάδισμα με 2 γκολ και η γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού δεν μας ενέπνεε κάποια ανησυχία. Ετσι σε συνδυασμό ότι είχαμε δώσει πολλά παιχνίδια τελευταία, η ομάδα χαλάρωσε λίγο και έδωσε κάποιους χώρους στον Ατρόμητο στην επανάληψη».

Για το ότι ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρκετή απόσταση από την κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: «Στο Γιουρόπα Λιγκ πηγαίνουμε καλά και έχουμε επιτυχίες γιατί οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε πηγαίνουν για την νίκη και δεν βάζουν ένα λεωφορείο μπροστά από την εστία τους. Στο ελληνικό πρωτάθλημα οι ομάδες παίζουν μαζική άμυνα και δεν είναι εύκολο να τις διασπάσεις, αυτό σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα παιχνίδια που φέρνουν μια κούραση στην ομάδα, μας έχει αφήσει λίγο πίσω αυτή την στιγμή».

Για το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο την Ρούμπιν, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν, θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρας και να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Θα κυνηγήσουμε λοιπόν την νίκη την Πέμπτη, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε την 1η θέση στον όμιλο και μετά είναι θέμα τύχης ποια ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο μας στην Ευρώπη. Σίγουρα πάντως όσο πιο μεγάλο όνομα μας τύχει τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κίνητρο μας για να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να έχουμε κι άλλες επιτυχίες».

Στο άκουσμα της είδησης ότι σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρουμανίας είναι υποψήφιος για καλύτερος Ρουμάνος παίκτης του 2011, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, είναι τιμή για μένα. Αυτό που μετράει πιο πολύ για μένα όμως είναι να μπορώ πάντα να κάνω τους φίλους της ομάδας και τον προπονητή μου να χαίρονται με την απόδοσή μου στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος ο Ρουμάνος σχολίασε: «Είναι πολύ ευχάριστο το κλίμα στην ομάδα, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να μπορέσει ένας παίκτης να αποδώσει καλά. Νοιώθω πολύ όμορφα εδώ, η πόλη είναι όμορφη και ο κόσμος μου φέρεται πάρα πολύ καλά, με στηρίζουν όλοι και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα βιώνω εδώ».

Ο Ιταλός ηλεκτρολόγος-διαιτητής Ντανιέλε Ορσάτο στην Τούμπα!

Τον 36χρονο Ιταλό ηλεκτρολόγο-διαιτητή, Ντανιέλε Ορσάτο, όρισε η UEFA για να σφυρίξει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ρούμπιν Καζάν, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, την Πέμπτη στην Τούμπα.
Ο Ιταλός σφυρίζει παιχνίδια Ευρωπαϊκών διοργανώσεων από τον Οκτώβριο του 2010, ενώ μέχρι τώρα στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει οριστεί στο Μπιλμπάο-Τραμπζονσπόρ και στο Μπριζ – Μπέρμιγχαμ για το Europa League! Σε ελληνική ομάδα, ορίζεται για δεύτερη φορά, αφού έχει σφυρίξει στον αγώνα της εθνικής Ελλάδος με τη Γεωργία (1-2 η εθνική  Ελλάδος).

Πρόγραμμα προπονήσεων – Συνεντεύξεων Τύπου: ΠΑΟΚ – FC Rubin Kazan

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕMΒΡΙΟΥ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ

Ο Laszlo Boloni και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 15.00 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 17.45 η συνέντευξη τύπου του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή της FC Rubin Kazan στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 17.00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της FC Rubin Kazan, θα πραγματοποιηθεί στις 18.15 στο γήπεδο της Τούμπας και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Ο Κλάους πήρε τ΄ όπλο του!

