Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σοκ με Σαλπιγγίδη!

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για έναν και πλέον μήνα θα αναγκαστεί να μείνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, είδηση που έπεσε σαν… βόμβα στο στρατόπεδο του «δικέφαλου».
Το πρωί της Δευτέρας, ο διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει σπάσει το δάχτυλό του και θα απουσιάσει για 30 μέρες περίπου από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό, όμως στην ανάπαυλα είχε έντονο πόνο χαμηλά στο μετατάρσιο και πέρασε εκτός.
Όπως ήταν φυσικό, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει σπάσιμο στο δάχτυλό του και θα λείψει για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στην περιοχή του δαχτύλου τού ποδιού του και θα λείψει από 4-6 εβδομάδες».
Το δυσάρεστο νέο έρχεται να δημιουργήσει ακόμη έναν πονοκέφαλο στον Γιώργο Δώνη που ψάχνει λύσεις για το ματς με την Ραπίντ, δεδομένης της απουσίας λόγω τιμωρίας του Λάζαρ και της μη ετοιμότητας του Γκαρσία.

Όλα ανοιχτά για τις εκδρομές στη Βιέννη

Ο Ζήσης Βρύζας και ο Σπύρος Μηλιωρίδης συνάντησαν πριν από το ματς με τον Πανθρακικό το απόγευμα της Κυριακής τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ενημερώνοντάς τους για το πόσο κρίσιμη και σοβαρή είναι η κατάσταση με την απολογία στην ΟΥΕΦΑ και τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας.
Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το αν τελικά γίνει η εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Βιέννη και αν γίνει χρήση των 850 εισιτηρίων (200 εξ αυτών έχουν εξασφαλίσει και οι ομογενείς οπαδοί στη Γερμανία). Οι εκπρόσωποι των οπαδών απάντησαν πως θα κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να προσέξουν και να προστατεύουν την ομάδα, αλλά και τους εαυτούς τους. Βασικό ρόλο στην τελική απόφαση θα παίξει φυσικά και η άποψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Η… ΠΟΛΗ
Αυτό που συζητήθηκε εκτενώς αφορά μία βάσιμη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η αυστριακή αστυνομία θα στείλει έγγραφο στην ΟΥΕΦΑ και με το οποίο θα ζητάει να μην μεταβούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Βιέννη, αλλά να βρεθούν απευθείας στο γήπεδο. Αυτό είναι και ένα σοβαρό ενδεχόμενο. Να γίνει δηλαδή η εκδρομή όπως έγινε στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς να βρεθούν μέσα στην πόλη της Βιέννης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μόνο στο γήπεδο και αμέσως μετά η αναχώρηση για την Ελλάδα. ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οργανωμένοι θα τα ξαναπούν και σήμερα, αφού γίνει γνωστή και η απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ.

Ήττα για Ραπίντ (1-0) από Βόλφσμπεργκερ

Η Ραπίντ Βιέννης γνώρισε την ήττα με 1-0 εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Βόλφσμπεργκερ για την 6η αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος.
Ο Πέτερ Σέτελ προτίμησε να κάνει rotation και να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του εν όψει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και το πλήρωσε.

Ο Αυστριακός τεχνικός άφησε εκτός 11άδας τον Άλαρ (ο οποίος έχει πετύχει πέντε γκολ μέσα στον Αύγουστο μαζί με εκείνο που σημείωσε στην Τούμπα…) και ξεκίνησε τον Μπόιντ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Γκέρσον που ήταν άρρωστος. Επίσης σε σχέση με την ομάδα που είχε ξεκινήσει το παιχνίδι στην Τούμπα εκτός έμειναν ο Κάτσερ και ο Χάικινεν.
Το γκολ της νίκης για τη Βόλφσμπεργκερ πέτυχε ο Μπαλντάουφ στο 18΄.
Η Ραπίντ αγωνίστηκε με τους: Κένινγκχοφερ, Σράμελ, Σονλάιτνερ, Πίτσλερ, Σιμπελσμπέργκερ, Κούλοβιτς (Ιλντίζ 46΄), Χόφμαν, Πράγκερ, Μπόιντ, Γκρόζουρεκ (Άλαρ 46΄), Μπουργκστάλερ (Σάουμπ 74΄)

