Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Έπρεπε να κερδίσουμε

Ο Σανθ Χακόμπο μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου και για για τη διαφορά στην απόδοση μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τερματοφύλακας:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς την οποία θέλαμε πολύ και για τη οποία είχαμε μιλήσει αναλυτικά τις τελευταίες ημέρες. Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Και αν σε επίπεδο Τσάμπιονς Λίγκ χάσαμε την πρόκριση στους ομίλους από μια πιο ισχυρή ομάδα όπως είναι η Σάλκε, στο πρωτάθλημα δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να χάσουμε από τον Παναιτωλικό. Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ήμασταν νευρικοί, δεν αποδώσαμε καλά, κάναμε λάθη. Το γκόλ που πετύχαμε στην συνέχεια μας βοήθησε όμως ο αντίπαλός μας δεν ανοίχτηκε πολύ. Στο δευτερο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε πολύ καλύτερη εμφάνιση, πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκόλ με τον Στόχ και στην συνέχεια ανοίχτηκε η ομάδα του Πανιωνίου και μας έδωσε χώρους. Τελικά νικήσαμε αν και δυσκολευτήκαμε στο πρωτο ημίχρονο».

Στοχ: «Καλή αντίδραση

Ο Μίροσλαβ Στοχ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και μετά το ματς μίλησε για την εμφάνισή του.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρώτο του γκολ στο παιχνίδι: "Δεν θα έλεγα ότι ήταν το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει, νομίζω ότι το πιο όμορφο ήταν το περσινό  με τη Φενέρμπαχτσε. Πιστεύω ότι ήμουν λίγο τυχερός σήμερα, καθώς η πρόθεσή μου ήταν να γεμίσω τη μπάλα στην περιοχή και πήγε λίγο πιο μέσα".

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Σάλκε: "Νομίζω ότι σήμερα είχαμε μία καλή αντίδραση. Η Σάλκε ήταν ένας δυνατός αντίπαλος και μας πείραξε ο αποκλεισμός".

Για τις αντιπάλους στο Europa League: "Την Άλκμααρ τη γνωρίζω, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Για τις άλλες δύο ομάδες, τη Σάχτερ και τη Μακάμπι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα".

Έρχεται και πάλι Θεσσαλονίκη ο Τζαβέλλας

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα και φαίνεται ότι γίνεται προσπάθεια για να διορθωθεί ο λάθος χειρισμός της υπόθεσης. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν και με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης με τον διεθνή αριστερό μπακ και οι εξελίξεις αποτελούν θέμα ωρών.

Θρίλερ και με Λούκοβιτς

Η υπόθεση Λούκοβιτς δεν έχει κλείσει οριστικά για τον ΠΑΟΚ παρά το ότι μπήκαμε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών.
 
 
Η μέρα που πέρασε ήταν σημαντική μια και ο Σέρβος δεν έμεινε ακόμη ελεύθερος. Η προσπάθεια του δεν τελείωσε όμως. Δικός του στόχος να πάρει χρήματα από την Ζενίτ για την χρονιά που τώρα ξεκίνησε.

Ο Λούκοβιτς τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που θα έπαιρνε φέτος στην Ρωσία. Ξέρει και ο ίδιος ότι τα λεφτά της Ρωσίας δεν υπάρχουν αλλού, ενώ μετά από δύο χρόνια με λίγες συμμετοχές το κασέ του σαφώς έχει πέσει. Από την στιγμή όμως που η Ζενίτ δεν τον αποζημιώνει για την λύση συνεργασίας όπως ο ίδιος περίμενε, δεν υπογράφει ακόμη πιέζοντας για λύση.

Το θέμα θα συζητηθεί και σήμερα και το ζήτημα είναι ποιος θα κάνει πίσω στον οικονομικό τομέα. Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει διαμηνύσει στον παίκτη ότι ούτε στην Ζενίτ θα δώσει χρήματα, ούτε στον ίδιο κάτι παραπάνω από την συμφωνία τους.

Πολλά φάουλ, πολλές κάρτες

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ευρύ 4-1 επί του Πανιωνίου, ωστόσο μέσα από τη στατιστική φαίνονται αδυναμίες της ομάδας που πρέπει να βελτιωθούν.
Ένα αρνητικό στοιχείο για τον ΠΑΟΚ ήταν τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου. Ο Κάτσε είχε 11 μεταβιβάσεις και ισάριθμα λάθη, ενώ ο Τζιόλης 9 μεταβιβάσεις και 8 λάθη. Συνολικά ο ΠΑΟΚ υπέπεσε σε 53 λάθη με 63 σωστές μεταβιβάσεις και ο Πανιώνιος σε 42 λάθη με 32 μεταβιβάσεις.

Τα κλεψίματα ήταν 27-23 υπέρ του ΠΑΟΚ με τον Κίτσιου να έχει τα περισσότερα (7).

Επιθετικά ο ΠΑΟΚ απείλησε 14 φορές την εστία του Γιαννακόπουλου, ενώ ο  Πανιώνιος είχε 7 τελικές.  Ο Στοχ είχε τις περισσότερες τελικές (5), ενώ ο Σαλπιγγίδης σκόραρε στη μοναδική τελική προσπάθεια που είχε στο ματς.

Το μεγάλο παράδοξο του ματς, ήταν τα φάουλ με τον ΠΑΟΚ να χρεώνεται 28 (7 ο Τζιόλης) και τον Πανιώνιο μόλις με 12! Συνολικά στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μετρά 68 φάουλ (τα περισσότερα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής) και οι αντίπαλοί του 35.

Έξι κίτρινες είδαν οι παίκτες του Πανιωνίου, έναντι τεσσάρων του ΠΑΟΚ, που με αυτές έφτασε τις 12 σε τρεις αγώνες! Ήδη από δύο μετρούν στο πρωτάθλημα οι Κλάους, Στοχ και Νέσιντ, με τον τελευταίο να έχει μόλις 74 λεπτά συμμετοχής.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφενς είπε ότι και τα φάουλ και οι κάρτες αποτελούν πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε πώς θα λυθεί…

Ο ΝΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Μανία με τα εφτάρια έχει ο Νίνης κάτι που φαίνεται και από τις επιλογές που κάνει με τα νούμερα στην φανέλα του.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε σήμερα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ζήτησε το νούμερο 77, αυτό που βέβαια φορούσε και κατά την περσινή –μέτρια κατά γενική ομολογία- χρονιά του στην Πάρμα.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Νίνης στον Παναθηναϊκό φόρεσε το νούμερο 37 και τα τελευταία χρόνια το νούμερο 7.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)