Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Εισιτήρια από δέκα ευρώ, ισχύουν τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σε αυτή, γνωστοποιεί και επίσημα πως τόσο στον αγώνα της Τετάρτης όσο και για αυτούς με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στην Τούμπα – εφόσον δεν υπάρξει τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ – θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ τα μεμονωμένα ξεκινούν από 10 ευρώ στα «πέταλα» και φτάνουν τα 30 ευρώ στη θύρα 1.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη 29 Απριλίου 2014, ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Play Off της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρας Τρίπολης (30.04, 19:15).

Τόσο για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και για τις άλλες δύο εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στα Play Offs, όπως και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Για την αγορά εισιτηρίων, τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν την Τρίτη 29.04.2014 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, ενώ την Τετάρτη 30.04.2014 από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 30 ευρώ
Θύρες 2, 3: 25 ευρώ
Θύρες 5, 6: 15 ευρώ
Θύρες 4, 4α: 10 ευρώ
Θύρες 7, 7α: 10 ευρώ
VIP 3ου ορόφου: 60 ευρώ
VIP 4ου ορόφου: 50 ευρώ

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 1 αξίας 30 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.

Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων».