Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μόνο στο διπλό στο Περιστέρι...


Η ώρα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ πλησιάζει. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα καθώς αύριο (7/5) αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο.
Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη και μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης της πρώτης θέσης των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Μάλιστα επειδή χρονικά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο είναι πρώτο στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ (17:45) καθώς το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι στις 20:00, ο Δικέφαλος έχει τη δυνατότητα με νίκη επί του Ατρόμητου να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (με έξι βαθμούς) και να μεταφέρει έξτρα πίεση στους πράσινους πριν από το ντέρμπι με την Ένωση (ο Παναθηναϊκός έχει πέντε βαθμούς).

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι οφ μετά από την πρώτη αγωνιστική που έγινε την περασμένη Τετάρτη έχει ως εξής:

1.Παναθηναϊκός……5
2.ΠΑΟΚ……………3
3.Ατρόμητος………..1
4.ΑΕΚ………………0

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη στο Περιστέρι για να σταματήσει και μία αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς στις τελευταίες έξι επισκέψεις στην έδρα του Ατρομήτου ο Δικέφαλος μετράει δύο ήττες και τέσσερις σερί ισοπαλίες…