Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην Νυρεμβέργη.........

Επιθετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Νυρεμβέργη η οποία σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς… 
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη μετράει η Νυρεμβέργη που βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα.

Ο προπονητής Ντίτερ Χάκινγκ ψάχνει για λύσεις και επειδή ο Βόσνιος παραμένει ελεύθερος, ενώ ο μάνατζέρ του δήλωσε ότι θέλει να παίξει στην Μπουντεσλίγκα, οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει.

Στο θέμα που υπάρχει στο fussballtransfers.com, γίνεται αναφορά και στην τελευταία πρόταση της Ρέϊντζερς που απορρίφθηκε από τον ποδοσφαιριστή, αλλά και στην πορεία του στον ΠΑΟΚ

Πως θα πάμε στο γήπεδο.... αναρωτήθηκαν οι Ιρλανδοί

Οι Ιρλανδοί ήρθαν στην Θεσσαλονίκη αλλά απ’ ότι φαίνεται η μεταφορά τους στην Τούμπα μπορεί να είναι πιο δύσκολη από το ταξίδι Δουβλίνο – Θεσσαλονίκη... 
Η Σάμροκ Ρόβερς έφθασε στην Θεσσαλονίκη μαζί με 100 οπαδούς της. Πρόκειται για κόσμο που δεν αφήνει την ομάδα πουθενά μόνη της, για κόσμο που έτσι και αλλιώς διασκεδάζει αυτή την παρουσία στους ομίλους του Europa League, γεγονός πρωτοφανές για το Ιρλανδικό ποδόσφαιρο.

Το πρόβλημα για της Σάμροκ η οποία φροντίζει για τους οπαδούς της, έχει να κάνει με την μεταφορά τους στο γήπεδο της Τούμπας.

«Δεν υπάρχουν λεωφορεία, ταξί, δεν υπάρχουν μέσα μεταφοράς, εμείς πως θα πάμε στο γήπεδο…» αναρωτήθηκαν οι Ιρλανδοί και ζήτησαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Αυτό φυσικά και θα γίνει όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση.

Οι Ιρλανδοί ζήτησαν έξτρα λεωφορεία για τους 100 οπαδούς τους  και στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν φροντίσει, επικοινωνόντας και με την αστυνομία που πρέπει να γνωρίζει…

Σε κάθε περίπτωση αύριο το βράδυ στην Τούμπα θα υπάρχει και ένα ξεχωριστό χρώμα που θα δώσουν οι Ιρλανδοί οπαδοί…

Ιρλανδοι στην Θεσσαλονικη.......

Η μεγάλη απεργία στην Ελλάδα ανάγκασε και τους Ιρλανδούς της Σάμροκ να αλλάξουν το πρόγραμμά τους. 
Η αποστολή της Σάμροκ ήρθε στην Θεσσαλονίκη από χθες το μεσημέρι και θα αναχωρήσει μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης. Οι Ιρλανδοί είχαν ενημέρωση για την ταλαιπωρία –λόγω των απεργιών-   που θα μπορούσαν να υποστούν σήμερα γι’ αυτό και φρόντισαν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους.

Χθες δεν προπονήθηκαν (παρά το ότι ήταν προγραμματισμένο) ενώ σήμερα θα βρεθούν στην Τούμπα για να προπονηθούν στις 20:00. Θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα στις 19:30 ο προπονητής της ομάδας Μάϊκλ Ο’ Νιλ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Προβλημα και ο Τσουκαλαs........

Χθες το απόγευμα στη λίστα των προβλημάτων προστέθηκε και ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα!
Δεν έφταναν οι τραυματισμοί των Γκαρσία και Φωτάκη, δεν έφτανε ότι ο Μπαλάφας και ο Κοντρέρας δεν είναι ακόμη έτοιμοι, αλλά στη λίστα των προβλημάτων του ΠΑΟΚ προστέθηκε και ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Χθες το απόγευμα όσοι δεν αγωνίστηκαν αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ έπαιξαν σε ένα οικογενειακό διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τη β΄ ομάδα.

Εκεί συμμετείχε κανονικά και ο Γιώργος Κατσικάς, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλή συμμετοχή τελευταία.

Πριν την έναρξη του διπλού ο Σταύρος Τσουκαλάς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο σε μια άσκηση προθέρμανσης και δεν αγωνίστηκε.

Φαίνεται ότι πειράχθηκε ο μηνίσκος (μερική ρήξη) και θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, οπότε θα μείνει εκτός δράσης για 20-25 μέρες!

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ θα έχει ακόμη μία απώλεια για τα ερχόμενα ματς...