Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Αποθέωση για Γκαρσία - Λίνο!




Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Άλβες Λίνο, όπως και ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστας Ιωσηφίδης παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί (Κυριακή 10/2) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.
 Οι δύο λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όμως, ο Γκαρσία και ο Λίνο, ήταν εκείνοι που γνώρισαν την αποθέωση από τους μαθητές, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους.
 «Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι το σχολείο δίνει την ευκαιρία στους μαθητές ν’ ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό» είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη βράβευση του, προτρέποντας, παράλληλα, τους μαθητές να διαβάζουν τα μαθήματα τους και να είναι μελετηροί.
 Όσο για τον Άλβες Λίνο, που επίσης παρέλαβε τιμητική πλακέτα, είπε: «Είμαι χαρούμενος που παραβρίσκομαι μαζί σας για αυτήν την εορταστική εκδήλωση. Εμείς οι παίκτες χρειαζόμαστε αυτές τις βραβεύσεις, που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου