Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Τα εισιτήρια με τον Ατρομητο......

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωση ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (Τετάρτη, 25/1) θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα.
 Όπως είναι γνωστό τα φετινά διαρκείας του ΠΑΟΚ ισχύουν και για το Κύπελλο, οπότε οι κάτοχοι των διαρκείας έχουν ήδη εξασφαλισμένη η είσοδος για τον προημιτελικό της Τούμπας την προσεχή Τετάρτη (25/1) με τον Ατρόμητο.

Οι τιμές των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν θα ξεκινούν από 10 ευρώ (στα δύο πέταλα),  θα είναι 15 ευρώ για τις θύρες 5-6, 20 ευρώ για τις Θύρες 1,2,3 και θα υπάρχουν VIP εισιτήρια των 50 και των 80 ευρώ.

Σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητος για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 17:00.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Δευτέρα και Τρίτη από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Τα εισιτήρια με τον Πανιώνιο

Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, ξεκίνησε από σήμερα, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί στις 21 Ιανουαρίου 2012.
Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00 πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 1: 30 ευρώ, θύρες 2,3: 20 ευρώ, θύρες 5,6: 15 ευρώ, θύρες 4,7: 10 ευρώ, VIP 3ου ορόφου: 80 ευρώ, VIP 4ου ορόφου: 50 ευρώ».

"Φύγαμε για τελικό!"

Ο Κοστίν Λάζαρ, ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, μίλησε στον Sport 103 fm για την πρόκριση επί της ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα για την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια.
Για την ψυχολογία μετά την πρόκριση: «Το ηθικό μας είναι πολύ ανεβασμένο γιατί ήταν και ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά και λόγω του αντιπάλου. Είμαστε κουρασμένοι όμως και είναι και αυτό πολύ σημαντικό».

Για το πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο όπως κάνει πάντα. Δεν είναι όμως ίδιο παιχνίδι. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι δουλειάς για εμάς».

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη με την ΑΕΚ: «Παίξαμε ακριβώς όπως έπρεπε. Ακόμα και σε μία μέρα που δεν πιάσαμε απόδοση πήραμε αυτό που θέλαμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ημασταν μεγάλη ομάδα».

Για το πέναλτι: «Εκείνη τη στιγμή προσπάθησα για το καλύτερο. Είχα το περιθώριο να κάνω την ντρίμπλα και την έκανα»

Για τον δρόμο προς τον τελικό: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε και τόσο δύσκολη κλήρωση. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο, αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και εμείς πρέπει να το κοιτάμε με σοβαρότητα».

Για την ψυχραιμία που έδειξε χθες η ομάδα: «Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η ομάδα είχε νεύρο με την καλή έννοια. Ξέραμε ότι πέρσι μας είχε αποκλείσει από τον τελικό του Κυπέλλου και θέλαμε να πάρουμε εκδίκηση. Ημασταν σοβαροί, είχαμε αυτοσυγκέντρωση και ακολουθήσαμε το πλάνο».

«Θέλουμε το Κύπελλο»

Ο Λίνο μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλλου και υπογράμμισε ότι η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο πιο σημαντικός και κοντινός στόχος για την ομάδα φέτος.
Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ είπε: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχα την ευκαιρία να πετύχω ένα γκολ και φυσικά πήγα να το πανηγυρίσω με τους φιλάθλους που μας βοηθάνε πάντα και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Φυσικά είναι σημαντικό που είναι δίπλα μας και μας δίνουν περισσότερη δύναμη».
Για το αν βλέπει ήδη τον τελικό του Κυπέλλου είπε: «Αφού κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο που είναι μία δύσκολη ομάδα. Πάει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε τώρα είναι ο αγώνας με τον Πανιώνιο το Σάββατο. Είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος που πρέπει να κερδίσουμε για να φτάσουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δεν είναι τόσο εύκολο απέναντι στον Πανιώνιο».
Για το αν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος στις διοργανώσεις είπε: «Είμαστε και στους τρεις στόχους, αλλά ο πιο σημαντικός είναι το Κύπελλο που είναι και πιο κοντινός στόχος για εμάς. Φυσικά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρουμε ότι είμαστε κουρασμένοι, αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».
Για την παρουσία του Σταφυλίδη είπε: «Είναι ένας νεαρός παίκτης, με πολλή ποιότητα και πολλά καλά στοιχεία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Έχει πολύ μεγάλο μέλλον στον ΠΑΟΚ. Είναι μόνο 18 χρονών, έχει μία ολόκληρη ζωή στον ΠΑΟΚ και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θέλει να πάει. Σίγουρα κάνει πολύ καλή δουλειά, βοηθάει την ομάδα και είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».
Για τη δική του απόδοση ως αριστερός χαφ τόνισε: «Είμαι ένας παίκτης που πάντα έπαιζα μπροστά και όχι πίσω. Οταν ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, έπαιζα πίσω. Δεν έχω κάποια δυσκολία να παίζω μπροστά, αλλά όλοι ξέρετε ότι παίζω στα αριστερά και ο προπονητής αποφάσισε να παίξω πιο μπροστά. Ηταν καλό αυτό και βοήθησα την ομάδα μου στο χθεσινό παιχνίδι».