«Να περάσουμε στους ομίλους και να το απολαύσουμε»

Ο Γιώργος Δώνης παρά τα όποια παράπονα είχε από τους παίκτες του τόνισε ότι το μοναδικό κέρδος του ΠΑΟΚ ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης.
Ο προπονητής του Δικεφάλου στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε Αθανασιάδη, Γκαρσία, Σαλπιγγίδη και Σταφυλίδη.
Αρχικά τόνισε:
«Αυτό που έχω πει στους παίκτες, είναι πως ανεξάρτητα τα συνεχόμενα παιχνίδια και απόδοση, πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε. Κακό παιχνίδι από εμάς, αλλά σημαντικό το ότι κερδίσαμε και πήραμε τρεις βαθμούς. Όταν ένα παιχνίδι από τη δική μας πλευρά είναι κακό χωρίς κίνηση και ρυθμό, κάνεις υποθέσεις για το τι μπορεί να φταίει. Οι παίκτες μου είπαν πως δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τόση ζέστη δημιουργεί προβλήματα. Νομίζω ότι από το μόνο που μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι είναι η νίκη»
Για τις αλλαγές στα μπακ είπε:
«Είναι θέμα σκέψεις και για σήμερα και για την έμπτη. Ήθελα να δώσω ανάσες στον Λίνο και ο Έτο έχει εδώ και δέκα μέρες ένα πρόβλημα πάνω από τον προσαγωγό και προτιμήσαμε να τον προστατέψουμε»
Η αλλαγή του Σαλπιγγίδη:
«Είναι θέμα τραυματισμού και θα πάμε για εξετάσεις»
Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει από βαριά τιμωρία. Υπάρχει αναστάτωση στην ομάδα από αυτό;
«Εμείς ανησυχούμε για το πώς θα παίξουμε. Αυτό σκεφτόμαστε ανεξάρτητα ποια τιμωρία θα έχουμε, εμείς θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους και να το απολαύσουμε»
Ο Δώνης ρωτήθηκε για τον Αθανασιάδη, ο οποίος σκοράρει συνέχεια, αλλά από πίσω του ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλες λύσεις στο σκοράρισμα προς το παρό…
«Κάθε ομάδα χρειάζεται πολλούς σκόρερ, αλλά έχει και έναν που σκοράρει πολύ. Ο Κλάους κάνει πολύ δουλειά όχι μόνο στο σκοράρισμα. Δε γίνεται κάθε φορά να δίνει τη λύση αυτός».
Για τα αν είναι σύμπτωση το ότι σκοράρει ο ΠΑΟΚ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο είπε:
«Μερικά ερωτήματα δεν έχουν απαντήσεις. Σήμερα το καλό είναι πως δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άρα υπάρχει ένα θετικό» .
Για το αν υπάρχει προβληματισμός για τις φάσεις που δέχεται ο ΠΑΟΚ από στημένες μπάλες είπε:
«Στεκόμαστε σε όλα. Δεν περνάει στο κομμάτι  της λειτουργίας τίποτα χωρίς ανάλυση. Φυσικά και ξέρω ποιος έχει την ευθύνη. Είναι κάτι που γίνεται ανάλυση και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Είχαμε πρόβλημα και μας δημιούργησαν και άγχος μετά από αυτή την κακή αμυντική λειτουργία».
Στο ερώτημα αν θα παίξει ο Γκαρσία στη ρεβάνς με τη Ραπίντ είπε:
«Ειλικρινά δεν ξέρω. Περιμένω να δω τις επόμενες δύο προπονήσεις, είναι εκτός ρυθμούς και θα αποφασίσουμε από κοινού. Μας δημιουργεί πρόβλημα η αποβολή του Λαζάρ και είναι περιορισμένες οι επιλογές και πρέπει να βρούμε λύση από την ομαδική λειτουργία»
Για τον Πανθρακικό είπε:
«Ήμουν σίγουρος πως θα ήταν καλή ομάδα γιατί ο Σάββας δουλεύει πολύ καλά και το λέω όχι γιατί είμαστε φίλοι, αλλά γιατί ξέρω πως μελετάει. Παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικοί και ίσως η κακή μας εικόνα ως ένα σημείο να οφείλεται και στον αντίπαλο».
Τι περιμένει να δει στο φετινό πρωτάθλημα;
«Βλέπουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, πολλές επηρεασμένες ομάδες από τα οικονομικά, οι πρώτες αγωνιστικές είναι μυστήριες,, ενώ υπάρχει και η ζέστη που επηρεάζει σε πρώτη φάση. Δεν έχω άποψη ακόμη».
Σε ερώτηση για το ο Σταφυλίδης παίζει πολύ χαλαρά είπε;
«Ο Κώστας είναι αλήθεια πως όταν δεν κάνεις διακοπές, πηγαίνεις σε ένα τουρνυά που πας τελικό, προσπαθείς να προσαρμοστείς και έχεις τραυματισμό, νομίζω πως ο Κώστας χρειάζεται χρόνο και από ρυθμό, φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού πλάνου. Είναι θέμα ανετοιμότητας»

Αγωνία για Σαλπιγγίδη

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του χθεσινού ματς, αφού τραυματίστηκε, σε μία φάση που γύρισε στην άμυνα κι έκανε τάκλιν (πετυχημένο μάλιστα) σε αντίπαλο. Ο Σάλπι είχε έντονους πόνους χαμηλά στο μετατάρσιο και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα δείξει αν υπάρχει κάποιο ράγισμα ή πρόκειται απλά για κάκωση. Αν συμβαίνει το δεύτερο, μάλλον θα μπορέσει να παίξει στη Βιέννη.
ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Κλειστή θα είναι σήμερα (27/8) η προπόνηση του ΠΑΟΚ, που θα γίνει στις 19.00’ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Οσοι αγωνίστηκαν χθες βασικοί θα κάνουν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι παίκτες θα γυμναστούν κανονικά. Ο Δώνης προτίμησε να είναι κλειστή η προπόνηση για να δουλέψει απερίσπαστη η ομάδα ενόψει της ρεβάνς στη Βιέννη.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟ
Σήμερα θα φανεί και η κατάσταση του Ετο. Ο Βραζιλιάνος, όπως δήλωσε χθες ο Δώνης, είχε ενοχλήσεις πάνω από τους προσαγωγούς, γι αυτό προτίμησε να τον ξεκουράσει. Λογικά, για τον έμπειρο δεξιό μπακ δεν θα τεθεί θέμα συμμετοχής, αλλά είναι προτιμότερο να περιμένουμε την σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσουμε αν όντως έτσι είναι τα πράγματα.
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ
Τα μάτια όλων στη σημερινή (Δευτέρα 27/8) προπόνηση θα είναι στραμμένα στον Πάμπλο Γκαρσία. Ανάλογα με την ένταση της προσπάθειας του Ουρουγουανού, θα φανεί σε πρώτη φάση αν υπάρχει ελπίδα να παίξει βασικός.

“Ηττηθήκαμε με γκολ επιπέδου Αθανασιάδη”!

