Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«Ο Δώνης πιστεύει στον τίτλο! Γιατί όχι κι εμείς;»

Ο Γιώργος Κατσικάς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και μάλιστα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα.
«Το πιστεύει ο προπονητής που ξέρει τόσο καλά την ομάδα, γιατί να μην το πιστεύουμε κι εμείς», τόνισε ο νεαρός στόπερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσικά στη SportDay ήταν οι εξής:

«Γιατί όχι και τίτλο... Το πιστεύει ο προπονητής που ξέρει τόσο καλά την ομάδα, γιατί να μην το πιστεύουμε κι εμείς», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος αμυντικός και αφού «χτύπησε ξύλο» για να μην τραυματιστεί ξανά, πρόσθεσε:

«Πάμε πολύ καλά, δουλεύουμε εξαιρετικά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο».

Καταλήγοντας, ο Κατσικάς μίλησε για τον Μπογκάνι Κουμάλο, με τον οποίο αγωνίστηκε ως δίδυμο (στα στόπερ) στα φιλικά της Ολλανδίας: «Είναι ωραίος άνθρωπος, κάνει την πλάκα του όταν πρέπει, αλλά είναι και πολύ σοβαρός όταν χρειάζεται. Τα συνδυάζει όλα μαζί. Είναι πολύ καλό παιδί και συνεργαζόμαστε εξαιρετικά».

«Ο Σαλπιγγίδης θέλει Bundesliga»

Κάτι παραπάνω από… απλώς θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση στη Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως δήλωσε ο Τάσος Σαλονίδης, που εμφανίζεται ως μάνατζερ του επιθετικού του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην Bild.
 Ο Τάσος Σαλονίδης είναι ένας από τους συνεργάτες του Βαγγέλη Αγγελή, ο οποίος είναι ο πρώτος μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και με δηλώσεις του στη μεγάλη γερμανική εφημερίδα «Bild» αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ.

«Ο Δημήτρης ενδιαφέρεται πολύ να παίξει στη Φορτούνα. Έχει ενημερωθεί πολύ καλά για το σύλλογο και το περιβάλλον. Του αρέσει το Ντίσελντορφ και θέλει να αγωνιστεί στην Bundesliga», φέρεται να δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα ο Τάσος Σαλονίδης.

Και πρόσθεσε: «Θα έχουμε σύντομα μία νέα συνάντηση για να δούμε το οικονομικό ζήτημα. Θα πρέπει να καλυφθεί ο παίκτης αγωνιστικά και οικονομικά. Αγωνιστικά τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά...».