Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα 150 γκολ στην Ευρώπη...

O ΠΑΟΚ με τα γκολ που πέτυχε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν απέναντι στην Τότεναμ ξεπέρασε τα 150 στα ευρωπαϊκά Κύπελλα…

Η ΟΥΕΦΑ στην επίσημη καταγραφή της δεν μετράει τα παιχνίδια του Κυπέλλου Εκθέσεων. Μετράει το Κύπελλο Κυπελλούχων, το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτές τις διοργανώσεις ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 151 γκολ σε 113 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Έχει 86 ματς σε ΟΥΕΦΑ και πλέον σε Γιουρόπα Λιγκ (μετρώντας 33 νίκες, 27 ισοπαλίες και 25 ήττες)

Στο Κύπελλο Κυπελλούχων είχε 18 ματς (8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες)

Στο Κύπελλο Πρωταθλητριών (μαζί με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) έχει 10 ματς (1 νίκη, 3 ισοπαλίες και έξι ήττες).

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει περάσει πλέον για τα καλά και με διαφορά στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη όλων των εποχών, με 12 τέρματα. Δεύτερος έμεινε ο Γιασεμάκης Γιασεμή με 9 γκολ. Ακολουθεί ο Σταύρος Σαράφης ακολουθεί με 8 γκολ, ενώ στα επτά ευρωπαϊκά τέρματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει ανέβει ο Βιεϊρίνια, ο οποίος είναι ο πρώτος ξένος σκόρερ του Δικεφάλου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ΟΛΟΙ οι σκόρερ των 149 γκολ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη είναι οι εξής:

12 γκολ
Σαλπιγγίδης

9 γκολ
Γιασεμάκης

8 γκολ
Σαράφης,

7 γκολ
Βιεϊρίνια

Για δεύτερη σεζόν στους 32 τους Γιουρόπα Λιγκ!

Ο ΠΑΟΚ μετά από το νέο του θρίαμβο στο ματς με την Τότεναμ και το εντυπωσιακό διπλό μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν με 10 παίκτες, με 1-2, προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
Μάλιστα συνέχισε το αήττητο σερί του στην Ευρώπη έχοντας φτάσει πλέον στα 10 παιχνίδια χωρίς ήττα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει την σπουδαία πρόκριση μέσα στο Λονδίνο και να ρίξει στο καναβάτσο την Τότεναμ, η οποία για να ελπίζει σε πρόκριση θα πρέπει να κερδίσει ο Δικέφαλος τη Ρουμπίν Καζάν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα και οι Σπερς να κερδίσουν με πολλά γκολ διαφορά τη Σάμροκ.
Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση από τον όμιλο και μάλιστα συνεχίζει να κρατάει την πρωτιά…

Μπόλονι: «Παίκτες με καρδιά και μεγάλος κόσμος»»

Ο Λάσλο Μπόλονι μετά από το παιχνίδι με την Τότεναμ είπε ότι νιώθει περήφανος για τους παίκτες του που έπαιξαν με τέτοια καρδιά και ψυχή και έβγαλε το καπέλο του στον κόσμο του Δικεφάλου που βρέθηκε και στο Λονδινό.

Μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος σήμερα, διότι ίσως κανένας δεν πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προκριθεί από αυτό τον όμιλο. Και εμείς τα καταφέραμε μία αγωνιστική πριν από το τέλος του ομίλου. Πριν από αυτό το παιχνίδι, γνωρίζαμε τη δύναμη της Τότεναμ. Ξέραμε ότι ακόμη και χωρίς κάποιους σημαντικούς παίκτες, έχουν πολύ δυνατή ομάδα. Οι παίκτες μου είχαν μεγάλη καρδιά και ψυχή σήμερα και φτάσαμε σε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Τότεναμ έχοντας στο πλευρό μας και τους χιλιάδες οπαδούς μας», είπε.

