Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Φθηνό εισιτήριο στο Απόλλων - ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς βλέπει το αποψινό φιλικό (21.00) με τον ΠΑΟΚ ως μια ευκαιρία για οικονομική ανάσα και έτσι όρισε φθηνό εισιτήριο για να γεμίσει το γήπεδο.
 
 
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να ισχύσει γενική είσοδος με πέντε ευρώ, ενώ ο αγώνας θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Αντίπαλος με τρεις πρώην του


Οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει στην καριέρα τους τόσο τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσο και αυτή του Απόλλων Καλαμαριάς, είναι δεκάδες στο πέρασμα των ετών.
 Σήμερα το βράδυ στις 21:00, ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί του τρεις εξ αυτών. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Φώτης Κισκαμπάνης, ο Κώστας Μανουσαρίδης και ο Δημήτρης Ορφανός, οι οποίοι αποτέλεσαν μέλη της «ασπρόμαυρης» οικογένειας στο πρόσφατο παρελθόν αλλά για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να «στεριώσουν».

Δεν είναι απίθανο πάντως πολύ σύντομα στην… παρέα τους να προστεθεί ένας ή ακόμα και δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο Απόλλων ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του ως δανεικούς τους Δημήτρη Πέλκα και Δημήτρη Πόποβιτς.

Το αν τώρα αυτοί όντως «μετακομίσουν» στην Καλαμαριά ή παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας, εξαρτάται σε αποκλειστικό σχεδόν βαθμό από τον Χουμπ Στέφενς.

ο ΠΑΟΚ διέλυσε 6-0 τη Νις!

Ο ΠΑΟΚ εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσε με 6-0 τη Νις στην Τούμπα στην πρόβα τζενεράλε για τα ευρωπαϊκά ματς με τη Μέταλιστ.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ του Πιέλ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του και σχεδόν σε κάθε επίθεση έβαζε και ένα γκολ!

Τελικά το κοντέρ σταμάτησε στο 6-0 με τον ΠΑΟΚ να έχει εντυπωσιακά διαστήματα στο δεύτερο μέρος και μετά το 60', ενώ ο Κλάους έκανε χατ-τρικ μέσα σε 7 λεπτά!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

1' Το ματς μόλις ξεκίνησε (21:00)

6' Κόρνερ του Βούκιτς από δεξιά, ο Κατσουράνης πήρε γυριστή κεφαλιά αλλά ο Οσπίνα μπλόκαρε την μπάλα.

12' Ο Λίνο εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά ο Οσπίνα έπεσε ωραία στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε την μπάλα.

27' Ο Βίτορ έκανε ένα λάθος, ο Ντιγκάρ έκλεψε την μπάλα και πήγε να κρεμάσει από μακριά τον Γλύκο, αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ μπλόκαρε την μπάλα.

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Γεωργιάδης έκανε σέντρα από δεξιά, ο Βούκιτς δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά, αλλά Πιέλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίκτυα του Οσπίνα κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

39' Ο Τζιόλης έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Λούκας, ο οποίος έφυγε μόνος του απέναντι στον Οσπίνα, αλλά μπήκε από αριστερά στην περιοχή και το σουτ που έκανε (αφύλακτος) δεν ήταν καλό οπότε έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το πρώτο του γκολ στον ΠΑΟΚ καθώς ο πορτιέρο των Γάλλων απέκρουσε εύκολα...

43' Ο Κίτσιου έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, γύρισε την μπάλα στο πέναλτι, ο Βούκιτς ελίχθηκε ωραία έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

54' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Μετά από οργανωμένη επίθεση ο Λούκας έβγαλε προωθημένη μπαλιά, ο Σαλπιγγίδης ακούμπησε λίγο την μπάλα, και ο Γεωργιάδης αφύλακτος έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

59' Ο Κίτσιου έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, απέφυγε έναν αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή της Νις, έκανε ένα σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης έκανε σέντρα από δεξιά και ο Αθανασιάδης πάνω στην κίνηση έκανε το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

78' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Ολίσε έβγαλε ωραία ασίστ στον Αθανασιάδη και αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 4-0.

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Κατσουράνης έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Αθανασιάδη από την άμυνα και ο Κλάους με φοβερό κοντρόλ μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον πορτιέρο των Γάλλων και έκανε το 5-0.

89' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λόρενς εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ και ο Κατσικάς με κεφαλιά έκανε το 6-0!

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο (73' Σπυρόπουλος), Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Κατσουράνης, Βίτορ (84' Κατσικάς), Τζιόλης (84' Κάτσε), Λάζαρ (61' Αθανασιάδης), Βούκιτς (61' Λόρενς), Γεωργιάδης (73΄Ολίσε), Λούκας, Σαλπιγγίδης (77' Νέτσιντ).

ΝΙΣ: Οσπίνα, Αμάβι, Κολοτζιέτζακ, Πεϊτσίνοβιτς, Ντιγκάρ, Τραορέ, Μπρουέλ, Ισερίκ, Πιε, Πιέλ, Μεντί. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Παλούν, Μπρουίν, Μποτεάκ,Τσβίτανιτς, Ραεριαριμανανά, Μ'  Μποού, Γιορίς, Ραφετρανιάινα, Καστελάνα.