Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Προπόνηση και αποστολή

Η σημερινή προπόνηση αναμένεται το απόγευμα στη Τούμπα και στο φινάλε αυτής, ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Βέροια, που θα γίνει το Σάββατο.
Ο τεχνικός του Δικεφάλου γνωρίζει ήδη οτι Κώστας Σταφυλίδης, Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Δημήτρης Πέλκας έχουν τεθεί εκτός μάχης, με τους δυο πρώτους να έχουν υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού τη τελευταία εβδομάδα (ο Σταφυλίδης τη Παρασκευή, ο Βούκιτς τη Τετάρτη) και τον τελευταίο να βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας. Μένει να φανεί αν κάποιοι εκ των Κουμάλο, Κωνσταντινίδη και Κατσικά θα μπορέσουν να βρεθούν στην αποστολή. 

Οι Γερμανοί "βλέπουν" Μάκο στον ΠΑΟΚ


Ο Ελληνας μέσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μόναχο 1860 και γερμανικό δημοσίευμα παρουσιάζει τον "Δικέφαλο" ως "μνηστήρα" για την απόκτησή του
Ο Γρηγόρης Μάκος παρουσιάζεται από τον γερμανικό Τύπο ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας μέσος δεν βρίσκει θέση στην ενδεκάδα της Μόναχο 1860 και στο τελευταίο παιχνίδι με την Ινγκολσταντ που πέρασε ως αλλαγή δεν είχε καλή απόδοση. Οπως αναφέρεται, μάλιστα, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας "liga-zwei.de"παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 το μέλλον του στην γερμανική ομάδα είναι αμφίβολο.
Ο τεχνικός της Μόναχο 1860, Αλεξάντερ Σμιντ, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την παρουσία του Μάκου στο ματς κόντρα στην Ινγκολσταντ, απέφυγε, όμως, να του ασκήσει δημόσια κριτική. "Ο Άκης δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του, αυτό το είδαν όλοι. Όμως δεν πρόκειται να ασκήσω δημόσια κριτική σε κανέναν παίκτη",  δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Νίνης αρέσει στον Ιβάν

Ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να φέρει στην Τούμπα πολλούς Έλληνες παίκτες το καλοκαίρι και ένας από αυτούς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Sportday", είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Στο σχετικό δημοσίευμα σημειώνονται τα εξής: 
"...Ο Ιβάν θέλει ο ΠΑΟΚ του χρόνου να έχει έναν καλό αριθμό πρωτοκλασάτων Ελλήνων ποδοσφαιριστών κι εδώ κολλάει ο Νίνης. 0 Σωτήρης είναι στη λίστα.Προσπερνάω το αν έχουν γίνει επαφές και πόσες και πάω κατευθείαν στο αν είναι εφικτή η υλοποίηση αυτής της μεταγραφής. 0 Νίνης έφυγε από τον Παναθηναϊκό με στόχο να κατακτήσει την Ιταλία, αλλά από την πρώτη χρονιά αντιλήφθηκε ότι το Καμπιονάτο εκτός από υψηλό ανταγωνισμό έχει κυκλώματα που μπορούν να σε καταπιούν.
Ο μικρός χρόνος συμμετοχής δεν είναι αυτό που περίμενε κι έχει βρεθεί να παλεύει να πείσει τον προπονητή του ότι πασάρει καλύτερα από αρκετούς συμπαίκτες του. Κι από σίδερο να είσαι, επηρεάζεσαι. Η επιστροφή στην Ελλάδα δεν είναι ιδανική επιλογή, όμως η ιδέα να γυρίσει σε μια υγιή ομάδα, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. κολάζει και... άγιο.Τα μηνύματα από τον Κλάους πάνε κι έρχονται και δεν είναι τα μόνα. Οσο για τους Παρμεζάνους: Εστειλαν χθες μήνυμα στη Ρούμπιν ότι δεν δίνουν τον Νίνη. αλλά αν κάποιος (Ρώσος) θέλει κάτι πολύ, όλα γίνονται!"

Το γκολ του "Κατσούρ" στα καλύτερα του κόσμου

Το φανταστικό τέρμα του Κώστα Κατσουράνη στον αγώνα με τον Πανιώνιο "μπήκε" μέσα στο top 20 των γκολ του Μαρτίου που έχουν επιλεχθεί από την αμερικάνικη ιστοσελίδα bleacherreport.com. Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα δεν παρουσιάζονται με αντίστροφη σειρά και το μόνο που διευκρινίζεται είναι πώς αυτό του Τζίμι Τραορέ κόντρα στην Τίγκρες είναι το καλύτερο του μήνα. Σχετικά με το γκολ του Κώστα Κατστουράνη, ο συντάκτης αναφέρει:
"Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα για το υπέροχο γκολ του Κώστα Κατσουράνη κόντρα στον Πανιώνιο. Με τεχνική Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, το σουτ που έπιασε πάνω από το κεφάλι ήταν καθαρά από ένστικτο αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εντυπωσιακό. Ο Κατσουράνης είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδας και είναι στην τρίτη θέση με τις περισσότερες διεθνείς εμφανίσεις".