Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Pablo Garcia o ΜΕΓΑΣ.............


Φιλικό μέσα από είκονεs.............


Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε...........

Για ακόμη μία χρονιά 100άδες φίλοι του ΠΑΟΚ τίμησαν τη μνήμη των έξι παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών στις 4/10/1999. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη σε όλους στο ετήσιο μνημόσυνο που τελέστηκε στο μνημείο που έχει στηθεί στα Τέμπη
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη των έξι παιδιών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό (1-1) στο ΟΑΚΑ.

Δεκάδες στεφάνια κατατέθηκαν από συγγενείς και φίλους των θυμάτων, ξεχωριστά από το Θόδωρο Ζαγοράκη, άλλο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την ΚΑΕ, τον ΑΣ, των παικτών, του «Χρυσού Δικεφάλου» κτλ.

Δύο πανό που αναρτήθηκαν δίπλα στο μνημείο έγραφαν «Αδέρφια ζείτε», ενώ υπήρχε και το πανό του ΣΦ ΠΑΟΚ Κατερίνης, «Χαράλαμπος Ζαπουνίδης», που φέρει πλέον το όνομα ενός από τα θύματα του δυστυχήματος.

Τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος ήταν οι:
Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 χρόνων
Δημήτριος Ανδρεαδάκης 25 χρόνων
Χριστίνα Τζιόβα 18 χρόνων
Αναστάσιος Θέμελης 22 χρόνων
Γεώργιος Γκανάτσιος 22 χρόνων
Κυριάκος Λαζαρίδης 17 χρόνων


«H AΓAΠH TOYΣ ΓIA TON ΠAOK TOYΣ EΦEPE EΔΩ TOYΣ AΦHΣE EΔΩ KAI ΣYNEXIΣE ΠAPAΠEPA 4-10-1999», γράφει πάνω στο μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν τους στα Τέμπη.

«Αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε», φώναξε για ακόμη μία φορά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ πριν αλλά μετά από την τελετή.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Πατέρας Βασίλειος (με καταγωγή από τα Αμπελάκια) όπως σχεδόν κάθε χρόνο...

Εκτός από τους 100άδες οπαδούς, στο μνημόσυνο βρέθηκαν εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Παρών ήταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης αλλά και ο Ζήσης Βρύζας, καθώς και οι κ.κ. Μιχαηλίδης, Μηλιωρίδης, Χατζόπουλος, Φαρλαλής και Ποικιλίδης από τη διοίκηση της ΠΑΕ που ολοκλήρωσε τη θητεία της.

Από τον ΑΣ παρόντες ήταν οι κ.κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος , Ησαιάδης, Μπεκιάρης και Ποζατζίδης από την ΚΑΕ οι Πρέλεβιτς και Πανάκας, ενώ τους βετεράνους του ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Πέλιος, Στ. Μπορμπόκη και Κουκίδης.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έβαλε και πούλμαν για να μεταβούν στα Τέμπη παίκτες.

Από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ παρόντες ήταν (εκτός από τους διοικητικούς) οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Μπαλάφας, Γλύκος, Παπάζογλου, Λεονάρντο ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Σάκης Τονουσίδης.

Από την ομάδα μπάσκετ στο μνημόσυνο βρέθηκαν οι Στίγκερς, Καλαμπάκας, Αράπης και Λιάπης.

Από την Τρίτη αναμένεται να ξεκινήσει ξανά προπονήσεις...

Μετά από το φιλικό με την Επανομή (2-2) ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε ένα νέο διήμερο ρεπό στους παίκτες του και το ραντεβού της ομάδας ανανεώθηκε για το απόγευμα της Τρίτης (11/10) όταν και έχει προγραμματιστεί η επόμενη προπόνηση.
Ο Λάσλο Μπόλονι βρίσκεται και πάλι στο εξωτερικό για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του.

Ο Ρουμάνος γνωρίζει ότι στην προπόνηση της Τρίτης θα του λείπουν και πάλι οι διεθνείς, οπότε από την  Τετάρτη θα έχει και πάλι όλη την ομάδα στη διάθεσή του.

Από την Τρίτη όμως αναμένεται να ξεκινήσει ξανά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ο Αρίας, ο οποίος ξεπέρασε με θεραπείες το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε από το ματς με τη Ρουμπίν Καζάν και θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Tτο γκολ του Γεωργιάδη.....

Οσοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά το δυνατό φιλικό με την Αναγέννηση στην Επανομή, έχουν την ευκαιρία να δουν το «μαγικό» γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος έφερε το ματς στο «Χ», τα υπόλοιπα γκολ της αναμέτρησης και τις καλύτερες φάσεις. Ολα αυτά μέσω του PAOKWEB TV.
 
 
Για να επικεντρωθούμε, όμως, περισσότερο στο γκολ του Γεωργιάδη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ το χρειαζόταν αυτό για να πάρει μπροστά. Η καλή ψυχολογία πάντα παίζει το ρόλο της και με το γκολ στην Επανομή, στο οποίο πέρασε σαν σταματημένους όσους βρέθηκαν στο διάβα του (και τον τερματοφύλακα) και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ο Γεωργιάδης φαίνεται ότι... ξεμπούκωσε.

Κι όλα αυτά για έναν παίκτη, ο οποίος πριν ορισμένα χρόνια δεν έφυγε και χαρούμενος από τον ΠΑΟΚ. Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο PAOKWEB TV τόνισε μεταξύ άλλων ότι «όταν έφυγα μικρός από τον ΠΑΟΚ είχα βάλει μέσα στο μυαλό μου, ότι σε περίπτωση που κάποτε έρθει μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν θα την δεχθώ! Είχα φύγει πικραμένος. Ετσι, όμως, όπως τα έφερε η μοίρα μετά από πολλά χρόνια κι αν και ο ΠΑΟΚ ήρθε ως αουτσάιντερ στη μεταγραφή μου, γιατί εμφανίστηκε στις τελευταίες ημέρες, τελικά κατάφερε με κάποιους ανθρώπους από τη διοίκηση να με πείσει και να είμαι και πάλι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είχα φύγει από τον ΠΑΟΚ με άλλα όνειρα, είχα απομακρυνθεί από την ομάδα σε πολύ μικρή ηλικία, αυτό με πείσμωσε, συνέχισα να προσπαθώ και τώρα είμαι και πάλι εδώ».

Οποιος θέλει να παρακολουθήσει τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του χθεσινού φιλικού της Επανομής, μπορεί να επισκεφθεί την παρακάτω διεύθυνση: http://www.paokwebtv.com/index.php/football/football-news/206-08-10-2011-football-news.

Η συγκίνηση του Pablo Garcia..........

Ο Πάμπλο Γκαρσία στη χθεσινή τιμητική βραδιά που πήρε το όνομά του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Σκύδρας, ήταν πολύ συγκινημένος. Σπάνια βλέπεις τον Ουρουγουανό να είναι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση. Το βλέμμα του άλλαξε μόνο όταν βγήκε στο μπαλκόνι για να χαιρετήσει το πλήθος. Τότε το χαμόγελο και η συγκίνηση έδωσαν τη θέση τους στη σφιγμένη γροθιά.
 
 
Οταν ο Γκαρσία βγήκε στο μπαλκόνι για να μιλήσει στους 1.000 και πλέον οπαδούς της ομάδας, τότε άλλαξε ύφος. Η συγκίνηση πήγε στην άκρη και στη θέση της ήρθε η αποφασιστικότητα για να φθάσει η ομάδα στις επιτυχίες, παρά τα εμπόδια (πάσης φύσεως) που μπορούν να βρεθούν στο δρόμο της.

Σε αυτό το σημείο ο Γκαρσία έσφιξε τη γροθιά του και χαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντάς τους ότι όλοι μαζί μπορούν να υλοποιήσουν τους υψηλούς του στόχους. Και το πλήθος άρχισε τα συνθήματα υπέρ του Ουρουγουανού. Εξάλλου δεν ήθελε και πολύ...

Καλωσόρισμα σε ιταλικό φόντο

Ο πάτερ Πέτρος από τα Σεβαστιανά έκανε τον αγιασμό στο Σύνδεσμο, αλλά και ως ΠΑΟΚτσής με διαρκείας στην Τούμπα, ανέλαβε το ρόλο του οικοδεσπότη (πέρα από τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Τάσου Τσίου) στη χθεσινή εκδήλωση. Μόλις ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε την εμφάνισή του στο Σύνδεσμο, σε άπταιστα ιταλικά τον καλωσόρισε, με τον Ουρουγουανό να απορεί για τις ικανότητες του πατέρα Πέτρου. Η δεκάλεπτη συνομιλία τους συμπεριλάμβανε το καλωσόρισμα, αλλά και προτροπές για να φθάσει ο ΠΑΟΚ ακόμη ψηλότερα.

Στην Εθνική ο Μαλεζάς


 
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Στέλιος Μαλεζάς, καθώς ύστερα από ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, για το τελευταίο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα προκριματικά του EURO 2012 με τη Γεωργία.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία για την πρόσκληση του διεθνή αμυντικού αναφέρει: "Ο κ. Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Γεωργία (11/10) τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Μαλεζά και Γιάννη Σκόνδρα. Στη θέση του τελευταίου στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε για τον αγώνα στη Λευκορωσία (11/10) από τον κ. Γεωργιάδη ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος".
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν χθες οι Κρέσιτς, Γλύκος, Έτο, Γκαρσία. Οι πέντε παίκτες βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για να προπονηθούν, καθώς ο Λάσλο Μπόλονι τους άφησε εκτός αποστολής από το φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής, θέλοντας να τους αποφορτίσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποφόρτισης. Ο Παναγιώτης Γλύκος μπορεί να είναι ο μόνος από τους πέντε που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να δει αγωνιζόμενο τον Κώστα Χαλκιά.