Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα δεν είμαι ικανοποιημένος…

Ο Χουμπ Στέφενς μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είχε εκφράσει την ικανοποίηση του για την εικόνα των παικτών που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Σήμερα ωστόσο δε μπορούσε να πει κάτι τέτοιο και πάλι, στη συνέντευξη Τύπου…
Για το ότι στο προηγούμενο δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα
«Όχι δε μπορώ να πω το ίδιο για σήμερα…»

Για τη συνολική εικόνα της ομάδας:
«Ηταν μια ευκαιρία για εκείνους να αγωνιστούν, αλλά δεν είναι μόνο σήμερα η ευκαιρία, αλλά και η στην προπόνηση μπορούν να δείξουν. Ωστόσο σήμερα από κάποιους ποδοσφαιριστές δεν είμαι ικανοποιημένους».

Για το αν είδε κάτι κάλο από κάποιους παίκτες:
«Από κάποιους παίκτες ναι…»

Για το Σάββατο που θα λείπει ο Τζιόλης και το κενό του:
«Νομίζω ότι το έχω σκεφτεί. Αλλά αν έχω πάρει τη σωστή απόφαση θα το δούμε».

Για τον Κάτσε:
«Δεν έχω αλλάξει άποψη, αλλά πρέπει να βλέπω πως αντιδρά ένας ποδοσφαιριστής στην προπόνηση και νομίζω ότι δεν είναι έτοιμος να τον επαναφέρω. Ένα από τα πράγματα είναι και το ψυχολογικό. Δεν είναι μόνο θέμα του Κάτσε είναι και τα άλλα ζητήματα που προκύπτουν από αυτή την ιστορία»

Hμασταν άξιος αντίπαλος

Ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.
«Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και τα καλύτερα για το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι ήταν άξιος αντίπαλος απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Και στα δύο παιχνίδια και παρόλο που σήμερα βάλαμε νέα παιδιά, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Το πιο σημαντικό είναι αυτό για εμάς. Η διαδρομή μας τελείωσε εδώ στο κύπελλο και από αύριο κιόλας επικεντρωνόμαστε για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα» είπε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Μια ωραία στιγμή για μένα…

Ο Στέλιος Πόζογλου έκανε το ντεμπούτο του σήμερα με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, προτού κλείσει καν τα 18 του χρόνια. Ο νεαρός στις δηλώσεις του τόνισε ότι δε θα ξεχάσει ποτέ τη σημερινή ημερομηνία.
«Ηταν μια πολύ ωραία στιγμή για μένα. Το ευχαριστήθηκα γιατί το περίμενα πολύ καιρό. Νομίζω δικαιώθηκα από τον προπονητή μου γιατί κάνω πολύ σκληρή δουλειά» είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν υπάρχει μεγάλη απόσταση από την Κ20 με την πρώτη ομάδα… «Πιστεύω πρέπει να κάνεις σκληρή δουλειά για να πας στην πρώτη ομάδα, αλλά σε αυτή την ηλικία δεν είναι και πολύ μεγάλη η απόσταση».

Οσο για το αν μπορεί η Κ20 να πάρει το πρωτάθλημα φέτος: «Είμαστε καλή ομάδα, θα διεκδικη΄σουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω θα το πάρουμε».

Εχουμε το ρόστερ για να ανταποκριθούμε

Ο Γιάννης Σκόνδρας, μίλησε στις δηλώσεις του για τη νίκη και την εμφάνιση σήμερα στην Καρδίτσα, για τη δική του εικόνα, καθώς και για την επόμενη εβδομάδα, που υπάρχουν στο πρόγραμμα πολύ σημαντικά παιχνίδια. 
Για τις δυσκολίες του αγώνα σήμερα:
«Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε, δώσαμε αυτό που μπορούσαμε και νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο αντίπαλος ξέρει το γήπεδο, αναπηδούσε η μπάλα, αλλά δεν ήμασταν και τόσο συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα και μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα:
«Εχω προσαρμοστεί. Σε κάθε παιχνίδι που παίζω προσπαθώ να δώσω το 100%. Άλλες φορές θα παίξω καλά άλλες μπορεί να μη μου βγει το παιχνίδι. Όποτε και να παίξω όμως δίνω το καλύτερο μου εαυτό. Όταν είσαι στη φυσική σου θέση, προσαρμόζεσαι καλύτερα και παίζεις αυτό που μπορείς. Όταν παίζεις σε άλλη θέση, μπορεί να κάνεις και λάθη γιατί δεν είναι η θέση σου. Όταν παίζεις, έχεις καλή απόδοση και κερδίζει η ομάδα σου, νιώθεις καλά. Δουλεύω σκληρά και ο προπονητής κρίνει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση:
«Ο ΠΑΟΚ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε μά πολύ καλή εμφάνιση με τον Πανθρακικό. Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική και έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ για να ανταποκριθούμε».
 

Ή άμυνα και κυρίως ο Κατσικάς

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την υπόθεση πρόκριση με τη νίκη της ομάδας στη Καρδίτσα. 
Γλύκος: Αν εξαιρεθεί μία κακή έξοδος, ήταν πολύ καλός μακριά από την εστία του, χαρακτηριστικό απαραίτητο έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟΚ αφού βγαίνουν πολλές μπαλιές στη πλάτη της άμυνας.

Σκόνδρας: Κέρδισε πόντους, ήταν σοβαρός και χωρίς αμυντικά λάθη. Πλέον παίζει τη θέση με τον Κίτσιου και αρχίζει να ανεβάζει την ψυχολογία του.

Λόπεθ: Σταθερός, προσπάθησε να παίξει κάθετα, δεν έκανε λάθη στην άμυνα. Δεν είναι τόσο κακός όσο παρουσιάστηκε αρχικά, αλλά το ερωτηματικό είναι αν θα βρεθεί χώρος για αυτόν.

Κατσικάς: Κορυφαίος του ΠΑΟΚ, αλάνθαστος αμυντικά, καλός δημιουργικά, ενώ απείλησε κιόλας. Βγάζει σημάδια ωριμότητας και δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Στέφενς θα τον εμπιστευτεί.

Σπυρόπουλος: Έκανε αθόρυβα τη δουλειά του στην επιστροφή του. Δείχνει να είναι καλά και να έχει ξεπεράσει το θέμα που αντιμετώπιζε.

Λόρενς: Ρεσιτάλ λαθών στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στο δεύτερο και είχε δοκάρι με μία εκπληκτική λόμπα. Το θέμα είναι αν μπορεί να τον εμπιστευτεί ο προπονητής του στα δύσκολα.

Γκαρσία: Χωρίς αθλητικά προσόντα, καθόλου τρεξίματα, πολλές λάθος μεταβιβάσεις και σίγουρα εκτός ρυθμού. Το ερωτηματικό είναι αν μπορεί να τον βρει και πως.

Βούκιτς: Κακό πρώτο ημίχρονο, έγινε δημιουργικός στο δεύτερο. Το ευχάριστο είναι πως έβγαλε με δυνάμεις τα 90.

Γεωργιάδης: Ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία, είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Είχε διάθεση πήρε πρωτοβουλίες αλλά δεν ήταν αρκετές για να φανεί περισσότερο.

Ολίσε: Είχε διάθεση, αλλά συνήθως οι προσπάθειες ήταν ημιτελείς. Σκόραρε όμως και αυτό είναι το θετικό.

Νέτσιντ: Αόρατος στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε πολύ στο δεύτερο και έδωσε μία ασίστ. Δεν έχει όμως το εύκολο γκολ, το οποίο και δεν πέτυχε πάλι στις τρεις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Πόζογλου: Ήταν ορεξάτος, έχει καλά στοιχεία, έφτασε κοντά στο γκολ. Θετικές εντυπώσεις.

Τζανδάρης: Έπαιξε λίγο, πρόλαβε να βγάλει με την εστία τον Νέτσιντ ο οποίος αστόχησε.

Κωνσταντινίδης: Είχε τρεις - τέσσερις καλές κινήσεις ως μπακ και δείχνει να είναι ετοιμοπόλεμος.

Έπιασε 13άρι και συνεχίζει

Ο ΠΑΟΚ σκόραρε χθες στο Δημοτικό γήπεδο Καρδίτσας κόντρα στη τοπική Αναγέννηση και έφτασε τους 13 σερί αγώνες φέτος στους οποίους έχει πετύχει γκολ, με απολογισμό 10 νίκες – 2 ισοπαλίες – 1 ήττα.


Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τέρμα ήταν στις 24 Αυγούστου, στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου ηττήθηκε με 2-0. Από εκεί και μετά...
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΚΟΡ ΣΚΟΡΕΡ
ΠΑΟΚ - Σάλκε 2-3 Αθανασιάδης, Κατσουράνης
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-1 Σαλπιγγίδης, Στοχ (2), Κίτσιου
Βέροια - ΠΑΟΚ 1-2 Βίτορ, Στοχ
ΠΑΟΚ - Σ. Καραγκαντί 2-1 Αθανασιάδης, Βούκιτς
ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 1-0 Βούκιτς
ΠΑΟΚ - Αναγ, Καρδίτσας 3-0 Γεωργιάδης, Βούκιτς, Νέτσιντ
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1 Νέτσιντ
Άλκμααρ - ΠΑΟΚ 1-1 Σαλπιγγίδης
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1 Στοχ, Αθανασιάδης
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0 Βίτορ (2)
ΠΑΟΚ - Μ. Χάιφα 3-2 Βίτορ, Νίνης, Σαλπιγγίδης
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 0-3 Λούκας (2) Εμπόου (αυτ.)
Αναγ. Καρδίτσας - ΠΑΟΚ 0-1 Ολίσε