Εντυπωσιασμένος από το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου ο Σάββας Παντελίδης.
Ο προπονητής του Πανθρακικού, εξήρε τον σκόρερ του Δικεφάλου, εξήγησε ότι η ομάδα του δεν εκμεταλλεύτηκε την κούραση του ΠΑΟΚ και παραδέχθηκε ότι στόχος του συλλόγου της Κομοτηνής είναι η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.
Αρχικά ο 47χρονος προπονητής είπε: “Ως ένα σημείο εκμεταλλευτήκαμε την κόπωση του ΠΑΟΚ και το ότι το μυαλό των παικτών του ήταν στο ευρωπαϊκό ματς. Σταθήκαμε αρκετά καλά, κάναμε και ευκαιρία για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε στο πρώτο 15λεπτο να κρατήσουμε την μπάλα, δεχτήκαμε ένα τέρμα επιπέδου Αθανασιάδη και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Για να πάρεις αποτέλεσμα στην Τούμπα πρέπει να σκοράρεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ότι είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, με ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να πάρουμε και αποτελέσματα".
Για το αν ο στόχος του Πανθρακικού είναι η παραμονή ή κάτι περισσότερο τόνισε: Όχι, ο στόχος του Πανθρακικού είναι η παραμονή”. Σχετικά με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του επισήμανε: “Αρκετοί παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα ήρθαν αργά στην προετοιμασία και περιμένουμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος, η φάση του γκολ είναι δουλεμένη στην προπόνηση, την έχω δει και σε άλλους αγώνες του. Εμείς ακόμη δεν φτάσαμε εκεί”.
Για τα κρίσιμα λάθη που έφεραν την ήττα σημείωσε: “Αφού δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου με ένα ΠΑΟΚ αρκετά κουρασμένο ήταν λογικό να υπάρχει πίεση. Κυρίως το πρόβλημα ήταν ότι δεν κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας”. Στο τέλος, ζητήθηκε η άποψη του Σάββα Παντελίδη για το φετινό πρωτάθλημα: “Οσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, περιμένω μια χρονιά μεταβατική, μακάρι να πετύχουν οι Ελληνες παίκτες, αλλά αυτή η χρονιά θα είναι μεταβατική. Μπορεί να δούμε καλύτερο αλλά μπορεί και χειρότερο ποδόσφαιρο. Αν απογοητευτούμε από την πρώτη σεζόν, αυτό θα κάνει κακό στο ποδόσφαιρο”.

«Με μαχητικό πνεύμα και στη Βιέννη»

Ο Μπονγκανί Κουμαλό πριν κάνει δηλώσεις για τη νίκη με τον Πανθρακικό δεν έκρυψε ότι στην Ελλάδα το διάστημα που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει περισσότερη ζέστη από ότι στην πατρίδα του τη Νότια Αφρική!
Για το ματς τόνισε:
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά όπως έχω πει από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην ομάδα, το πιο σημαντικό ματς είναι πάντα το επόμενο. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δείχνουμε το μαχητικό πνεύμα που έχουμε και πιστεύω ότι μας δίνει τις νίκες», τόνισε ο Νοτιοαφρικανός στόπερ.
Όσο για τον επαναληπτικό με τη Ραπίντ στη Βιέννη, ο Κουμαλό υποστήριξε ότι "σίγουρα και εκείνοι θέλουν να προκριθούν, όπως και εμείς. Έχουμε προετοιμαστεί, όμως γι’ αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε προετοιμαστεί για να πάμε στη Βιένη και να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους".

Βολίδα του Κλάους και νίκη στην πρεμιέρα!

