Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Europa League-Ομιλos L


Περιπέτεια με την αποστολή της Μακάμπι!

Πρόβλημα προέκυψε με την αποστολή της Μακάμπι Χάιφα στην Ελλάδα για τον σημερινό (24/10) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το θεσμό του Europa League.
Συγκεκριμένα, η πτήση της ομάδας από το Ισραήλ ήταν προγραμματισμένη για τις 11 η ώρα όμως πέταξε με εξήντα λεπτά καθυστέρηση! Ο λόγος ήταν ότι το αεροπλάνο είχε πρόβλημα στην μηχανή αλλά και στο air-condition. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η αποστολή της Μακάμπι να κατέβει από το αεροπλάνο και να περιμένει εξήντα λεπτά ώστε να λυθούν τα προβλήματα που είχαν προκύψει.
Τελικά η αποστολή της Μακάμπι Χάιφα, «πέταξε» στις 12:10 το μεσημέρι και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από τις 14:30.

Ράγιος: "Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"

Ο επιθετικός της Μακάμπι Χάιφα και πρώην του Αστέρα Τρίπολης Ρούμπεν Ράγιος, μίλησε στον Arena 89,4 για το αυριανό παιχνίδι και το φαβορί αυτού.
"Ξέρω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, ξέρω την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και εννοείται την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργείτε στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα συνόλου, έχει αλλάξει κατά πολύ από πέρσι αλλά ο βασικός κορμός είναι ο ίδιος. Όταν παίζουν όλοι καλά ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται πολύ δυνατός".

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Είναι πολύ ευχάριστο για μας που θα παίξουμε με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί είναι τρομερή και θα μας δώσει έξτρα κίνητρο".

Για την Μακάμπι Χάιφα: "Είναι πολύ επαγγελματική ομάδα, με βοήθησαν πάρα πολύ να προσαρμοστώ και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Παίζαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, όμως η τύχη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε γκολ. Άμα βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα νομίζω θα τα πάμε πολύ καλύτερα".

Για το ποιον θεωρεί φαβορί του παιχνιδιού: "Τα φαβορί αποδεικνύονται στο γήπεδο . Ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα παίξουμε για αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για τον όμιλο: "O ΠΑΟΚ και η Άλκμααρ είναι δυνατές ομάδες και μαζί με μας νομίζω ότι είναι τρεις ομάδες που θα μονομαχήσουν για τις δυο πρώτες θέσεις".

Η 11άδα με Μακάμπι


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χιούμπ Στέφενς από τι φαίνεται έχει αποφασίσει για το ποια θα είναι η 11αδα που θα παρατάξει στον αγώνα με την Μακάμπι.
Ο Στέφενς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με την 11αδα στον αγώνα με την Τρίπολη.
Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2.
Έτσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τους Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια και τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο στην άμυνα.
Στα χα θα είναι οι Λάζαρ και Τζίολη στο κέντρο με τους Στοχ και Νινης στα άκρα.

Στην επίθεση περιφερειακός φορ θα είναι ο Αθανασιάδης και μόνος στην κορυφή θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Αυτή είναι η πιθανή 11άδα για τον αγώνα με την Μακαμπί αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε τον Σκόνδρα δεξιά στην άμυνα η έναν εκ των Λούκας η Βούκιτς στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου.