Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η... ιχνηλάτιση των Βορείων στο Λονδίνο


Το Εξπρές των Βορείων θα ξεκινήσει αύριο το 30ο του ταξίδι (!) στην Ευρώπη με τελικό προορισμό το Λονδίνο, όπου την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Μάλιστα οι Βόρειοι έκαναν και μία αναγνωριστική επίσκεψη στο «White Hart Lane» όταν επέστρεφαν από την Ιρλανδία και το ματς με τη Σάμροκ!
Σχετική ανακοίνωση των Βορείων αναφέρει:
«Κατά την επιστροφή από το Δουβλίνο και το ματς με την Shamrock Rovers, το "ΕΞΠΡΕΣ των ΒΟΡΕΙΩΝ" στο πέρασμα του από το Λονδίνο έκανε μια στάση στο"White Hart Lane" για μια σύντομη ιχνηλάτιση-ανίχνευση του εδάφους ενόψει του αγώνα με τα "Λονδρέζικα κοκόρια" το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου.
Η κατασκοπεία και η γυροβολιά, έδειξε ότι θα δημιουργηθεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα με την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ και μια κερκιδάρα φαντασμαγορική...
Το magic bus στην 30ή ευρωπαική εκδρομή των "ΒΟΡΕΙΩΝ", θ' ακολουθήσει την διαδρομή "Λονδίνο-Άμστερνταμ και Σαλονίκη" και θα καλύψει συνολικά μαζί με τις επισκέψεις σε Μάντσεστερ και Λίβερπουλ περί τα 6.500 χλμ, γιορτάζοντας με τον ανάλογο τρόπο αυτή του την επέτειο.
Το χειρόφρενο θα "λύσει" το πρωί της Κυριακής, πέριξ του Σταδίου ΤΟΥΜΠΑΣ...
PAOK FANS NORTHERNERS»

Προφυλάσσεται ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα είναι στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι στο ματς με την Κέρκυρα, αφού ο Ουρουγουανός έχει ένα πρόβλημα στο μηριαίο.
Αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Γκαρσία χάνει το σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ούτως ώστε να μην έχει πρόβλημα στο μεγάλο αγώνα της Τετάρτης με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Έτσι έμεινε εκτός αποστολής όπως και ο Τσιρίλο, ο οποίος κόπηκε σήμερα από την τελική 18άδα.

Χάθηκαν άλλοι δύο βαθμοί, 0-0 με την Κέρκυρα


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κέρκυρα και θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να συνεχίσει την αναοδική πορεία και να ταξιδέψει με ηθικό στο Λονδίνο για το μεγάλο παιχνίδι με την Τότεναμ. Την τελευταία στιγμή αποκλείστηκε από την αποστολή ο Πάμπλο Γκαρσία με ενοχλήσεις στον πλάγιο μηριαίο για να προφυλαχθεί για το ματς της Τετάρτης. Τη θέση του πήρε ο Κοντρέρας, που θα παίξει ως αμυντικός μέσος.
1΄Αρχισε ο αγώνας
Αλλαγής της τελευταίας στιγμής για την Κέρκυρα. Ο Βενέτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και τη θέση του πήρε ο Βένζελ, δευτερόλεπτα πριν τη σέντρα.
11΄Χωρίς φάση ως τώρα το παιχνίδι!
15΄Ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Γκουστάβο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Λόβιν πήρε την κεφαλιά, ο Αγρίτης τη δεύτερη, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
17΄Διαγώνιο συρτό σουτ του Φωτάκη, μπλόκαρε ο Γκαλίνοβιτς.
25΄Δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια, άουτ.
29΄Ο Παπάζογλου έκλεψε από τον Βέντζελ και προσπάθησε να κρεμάσει τον Γκαλίνοβιτς, αλλά δεν τα κατάφερε.
39΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Κόρνερ του Σπαντάσιο και σουτ του Βιεϊρίνια πάνω από τα δοκάρια.
45΄Σέντρα του Βιεϊρίνια από δεξιά, κεφαλιά του Αθανασιάδη στο πρώτο δοκάρι, άουτ.
45΄Λήξη ημιχρόνου
46΄Αλλαγή, ο Γεωργιάδης στη θέση του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο Δικέφαλο και αντικαταστάθηκε. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά από ένα 24ωρο για να φανεί τι τραυματισμός είναι, αλλά ήδη θεωρείται αμφίβολος για την Τότεναμ!
47΄Κίτρινη κάρτα στον Σταφυλίδη.
49' Κίτρινη κάρτα στον Λόβιν.
50΄Δυνατό σουτ του Φωτάκη, άουτ
60΄Ο Σαλπιγγίδης στη θέση του Παπάζογλου.
61΄Σουτ του Σταφυλλίδη, άουτ.
62΄Ο Καλαντζής στη θέση του Λόβιν.
68΄Δυνατό διαγώνιο σουτ του Σαλπιγγίδη, απέκρουσε δύσκολα ο Γκαλίνοβιτς.
70΄Ο Γιάντσης στη θέση του Ιωάννου, ο Ιβιτς στη θέση του Ετο.
75΄Ο Κοντρέρας στέλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά από θέση οφσάιντ.
76΄Κεφαλιά του Αθανασιάδη στα χέρια του Γκαλίνοβιτς.
78΄Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης σούταρε από δύσκολη θέση, αλλά άουτ.
85΄Στα τελευταία λεπτά η Κέρκυρα κάνει καθυστερήσεις με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο...
89΄Πέντε λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.
90+1 Απίστευτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκαλίνοβιτς σταμάτησε τον Φωτάκη στα δύο μέτρα, επενέβη ξανά και στη συνέχεια μπερδεύτηκε ο Κοντρέρας σε άδεια εστία.
90+4 Δυνατό σουτ του Σπαντάσιο, άουτ.
90+5 Ισχυρό σουτ του Σταφυλλίδη. Ασθενής απόκρουση του Γκαλίνοβιτς και ανατροπή στον Αθανασιάδη, ο διαιτητής δίνει κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του ΠΑΟΚ!
Τελευταίο σφύριγμα
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Έτο, Μπαλάφας, Φωτάκης, Σπαντάσιο, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Παπάζογλου
Στον πάγκο είναι οι: Κρεσιτς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Αρίας
Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαρσία και Τσιρίλο

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Χάμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Λόβιν, Ιωάννου
Στον πάγκο είναι οι: Αναστασόπουλος, Βένζελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος, Γιάντσης, Τσίγκας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Παπάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιώργο Γεωργιάδης και Ηλία Αλεξέας.
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Ασταμάτητη η Τότεναμ, 1-3 τη Γουέστ Μπρομ


Η Τότεναμ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στην Αγγλία καθώς κέρδισε με 1-3 τη Γουέστ Μπρομ κάνοντας την 9η νίκη της στα τελευταία 10 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ (έχει και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα…)
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 10' με ωραία κεφαλιά του Μουλούμπου άνοιξαν το σκορ. Ωστόσο τα "σπιρούνια" του Χάρι Ρέντναπ κατάφεραν σε μια περιπετειώδη φάση να ισοφαρίσουν στο 25΄με τον Αντεμπαγιόρ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League κατάφερε με δύο αντεπιθέσεις στο 80΄και στο 92΄να πάρει την νίκη με σκόρερ τους Ντεφό και Αντεμπαγιόρ αντίστοιχα, κερδίζοντας με 1-3.
Οι συνθέσεις:
Γουεστ Μπρομ: Φόστερ, Όλσον, Σόρεϊ, ΜακΌλεϊ, Ριντ, Τόμας (86΄Τιτσόι), Μόρινσον, Μουλούμπου, Γκέρα (20΄Κόξ), Μπράντ, Λόνγκ (71΄Οντεμβίγκι)
Τότεναμ: Φρίντελ, Καμπούλ, Κίνγκ, Εκοτό, Μπέιλ, Γουόκερ, Λένον, Πάρκερ, Σάντρο (79΄Λίβερμορ), Αντεμπαγιόρ, Ντεφό

Μπόλονι: «Είναι δύσκολη σεζόν, στόχος η 5άδα»


Ο Λάσλο Μπόλονι μετά από τη νέα γκέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το 0-0 με την Κέρκυρα είπε:
«Η πρώτη μου σκέψη μετά από το ματς ήταν ότι κάποια λάθη μας έκαναν την εμφάνισή τους δύο και τρεις φορές μέσα στο παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο σκέφτηκα την επιθετικότητά μας και την αποτελεσματικότητά μας.
Πρέπει να κάνουμε πιο επιθετική την ομάδα στην κατοχή της μπάλας, να είμαστε πιο επιθετικοί όταν έχουμε τη μπάλα, οι τελικές πάσες να είναι πιο αποτελεσματικές, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο ένας εναντίον ενός… Αυτό σημαίνει για μένα να είσαι πιο επιθετικός όταν βρίσκεσαι μπροστά. Έτσι προκαλείς πιο καλά τη νίκη…
Με Εργοτέλη, με ΟΦΗ και σε άλλα ματς και σήμερα είχαμε επιθετική παρουσία, αλλά όχι όσο χρειάζονταν για να πάρουμε τις νίκες.
Ξέρουμε ότι όλες οι αντίπαλες ομάδες έχουν και εδώ και έξω, αμυντική παρουσία με μας και με μία χαμηλών τόνων επιθετικότητα δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις.
Δε μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, μου άρεσε περισσότερο το β’ μέρος αν εξαιρέσουμε το κομμάτι της αποτελεσματικότητας.
Υπάρχουν και κάποια θετικά που πρέπει να κρατήσουμε. Θετικά ήταν ότι ο Κλάους ο Αθανασιάδης επιστρέφει στην ομάδα, ο Κοντρέρας στα χαφ δεν ήταν κακός και έδωσε δύναμη. Ο Φωτάκης ήταν καλύτερος σήμερα, ο Σταφυλίδης στο β’ μέρος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις.
Πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα λίγα και να συνεχίσουμε.
Πρέπει να είμαστε περισσότερο σε ψηλό επίπεδο νοοτροπίας για να φτάσουμε στο επίπεδο που απαιτεί ο ΠΑΟΚ»
Σε ερώτηση για τις πολλές εσωτερικές αλλαγές και αν βοήθησαν την ομάδα ή στο τέλος μπορεί να την μπέρδεψαν κιόλας είπε:
«Δύο παίκτες έπαιξαν σε άλλες θέσεις: ο Κοντρέρας στο κέντρο και ο Αθανασιάδης δεξιά. Πιστεύω ότι ο Κοντρέρας ήταν καλός ως χαφ. Έδωσε δύναμη… Θέλουμε δύναμη στο κέντρο και εγώ βλέπω και για το μέλλον, όχι μόνο ένα ματς… Μαλεζάς και Μπαλάφας πήγαν καλά στην άμυνα και έτσι έβαλα τον Κοντρέρας στα χαφ γιατί χρειαζόμασταν δύναμη στο κέντρο…»
Γιατί να κάνει ο ΠΑΟΚ δοκιμές;
«Από τον Αθανασιάδη δεν είμαι ικανοποιημένος όταν έπαιξε δεξιά, αλλά τον αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Έτο δεν ήταν ο Έτο που θέλουμε. Ούτε ψυχολογικά, ούτε σε νοοτροπία. Σήμερα επέστρεψε από τραυματισμό, αλλά δεν ήταν αυτός που έπρεπε και τον αλλάξαμε.
Για τη δοκιμή του Αθανασιάδη δεξιά δεν βλέπω κάτι κακό να γίνει μία δοκιμή…
Ο Έτο στην Ίντερ έπαιξε δεξί χαφ, ενώ είναι στράικερ.
Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Θέλαμε να είναι μέσα και ο Παπάζογλου. Γι΄αυτό κάναμε δοκιμή να παίξει δεξιά ο Αθανασιάδης...»
Η έλλειψη επιθετικότητας οφείλεται και στο ότι έλειπαν ο Γκαρσία και ο Βιεϊρίνια που αποχώρησε. Τι μπορεί να κάνει γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ;
«Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για κάθε απουσία…»
Τι πρόβλημα έχει ο Βιεϊρίνια;
«θα κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα και θα δούμε»
Ο Ίβιτς έκανε κάποιες σέντρες από δεξιά. Ο ίδιος παίκτης το αποφάσισε ή είχε εντολή;
«Προσπάθησε να βγάλει σέντρες από δεξιά, όταν ο Σαλπιγγίδης έμπαινε μέσα. Δεν έχω παράπονο ότι ένας μέσος βγήκε από δεξιά κάποιες φορές να κάνει σέντρες… Σε ένα παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη γίνονται και διάφορες κινήσεις».
Ο ΠΑΟΚ είναι 15 πίσω από τις πρώτες θέσεις. Τι φταίει;
«Είναι δύσκολη σεζόν. Θα ήθελα να είμαστε πρώτοι. Αλλά αυτό που κοιτάμε είναι να βρεθούμε στην πρώτη 5άδα… Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, έχουμε να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις σε αρκετά προβλήματα… »

Γκράθια: «Βαθμός σαν νίκη»

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Χάβι Γκάρθια σαφώς ικανοποιημένος από την ισοπαλία είπε μετά από το παιχνίδι:
«Νομίζω ότι στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μας, ο πόντος που πήραμε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ είναι σαν νίκη. Κλείσαμε τους χώρους και προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας οδήγησε να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε και να κυνηγάμε την ισοπαλία. Τελικά είμαστε ευχαριστημένοι για τον πόντο που πήραμε.
Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι πολύ περισσότερο μέσα στην Τούμπα.
Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, έφτασε πιο πολλές φορές στην περιοχή μας, αλλά εμείς αμυνθήκαμε καλά και πήραμε ένα σημαντικό βαθμό.
Ο ΠΑΟΚ πίεζε συνέχεια και οι παίκτες μου έφτασαν στα όριά τους και ίσως αν είχε και άλλο χρόνο ο ΠΑΟΚ να πετύχαινε κάποιο γκολ, αλλά τελικά πήραμε μία σπουδαία ισοπαλία

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο


Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της συνεργασίας του με την UEFA και την ΤΕΑΜ ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα Tottenham Hotspur - ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των Ομίλων του UEFA Europa League.

ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ

Ο Laszlo Boloni και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 18:30 (τοπική ώρα) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του White Hart Lane Stadium.

Θα προηγηθεί στις 10.15 (τοπική ώρα) η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Tottenham Hotspur και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας στην αίθουσα Συνεντεύξεων του προπονητικού κέντρου της Tottenham το Spurs Lodge Training Ground στο Luxborough Lane.

ΤΡIΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο White Hart Lane στις 19:00 (τοπική ώρα) και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της Tottenham Hotspur, θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 (τοπική ώρα) στο Spurs Lodge Training Ground στο Luxborough Lane και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Γενικές πληροφορίες για όσους ταξιδέψουν στο Λονδίνο


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε επίσημα από την Tottenham Hotspur για τα μέτρα που αναμένεται να ληφθούν μέσα και έξω από το White Hart Lane ενόψει του αγώνα Tottenham Hotspur - ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Με την σειρά της η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει όλους τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο αναφορικά  με τις συνθήκες πρόσβασης στο γήπεδο και τους όρους ασφαλείας μέσα και έξω από το White Hart Lane.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα, θέλει να επιστήσει την προσοχή σε θέματα συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδου από όλους όσοι έχουν εξασφαλισμένη την είσοδό τους στο White Hart Lane και κυρίως να σεβαστούν τους κανονισμούς που ισχύουν στα αγγλικά γήπεδα.

1. ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Πρέπει να γνωρίζουν ότι η μεταφορά και πρόσβαση τους από την πόλη προς το Στάδιο μπορεί να είναι περιορισμένη, λόγω της προτεινόμενης Ημέρας Απεργίας που έχουν αναλάβει μερικές από τις Εργατικές Ενώσεις.

Τα τρένα από το σταθμό Liverpool Street και Northumberland PARK μπορεί να λειτουργούν και οι δύο σταθμοί βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το Στάδιο.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ελέγξουν για την λειτουργία του υπόγειου σιδηρόδρομου (Underground) και των δημόσιων λεωφορείων κατά την άφιξή τους στο Λονδίνο.

Φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα είναι απολύτως μη αποδεκτά  ΜΕΣΑ ή ΓΥΡΩ από το Στάδιο και ο καθένας οπαδός που θα βρεθεί να έχει στην κατοχή του ή θα τα χρησιμοποιήσει  θα συλληφθεί.

Πριν από την είσοδο θα υπάρξει πλήρης σωματικός έλεγχος και όποιος φίλαθλος αρνείται τον έλεγχο δεν θα του επιτρέπεται να εισέλθει στο Στάδιο και θα συλλαμβάνεται από αστυνομικούς.

2. ΓΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ έξω από το Στάδιο, εάν δεν έχουν τουλάχιστον ένα εισιτήριο για τον αγώνα.
Πωλήσεις εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Σταδίου την ημέρα του αγώνα δεν θα είναι διαθέσιμα για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Ο Σπαντάσιο βραβεύτηκε και υποσχέθηκε κι άλλα γκολ


Το πρώτο γκολ του Ζουλιάνο Σπαντάσιο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ανακηρύχθηκε και καλύτερο της αγωνιστικής και ο βραζιλιάνος θα το θυμάται μια ζωή. Δήλωσε μάλιστα κατά τη βράβευσή του ότι θέλει να πανηγυρίσει κι άλλα γκολ:

«Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βοηθάω τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι γι' αυτό. Ελπίζω αυτό το γκολ και το βραβείο να βοηθήσουν περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ ωραίο γκολ. Εχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, θα προσπαθήσω να βάλω και άλλα και ομορφότερα γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση αν το γκολ του δώσει θέση στην ενδεκάδα, είπε: "Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα"

Για το γεγονός ότι πανηγύρισε με τον Βιερίνια: "Όταν ήρθα γκολ γνώριζα τον Βιερίνια από την Πορτογαλία, και είχα είπα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι αν θα βάλω γκολ θα το πανηγυρίσω μαζί του. Μου έδωσε καλή πάσα και το πέτυχα".

Τέλος για το ματς με την Κέρκυρα, είπε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι θα δουλέψουμε για την νίκη".

Γκολ με Κέρκυρα και φεύγει για Λονδίνο!


Νίκη με κάθε τρόπο θέλει σήμερα στην Τούμπα κόντρα στην Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με την Κέρκυρα και θέλει χωρίς απώλειες να τις κάνει τέσσερις, να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία και να πετάξει με υψηλό ηθικό τη Δευτέρα για το Λονδίνο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλλίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Σπαντάσιο, Βιεϊρίνια.

Εισιτήρια για Τότεναμ, τέλος!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό στους φιλάθλους του Δικεφάλου ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχε προς διάθεση για τον αγώνα Tottenham Hotspur - ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.