Ο ΠΑΟΚ έκανε πρεμιέρα με το δεξί και στο ελληνικό πρωτάθλημα, κόντρα στον Πανθρακικό στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος νίκησε 1-0 με γκολάρα του Στέφανου Αθανασιάδη από κεφαλιά πάσα του Λόρενς και συνεχίζει μόνο με νίκες σε κάθε επίσημο παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Δικέφαλος δεν απειλήθηκε από την ομάδα της Κομοτηνής και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης, που νωρίτερα  ηττήθηκε με 1-0 από την άσημη Βέλφσμπεργκερ με γκολ του Μπαλντάουφ από το 18΄και έπεσε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Χτύπησε ο Σαλπιιγγίδης (κάκωση).
Λεπτό προς λεπτό
1΄Αρχισε ο αγώνας
2΄Κίτρινη κάρτα στον Λουσέρο για σκληρό μαρκάρισμα στον Λάζαρ
5΄Πρώτη φάση για τον ΠΑΟΚ. Σέντρα του Κάτσε, κεφαλιά πάσα του Αθανασιάδη, μονοκόματο σουτ του Ρομπέρ άουτ.
7΄Κόρνερ του Λουσέρο στην αγκαλιά του Γλύκου.
10΄Κόρνερ του Λουσέρ, κεφαλιά του Σαρακατσάνου, πάνω στη γραμμή απέκρουσε ο Ρομπέρ και στη συνέχεια κέρδισε φάουλ.
17΄Σέντρα του Σαλπιγγίδη, πρόλαβε ο Στάθης με το κεφάλι μπροστά από τον Ρομπέρ.
19΄Αντεπίθεση του Πανθρακικού και σουτ του Λουσέρο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Γλύκος με διπλή προσπάθεια.
20΄Σουτ του Σαλπιγγίδη, μπλόκαρε ο Αντίλοβιτς.
26΄Απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Κόρνερ του Ρομπέρ, κεφαλιά καρφωτη του Κατσικά, η μπάλα στο κεφάλι του Μουνάφο και στο κάθετο δοκάρι!!!
37΄Σέντρα του Κωνσταντινίδη, δύσκολα έδιωξε ο τερματοφύλακας, γυριστό σουτ του Γεωργιάδη άουτ.
38΄Σε καλή θέση να σουτάρει ο Λάζαρ, άνοιξε το κοντρόλ και δεν πρόλαβε.
42΄Σουτ του Λουσέρο, έφυγε άουτ.
45΄Τέλος στο πρώτο ημίχρονο
46΄Αρχισε το β΄ημίχρονο
46 Ο Λόρενς στη θέση του Σαλπιγγίδη, που δεν μπορούσε να συνεχίσει εξαιτίας μιας κάκωσης και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
50΄Απευθείας φάουλ του Λόρενς, έφυγε άουτ.
54΄Φάουλ του Λόρενς, έδιωξε με γροθιές ο Αντίλοβιτς.
57΄ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 1-0! Ο Κλάους! Γέμισμα του Κάτσε, κεφαλιά και του Λόρενς και φοβερό σουτ του Αθανασιάδη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
57΄Εϊναι το πέμπτο γκολ του Κλάους σε τέσσερα παιχνίδια φέτος.
61΄Ο Κοντογουλίδης στη θέση του Μίνγκα.
65΄Δυνατό σουτ του Λόρενς, λίγο πάνω από το οριζόντιο.
66΄Ο Γιάννου στη θέση του Ρομπέρ.
74΄Ο Γωνιάδης μπαίνει στη θέση του Κυβελίδη.
75΄Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Φωτάκης στη θέση του Γεωργιάδη.
76' Σέντρα από αριστερά, δύσκολη κεφαλιά του Κοντογουλίδη, μπλόκαρε ο Γλύκος.
82΄Ο Μιχαλόπουλος αντί του Βιγιαρέχο.
86΄Κίτρινη κάρτα στον Λαδάκη.
87΄Κίτρινη κάρτα στον Κάτσε
90΄Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις
Τέλος στον αγώνα
Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κάτσε, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Στον πάγκο είναι οι: Χακόμπο, Πέλκας, Λίνο, Φωτάκης, Λόρενς, Βιβιάν, Γιάννου
Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Βιλαρέχο, Στάθης, Λουτσέρο, Σερφά, Μίνγκας, Μουνάφο,  Κυβελίδης, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης
Στον πάγκο είναι οι: Κουτσόπουλος, Μιχαλόπουλος, Κοντογουλίδης, Μακρυδημήτρης, Γωνιάδης, Πρίττας, Σκλιοπίδης

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών).
Τέταρτος διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας)

“Μπορούμε τον τίτλο!”

Ο Εργκούς Κάτσε εξελίσσεται στο “μηχανάκι” του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή! Τρέχει, τρέχει, τρέχει… Και μαθαίνει να στέκεται όλο καλύτερα στο ύψος των περιστάσεων. Δείχνει ότι η καρδιά του το λέει και γι αυτό δε διστάζει να πει ότι ο Δικέφαλος μπορεί να κτυπήσει τον τίτλο!
Στις δηλώσεις που έκανε μετά το χθεσινό ματς και τη νίκη επί του Πανθρακικού αρχικά τόνισε ότι: “Είναι αλήθεια ότι μπαίνουμε λίγο νωθρά στα παιχνίδια, αλλά στο ημίχρονο ο προπονητής μας ξυπνάει. Και μετά βγαίνουμε πιο τσατισμένοι στο δεύτερο μέρος και κτυπάμε τις νίκες σε όλα τα ματς”.
Συνεχίζοντας επισήμανε: “Από το ματς με τον Πανθρακικό κρατάμε τη νίκη. Στόχος μας να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε και γιατί να μη διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα…”.

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 1-0 (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ)