Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

«Να πάρω ευκαιρία, αλλιώς να φύγω»

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει ο Ζουλιάνο Σπαντάτσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήρθε το καλοκαίρι στον δικέφαλο του Βορρά από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, αλλά ακόμη δεν έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μπόλονι. 
-Ζουλιάνο πως τα πηγαίνεις στην Ελλάδα;

«Καλύτερα μπορώ να πω. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά είμαι χαρούμενος, γιατί επέστρεψα με καλή φυσική κατάσταση».

-Παρατηρήσαμε ότι αυτήν τη φορά έπαιξες...

«Την Κυριακή έπαιξα για 20 λεπτά και πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά. Δυστυχώς, δεν έχω αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή είναι η απόφαση του προπονητή. Επιλέγει πάντα τους πιο έτοιμους παίκτες».

-Φαίνεσαι πάντως πολύ υπομονετικός στα 30 σου.

«Είμαι ακόμα νέος, έχω μπροστά μου τουλάχιστον πέντε χρόνια ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι υγιής. Η απουσία μου από το γήπεδο, είναι επειδή προφανώς ο κ. Μπόλονι πιστεύει ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμος, δεν ξέρω το γιατί. Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν σε μία διαμάχη με την προηγούμενη μου ομάδα και αφού δεν έπαιζα, ήμουν πίσω στην προετοιμασία. Τώρα, όμως, είμαι στο 100% της κατάστασής μου και έχω συμμορφωθεί με οποιαδήποτε απόφαση, ελπίζω όμως να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να πάρω μία ευκαιρία, αλλιώς...».

-Αλλιως;

«Ισως να χρειαστεί να έχω κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση το χειμώνα και αν μου πουν ότι δεν με χρειάζονται, τότε θα φύγω άμεσα. Δεν είναι και ότι καλύτερο για κανέναν παίκτη, να κάθεται στον πάγκο. Αλλά υπάρχει κάτι εν τω μεταξύ που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση».

-Θα γύριζες στη Ρουμανία;

«Ναι. Οποιαδήποτε στιγμή. Σκεφτόμουν τον καιρό που ήμουν εκεί και ακόμα και αν έγινα “τρελός” με όσα συνέβησαν με τη Ραπίντ, δεν θα σταματήσω να σκέφτομαι την επιστροφή στη Ρουμανία».

-Η Ραπίντ είναι μία επιλογή;

«Ποτέ μη λες ποτέ».

Βιεϊρίνια: «Έρχομαι για να βοηθήσω»

Ξαφνιάστηκε ευχάριστα με την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως δήλωσε κατά την άφιξή του στην Λισαβόνα.

«Ειλικρινά δεν περίμενα να κληθώ στην εθνική. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω στην ομάδα σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Η εθνική μας είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο», τα λόγια του 25χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αναμένεται να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση των Ιβήρων που προετοιμάζονται για την κόντρα με την Βοσνία στα μπαράζ των προκριματικών του Euro 2012.

«Σε καλή κατάσταση ο Κοντρέρας»

Μολονότι βρισκόταν δέκα μέρες εκτός προπονήσεων στον ΠΑΟΚ, ο γυμναστής της εθνικής Χιλής, Χέρμαν Τόρες, κρίνει ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι σε θέση να προσφέρει κόντρα σε Ουρουγουάη και Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

«Όλοι οι παίκτες μας είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμη και ο Πάμπλο Κοντρέρας, που εκτιμούσαμε πως μπορεί να ήταν ανέτοιμος, βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φιλικό με Πόντιους Κατερίνης για ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε όσους δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα θα έχει ο Λάζλο Μπόλονι στη φιλική αναμέτρηση που προγραμματίστηκε με την Ένωση Ποντίων Κατερίνης την Πέμπτη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, πιθανότατα νωρίς το απόγευμα. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει και κάποιους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες.

Σκληρή στάση από Ζαγοράκη, Μπόλονι, Βρύζα, Κωνσταντινίδη



Αποφασισμένοι να λάβουν μέτρα προκειμένου να σταματήσει ο αγωνιστικός κατήφορος της ομάδας στο Ελληνικό
πρωτάθλημα είναι οι Θόδωρος Ζαγοράκης, Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης.
Ο πρόεδρος και οι δυο τεχνικοί διευθυντές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είχαν πολύωρη
συνεργασία για τις αιτίες των κακών εμφανίσεων και των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας.
Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι ότι χρειάζεται αλλαγές άμεσα στη δομή και την λειτουργία του ποδοσφαιρικού
τμήματος καθώς η τακτική που ακολούθησαν μέχρι τώρα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Πρόθεση τους είναι αμέσως μετά το διορισμό της νέας διοίκησης από το πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης να καταβάλουν
στους παίκτες τα οφειλόμενα (τα χρήματα βρίσκονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΠΑΕ αλλά δε μπορούν να
χρησιμοποιηθούν καθώς η διοίκηση δεν έχει τυπικά το δικαίωμα της υπογραφής) και στη συνέχεια να τους ζητήσουν να
αναλάβουν τις ευθύνες τους σκληραίνοντας τη στάση τους απέναντι τους.
Είναι κοινή πεποίθηση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ότι πολλά πρέπει να αλλάξουν στα αποδυτήρια και κυρίως η
νοοτροπία του συνόλου των παικτών που αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τους αγώνες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ
και με χαλαρή διάθεση τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Το σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά την επιστροφή του Μπόλονι από το εξωτερικό και την καταβολή των
χρημάτων από δόσεις συμβολαίων στους παίκτες.