Μίλησε για το πέναλτι, μίλησε για την τακτική που ακολούθησε όταν η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες από το 35΄ και στο τέλος ρωτήθηκε από τους Άγγλους δημοσιογράφους (οι Έλληνες δεν κάναμε ερωτήσεις λόγω της απεργίας…) αν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη δεύτερη ομάδα στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν, καθώς το συγκεκριμένο ματς έχει μεγάλη σημασία για την Τότεναμ, αφού η μόνη της ελπίδα για πρόκριση είναι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τους Ρώσους είπε: «Είπα και στο φίλο μου τον προπονητή της Τότεναμ, ότι δεν θα βάλω τη δεύτερη ομάδα μου στο ματς με την Ρουμπίν Καζάν. Αλλά ξέρετε γιατί; Επειδή δεν έχω δεύτερη ομάδα…», είπε και ξέσπασε όλη η αίθουσα σε γέλια…

Αποθέωση στην άφιξη των ηρώων

Η νίκη και η πρόκριση ήταν επική. Ήταν από αυτές τις στγμές που μένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη όσων αγαπούν αυτήν την ομάδα. Έτσι λοιπόν, για μια ακόμα φορά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπευσαν στο αεροδρόμιο να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στην ομάδα αυτή  για την τεράστια χαρά που τους χάρισε.

Έτσι λοιπόν ξημερώματα Πέμπτης και μέσα σε ένα ομιχλώδες τοπίο, περίπου 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και υποδέχθηκαν την αποστολή του "Δικεφάλου" που αφίχθει περίπου στις 06:15 με πτήση τσάρτερ από το Λονδίνο, έχοντας στις αποσκευές την πρόκριση στους "32" του Europa League.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ αποθέωσαν τον Λάσλο Μπόλονι και τους παίκτες, σηκώνοντάς τους στα χέρια και πηγαίνοντας τους "καροτσάκι" μέχρι το λεωφορείο. Όλοι έτυχαν συγκλονιστικής υποδοχής, αλλά αυτός που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, την μεγαλύτερη μετά την επιστροφή του ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, κατά την έξοδο του από την αίθουσα αφίξεων.

Ο κόσμος, το χάρηκε με την ψυχή του και σε μια εποχή γενικότερα δύσκολη, ξέσπασε και γέμισε με συναισθήματα χαράς για την απίστευτη παράσταση που έδωσαν μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια Αγγλίας Τότεναμ όλοι οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ύμνοι για ΠΑΟΚ από τα ξένα Μ.Μ.Ε.

Ύμνους και διθυραμβικά σχόλια επιφύλαξαν τα διεθνή Μ.Μ.Ε.για την παλικαρίσια πρόκριση του "Δικεφάλου" στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.  "Οι ελπίδες της Τότεναμ κρέμονται από μια κλωστή. Φωτιές άναψε στο στρατόπεδο της αγγλικής ομάδας το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, κάτι που αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα του BBC αμέσως μετά τον θρίαμβο του "Δικεφάλου"."Η Τότεναμ θα ταξιδέψει στο Δουβλίνο στις 15 Δεκεμβρίου και χρειάζεται επίσης (σ.σ. εκτός της ήττας της Ρουμπίν στην Τούμπα) και να εξαλείψει την διαφορά πέντε τερμάτων από την ρωσική ομάδα για να προκριθεί στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης", αναφέρεται στη συνέχεια.

"Ο ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες εξασφάλισε μια θέση στον γύρο των 32 μετά τη νίκη του επί της Τότεναμ", τονίζεται στο επίσημο site της UEFA. "Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν τον αγώνα με κεραυνούς και προηγήθηκαν με 2-0 μέσα σε 14 λεπτά μετά από γκολ των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Στέφανου Αθανασιάδη", γράφεται στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αμέσως μετά.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στο γκολ Νο 150 του ΠΑΟΚ στις διοργανώσεις της UEFA: "Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και, γνωρίζοντας ότι με νίκη θα εξασφάλιζε την πρόκρισή του στην νοκ-άουτ φάση, πήρε το προβάδισμα μέσα σε έξι λεπτά. Ο Γκαλάς έδιωξε την μπάλα μακριά στην μεσαία γραμμή και ο Γιώργος Γεωργιάδης εντόπισε τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος πέτυχε το 150ό γκολ του ΠΑΟΚ στις διοργανώσεις της UEFA".