Πέρυσι ο Κλάους χρειάστηκε 28 παιχνίδια (16 βασικός και 12 ως αλλαγή) και 1480 αγωνιστικά λεπτά για να φτάσει στα 7 γκολ που είχε όλη τη σεζόν.
Φέτος έχει φτάσει στα 8 γκολ σε 17 ματς (16 βασικός και ένα αλλαγή).
Μάλιστα σήμερα σκόραρε για 3ο σερί ματς, καθώς έχει πετύχει γκολ με Τότεναμ, Γιάννινα και Ατρόμητο, στα τρία τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ!
Πριν από το ματς με την Τότεναμ είχε μείνει άσφαιρος για δύο μήνες, καθώς το προηγούμενο γκολ που είχε πετύχει ήταν στο 2-2 με τη Ρουμπίν στο Καζάν στις 29 Σεπτεμβρίου!
Μεσολάβησαν δύο διακοπές στο πρωτάθλημα και ένας τραυματισμός του (στο 2-1 με τη Σάμροκ στην Τούμπα στις 20 Οκτωβρίου) που τον κράτησαν πίσω, αλλά τώρα φαίνεται ότι ξαναπήρε φόρα.
Φέτος ο Κλάους έχει σκοράρει:
στη νίκη με 3-0 με τη Βαλερένγκα (έκανε το 2-0)
στη νίκη με 2-0 με την Καρπάτι (έκανε το 1-0)
στη νίκη με 1-2 με τον Πανιώνιο (έκανε το 0-1)
στη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ (έκανε το 2-0)
στην ισοπαλία με 2-2 με τη Ρουμπίν Καζάν (έκανε το 0-1)
στη νίκη με 1-2 με την Τότεναμ (έκανε το 0-2)
στην ισοπαλία 2-2 με Τα Γιάννινα (ισοφάρισε σε 1-1)
στη νίκη με 3-1 επί του Ατροιμήτου (διαμόρφωσε τελικό 3-1)

Η χαρά του Μπόλονι και η αλήθεια του Γιώργου Δώνη!

Ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου με 3-1 είπε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Γιατί έχει αρκετό καιρό που δεν παίρνουμε νίκες στην Ελλάδα και στην Τούμπα.

Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα,  με πολύ καλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης στο κέντρο, με ταχύτητα και καλούς παίκτες στην επίθεση, και με παίκτες που έχουν ταλέντο και αρκετούς νεαρούς που μου άρεσαν.

Θεωρώ ότι η κυριαρχία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν σημαντική. Το 2-0 παρόλο που ήρθε από στημένες φάσεις ήταν φυσιολογικό σκορ.

Είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες. Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε 5-6 σουτ, είχαμε καλή παρουσία των επιθετικών μας, αλλά στην τελική ενέργεια δεν σκοράραμε νωρίτερα.

Μετά από το 2-0 ξέραμε ότι ο Ατρόμητος θα έπαιρνε περισσότερα επιθετικά ρίσκα. Είπαμε στο ημίχρονο τι πρέπει να κάνουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο καταναλώσαμε πολύ ενέργεια και το πληρώσαμε στο β΄ μέρος.

Ωστόσο είμαι χαρούμενος για τη νίκη και θέλω  να συνεχίσουμε έτσι»

Τον προβληματίζει η διαχείριση των δυνάμεων της ομάδας;

«Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι υπάρχει πάντα μεγάλη πίεση στην ομάδα. Δεν υπάρχει ματς χωρίς πίεση, ακόμη και στο 2-0 με τον Ατρόμητο, τον οποίο σέβομαι ως ομάδα…

Κυνηγούσανε όμως τη στιγμή που θα γίνει το λάθος και μετά από το 2-1 ήταν μεγαλύτερη πίεση σε μας.

Μετά από το 2-0 είναι και ψυχολογικό να χαλαρώνουν οι παίκτες.

Είδα στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν το κάτι παραπάνω παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια και ο Λάζαρ. Ενέργειες που δεν χρειάζονταν και είμαι αντίθετος ακόμη και αν το σκορ ήταν 5-0…

Τώρα μπορώ να είμαι πιο ήρεμος…»

Μπορεί ΠΑΟΚ να έχει μεγαλύτερο διάστημα τέτοιο καλό ποδόσφαιρο που παίζει για 40-45 λεπτά, όπως στο πρώτο ημίχρονο;

«Αν δεν υπήρχε η ανάπαυλα του ημιχρόνου μπορεί να συνεχίζαμε στον  ίδιο ρυθμό.

Είναι φυσιολογικό όμως και αλλάζουν κάποια πράγματα  ακόμη και Ρεάλ Μαδρίοτης να λέγεσαι ίσως το πληρώσεις κάποια στιγμή.

Έπρεπε να δίνουμε στην ομάδα περισσότερες ανάσες με κατοχή μπάλας, να μην παίρνουμε ρίσκα. Χάναμε κατοχή παίρνοντας ρίσκα που ίσως δεν έπρεπε…»

Ο Ρέντκναπ μίλησε για δυσκολία συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τι είπε γι’ αυτό ο Μπόλονι;

«Είναι αλήθεια. Μου αρέσει ο Γκαρσία, είναι μυαλό της ομάδας. Αλλά η επανάκαμψη του είναι πιο αργή από ότι του Σταφυλίδη.

Είναι σημαντικό ότι έχουμε ευρωπαϊκά ματς, και εκεί ο ΠΑΟΚ  ξοδεύει περισσότερη ενέργεια, επειδή και οι παίκτες έχουν μεγαλύτερο κίνητρο.

Συμφωνώ όμως με το Ρέντκναπ ότι είναι σημαντικό το ροτέισον, εφόσον έχεις τις λύσεις…».

Κλείνοντας ο Μπόλονι πρόσθεσε χωρίς ερώτηση κάτι ακόμη:

«Θέλω να πω κάτι ακόμη, καθώς  είμαι χαρούμενος με τη νίκη.

Είμαι χαρούμενος με το Λίνο που επέστρεψε και μάλιστα με γκολ, χωρίς να ξεχνάω και το Σταφυλίδη…

Είμαι χαρούμενος με τον Κλάους που πέτυχε κι άλλο γκολ.

Σήμερα έχω έξτρα ευχαρίστηση…

Είμαι χαρούμενος με Ίβιτς που μπήκε 20 λεπτά, και ήταν σημαντική η παρουσία του και μας βοήθησε πολύ για να κρατήσουμε τη νίκη.

Επίσης στα αποδυτήρια είδα το Σαλπιγγίδη να χαμογελάει για πρώτη φορά φέτος και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό…», κατέληξε.



Δώνης: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια»

Ο Γιώργος Δώνης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές και δίκαια έφτασε στη νίκη. Σε τέτοια δύσκολα ματς εκτός έδρας, δεν παρουσιάζουμε τη νοοτροπία που θέλουμε εκτός έδρας. Όχι όλοι οι παίκτες. Αλλά υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία και συμπαρασύρεται όλη η ομάδα. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και δίκαια προηγήθηκε.

Εμείς κρατάμε τη συμπεριφορά που είχαμε στο 2ο ημίχρονο. Παλέψαμε  μήπως και πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, μειώσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε να κάνουμε πολύ δρόμο ακόμη και πολύ δουλειά…»

Για τις διαμαρτυρίες των παικτών του στο διαιτητή είπε:

«Πάντα θα διαμαρτύρεται κάποιος. Στη φάση του πέναλτι μας φάνηκε περίεργο ότι ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση, αλλά το πέναλτι το έδωσε ο επόπτης. Ήταν μία απόφαση που έπαιξε ρόλο. Ωστόσο δεν μπορούμε να μιλήσουμε για διαιτησία… Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και κέρδισε δίκαια…»

Σειρά στην Τούμπα έχει τώρα η Ρούμπιν Καζάν

Η νίκη επί του Ατρομήτου ήταν βάλσαμο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το πρωί έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία και αύριο θα απολαύσουν το ρεπό τους, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία για ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, αυτό της Πέμπτης κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν. Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει όμως τους τρεις βαθμούς της νίκη για τα έσοδα από την ΟΥΕΦΑ, για να μπει στους ισχυρούς και να αποφύγει ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κλήρωση της Παρασκευή και φυσικά για το γόητρο και την ψυχολογία.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υποβλήθηκε και το πρωί σε θεραπεία, καθώς οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς συνεχίζονται. Οι Κοντρέρας, Παπάζογλου και Χαλκιάς ακολούθησαν επίσης πρόγραμμα θεραπείας. Οι δύο πρώτοι θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση μέσα στον Ιανουάριο και θα χάσουν τους αγώνες με Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα, με Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο και με Εθνικό Αστέρα για το Κύπελλο στην Καισαριανή.

Συνάντηση Ζαγοράκη με μέλη του νέου club φίλων ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρομήτου Αθηνών τον πρόεδρο της ΠΑΕ επισκέφθηκαν στο γραφείο του εκπρόσωποι του νεοσύστατου club φίλων ΠΑΟΚ που αποτελείται από επώνυμους φιλάθλους της ομάδας κυρίως επιχειρηματίες. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν παρουσία αρκετών μελών του διοικητικού συμβουλίου πρόθεση του νέου φορέα είναι να ενισχύσει με κάθε τρόπο την προσπάθεια του Δικεφάλου να διακριθεί.
Αρχικά οι εκπρόσωποι του club αξίωσαν μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ μετά μάλιστα την παραίτηση του Λεωνίδα Βελλή, θέμα το οποίο δεν ήταν δυνατόν να συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο καθώς τόσο ο πρόεδρος του Δικεφάλου όσο και οι συνεργάτες του αιφνιδιάστηκαν.
Το πιθανότερο είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει νέα επαφή των εκπροσώπων του club με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν διεξοδικά οι κοινές δράσεις που θα ωφελήσουν τον Δικέφαλο. Όπως υποστήριξαν οι εκπρόσωποι του club (Σαββάογλου, Χατζησπύρου, Τριλλυράκης) ο νέος φορέας αριθμεί 70 μέλη και αισιοδοξεί σύντομα να αυξήσει τον αριθμό των μελών του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οχι του Μπόλονι στα Σαουδαραβικά δολάρια!

