Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Με Κάκο στο Περιστέρι

 
Ο Τάσος Κάκος από την Κέρκυρα, ορίστηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την Τετάρτη.
Ο διεθνής Κάκος, ορίζεται για τρίτη φορά φέτος σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ και τα δύο προηγούμενα, συνοδεύτηκαν και από δύο «τεσσάρες». Η πρώτη με τον Αρη στην Τούμπα (τότε που έγινε ο χαμός στο τέλος και υπήρχε και το επεισόδιο του Δώνη με τον Κερκυραίο) και η δεύτερη, με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή.

Βοηθοί του Κάκου, θα είναι ο Μπαλτάς από την Αχαΐα και ο Ποντίκης από την Πρέβεζα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δασκαλόπουλος από την Ηλεία και παρατηρητής ο Γιανναδάκης από το σύνδεσμο Λασιθίου. 

Εισιτήρια για τέσσερα παιχνίδια

Από σήμερα βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ τα εισιτήρια για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου στα πλέι οφ, αλλά και για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.


Η ΠΑΕ παρέλαβε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας εισιτήρια για το παιχνίδι της Τετάρτης, τα οποία κοτίζουν 15 Ευρώ. Όσο για το πακέτο εισιτηρίων των τριών εντός έδρας αγώνων, η τιμή τους ξεκινά από τα 15 Ευρώ, και απευθύνονται στους φιλάθλους που δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας, καθώς οι κάτοχοι αυτών των καρτών θα δουν τα παιχνίδια χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.