Στο κεντρικό θέμα της επίσημης ιστοσελίδας της UEFA αναφέρονται οι έξι ομάδες που πήραν από την Τετάρτη (30/11), μια αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων, το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης: "Η Μπράγκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μέταλιστ, ο ΠΑΟΚ, η Σταντάρ Λιέγης και το Ανόβερο έκλεισαν θέσεις στην φάση των "32" του Europa League από την Τετάρτη (30/11) το βράδυ", γράφεται σχετικά.

"Ο ΠΑΟΚ ζάλισε την Τότεναμ, έκανε μια νίκη σοκ και κέρδισε μια θέση στον επόμενο γύρο του Europa League", γράφεται στην ιστοσελίδα foxnews.com, ενώ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: "Οι Σπερς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ μέσα σε 14 λεπτά".

Η γαλλική ιστοσελίδα lepoint.fr έχει για τίτλο "Η Τότεναμ σε κίνδυνο", θέλοντας να δείξει πως οι "πετεινοί" μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ μπήκαν σε μπελάδες. "Οι Σπερς πρέπει τώρα να κερδίσουν τους Σάμροκ Ρόβερς και να ελπίζουν σε ήττα της της Ρούμπιν Καζάν στη Θεσσαλονίκη", αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια.

Tottenham -Paok F.C (1-2) Μέσα από είκόνεs


Γκολ...........Μέγαλε Π.Α.Ο.Κ


Πάτησε τήν Tottenham

Πριν από 14 χρόνια ήταν η Άρσεναλ, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στο Βόρειο Λονδίνο. Το Χάιμπουρι στο μεσοδιάστημα γκρεμίστηκε κι έγινε πολυκατοικίες, αλλά γκρεμίστηκε και από το μυαλό των ΠΑΟΚτσήδων, δίνοντας τη θέση του στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Εκεί, χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία, με μία απίστευτη νίκη…
 Σε μια δύσκολη, αλλά τελικά ονειρική βραδιά, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι κέρδισε την πανίσχυρη Τότεναμ, ουσιαστικά την πέταξε εκτός Ευρώπης και «τσέκαρε» το εισιτήριό του για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δικέφαλος συνεχίζει στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή της Ευρώπης και μετά τα Χριστούγεννα.

Με 2.500 παθιασμένους οπαδούς του στο πέταλο, που κέρδισαν περίπατο τη μάχη της κερκίδας (και ποιος ξέρει πόσους άλλους διάσπαρτους στο γήπεδο), ο ΠΑΟΚ έζησε άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά κερδίζοντας την Τότεναμ με 2-1 μέσα στο σπίτι της.

Ο Χάρι Ρέντκναπ μπλόφαρε την παραμονή του αγώνα και τελικά κατέβασε την πρώτη ομάδα του, αφήνοντας εκτός αποστολής μόνο τον Αντεμπαγιόρ. Ο Λάζλο Μπόλονι, όμως, είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι και στο πρώτο ημίωρο η ομάδα του έκανε την Τότεναμ «φύλλο φτερό».

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τους χώρους στο μισό γήπεδο κι όταν έπαιρνε την μπάλα για να βγει στην κόντρα, την Τότεναμ την έπιανε πανικός, με την μεσοεπιθετική του γραμμή να οργιάζει και τον Γεωργιάδη να σερβίρει τα δύο γκολ.. Ο Σαλπιγγίδης στο 6’ άνοιξε το σκορ, στο 13’ ο Αθανασιάδης πέτυχε το 0-2, με τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί προϋποθέσεις και για άλλα γκολ, απλά του έλλειπε η καλή τελική πάσα…

Στο πρώτο ημίωρο, ο Χαλκιάς ήταν θεατής του αγώνα, μετά το 30’ η Τότεναμ άρχισε να ανεβάζει στροφές και ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 37’ όταν ο Ολλανδός διαιτητής, Ναϊχάους «ανακάλυψε» πέναλτι σε διπλή απόκρουση του Σταφυλίδη πάνω στη γραμμή με το κεφάλι αρχικά, και την κοιλιά στη συνέχεια. Ο Μόντριτς ευστόχησε και μείωσε σε 1-2, ο Σταφυλίδης αποβλήθηκε κι ο ΠΑΟΚ συνέχισε με 10, με τις ισορροπίες στο παιχνίδι να αλλάζουν.

Ο Μπόλονι γύρισε σε 4-4-1, με τον Φωτάκη αρχικά αριστερό μπακ και τον Σνάουτσνερ στη συνέχεια. Το αριθμητικό μειονέκτημα τον ανάγκασε να γυρίσει λίγο πιο πίσω, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη επιθετικότητα της Τότεναμ, που ένιωθε τον κλοιό να σφίγγει. Μετά το 60’ ο Ρέντκναπ πέρασε άλλους δύο βασικούς του, τον Μπέιλ και  τον Γουόκερ για να δυναμώσει τα άκρα, κι αυτό που πέρασε ο ΠΑΟΚ συγκρίνεται με την… κατοχή του ’40. Το σφυροκόπημα ήταν ανελέητο!

Στο τελευταίο ημίωρο, η Τότεναμ είχε μονίμως την κατοχή της μπάλας, με τον ΠΑΟΚ να αμύνεται έξω από την περιοχή του και να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα, να περνά πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά τελικά να αντέχει και να φεύγει νικητής από το Γουάιτ Χαρτ Λέιν…
Ο ΠΑΟΚ είναι ήδη στους 32 της διοργάνωσης κι απλά του αρκεί η ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με την Ρούμπιν για να τερματίσει πρώτος και να έχει θεωρητικά πιο βατή κλήρωση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Ρούμπιν Καζάν – Σάμροκ Ρόβερς 4-1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : ΠΑΟΚ 11 (9-5), Ρούμπιν 10 (10-5), Τότεναμ 7 (5-4), Σάμροκ Ρόβερς 0 (4-15).

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Αθανασιάδης.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Σταφυλίδης (37’)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ναϊχάους (Ολλανδία)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπούνμαν (Ολλανδία), Ντε Φεν (Ολλανδία)
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκόμες, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ρόουζ (62’ Μπέιλ), Λένον, Μόντριτς, Λίβερμορ, Πίεναρ (67’ Γουόκερ), Κέιν (71’ Φαλκέ), Ντεφό.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (81’ Τσιρίλο), Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (62΄ Σνάουτσνερ), Αθανασιάδης

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

94 Φάουλ του Μπέιλ έξω από το ημικύκλιο, ο Χαλκιάς μπλόκαρε τη μπάλα.

83 Επικίνδυνο αριστερό σουτ του Φαλκέ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

76 Φοβερή ευκαιρία για την Τότεναμ, ύστερα από φάση διαρκείας, σουτ του Φαλκέ, ο Κοντρέρας απέκρουσε πάνω στη γραμμή, ο Ντεφόε έπεσε πάνω του με σκαριά, και του έκανε φάουλ, ο διαιτητής δεν υπέδειξε φάουλ, η φάση συνεχίστηκε και στην εξέλιξη ο Ντεφόε σκόραρε, με τον βοηθό πίσω από την εστία να υποδεικνύει το φάουλ με καθυστέρηση. Ο Ντεφόε ήταν και οφσάιντ. Ο Χιλιανός αποχώρησε τραυματίας.

70 Σέντρα του Γουόκερ από τα δεξιά, ο Χαλκιάς βρήκε ελαφρώς τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Μπέιλ, ο οποίος μέσα από την περιοχή κι από τα αριστερά, σούταρε ψηλά άουτ.

66 Δυνατό συρτό σουτ του Λίβερμορ έξω από την περιοχή, λίγο άουτ.

57 Μεγάλη ευκαιρία για την Τότεναμ, ο Τσόρλουκα έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Πίεναρ αμαρκάριστος στην περιοχή, σούταρε άουτ.