Ο Βοσκάκης σφυρίζει με Πανιώνιο

Ο Μιχάλης Βοσκάκης του συνδέσμου Ρεθύμνου θα είναι ο διαιτητής του σαββατιάτικου αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.
Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου) και ο Κώστας Ποντίκης (Πρέβεζας), τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Δημήτρης Νταμπώσης (Πιερίας).
Ο Μιχάλης Βοσκάκης είναι ο διαιτητής που διέκοψε το ματς του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή, όταν τραυματίστηκε ο πρώτος βοηθός του από αντικείμενο που έπεσε από την κερκίδα των γηπεδούχων. Το ματς κατακυρώθηκε υπέρ του Δικεφάλου, ο οποίος πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου στα χαρτιά…
Φέτος δεν έχει διευθύνει άλλο ματς του ΠΑΟΚ, αλλά πέρυσι είχε σφυρίξει στη νίκη (Κύπελλο) του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) κι σε άλλες δύο επικρατήσεις (στο πρωτάθλημα) επί της Ξάνθης (2-1) και επί της Λάρισας (1-0).
Ο Πέτρος Κωνσταντινέας θα είναι ο διαιτητής του πιο σημαντικού παιχνιδιού της 18ης αγωνιστικής, αυτού δηλαδή ανάμεσα σε Ξάνθη και Ολυμπιακό. Ο Παππάς ορίστηκε στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, ο Αρετόπουλος στο Εργοτέλης-ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (21/1, 19.30)
Διαιτητής: Βοσκάκης Μ. (Ρεθύμνου)
Α' Βοηθός: Γούκος Δ. (Ηπείρου)
Β' Βοηθός: Ποντίκης Κ. (Πρέβεζας)
4ος: Δελφάκης Ι. (Αρκαδίας)
Παρατηρητής: Νταμπώσης Δ. (Πιερίας)

Παναιτωλικός-Κέρκυρα (22/01, 15.00)
Διαιτητής: Κουκουλάκης Μ. (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Βασιλειάδης Λ. (Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: Τάτσης Δ. (Ηπείρου)
4ος: Θάνος Δ. (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Σκουφίτσας Β. (Αθηνών)

Εργοτέλης-ΑΕΚ (21/01, 17:15)
Διαιτητής: Αρετόπουλος Α. (Τρικάλων)
Α' Βοηθός: Καρατζίκας Α. (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Τρύφων Π. (Δράμας)
4ος: Μήτσιος Χ. (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Τεροβίτσας Β. (Αιτωλ/νιας)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (21/01, 17.15)
Διαιτητής: Στυλιάρας Δ. (Αιτωλ/νιας)
Α' Βοηθός: Πάνου Γ. (Αιτωλ/νιας)
Β' Βοηθός: Μαγιάνης Χ. (Άρτας)
4ος: Σέλιμος Σ. (Λακωνίας)
Παρατηρητής: Γκρούτσης Δ. (Κορινθίας)

Ξάνθη-Ολυμπιακός (22/01, 17.15)
Διαιτητής: Κωνσταντινέας Π. (Μεσσηνίας)
Α' Βοηθός: Ακριβός Χ. (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Καρσιώτης Μ. (Κορινθίας)
4ος: Κομίνης Γ. (Θεσπρωτίας)
Παρατηρητής: Καλαθενός Μ. (Δωδεκανήσου)

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (22/01, 19.30)
Διαιτητής: Παππάς Α. (Αθηνών)
Α' Βοηθός: Σωτηρόπουλος Χ. (Αχαΐας)
Β' Βοηθός: Γεωργιάδης Γ. (Κοζάνης)
4ος: Τριτσώνης Σ. (Αθηνών)
Παρατηρητής: Αμυγδάλης Γ. (Σερρών)

Λεβαδειακός-ΟΦΗ (22/01, 17.15)
Διαιτητής: Καλογερόπουλος Χ. (Αθηνών)
Α' Βοηθός: Ελευθερίου Φ. (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Γρεβενής Α. (Χαλκιδικής)
4ος: Παπαπέτρου Α. (Αθηνών)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος Ι. (Φθιώτιδας)

Δόξα Δράμας-Άρης (22/01, 15.00)
Διαιτητής: Κάκος Α. (Κέρκυρας)
Α' Βοηθός: Γκάγκας Δ. (Λάρισας)
Β' Βοηθός: Γουργιώτης Σ. (Φθιώτιδας)
4ος: Ντίτσος Γ. (Πρέβεζας)
Παρατηρητής: Ζωγράφος Χ. (Αθηνών)

«Ήμασταν… αγρίμια!»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλλου για το ματς με την ΑΕΚ αλλά και για τη συνέχεια, εξηγώντας ότι δεν είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου…
Για το αν ήταν η πιο σημαντική νίκη φέτος του ΠΑΟΚ αυτή επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο, είπε: «Νομίζω ήταν μία καλή νίκη η χθεσινή αλλά δε συγκρίνεται με κάποιες που έχουμε κάνει στην Ευρώπη. Η νίκη με την Τότεναμ δε μπορεί να συγκριθεί. Η νίκη χθες ήταν πολύ μεγάλη γιατί πέρσι είχαμε βγει εκτός κυπέλλου από την ΑΕΚ. Με αυτήν τη νίκη αναπτερώθηκε το ηθικό μας αλλά και των οπαδών».
Για το αν είναι εύκολο να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Χθες περάσαμε. Δεν είναι εύκολο να φτάσουμε στον τελικό, όπως το βλέπουν οι πιο πολλοί. Είναι κάτι δύσκολο».
Για τις αλλαγές στην ομάδα και τους νεαρούς παίκτες: «Η ζωή συνεχίζεται, σίγουρα χάθηκαν κάποιοι καλοί παίκτες από την ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε πάντα μπροστά».
Για το αν μπορεί η ομάδα να συνεχίσει και στις τρεις διοργανώσεις: «Η ομάδα δίνει το 100% και δεν είναι εύκολο να τα βγάλουμε πέρα. Να ξέρουν οι οπαδοί μας όμως ότι θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε».
Για την αμυντική δουλειά και το κλειδί της νίκης: «Δε μιλάω συνήθως αποκλειστικά για την άμυνα. Όλοι έδωσαν το 100% και πέφταμε σαν αγρίμια στη μπάλα. Η ΑΕΚ δε μας έκανε καμία σημαντική ευκαιρία. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη και την πρόκριση χθες».
Για το αν θεωρεί ότι είναι ο αρχηγός της άμυνας: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου αρχηγό της άμυνας. Εχουμε και άλλους σημαντικούς παίκτες, όπως ο Μαλεζάς που έχει αποκτήσει εμπειρία, αλλά και ο Μπαλάφας. Πιστεύω ότι είμαι σημαντικός για την άμυνα αλλά δεν είμαι ο μοναδικός».

Μοιράστηκαν 2.000.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές

Με γεμάτες τις τσέπες αγωνίστηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΚ, όπου επικράτησαν με 2-0 και πήραν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.
Συνολικά οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μοιράστηκαν περίπου 2 εκ. ευρώ την Τετάρτη, καθώς έφτασαν στους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα πρώτα χρήματα από τη συμφωνία της παραχώρησης του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.
Έτσι μειώθηκαν αρκετά οι οφειλές που υπήρχαν προς το αγωνιστικό τμήμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη πλήρης εξόφληση.
Πάντως ο ΠΑΟΚ φάνηκε αυτή τη φορά ιδιαίτερα συνεπής στον προγραμματισμό των πληρωμών καθώς οι παίκτες γνώριζαν ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις αφού είχαν ενημερωθεί σχετικά από τους ιθύνοντες της ομάδες.
Έχουν αντιληφθεί όμως όλοι ότι γίνονται τεράστιες προσπάθειες στην ομάδα για να εναρμονιστεί ο Δικέφαλος στις επιταγές της ΟΥΕΦΑ και το περίφημο financial fair play, καθώς άλλωστε ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ελέγχεται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αφού η τιμωρία που του επιβλήθηκε είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα ίδια λάθη στα οικονομικά για την επόμενη τριετία.

Παιρνει Λεαλ ο ΠΑΟΚ.....

Στον Δικέφαλο περνάνε από κόσκινο εδώ και καιρό τον Σέρχιο Λεάλ του Εργοτέλη, και πλέον το timing θεωρείται κατάλληλο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα  ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Σέρχιο Λεάλ από τον Εργοτέλη. Οι ασπρόμαυροι έχουν βάλει καιρό τώρα στο στόχαστρό τους τον Ουρουγουανό άσο, αφού και το περασμένο καλοκαίρι είχαν γίνει κάποιες κουβέντες, όμως ήταν περισσότερο φιλολογικού περιεχομένου.
Ο παίκτης έχει δείξει ότι διαθέτει τις αρετές που αρέσουν στον Λάζλο Μπόλονι και το απέδειξε στο ματς της 10ης Σεπτεμβρίου στο Παγκρήτιο, όπου είχε γυρίσει το ματς. Από τότε στον Δικέφαλο σημείωσαν το όνομά του με «χρυσά γράμματα».
Έτσι λοιπόν, μετά την αποδέσμευση του Βιεϊρίνια, στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσουν τον 29χρονο παίκτη των Κρητικών, ο οποίος ξέρει να ελίσσεται και στα φτερά, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο. Κάτι που σημαίνει ότι με ένα συμβολικό ποσό των 100.000 ευρώ θα μπορούσε να γίνει το deal.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ήδη στα χέρια του συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με τους δύο συλλόγους να έχουν έρθει σε συμφωνία.