Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Είδαν Βέροια-Πανθρακικός οι Βρύζας - Κωνσταντινίδης

Παρά το πολικό ψύχος ο Παντελής Κωνσταντινίδης και ο Ζήσης Βρύζας ταξίδεψαν στη Βέροια και παρακολούθησαν το παιχνίδι της τοπικής ομάδας με τον Πανθρακικό.
Οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, προφανώς έχουν τα μάτια τους στραμμένα σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, αν και υπήρχε έντονη φημολογία για τον Νίκο Καλτσά και τον Νιγηριανό, Μάικλ Ολαϊτάν της Βέροιας. Ο Ολαϊτάν έκανε το 1-0 στο 81΄.

Bild: «Ο μικρός είναι ο καλύτερος!»

Το εγκώμιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια πλέκει η Bild στην ηλεκτονική της έκδοση στην ανάλυση των μεταγραφών με τίτλο "ο μικρός είναι ο καλύτερος". "Δεν μπορούν όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν να σταθούν στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Κολωνία", δήλωσε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ και η "Bild", προσθέτει: "Ενας πιθανώς να μπορεί. Ο ακραίος, Αντρέ Βιεϊρίνια. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Ντουμπάι ο Πορτογάλος -1,73 ύψους, ο πιο κοντός από τις προσθήκες που έγιναν- έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Στην Ελλάδα ο Βιεϊρίνια ήταν σούπερ σταρ"
Υπάρχει μάλιστα και δήλωση του Βιείρίνια: "Μπορώ να παίξω και με τα δύο πόδια, κατά προτίμηση στα άκρα. Ινδαλμά μου είναι ο Λουίς Φίγκο. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σαν κι αυτόν".

Ο Γιάχος σφυρίζει ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Θανάσης Γιάχος της Ενωσης Χίου ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Βοηθοί του θα είναι ο Σωτηρόπουλος (Αχαϊας) και ο Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας) και τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδική). Ο Γιάχος είχε επιλεγεί φέτος για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά οι διαιτητές:

Τρίτη (17/1, 18:00) Skoda Ξάνθη-Πανσερραϊκός
Διαιτητής: Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Πασχάλης (Ηπείρου)
Τέταρτος: Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

(Τετάρτη 18/1, 20:00) ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Τέταρτος: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

(Πέμπτη 19/1, 18:00) Παναιτωλικός-ΟΦΗ
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας).

Υποψήφιος MVP της αγωνιστικής ο Σάλπι

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Εργοτέλη και είναι αυτή την εβδομάδα υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη (MVP) της αγωνιστικής.
Ο διεθνής επιθετικός του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκε χθες για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στην ομάδα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, ήταν καθοριστικός στο να γυρίσει ο Δικέφαλος το ματς με τον Εργοτέλη και να φτάσει σε ακόμη μία σημνατική νίκη, κερδίζοντας με 2-1.
Ο Σαλπιγγίδης πέτυχε το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 και από δική του προσπάθεια ήρθε το πέναλτι στο χέρι του Κυριακίδη, με το οποίο ο Δικέφαλος κέρδισε τελικά με 2-1. Έτρεξε αμέτρητα χιλιόμετρα, μάρκαρε, έκοψε, μοίρασε.

Συνυποψήφιοι μαζί με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη για τον τίτλο του MVP της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι ο Κέβιν Μιραλάς (Ολυμπιακός) και ο Ορέστης Καρνέζης (Παναθηναϊκός).