Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

«Προσήλωση στον στόχο!»

Σταθερή αξία ο Αλβες Λίνο, αποτέλεσε και στο ματς με τον ΟΦΗ έναν από τους δημιουργικούς μοχλούς στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας ένα λιθαράκι στην επικράτηση κατά του ΟΦΗ. Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε διάθεση να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Αρχικά, ο Λίνο αναφέρθηκε στην εξέλιξη του χθεσινού αγώνα σημειώνοντας ότι: “Σήμερα τελικά τα καταφέραμε. Αρχίσαμε καλά το ματς, αλλά γρήγορα δεχτήκαμε γκολ και ήμασταν λίγο νευρικοί μέχρι να ισοφαρίσουμε. Οταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Μετά το 1-1, βρήκαμε τρόπο να κλείσουμε το ημίχρονο με γκολ και όλα έγιναν πιο εύκολα μετά”.
Για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ και το αν αυτή η νίκη δίνει μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα, εξήγησε: “Αυτό περιμέναμε, να κάνουμε μία νίκη μετά από ένα σερί άτυχων αποτελεσμάτων που είχαμε. Ο Ιανουάριος δεν ήταν καλός μήνας για εμάς. Είχαμε μία καλή νίκη στο Κύπελλο που προκριθήκαμε. Στο πρωτάθλημα, θέλουμε να πάμε με διαφορά στα πλέι οφ, αλλά δεν κερδίσαμε τον Αστέρα, που είναι κοντά μας στη βαθμολογία. Παλεύουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση και μία καλή διαφορά στα πλέι οφ. Προσπαθήσαμε για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη και δεν τα καταφέραμε. Η σημερινή νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια, εμπιστοσύνη να παίξουμε πιο δυνατά”.
Σχετικά με το χειροκρότημα που εισέπραξε από τον κόσμο, όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, ο Λίνο φάνηκε να συγκινείται: “Σίγουρα σε όλες τις ομάδες ο κόσμος εκτιμά το χαρακτήρα και την προσφορά των παικτών. Τέσσερα χρόνια εδώ προσπαθώ να κάνω καλύτερα πράγματα, να είμαι ο εαυτός μου. Κάποιες φορές τα καταφέρνω καλά, κάποιες περίπου, άλλες ακόμα καλύτερα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, είμαι ευτυχισμένος και όταν αυτό αναγνωρίζεται από τον κόσμο, παίρνω αυτοπεποίθηση για να παίζω καλύτερα”.
Οσον αφορά τις μεταγραφές και την παρουσία των νεαρών παικτών, ο Λίνο είχε να πει μόνο καλά λόγια: “Είναι παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Σίγουρα στο δεύτερο ματς έδειξαν ότι έχουν ικανότητες για να μας βοηθήσουν πολύ. Οι πιο παλιοί πρέπει να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα” κατέληξε.

Αποθέωση για Γκαρσία - Λίνο!




Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Άλβες Λίνο, όπως και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστας Ιωσηφίδης παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί (Κυριακή 10/2) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.
 Οι δύο λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όμως, ο Γκαρσία και ο Λίνο, ήταν εκείνοι που γνώρισαν την αποθέωση από τους μαθητές, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους.
 «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι το σχολείο δίνει την ευκαιρία στους μαθητές ν’ ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό» είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη βράβευση του, προτρέποντας, παράλληλα, τους μαθητές να διαβάζουν τα μαθήματα τους και να είναι μελετηροί.
 Όσο για τον Άλβες Λίνο, που επίσης παρέλαβε τιμητική πλακέτα, είπε: «Είμαι χαρούμενος που παραβρίσκομαι μαζί σας για αυτήν την εορταστική εκδήλωση. Εμείς οι παίκτες χρειαζόμαστε αυτές τις βραβεύσεις, που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας».

Χωρίς Κατσικά και Κλάους με ΑΕΚ

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ και η επιστροφή του Δικέφαλου στη 2η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, επέφερε την ηρεμία στο σύλλογο μετά τον τελευταίο μήνα, όπου ασκήθηκε έντονη κριτική για τα αρνητικά αποτελέσματα.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως μπορεί να πετύχει τους στόχους του, θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και τον Δώνη για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα. Πως στόχος του ιδίου και των συνεργατών του, είναι να “μπολιάσουν” στην ομάδα σταδιακά, όλους τους νεοαποκτηθέντες παίκτες για να μπορέσουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την προσπάθεια από το περασμένο καλοκαίρι, να προσφέρουν πολλά περισσότερα. Αναμφίβολα στο μυαλό όλων, μέσα στην ομάδα είναι το παιχνίδι που ακολουθεί για την 22η αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο. Το παιχνίδι θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (θα αρχίσει στις 19:30) και στο διάστημα των πέντε ημερών που ακολουθούν, αρχής γενομένης από σήμερα, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί πανέτοιμος για να διεκδικήσει τη νίκη. Στο μυαλό όλων είναι η ΑΕΚ ενώ ο Δώνης θα δει από σήμερα κιόλας την αγωνιστική κατάσταση όπου θα βρίσκονται οι παίκτες του.
Σίγουρα δεν πρόκειται να παίξουν το Σάββατο εναντίον της ΑΕΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Γιώργος Κατσικάς. Και οι δύο είναι τιμωρημένοι, έχουν δηλωθεί πως θα εκτίσουν την ποινή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Κλάους θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής του στο ματς με τον Πανιώνιο.
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΟ
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία, είναι πως δύο παίκτες επιστρέφουν στις εκδηλώσεις της ομάδας. Ο Κάτσε που εξέτισε την μία αγωνιστική της ποινής του προχθές και ο Κωνσταντινίδης που μηδένισε την ποινή του, από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο Χαριλάου.
Στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στις 16:00 στη Μεσημβρία, θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Κώστα Κατσουράνη που αποκλείστηκε προχθές λόγω γαστρεντερίτιδας. Λογικά και ο Κατσουράνης θα επιστρέψει στη διάθεση του Δώνη.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΥΜΑΛΟ
Ο Νοτιοαφρικανός που αναμενόταν χθες στη Θεσσαλονίκη θα είναι λογικά παρών στη σημερινή προπόνηση. Έλειψε ένα μήνα εξαιτίας της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΖΑ
Ο παρατηρητής  διαιτησίας Αντώνης Σίπκας, σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε πως σωστά ο Κύζας (Δράμας) δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, καθώς ο Ιτάνζ πήρε καθαρά την μπάλα από τον Περογαμβράκη. Όμως καταλογίζει ευθύνες στον 2ο βοηθό (Καλφόγλου- Θεσπρωτίας) γιατί έπρεπε να υποδείξει οφσάιντ τον Σαλπιγγίδη, πριν από το γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ.

Τα κίτρινα παπούτσια που ΔΕΝ πήρε ο Ολίσε!

Ο Σέκου Ολίσε σιγά-σιγά αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα του ΠΑΟΚ. Ένα περιστατικό τις προηγούμενες μέρες τον βοήθησε να καταλάβει καλύτερα κάποια πράγματα για την τρέλα του κόσμου. “Πήγα σε ένα κατάστημα να αγοράσω παπούτσια. Μου άρεσε ένα ζευγάρι κίτρινα μποτάκια. Όταν τα έβαλα για να τα δοκιμάσω, μου είπε ένας ΠΑΟΚτσής: “Δεν είναι δυνατόν να αγοράσεις εσύ κίτρινα παπούτσια. Στον ΠΑΟΚ είσαι…”. Δεν είχα ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο! Εκεί κατάλαβα πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ…  προσαρμόζομαι όμως και μου αρέσει αυτή η τρέλα”, επισήμανε.

Επόμενος στόχος ο... “Φονιάς”!

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ, ο Στέφανος Αθανασιάδης έγινε ο 7ος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, σε όλες τις διοργανώσεις.
Εφτασε τα 46 γκολ και ξεπέρασε κατά ένα τον Νίκο Φρούσο.
Επόμενος στόχος του, τα 53 γκολ ώστε να “πιάσει” στην 6η θέση τον Χρήστο Δημόπουλο, κάτι που αναμένεται να πετύχει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μέχρι τώρα φέτος έχει πετύχει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις: 11 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο και 4 στην Ευρώπη.

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)