51 Ο Ρόουζ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Χαλκιάς δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας, στο δεύτερο δοκάρι ο Κέιν πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία.

46 Σε διάταξη 4-4-1 ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ, με τον Φωτάκη αριστερό μπακ και τον Αθανασιάδη μοναδικό προωθημένο.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

38 Ο Μόντριτς ξεγέλασε τον Χαλκιά και μείωσε (1-2).

37 Το κόρνερ εκτελέστηκε, κεφαλιά του Τσόρλουκα, ο Σταφυλίδης απέκρουσε με το κεφάλι πάνω στη γραμμή, σουτ από τον Κέιν στην επαναφορά, ο Σταφυλίδης απέκρουσε με την… κοιλιά πάλι πάνω στη γραμμή κι ο χασάπης στο επάγγελμα, Μπας Ναϊχάους, έδειξε προς γενική κατάπληξη πέναλτι και απέβαλε τον 18χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ. Μια λανθασμένη απόφαση, που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα…

36 Δυνατό σουτ του Ντεφόε από 22 μέτρα, ο Χαλκιάς απέκρουσε ωραία σε κόρνερ.

32 Πρώτη υποψία ευκαιρίας για την Τότεναμ. Σουτ του Πίεναρ από το ύψος της περιοχής, ο Κέιν (από θέση οφσάιντ) έβαλε την προβολή από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Έτο έφυγε από τα δεξιά, έκοψε τη μπάλα στο ύψος του ημικύκλιου, ο επερχόμενος Φωτάκης πλάσαρε, αλλά ο Τσόρλουκα αλλοίωσε το σουτ κι η μπάλα έφυγε κόρνερ.

13 Ωραία μπαλιά του Γκαρσία στον Γεωργιάδη στην πλάτη της άμυνας, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έφυγε από τα αριστερά, «σέρβιρε» στον Αθανασιάδη στην καρδιά της περιοχής κι ο Κλάους εκτέλεσε εκ νέου τον Γκόμεζ (0-2).

10 Ο ΠΑΟΚ έφυγε ωραία από τα δεξιά, αλλά στην κρίσιμη στιγμή έκοψε την μπάλα πιο πίσω, από το σημείο, που την περίμενε ο Γεωργιάδης για να τη στείλει στα δίχτυα.

7 Δυνατό συρτό σουτ του Αθανασιάδη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Γκόμεζ.

6 Ο Φωτάκης έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έβγαλε ωραία πάσα στον Γεωργιάδη, που έφυγε από τα αριστερά, αυτός έβγαλε τη σέντρα με το δεξί και με ωραία κεφαλιά από 6-7 μέτρα, ο Σαλπιγγίδης εκτέλεσε τον Γκόμεζ (0-1).

Δέν ήτανε πέναλτυ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Πριν καν ενηλικιωθεί, αύριο Σάββατο κλείνει τα 18 του χρόνια (γεννήθηκε στις 2/12/1993), ο Κώστας Σταφυλίδης μάλλον έζησε τα πιο έντονα ποδοσφαιρικά του συναισθήματα, στην πρεμιέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!
 Ο νεαρός αριστερός μπακ έφυγε από το παιχνίδι στο 37’, όταν τον απέβαλε αδίκως ο Ολλανδός διαιτητής, καταλογίζοντας και πέναλτι υπέρ της Τότεναμ, χωρίς να υπάρχει παράβαση κι ο Σταφυλίδης δεν μπορούσε να το χωνέψει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν ήταν πέναλτι, δεν βρήκα τη μπάλα με το χέρι» έλεγε κι επέμενε ο Σταφυλίδης στους ανθρώπους του πάγκου του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την αποβολή του.

Ο 18χρονος ήταν πολύ στεναχωρημένος που έστω χωρίς να ευθύνεται άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι από τον πάγκο και στο τέλος του αγώνα έβαλε και τα κλάματα, μετά τη μεγάλη νίκη και πρόκριση, την οποία έζησε με πολύ άγχος.