Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Σε απολογία ο Μπόλονι!

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Τετάρτη 14/03/2012 και ώρα 14:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 24η Αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Μ.Ουζουνίδη (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Μ.Ουζουνίδη στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5,14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Αρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5,14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Boloni Lazlo (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Boloni Lazlo στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΣτέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.


ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι κάτωθι κλήσεις αφορούν την 8η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Δόξα Δρ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γεωργιάδης: «Θα είμαστε… 1000% στα πλέι οφ»

Πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην Τούμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος, όμως, δεν μπόρεσε να το χαρεί, αφού η ομάδα του υποχρεώθηκε σε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιώργος Γεωργιάδης εξηγεί στη συνέντευξή του τι έφταιξε στην προχθεσινή αναμέτρηση, για το διπλό πρόσωπο του “Δικέφαλου” στην Τούμπα και μακριά απ’ αυτήν, για τις ατομικές του επιδόσεις, αλλά και για τη σιγουριά του ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι μια από τις τέσσερις ομάδες των πλέι οφ.

“Η χθεσινή ήταν μια κακή μέρα για τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδια σαν κι αυτά, με ομάδες σαν τον Αστέρα Τρίπολης και αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, θα πρέπει να τα “καθαρίζουμε” από το πρώτο 20λεπτο”, ανέφερε αρχικά ο 24χρονος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: “Εμείς, όμως… καταφέραμε και το χάσαμε. Δεν μπήκαμε με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο παιχνίδι, κάθε άλλο. Από το παιχνίδι του Σαββάτου μπορούμε να κρατήσουμε μόνο την αντίδραση της ομάδας μετά το 0-3. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε και είχαμε τα περιθώρια να γυρίσουμε τον αγώνα, αν ήμασταν πιο πιεστικοί αλλά και πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια”.
-Υπάρχει εξήγηση για το μπλακ άουτ στην αρχή του αγώνα;
“Ασφαλώς και δεν είναι καθόλου θετικό το γεγονός ότι είχαμε ένα τόσο κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αν, μάλιστα, θυμηθούμε ανάλογες περιπτώσεις στους αγώνες με Ολυμπιακό και Ουντινέζε. Δεν είμαι ο κατάλληλος να δώσει εξηγήσεις, παρά ο προπονητής, που θα πρέπει να βρει τον τρόπο, προκειμένου να αποφεύγουμε αυτά τα λάθη στην αρχή του αγώνα. Ας μην ξεχνάνε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και όταν μια ομάδα αρχίζει ουσιαστικά τον αγώνα με ένα και δύο γκολ σε βάρος της, τότε, αν μη τι άλλο, η ψυχολογία θα είναι με το μέρος του αντιπάλου της”.
-Τι φταίει και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί τη φετινή σεζόν να αξιοποιήσει την έδρα του;
“Η αλήθεια είναι ότι παραδοσιακά η ομάδα αντλούσε μεγάλη δύναμη από την έδρα της και, έχοντας ως βάση την εντός έδρας συγκομιδή της, επιδίωκε να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μακριά από την Τούμπα. Φέτος, όμως, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αντιστραφεί και βλέπουμε ότι η ομάδα τα καταφέρνει καλύτερα αγωνιζόμενη εκτός έδρας, παίρνοντας αρκετούς βαθμούς. Αντίθετα, δυσκολευόμαστε στην Τούμπα, κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα. Και νομίζω ότι στη συνέχεια θα αξιοποιήσουμε την έδρα μας”.
-Θα συμφωνείς ότι δεν είναι και πολύ… φυσιολογικό, τη μια Κυριακή να κερδίζετε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και την επόμενη να χάνετε στην Τούμπα από τον Αστέρα Τρίπολης…
“Είπα και μετά τον αγώνα του Σαββάτου ότι ως ομάδα θα πρέπει να βρούμε μια ισορροπία. Δεν μπορούμε τη μια αγωνιστική να κάνουμε το διπλό με τον Παναθηναϊκό και την άλλη να χάνουμε στην Τούμπα από τον Αστέρα. Πρέπει, λοιπόν, να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία, που θα μας επιτρέψει, έπειτα από μια μεγάλη νίκη, να συνεχίζουμε στον δρόμο των επιτυχιών”.
-Ήταν εμφανής και ο εκνευρισμός σας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, από ορισμένες υποδείξεις του διαιτητή, αλλά και τις καθυστερήσεις των παικτών του Αστέρα…
“Όταν είσαι πίσω στο σκορ και κυνηγάς την ισοφάριση, και βλέπεις τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας κάθε δυο τρία λεπτά να πέφτουν κάτω με το παραμικρό, το λιγότερο που παθαίνεις είναι να χάνεις τον ρυθμό σου και να μην μπορείς να ασκήσεις έντονη πίεση στον αντίπαλο. Από την άλλη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είναι στην κρίση του διαιτητή πότε πρέπει να διακόψει τη ροή του παιχνιδιού και πότε όχι. Για μένα, είναι σωστό να τηρούμε το fair-play, όμως, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, να σταματά δηλαδή αναγκαστικά το παιχνίδι όταν πέφτει ένας παίκτης στο έδαφος, δεν είναι σωστό. Ο διαιτητής θα πρέπει να παίρνει την απόφαση, κρίνοντας αν είναι αναγκαίο να διακόπτει σ’ αυτές τις περιπτώσεις την εξέλιξη του αγώνα. Κι όχι να συμβαίνει αυτό που συχνά βλέπουμε, να διακόπτεται το παιχνίδι κάθε δύο λεπτά”.
-Αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς για την είσοδο στα πλέι οφ;
“Η ομάδα θα είναι στα πλέιοφ 1000%. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα”.
-Έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, δε χάρηκες και το πρώτο σου γκολ στην Τούμπα σε αγώνα πρωταθλήματος...
“Ήθελα πολύ να πετύχω ένα γκολ στην Τούμπα, υπό άλλες όμως συνθήκες. Το ιδανικό θα ήταν να είχε συνδυαστεί με τη νίκη της ομάδας μου, κάτι που δεν έγινε. Ελπίζω αυτό να συμβεί την επόμενη φορά”.
-Ήταν, πάντως, ανάλογο μ’ αυτό που πέτυχες στο Ολυμπιακό στάδιο με την ΑΕΚ. Έχεις αποκτήσει κάποια ειδικότητα;
“Δε θα το έλεγα. Απλά, βρέθηκα στην κατάλληλη θέση, όπου με βολεύει να σουτάρω στην απέναντι γωνία με το δεξί πόδι. Έτσι έκανα και στον αγώνα με τον Αστέρα και κατέληξε στα δίχτυα”.
-Τι σκέφτεσαι για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό;
“Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Παναιτωλικός μέσα στην έδρα του φέρνει σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους του. Το θετικό είναι ότι εκτός έδρας έχουμε δείξει καλό πρόσωπο και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο Αγρίνιο”.
“Πάνω από όλα είναι η ομάδα”
Ο κόσμος ζητούσε με τον τρόπο του στο παιχνίδι του Σαββάτου την είσοδο στο παιχνίδι του 24χρονου μεσοεπιθετικού. “Ο φίλαθλος έχει το δικό του κριτήριο. Προσωπικά, είτε παίζω από την αρχή είτε παίζω ως αλλαγή στο ημίχρονο ή και στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για την ομάδα. Αυτή, άλλωστε, είναι πάνω απ’ όλα”, σχολίασε σχετικά.
“Δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, χωρίς να έχω ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις συμμετοχές που έχω κάνει. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είσαι ποτέ ικανοποιημένος. Από την άλλη, ερχόμενος από τον Πανσερραϊκό στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω και στην Ευρώπη και, μέχρι στιγμής, θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον εαυτό μου”.

Διοικητικό Συμβούλιο για όλα!

Εκτός απροόπτου σήμερα το μεσημέρι θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο στη Τούμπα για να εκτιμηθούν οι καταστάσεις και να ληφθούν ορισμένες αποφάσεις. Στο δ.σ. εκτός από το αγωνιστικό και την πρόσφατη ήττα από τον Αστέρα, αναμένεται να γίνει ανάλυση στο οικονομικό και πώς θα μπορέσουν οι εκπρόσωποι της διοίκησης να επιτύχουν συμφωνίες με χορηγούς που ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά στον ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει τις επαφές του με επώνυμους ΠΑΟΚτσήδες, επιχειρηματίες, με κύριο στόχο να τους φέρει πιο κοντά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Είπαν όχι στη μετακίνηση


Ο Σάκης Τονουσίδης εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν το μεσημέρι της Κυριακής στο Αγρίνιο, για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας, ήταν κατηγορηματικοί αντίθετοι στο να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως η χωρητικότητα του γηπέδου του Παναιτωλικού είναι μόλις 6400 θεατές και οι 4500 είναι κάτοχοι διαρκείας. Δεν υπάρχει κατά συνέπεια ένας σεβαστός διαθέσιμος αριθμός εισιτηρίων για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Παράλληλα αναφέρθηκε πως οι κερκίδες είναι πολύ κοντά και δε θα υπήρχε καλή αστυνόμευση. Γι’ αυτό τον λόγο η αστυνομία είπε όχι στο να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Εξάλλου σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον εμπορικό και τον οικονομικό διευθυντή στη ΠΑΕ. Υπάρχουν τρεις υποψήφιοι για τη θέση του εμπορικού διευθυντή και τέσσερις για τη θέση του οικονομικού διευθυντή. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θα συναντηθούν με τους υποψήφιους και λογικά στο συμβούλιο που θα γίνει το μεσημέρι θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Σκόραρε ο Νιμανί

Ο Φρεντερίκ Νιμανί προσπαθεί να αποφύγει το μαρκάρισμα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, υπό το βλέμμα του Χοακίμ Πρέτο, άμεσου συνεργάτη του Λάσλο Μπόλονι. Ο υψηλόσωμος Γάλλος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα στο χθεσινό διπλό, αφού ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 για τους “μαύρους”.
Να σημειωθεί ότι και χθες ο Μπόλονι χρησιμοποίησε τον Νιμανί στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Μαζί του στην επιθετική γραμμή ήταν οι Θανάσης Παπάζογλου και Μπερτράν Ρομπέρ, οι οποίοι έπαιξαν στις θέσεις του φορ και του δεξιού μεσοεπιθετικού.

Επιστρέφει ο Μαλεζάς στο Αγρίνιο
Νέο πρόσωπο, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι του Αγρινίου δεν έχει δηλωθεί κανείς παίκτης για να εκτίσει τιμωρία από κάρτες.

Συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα
Oι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, δηλαδή οι Σνάουτσνερ, Έτο, Κατσικάς, Ίβιτς, καθώς και ο νεαρός Στάμου συνέχισαν και χθες το ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας τους. Εξάλλου, οι βασικοί του αγώνα με τον Αστέρα θα επιστρέψουν από σήμερα στις προπονήσεις.

Τσέκαρε τους νέους

Οικογενειακό διπλό περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, στο οποίο πήραν μέρος όσοι παίκτες της πρώτης ομάδας δεν ήταν βασικοί στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς και παίκτες από την ομάδα νέων Κ-20. Τόσο ο Λάσλο Μπόλονι, όσο και ο τεχνικός της ομάδας νέων Νίκος Κολομπούρδας βρίσκονταν κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας συνεχώς οδηγίες και κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές.
Άλλωστε, αντίστοιχα οικογενειακά διπλά έχουν καθιερωθεί στις αρχές κάθε εβδομάδας, προκειμένου ο Μπόλονι να διαμορφώνει άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών που δεν παίζουν στα επίσημα παιχνίδια, όπως και για τους παίκτες που ενισχύουν την ομάδα νέων Κ-20.
Με τους “πράσινους”, που νίκησαν με 2-1, αγωνίστηκαν οι Στρέζος, Δ. Κωνσταντινίδης, Αγγελίδης, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης, Πέλκας, Πόποβιτς και Γιάννου.
Με τους “μαύρους” έπαιξαν οι Μελισσάς, Π. Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Χατζόπουλος, Ποζαντζίδης, Τζανδάρης, Κιόσε, Δεμηρτζόγλου, Ρομπέρ, Παπάζογλου και Νιμανί. Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Π. Κωνσταντινίδης αποχώρησε για προληπτικούς λόγους και τη θέση του πήρε ο Σάββας Γεωργιάδης.
Το παιχνίδι είχε διάρκεια 45 λεπτών και διεξήχθη κάτω από κακές καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες, σκηνικό, πάντως, γνώριμο για την περιοχή της Νέας Μεσημβρίας.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ
Σε ό,τι αφορά το μέτωπο των τραυματιών, σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός αμυντικός αναμένεται από αύριο να τεθεί στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι, κάτι που σημαίνει ότι θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην αποστολή ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Ο Γιώργος Κατσικάς θα έχει ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα μπορεί να υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα.

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΒΙΤΣ
Όσον αφορά τον Βλάνταν Ίβιτς, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, γεγονός που καθυστερεί την επανένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.
Απών από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα είναι ο Αραούχο Έτο, ο οποίος θα μπει σε φουλ ρυθμό από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Φυσικά, στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας δεν θα ταξιδέψει κι ο Ντάριο Κρέσιτς, που είναι επίσης τραυματίας.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα αρχίσει ουσιαστικά από αύριο με μία πρωινή (10.30) προπόνηση. Το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας προβλέπει με δύο προπονήσεις (10.30 και 16.30) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας με τη συμμετοχή και παικτών από την ομάδα νέων.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι θα προπονηθούν απόγευμα (16.30), επίσης στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας στις 10.30.

Μόνο κάποιες προσκλήσεις για Αγρίνιο

Το όχι της αστυνομικής διεύθυνσης Αγρινίου, δυσκολεύει αφάνταστα την μετάβαση ΠΑΟΚτσήδων στην πόλη την Κυριακή για το ματς με τον Παναιτωλικό. Όπως ήρθαν τα πράγματα, μόνο με κάποιες προσκλήσεις μπορεί να εξυπηρετηθεί η κατάσταση, αλλά το γήπεδο είναι έτσι που δεν μπορείς να πεις ότι θα… βάλεις και 200 ανθρώπους. Ελάχιστες θα είναι και οι προσκλήσεις.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΖΗΤΗΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Βέβαια, στο Αγρίνιο η ζήτηση των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ματς από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού είναι μεγάλη, εξαιτίας της παρουσίας του ΠΑΟΚ. Παρ’ ότι το Αγρίνιο είναι μεγάλη πόλη, η χωρητικότητα του γηπέδου είναι μικρή (6.400), ενώ υπάρχουν και 4.500 διαρκείας! Δεν υπάρχει θύρα φιλοξενουμένων, ενώ ένα κενό 150 θέσεων στην θύρα 7, είναι δίπλα στην κερκίδα των φανατικών του Παναιτωλικού.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ
απέχει ο βοηθός διαιτητή από τις κερκίδες στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Καταλαβαίνετε την πίεση που νιώθει από τον κόσμο και ας έχει μικρή χωρητικότητα το γήπεδο. Για τον Παναιτωλικό, μια χαρά “λειτουργεί” ο συνδυασμός…

4,5 ΩΡΕΣ διαρκεί το ταξίδι για το Αγρίνιο, αν κάποιος επιλέξει την μετάβαση από την Εγνατία Οδό μέσω Ιωαννίνων, που είναι και η πιο κοντινή. Από τα Γιάννινα και μετά πάντως, το κομμάτι είναι δύσκολο, αφού στενεύει ο δρόμος  

Η νίκη επί του Εργοτέλη έδωσε ανάσα ζωής στον Παναιτωλικό, αλλά κανείς δε θεωρεί δεδομένη τη σωτηρία. Και το ματς με ΠΑΟΚ θεωρείται ζωής και θανάτου…

Σε αντίθεση με τις πληροφορίες και την αίσθηση που υπήρχε, ο παρατηρητής διαιτησίας Φραγκίσκος Σωμαρακάκης βαθμολόγησε με υψηλό βαθμό τον Γιώργο Κομίνη! Δηλαδή ο άνθρωπος, θεώρησε ότι σωστά δεν υπέδειξε το πέναλτι του Σαλπιγγίδη ή του Παπάζογλου. Και ότι σωστά ανέχτηκε τις πάμπολλες καθυστερήσεις…