Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ανακατεύει την τράπουλα

Μια ανανεωμένη ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, είναι υποχρεωμένος να παρατάξει ο Λάσλο Μπόλονι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, παρτενέρ του Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μπαλάφας, ενώ νέο πρόσωπο στα χαφ θα είναι ο Τσουκαλάς. Άλλωστε, οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές στην αναμέτρηση της Κέρκυρας.
Μένει να φανεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας αν ο Μπόλονι θα επιμείνει στη χρησιμοποίηση του Λίνο ως αριστερού χαφ, ή θα επαναφέρει τον Γεωργιάδη, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στην Κέρκυρα.

ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΕΤΟ, ΙΒΙΤΣ
Για μια ακόμη ημέρα ο Αραούχο Έτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου ήταν τέτοιος, που απαιτεί πολύ προσεκτική αποθεραπεία και επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα. Πιθανώς ο έμπειρος αμυντικός να τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι ενόψει του αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.
Σε ό,τι αφορά τον Βλάνταν Ίβιτς, που γυμνάστηκε χθες μόνος του, θα προσπαθήσει να επιστρέψει μέχρι αύριο στο κανονικό πρόγραμμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες και οι Στάμου και Κίτσιου, που προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΚΡΕΣΙΤΣ
Ο Ντάριο Κρέσιτς συμμετείχε σ' ένα κομμάτι της χθεσινής προπόνησης μαζί με τους Κώστα Χαλκιά και Παναγιώτη Γλύκο, υπό την επίβλεψη του γυμναστή τερματοφυλάκων Στέφανου Αϊβαλιώτη.
Σταδιακά θα επιδιώξει μέσα στο επόμενο διάστημα να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Πάντως, θα μείνει εκτός και από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Συμφωνία με Μουσλίμοβιτς

Κλείνουν μία-μία οι εκκρεμότητες, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος της ΠΑΕ και να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν. Χθες κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που βρίσκεται στην Κίνα κι ο Βόσνιος φορ συμφώνησε στον διακανονισμό των οφειλών της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του.

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ
Χθες το μεσημέρι διεξήχθη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου (19.00) αγώνα στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διάθεση να συναινέσει στο αίτημα της ηπειρωτικής ΠΑΕ να διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους (στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου είχαν βρεθεί μεμονωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ), ωστόσο η αστυνομία είχε διαφορετική γνώμη, ανάβοντας κόκκινο φως.
Πάντως, στη θύρα 8 θα φιλοξενηθούν όσοι μεμονωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ θα θελήσουν να βρεθούν στην Τούμπα χωρίς διακριτικά.
Εξάλλου, τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Πέμπτη μέχρι Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Oι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 20€, Θύρες 2, 3: 20€, Θύρες 5, 6: 15€Θύρες 4, 4α: 10€Θύρες  7, 7α, 8: 10€, VIP 3ου: 80€, VIP 4ου: 50€

Αξιέπαινη πρωτοβουλία των παικτών του ΠΑΟΚ

Δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθούν συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρούν σε μια κίνηση αξιέπαινη για να αντιμετωπίσουν συνάνθρωποί μας τα προβλήματα υγείας τους. Είναι όμως η πρώτη φορά όπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποιεί την αξιέπαινη ενέργεια των παικτών της ομάδας. Οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν μέρος των χρημάτων που έλαβαν ως πριμ για τις νίκες επί των Εργοτέλη (στην Τούμπα) και Παναθηναικού (στο ΟΑΚΑ) σε δύο ανθρώπους που πραγματικά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποφάσισαν και βοήθησαν τον μικρό Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο από την Αμαλιάδα Ηλείας, ο οποίος πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία, και την 37χρονη καρκινοπαθή Σοφία Πεπονή που χρειάζεται να κάνει τη θεραπεία της στο εξωτερικό.
Χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε το θέμα και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
“Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, αποφάσισαν να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους, δύο συνανθρώπους μας που προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή.
Συγκεκριμένα, προσέφεραν μέρος του πριμ τους από τη νίκη στον αγώνα με τον Εργοτέλη (17η αγωνιστική), για τον μικρό Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο από την Αμαλιάδα Ηλείας, ο οποίος πάσχει από Μεσογειακή Αναιμία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση. Οι παίκτες της ομάδας μας συνέβαλαν ώστε ο μικρός Ανδρέας να προμηθευτεί το ειδικό μηχάνημα για αποσιδήρωση, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τη διαδικασία της μεταμόσχευσης.
Ανάλογη κινητοποίηση υπήρξε και για την 37χρονη καρκινοπαθή Σοφία Πεπονή, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία της στο εξωτερικό, στην οποία προσέφεραν μέρος του πριμ τους από το νικηφόρο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, της 23ης αγωνιστικής.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές της, βρίσκονται κοντά στην 37χρονη Σοφία και τον μικρό Ανδρέα και τους εύχονται να βγουν νικητές στο δικό τους μεγάλο αγώνα”.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ, γιατί αποδεικνύουν ότι είναι άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξεως.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ έχουν βοηθήσει και άλλες φορές συνανθρώπους μας, είτε οργανωμένα, είτε και μεμονωμένα, χωρίς όμως να δημοσιοποιούνται οι πρωτοβουλίες τους. Με τα χρήματα που έδωσαν, βοηθούν δύο ανθρώπους να παλέψουν για τη ζωή τους.

Θύρα 4: Αφήστε ήσυχο τον Μπόλονι

Με κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η "Θύρα 4" παίρνει θέση για το θέμα Μπόλονι και καλεί να σταματήσει η προσπάθεια κάποιων να διαμορφώσουν αρνητική εικόνα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο κείμενο:

"Ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Κέρκυρα με 4-0, όμως και πάλι ο Μπόλονι είναι στο στόχαστρο. Αντί όλος ο σύλλογος να είναι “στο πόδι” εξαιτίας της συμπεριφοράς που τυγχάνει ο προπονητής μας, δημιουργείται και πάλι θέμα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Ο Ρουμάνος δεν είχε ποτέ την απόλυτη στήριξη της ασπρόμαυρης οικογένειας και συχνά μάλιστα αποτελεί στόχο των δημοσιογράφων. Εμείς απλά θυμίζουμε ότι ο Μπόλονι ανέλαβε τον ΠΑΟΚ σε μια ταραγμένη εποχή όπου τα “καβουράκια” των υποψηφίων μεγαλοεπενδυτών έκαναν παρέλαση στην Τούμπα (με τις γνωστές μετέπειτα συνέπειες). Χωρίς ιδιαίτερη ενίσχυση έφτιαξε μια ομάδα αξιόλογη που επιτέλους παίζει ποδόσφαιρο ποιότητας – κάτι που χρόνια είχαμε να δούμε στην Τούμπα – με επιθετικό προσανατολισμό. Θυμίζουμε επίσης ότι τον Ιανουάριο κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια νέα κατάσταση μετά την αποδυνάμωση της ομάδας εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργήθηκαν. Παρ' όλα αυτά δεν παραπονέθηκε και δούλεψε με το υπάρχον υλικό: με ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από συνεχόμενα παιχνίδια και άλλους ταλαντούχους, όμως εντελώς άπειρους.

Ίσως τα αποτελέσματα για κάποιους να κρίνονται αποτυχημένα όμως θα πρέπει να αναλογιστούν τα όπλα που είχαν στη διάθεσή τους οι προκάτοχοί του και κυρίως ο νυν προπονητής της εθνικής Ελλάδος – ο οποίος εικάζουμε πως εάν καθόταν σήμερα στον πάγκο της ομάδας μας θα μιλούσε και πάλι για σαρδέλες. Για εμάς, όσο σημαντική είναι η διοικητική σταθερότητα άλλο τόσο σημαντική είναι και η σταθερότητα στον πάγκο. Ο Μπόλονι είναι σίγουρα ένας πολύ καλός προπονητής. Σε πρώτη φάση μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League ενώ αν παραμείνει και συνεχίσει το έργο του μπορεί να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Αν βέβαια επιθυμία του είναι να αποχωρήσει κανείς δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αφήσουμε τον προπονητή και τη διοίκηση να αποφασίσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ας σταματήσουν οι γύρω από την ομάδα να προσπαθούν να διαμορφώσουν αρνητική εικόνα για τον Μπόλονι. Και αναφερόμαστε κυρίως σε κάποιους ξερόλες δημοσιογράφους, τους οποίους ο Ρουμάνος μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει δέκα φορές την ημέρα...

Υ.Γ. Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Ανδρεάδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει"

Ο Ιωσηφίδης μάρτυρας για Μπόλονι

Αύριο ο Λάσλο Μπόλονι θα πρέπει να απολογηθεί για τη νέα του αποβολή στο ματς με την Κέρκυρα αλλά σύμφωνα με όσο γνωστοποιήθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε θα παραστεί ο ίδιος ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague.
Το Ρουμάνος τεχνικό θα εκπροσωπήσει ο νομικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης θα είναι ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, ο Κώστας Ιωσηφίδης.
Το θετικό για τον Μπόλονι και τον ΠΑΟΚ είναι ότι στο κατηγορητήριο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο προπονητής του Δικεφάλου προκλήθηκε από άνθρωπο που βρίσκονταν κοντά στον πάγκου του στο ματς με την Κέρκυρα.
Πάνω σε αυτό θα καταθέσει και ο Κώστας Ιωσηφίδης, όμως το αρνητικό για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ότι πρόκειται για την 3η φετινή του αποβολή από τον πάγκο και αυτό σημαίνει ότι είναι ήδη υπότροπος και ίσως βαρύνει την τελική απόφαση…
Ο ΚΑΠ προβλέπει τιμωρίες μέχρι και με δύο μήνες εκτός πάγκων, αλλά συνήθως οι ποινές είναι πιο ήπιες.
Βέβαια πέρυσι στο Μάκη Χάβο είχε επιβληθεί ποινή δύο μηνών για την αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά μετά στη δευτεροβάθμια επιτροπή μειώθηκε…

Έτοιμος και δυνατός ο Κατσικάς

Ο Γιώργος Κατσικάς πλέον δείχνει 100% ετοιμοπόλεμος έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από τις 5 Φεβρουαρίου και το ματς με τον Ολυμπιακό.
Χρειάστηκε να κάνει μία αρθροσκόπηση και να μείνει εκτός δράσης για περίπου 45-50 μέρες, αλλά σήμερα συμμετείχε χωρίς κανένα πρόβλημα στο οικογενειακό δίτερμα που έγινε στη Νέα Μεσημβρία, στο οποίο ο Λάσλο Μπόλονι χρησιμοποίησε παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς αλλά και αρκετούς νεαρούς από την ομάδα νέων.
Ο Γιώργος Κατσικά έδειξε ότι είναι και πάλι 100% έτοιμος καθώς έπαιξε στο οικογενειακό διπλό μαζί με τον Μπαλάφα στο κέντρό της άμυνας μίας εκ των δύο ομάδων, και έστειλε το μήνυμα ότι μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τα Γιάννινα από όπου θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μαλεζάς.
Έτσι εφόσον ο Κατσικά μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας μαζί με το Τσιρίλο, ο Σωτήρης Μπαλάφας μπορεί να αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ καθώς με τα Γιάννινα θα απουσιάσουν οι επίσης τιμωρημένοι Γκαρσία και Φωτάκης, ενώ ο Ίβιτς παραμένει νοκ άουτ, καθώς ούτε και σήμερα προπονήθηκε κανονικά ακολουθώντας μαζί με Έτο και Κρέσιτς ατομικό πρόγραμμα…