Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

«Καρδιά-πάθος τώρα η ποτέ!»

Ο Μπρούνο Τσιρίλο θεωρεί ότι τα πλέι οφ που ξεκινάνε θα κριθούν υπέρ της ομάδας που θα έχει μεγαλύτερη καρδιά και θα δείξει μεγαλύτερο πάθος.
Ο Ιταλός μιλώντας στην τηλεόραση της Nova κατέθεσε τη δική του άποψη για την κανονική περίοδο και για τους στόχους του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.
«Σίγουρα ήταν μια κανονική περίοδος με σκαμπανεβάσματα για εμάς. Ωστόσο πιστεύω πως όλοι έδωσαν τα μέγιστα και τον καλύτερό τους εαυτό. Τώρα φτάσαμε εδώ που ήθελε η ομάδα, στα πλέι οφ. Και τώρα αρχίζει αυτό το ... μικρό τουρνουά. Ειδικά για μας είναι πολύ σημαντικό κι ελπίζω πως η ομάδα θα δώσει κάτι πολύ ιδιαίτερο, όπως είχε κάνει και πριν από δυο χρόνια», επισήμανε ο Ιταλός στόπερ.
Στο γενικότερο σχόλιο για τα πλέι οφ υπογράμμισε:
«Γνωρίζουν όλοι πως ο πρώτος αγώνας είναι με την ΑΕΚ στην έδρα μας. Ελπίζω πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά για εμάς. Αναμφίβολα τα πλέι οφ είναι μια διαφορετική ιστορία σε σχέση με την κανονική περίοδο. Κάθε αγώνας έχει τη δική του, ξεχωριστή ιστορία. Κατά συνέπεια όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, μεγάλο πάθος, μεγάλη καρδιά για να μπορέσουμε να καλύψουμε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που μας χωρίζει από τον προπορευόμενο Παναθηναϊκό, μια σημαντική απόσταση. Ομως όλοι σίγουρα θα δώσουν ό, τι το καλύτερο μπορούν για το ιδανικότερο αποτέλεσμα και στο τέλος θα δούμε τί καταφέραμε και τί όχι».
Για το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο, είπε:
«Νομίζω πως η διαφορά σ« αυτούς τους αγώνες προκύπτει από το ποιος έχει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη. Επειδή στο πρωτάθλημα παίξαμε και με τις τρεις ομάδες, γνωρίζουμε τα πάντα γι» αυτές. Τώρα, η διαφορετικότητα του πράγματος για μένα έγκειται στο ότι ο καθένας μέσα στο γήπεδο πρέπει να νιώσει ότι διαθέτει μεγάλη καρδιά, μεγάλο πάθος για να πετύχει κάτι θετικό».
Για το αν τον φοβίζει κάτι, δήλωσε:
«Οχι, όχι ... επειδή ξέρω τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους μας, τί έχουμε πετύχει στο παρελθόν κι αυτή η ομάδα με πολλές - πολλές φανταστικές καταστάσεις και αυτή τη σεζόν μπορεί να καταφέρει κάτι ξεχωριστό. Οπως έκανε και πέρυσι και φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ. Συνεπώς εμπιστεύομαι πάρα πολύ όλη αυτήν την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, και γενικότερα όλους. Ελπίζω όλοι να μείνουν ενωμένοι, σε μια γραμμή γιατί θεωρώ πως αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την επίτευξη κάτι θετικού».
Για τον πιο καθοριστικό αγώνα της σειράς, είπε:
«Είναι σίγουρο πως αν νικήσουμε στην πρεμιέρα θα πάρουμε δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, μια και θα αντιμετωπίσεις τον επόμενο αντίπαλο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ που ήρθε χωρίς Μανωλά!

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ με το οποίο θα ξεκινήσει τα φετινά πλέι οφ.
Ο Δικέφαλος είναι πλήρης εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν καθώς μπαίνοντας στα πλέι οφ χωρίς τραυματίες και τιμωρημένους είναι πάνοπλος για να διεκδικήσει την πρώτη θέση…
Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Λάσλο Μπόλονι, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας
Η αποστολή της ομάδας, αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές:
1. Αθανασιάδης Στέφανος
2. Αποστολόπουλος Αλέξανδρος
3. Γεωργιάδης Γιώργος
4. Γιάννου Απόστολος
5. Μαλεζάς Στέλιος
6. Μπαλάφας Σωτήρης
7. Παπάζογλου Θανάσης
8. Σαλπιγγίδης Δημήτρης
9. Σταφυλίδης Κώστας
10. Φωτάκης Γιώργος
11. Χαλκιάς Κώστας
12. Alves Maciel Lino
13. Cirillo Bruno
14. Etto
15. Garcia Pablo
16. Ivic Vladan
17. Kresic Dario
18. Lazar Costin
19. Nimani Frederic
20. Robert Bertrand
Εκτός αποστολής έμειναν οι Γλύκος, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Σνάουτσνερ.

ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ

Τελικά ούτε ο Κώστας Μανωλάς πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και θα απουσιάσει από την πρεμιέρα των πλέι οφ στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπας.
Ο Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης και εκτός του Μανωλά δεν μπορεί να υπολογίζει και τους Δέλλα, Κλωναρίδη και Γκούντγιονσεν.
Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Τούμπας αποτελούν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Φούντας.