Στενά δεμένος φαίνεται πως είναι ο Λάζλο Μπόλονι με το περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την αρνητική απάντηση που έδωσε σε… ιλιγγιώδη πρόταση που δέχθηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport103.gr πριν από τον αγώνα με την Τότεναμ δέχθηκε επίσημη πρόταση από τους Σαουδάραβες ύψους 1.500.000 δολαριών για συμβόλαιο ενός έτους. Μετά την τεράστια επιτυχία του Δικεφάλου στο Λονδίνο οι Σαουδάραβες επανήλθαν προτείνοντας στον προπονητή του ΠΑΟΚ αμοιβή 2.000.000 δολαρίων τον χρόνο και συμβόλαιο δυο ετών. Ο Μπόλονι αρνήθηκε εκ νέου την άκρως δελεαστική πρόταση επιμένοντας ότι θέλει να συνεχίσει το έργο του στην Τούμπα. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ο ρουμάνος τεχνικός είναι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Συχνά υποστηρίζει ότι είναι ευτύχημα για κάθε προπονητή να συνεργάζεται με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Με ανθρώπους που ξέρουν τον ποδόσφαιρο όπως ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και ο Κωνσταντινίδης. Παρά την πίεση που ασκούν οι Σαουδάραβες ο Μπόλονι δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ έχοντας όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον.

Αποζημίωση και στον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Σαουδάραβες ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν αποζημίωση στον ΠΑΟΚ προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο με τον έμπειρο τεχνικό και να τον απελευθερώσει προκειμένου να συνεχίσει τη συνεργασία του στο Σαουδική Αραβία. Να τονίσουμε ότι κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου είναι η δεύτερη φορά που ο προπονητής του ΠΑΟΚ δέχεται δελεαστική πρόταση και την απορρίπτει προκειμένου να παραμείνει στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Θέλει να μείνει ο Σάλπι!

Πολλά γράφονται σχεδόν καθημερινά και αφορούν το ποδοσφαιρικό μέλλον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Είναι γεγονός ότι αρκετές ευρωπαικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Εσχάτως έδειξε ενδιαφέρον η Καισέρισπορ. Μάλιστα το Σάββατο εκπρόσωπος της τουρκικής ομάδας βρέθηκε στην Τούμπα συνοδευόμενος από Έλληνα μάνατζερ και παρακολούθησαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο Αθηνών. Ωστόσο ο Σαλπιγγίδης που γνωρίζει ότι υπάρχει γενικότερα ενδιαφέρον δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τον ΠΑΟΚ.


Τα όσα κατά καιρούς έχουν συμβεί είναι αλήθεια ότι του προξένησαν τάσεις φυγής. Αλλωστε δεν είναι εύκολο να παίζεις ποδόσφαιρο όταν υπάρχει τόσο έντονη αρνητική ενέργεια γύρω από το όνομα σου. Παρά την κατάσταση που δημιουργήθηκε –ιδιαίτερα στη διάρκεια της φετινής περιόδου- ο Σαλπιγγίδης θέλει να μείνει στην Τούμπα και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του θεωρώντας ότι αργά ή γρήγορα η προσφορά του θα αναγνωριστεί και θα η κριτική που ασκείται σε βάρος του θα πάψει.


Ο τρόπος με τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στήριξε τον έμπειρο επιθετικό το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του και μάλιστα το γεγονός σχολιάστηκε ανάλογα από τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Σαλπιγγίδης αισθάνθηκε όμορφα στην Τούμπα μετά από πολύ καιρό καθώς δείγματα της κακής του ψυχολογίας έδειξε τόσο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο όσο και στον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Η χαρά του για τα γκολ που πέτυχε και τις νίκες της ομάδας μετριάστηκε από το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί εις βάρος το τελευταίο διάστημα. Η συμπαράσταση του κόσμου, το ζεστό χειροκρότημα και τα συνθήματα τόνωσαν το ηθικό του και ενίσχυσαν την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να γευθεί επιτυχίες με την ομάδα.