Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η Τούμπα βάζει σεντόνι

Η εσωτερική όψη του γηπέδου της Τούμπας θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις αγώνα Champions League, κάτι που οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν...από τη τηλεόραση.
Το γήπεδο θα βάλει τα...καλά του, αλλά θα είναι άδειο το βράδυ της Τρίτης. Οι πινακίδες που υπάρχουν περιμετρικά των κερκίδων, πάνω από τη τελευταία σειρά καθισμάτων - εκεί που υπάρχουν διαφημήσεις - θα καλυφθούν από το σήμα κατατεθέν της διοργάνωσης, το περίφημο σεντόνι με τα αστέρια. Το σενόντι θα έρθει στη Τούμπα, και οι παίκτες του Δικεφάλου καλούνται να το... κρατήσουν ετσι ώστε να έρθει και η ώρα να το δουν οι φίλοι του Δικεφάλου, δια ζώσης, σε δυο παιχνίδια ομίλων, καθώς οι ασπρόμαυροι τη Τρίτη θα εκτίσουν τα 2/3 της ποινής για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης πριν απο ένα χρόνο. 

Γνώριμος για Στέφενς και Σάλκε

Η UEFA ανακοίνωσε το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει την Τρίτη στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και τη Σάλκε.
Πρόκειται για τον Ολλανδό Μπιορν Κούιπερς, που πέρσι ήταν διαιτητής στη νίκη της Σάλκε του Στέφενς επί του Ολυμπιακού με 1-0 στη "Veltins Arena".

Ο Κούιπερς είναι 40 ετών, έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, και στο βιογραφικό του ξεχωρίζει η παρουσία του στον περσινό τελικό του Europa League και στο Euro 2012.
 

Το όνομά μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Κατσουράνης παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και μίλησε κυρίως για την σημασία του αγώνα ΠΑΟΚ – Σάλκε που γίνεται το βράδυ της Τρίτης. 
Στο πρώτο του σχόλιο για τον μεγάλο αγώνα με την Σάλκε, ο Κατσουράνης τόνισε: «Έπειτα και από τον χθεσινό αγώνα περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με την Σάλκε που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε την πρόκριση».

«Πως περιμένεις αυτό το παιχνίδι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα;»
Χρειάζεται συγκέντρωση στο 100%. Χωρίς κόσμο στο γήπεδο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, κάτι που φάνηκε και με την Μέταλιστ. Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, να έχουμε και τύχη για να πάρουμε την ιστορική πρόκριση.

«Πως είναι να παίζεις σε άδειο γήπεδο ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι;»

Είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι σαν φιλικό αλλά ταυτόχρονα  τόσο σημαντικό. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με μεγάλη πειθαρχία  και να ξεπεράσουμε τα άδεια καθίσματα.


«Μήπως η έλλειψη κόσμου δεν θα σας βαρύνει και αυτό θα είναι θετικό»

Είναι στο κάθε παίκτη πως το διαχειρίζεται και πως το εισπράττει.

-«Πως θα διαχειριστείτε τις απουσίες Λίνο – Λόρενς και Λάζαρ;»

Είναι πολύ σημαντικές. Και οι τρεις προσέφεραν στο πρώτο ματς. Όποιος και να μπει πάντως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν. Είναι η ευκαιρία μας να γράψουμε με χρυσά γράμματα το όνομά μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ».


-«Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κρατήσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη;»

Δεν είναι η δικιά μου θέση κατάλληλη για να κρίνω το ρόστερ μας. Θα φανεί αφού θα έχουμε αγώνες είτε σε ομίλους Τσάμπιονς Ληγκ είτε στο Γιουρόπα.

«Χθες και ο προπονητής σας και οι παίκτες είπαν ότι επηρεαστήκατε από το παιχνίδι που έρχεται…»


Δεν θέλω να κρίνω τον προπονητή. Η δικιά μου θέση είναι ότι για να παίζεις τέτοιους αγώνες με την Σάλκε πρέπει να τα πας καλά πρώτα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει θέσει υψηλούς στόχους. Έχουν μπει οι βάσεις για να επιτευχθούν;»

Μπαίνουν σιγά-σιγά και δεν χρειάζεται βιασύνη. Θέλει δουλειά και το κεφάλι κάτω. Είμαστε καινούρια ομάδα και θα δούμε τι θα καταφέρουμε.

Για την παρουσία του Στέφενς ο Κατσουράνης σημείωσε:

«Έχει όνομα στην Ευρώπη, είναι καταξιωμένο και  εμείς μαθαίνουμε και εκείνος θα μάθει από εμάς. Θα δούμε στην πορεία τι θα κάνουμε αν και γι να πετύχει μία ομάδα πολλά παίζουν ρόλο». 

Με… συνοδεία στην Τούμπα

Ανακοίνωση με την οποία καλούν όλους τους φίλους του Δικεφάλου να βρεθούν αύριο το απόγευμα έξω από το «Μακεδονία Παλλάς», εξέδωσαν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ.
«Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό στην ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ που διοργανώνουν πριν το ευρωπαϊκό αγώνα της Τρίτης με αφετηρία το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ προς το γήπεδο της Τούμπας. Παρά την απουσία μας από το γήπεδο θα προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ να δώσουμε στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές την κατάλληλη ψυχολογία με στήριξη, θετική ενέργεια και την γροθιά σηκωμένη μέχρι τον ΝΑΟ μας. Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει για το καμάρι της και είμαστε όλοι καλεσμένοι. Ώρα συγκέντρωσης - εκκίνησης : 19.00» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί πως κάτι παρόμοιο με αυτό που θα συμβεί αύριο το απόγευμα, είχε πραγματοποιηθεί και λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τη Μέταλιστ, όπου δεκάδες φίλοι του Δικεφάλου είχαν αποθεώσει την αποστολή των "ασπρόμαυρων" αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη, με αρκετούς εξ αυτών να συνοδεύουν το λεωφορείο έως την Τούμπα. 

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 2-0(μεσα απο εικονεs)