Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0(ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)



 









«Το 2-0 δε μας αφήνει πολλά περιθώρια»

Ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ με 2-0 είπε:
«Παρόλο ότι είχαμε πολύ σημαντικές αλλαγές στην 11άδα μας γιατί μας περιμένουν τρία δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια είχαμε καλή εικόνα.
Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ μακριά από την εστία μας,  χωρίς κλασική ευκαιρία και μόνο με τρία μακρινά σουτ. Εμείς είχαμε μία κλασική ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε στο τετ-α-τετ του Μάρτινς.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ οφ σάιντ και δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα χωρίς αυτό το τέρμα. Αλλά χωρίς αυτό ίσως ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τώρα θα προσπαθήσουμε και στη Λιβαδειά στον επαναληπτικό, παρότι η ήττα με 2-0 δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια. Όπως και να έχει εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο».
Σε ερώτηση για τις αλλαγές που είχε η 11άδα του Λεβαδειακού είπε:
«Θέλαμε ένα φρεσκάρισμα γιατί βλέπουμε και το πρωτάθλημα. Είμαστε κοντά στην 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη είναι  πολύ σημαντικό. Αν μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα ματς που έχουμε και πετύχουμε να μπούμε στα πλέι οφ θα έχουμε πετύχει έναν σημαντικό στόχο…»

«Καταιγιστικοί; Υπερβολή!»

Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί του Λεβαδειακού και το πρώτο βήμα του Δικεφάλου για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου είπε:
Αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε αν η νίκη με 2-0 είναι σκορ πρόκρισης και είπε:
«Το 2-0 θεωρώ ότι είναι απλώς το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Είναι σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και σοβαροί και στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά.
Θεωρώ ότι συνολικά ήταν ένα από τα πιο πειθαρχημένα και ώριμα παιχνίδια στην έδρα μας. Στο Κύπελλο πρέπει να σκέφτεσαι και την πειθαρχία και την καλή αμυντική λειτουργία. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία νευρικότητα αλλά η αμυντική μας λειτουργία σε όλο το ματς ήταν πολύ καλή και είμαι ευχαριστημένος από την συνολική μας εικόνα.
Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι διαφορετικά. Η λέξη "καταιγιστικοί" είναι υπερβολή. Είχαμε καλό ρυθμό στα 20-25 λεπτά στο β’ ημίχρονο. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και δημιουργήσαμε αρκετές καλές προϋποθέσεις, ωστόσο θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα και λίγο διαφορετικά. Ο αντίπαλος μας στο α’ μέρος είχε πολύ καλή τακτική στο αμυντικό κομμάτι. Οι αμυντικοί χαφ έπαιξε μαν του μαν στους δικούς μας και δεν είχαμε καλή προώθηση της μπάλας. Στο β’ μέρος, ο Γκαρσία πήγε πιο ανοιχτά και έτσι είχαμε περιθώριο να περνάμε καλύτερα τη μπάλα πιο μέσα και να κλείσουμε τον Λεβαδειακό στην περιοχή του.
Σε γενικές γραμμές, στο α’ μέρος δεν ήταν ικανοποιητικός ο ρυθμός μας, αλλά  η ομάδα συνολικά μ’ άρεσε πολύ και με ικανοποίησε όπως έπαιξε».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για το πρώτο γκολ του Δικεφάλου και αν ήταν οφ σάιντ ο Αθανασιάδης και είπε: «Δεν το έχω δει το γκολ σε ριπλέι και ακόμη δεν έχω άποψη ακόμη».
Όσο για τη συνέχεια και αν θα κάνει αλλαγές στο ματς με τον Πανιώνιο ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες είπε:
«Στο ματς με τον Πανιώνιο έχουμε κάποιες αναγκαστικές απουσίες αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Λαζάρ και Αθανασιάδη. Θα δούμε και την κούραση και αν υπάρχουν κάποια νέα προβλήματα  και θα τα συνυπολογίσουμε όλα. Θα γίνει κάποιο ροτέισον με Πανιώνιο. Είναι όμως ένα ματς που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να το κερδίσουμε»

Υπόθεση τριών λεπτών και πρώτο βήμα με 2-0...

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην Τούμπα του Λεβαδειακού με 2-0 στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Ο Δικέφαλος απέκτησε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη (6/3) στη Λιβαδειά.
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα μέσα σε διάστημα τριών λεπτών!
Στο 57’ ο Αθανασιάδης έκανε το 1-0 (στο ριπλέι φαίνεται ότι ήταν εκτεθειμένος μετά από κόντρα του Λόρενς) και ο Σαλπιγγίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 60’.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
1' Το ματς μόλις ξεκίνησε (18:00).
18' Επικίνδυνο κόρνερ του Γκαρσία από δεξιά, απομάκρυνε με γροθιές ο Κυριακίδης.
21' Σουτ του Μαχαίρα έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
23' Ο Καμαρά πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, γύρισε ωραία και έκανε ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη.
27' Ο Αποστολόπουλος κέρδισε μία κόντρα έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού και στη συνέχεια έκανε ένα καλό σουτ αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε με δυσκολία απομακρύνοντας τη μπάλα.
28' Νέο σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή, δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Κυριακίδης.
37' Καλό σουτ του Αθανασιάδη έξω από την περιοχή ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.
43' Επικίνδυνη αντεπίθεση του Λεβαδειακού, ο Μάρτινς έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε εύκολα ο Ιτάνζ.
45+ Ο Λίνος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από το σημείο περίπου που είχε σκοράρει στο παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε τη μπάλα.
52' Ωραία ενέργεια του Καμαρά από αριστερά γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή του Λεβαδειακού, αλλά προ του Σαλπιγγίδη πρόλαβε και απομάκρυνε σε κόρνερ ο Χασέμι.
57' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε κόντρα στο Λόρενς και με δυνατό βολέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο ριπλέι φαίνεται ότι ο πρώτος βοηθός του Γιάχου, ο Χρήστος Ακρίβος έχασε τη φάση που έγινε γρήγορα και με κόντρα, καθώς ο Κλάους ήταν  εκτεθειμένος.
60' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Λόρενς σήκωσε ωραία τη μπάλα βρίσκοντας τον Καμαρά σε κίνηση μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, αυτός με τον ώμο την έστρωσε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.
62' Σουτ του Λόρενς, η μπάλα κοντράρει στον Λισγάρα και περνάει δίπλα στο το δεξί κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη κόρνερ.
69' Σουτ του Λόρενς η μπάλα πέρασε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.
76' Ο Γεωργάκος σηκώνει σημαία για οφ σάιντ, ο Γιάχος αφήν ει τη φάση, ο Μεντί κάνει σουτ και ο Ιτάνζ μπλοκάρει τη μπάλα.
80' Σουτ του Λισγάρα η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λάζαρ, Γκαρσία (67' Κάτσε), Σαλπιγγίδης (89' Κουμάλο), Καμαρά, Λόρενς (90' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης.
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Νικολακάκης, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Κόρμπος (64' Ζησόπουλος), Μαχαίρας, Ρομέου, Ροτζέριο (73' Καγιεχόν), Μπουμάλ (64' Πόι), Βασιλείου.

«Σάλπι»...ο μοναδικός!!!!!!!!!!



Δύο στιγμιότυπα, ένας πανηγυρισμός. Με σηκωμένα και τα δυο του χέρια προς τον ουρανό, ο Σαλπιγγίδης πανηγυρίζει δύο από τα τέρματα που έχει πετύχει στην πλούσια καριέρα του. Με τον ίδιο τρόπο ο διεθνής επιθετικός είχε πανηγυρίσει το πρώτο από τα δύο τέρματα που πέτυχε στις 3 Νοεμβρίου 2011, όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας της Σάμροκ Ρόβερς με 3-1 για το Γιουρόπα Λιγκ.
Πανομοιότυπος ήταν και ο πανηγυρισμός του μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα...


Η  Ψυχή και το μυαλό της ομάδας


Aσταμάτητος!



Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε ακόμη ένα γκολ ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 2-0 και έφθασε τα 20 τέρματα τη φετινή σεζόν!
Ο Κλάους έχει 12 γκολ στο πρωτάθλημα, 4 στην Ευρώπη και 4 στο Κύπελλο οδηγώντας σταθερά την κούρσα των φετινών σκόρερ του Δικεφάλου.
Μάλιστα υλοποίησε αρκετά  την υπόσχεση που είχε δώσει για 20+ γκολ τη φετινή σεζόν και έγινε ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος είχε πετύχει 20 γκολ τη σεζόν 2005-06.

Δεν ησυχάζω με... 2-0 !!!!!!!!!!!



Ο Λίαμ Λόρενς σε δηλώσεις του μετά τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού και το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου τόνισε ότι κανένας δεν πρέπει να εφησυχάζει ενόψει της ρεβάνς.
Αρχικά ρωτήθηκε για τα σουτ που έκανε αλλά χωρίς να βάλει κάποιο γκολ αλλά και είπε:
"Καμιά φορά κάνω σουτ γιατί νιώθω πως είμαι κοντά στο γκολ. Αλλες φορές όμως αυτό δεν αρέσει στους συμπαίκτες μου…», τόνισε γελώντας.
Συνεχίζοντας πρόσθεσε:
«Νομίζω παίζουμε καλά τελευταία, καλύπτουμε τους χώρους και ανεβαίνουμε ψηλά δίχως να χάνουμε την συνοχή μας. Μη ξεχνάμε πως παίζουν και οι αντίπαλοι μπάλα. Δεν πρέπει να μας εφησυχάζει το 2-0. Κόντρα στον Πανιώνιο πρέπει να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και πιστεύω πως θα βάλουμε πάνω από ένα γκολ».