Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Διοικητικό Συμβούλιο για όλα!

Εκτός απροόπτου σήμερα το μεσημέρι θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο στη Τούμπα για να εκτιμηθούν οι καταστάσεις και να ληφθούν ορισμένες αποφάσεις. Στο δ.σ. εκτός από το αγωνιστικό και την πρόσφατη ήττα από τον Αστέρα, αναμένεται να γίνει ανάλυση στο οικονομικό και πώς θα μπορέσουν οι εκπρόσωποι της διοίκησης να επιτύχουν συμφωνίες με χορηγούς που ενδιαφέρονται να έρθουν κοντά στον ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει τις επαφές του με επώνυμους ΠΑΟΚτσήδες, επιχειρηματίες, με κύριο στόχο να τους φέρει πιο κοντά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Είπαν όχι στη μετακίνηση


Ο Σάκης Τονουσίδης εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν το μεσημέρι της Κυριακής στο Αγρίνιο, για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας, ήταν κατηγορηματικοί αντίθετοι στο να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως η χωρητικότητα του γηπέδου του Παναιτωλικού είναι μόλις 6400 θεατές και οι 4500 είναι κάτοχοι διαρκείας. Δεν υπάρχει κατά συνέπεια ένας σεβαστός διαθέσιμος αριθμός εισιτηρίων για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Παράλληλα αναφέρθηκε πως οι κερκίδες είναι πολύ κοντά και δε θα υπήρχε καλή αστυνόμευση. Γι’ αυτό τον λόγο η αστυνομία είπε όχι στο να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Εξάλλου σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον εμπορικό και τον οικονομικό διευθυντή στη ΠΑΕ. Υπάρχουν τρεις υποψήφιοι για τη θέση του εμπορικού διευθυντή και τέσσερις για τη θέση του οικονομικού διευθυντή. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θα συναντηθούν με τους υποψήφιους και λογικά στο συμβούλιο που θα γίνει το μεσημέρι θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου