Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μόνο ένα αποτέλεσμα


Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται σήμερα από τον Ατρόμητο με μοναδικό στόχο τη νίκη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ για να μείνει στο παρελθόν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο.
Η ώρα των πλέι οφ έφθασε. Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω -μετά τις δύο εβδομάδες και κάτι που μεσολάβησαν- τον αποκλεισμό από τον Αστέρα στο Κύπελλο και στοχεύει στη νίκη σήμερα (19:15, NS1) εναντίον του Ατρομήτου στο Περιστέρι για να ξεκινήσει με το... δεξί στα φετινά πλέι οφ, έχοντας κληρονομήσει και τους δύο βαθμούς παραπάνω από τους Αρκάδες, από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα ντεμπουτάρει στον πάγκο του «Δικεφάλου» και θέλει να δει στην πράξη (δηλαδή στο γήπεδο) αυτά που ζήτησε από τους παίκτες του στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τον Ιτάντζ κάτω από την εστία του, τους Σίλντενφελντ και Κουμάλο στα στόπερ, τον Λίνο αριστερό μπακ και τον Ετο δεξί. Στο κέντρο, στο 4-2-3-1, θα αγωνιστούν οι Κατσουράνης και Φωτάκης, με τον Λόρενς μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, τον Καμαρά αριστερά και τον Σαλπιγγίδη δεξιά, με τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο.

Αυτοί που ξέρουν από πλέι οφ

Οι Λίνο, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης που έχουν "ζήσει" τον ΠΑΟΚ σε πολλά ματς των πλέι οφ και η ανάγκη να δείξουν καλό αγωνιστικό προφίλ στα παιχνίδια που έρχονται μιας και αποτελούν "κλειδιά" της ομάδας.
 Αν υπάρχουν κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν εμπειρία από την φάση των πλέι οφ με την φανέλα του "Δικεφάλου" και που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στα φετινά, είναι οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αλβες Λίνο και Στέφανος Αθανασιάδης. Οι τρεις τους είχαν πολλές συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος και θεωρούνται... μπαρουτοκαπνισμένοι.
Ολοι τους αναμφίβολα έχουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο φέτος στους "ασπρόμαυρους" και σίγουρα αποτελούν "κλειδιά" για την αγωνιστική παρουσία του "Δικεφάλου". Κάπως έτσι καλούνται να δείξουν το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο στα πλέι οφ μιας και είναι δεδομένο πως αν αυτοί εμφανιστούν... όπως πρέπει, ο ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα περισσότερες ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς.
Οσο για την "γεύση" που είχαν τα προηγούμενα χρόνια από τα πλέι οφ; Μόνο ο Λίνο πανηγύρισε την κορυφή στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος την σεζόν 2009-10 συμμετέχοντας μάλιστα και στις τέσσερις φορές που έπαιξε ο ΠΑΟΚ σε αυτή (σ.σ. πλέι οφ). Με την φανέλα του "Δικεφάλου", Κλάους και "Σάλπι" έχουν παίξει τα προηγούμενα δύο χρόνια στα πλέι οφ.

Απόδραση από το Περιστέρι με... διπλό!

Η πρώτη μεγάλη “μάχη” των πλέι οφ αρχίζει σήμερα για τον ΠΑΟΚ. Στις 19:15 αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Με νίκη ο ΠΑΟΚ θα φθάσει στους επτά βαθμούς (έχει 4 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) και θα κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η αποστολή αποτελούμενη από 20 παίκτες βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Με την αποστολή συνταξίδεψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ενώ στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πρωτεύουσας περίμενε την ομάδα ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο Γεωργιάδης στην τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα δεν εφάρμοσε πολύ έντονο πρόγραμμα για τους παίκτες που ακολούθησαν πιο χαλαρούς ρυθμούς. Όσον αφορά την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να παρατάξει, στις προηγούμενες ημέρες έδειξε πως θα ξεκινήσει τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Ο Έτο προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Λίνο στο αριστερό. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σίλντενφελντ και Κουμάλο. Στα χαφ αναμένεται να παίξουν οι Κατσουράνης και Φωτάκης, ενώ μία θέση διεκδικεί και ο Λάζαρ. Δεξιά στα χαφ αναμένεται να αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Καμαρά, πιο πίσω από τον κεντρικό επιθετικό ο Βούκιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κλάους Αθανασιάδης.
Από τους 20 παίκτες που έχει στην αποστολή ο Γεωργιάδης αναμένεται να αποκλείσει τους δύο για να προκύψει η 18άδα. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι υπόλοιποι παίκτες που έχει ο Γεωργιάδης στην Αθήνα και θέλει να τους έχει όλους σε ετοιμότητα για να χρησιμοποιήσει στον αγώνα αυτούς που θα κρίνει αναγκαίο να βάλει, ανάλογα με την εξέλιξή του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες να εφαρμόσουν επιθετικογενή τακτική, να πιέσουν ψηλά και να ζητήσουν το γκολ από νωρίς για να πάρει ο ΠΑΟΚ “κεφάλι” και να έρθει η νίκη.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται σήμερα το απόγευμα στην μάχη των πλέι οφ, αλλά δεν πρόκειται να είναι μόνος του στο Περιστέρι. Δίπλα στην ομάδα, θα βρίσκονται εκατοντάδες οπαδοί του, αφού έχουν εξασφαλιστεί 1000 εισιτήρια για το ένα πέταλο του γηπέδου και όσα δεν πουλήθηκαν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θα δίνονται σήμερα στο γήπεδο του Ατρομήτου.
Χθες, στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν και τα γραφεία του Πανελληνίου συνδέσμου Αθηνών, μίλησαν με τους επικεφαλείς του συνδέσμου, του οποίου η παρουσία σήμερα στο γήπεδο αναμένεται να είναι δυναμική και πολυπληθής, με την ελπίδα η ομάδα να κάνει το πρώτο της διπλό στα πλέι οφ.