Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ

















Πρώτος και καλύτερος

Με τη νίκη επί της Μακάμπι ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλό του.
 Μετά την ισοπαλία της Σαχτιόρ με την Αλκμααρ (1-1) και την νίκη του επί της Μακάμπι Χάιφα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνος στην κορυφή και σε περίπτωση που νικήσει και στην επόμενη αγωνιστική στο Ισραήλ, τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 7
Αλκμααρ 5
Σαχτιόρ 2
Μακάμπι Χάιφα 1

Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι

Ο Χουμπ Στέφενς τόνισε ότι μετά το 0-2 ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι μέχρι το τέλους του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο σημείωσε ότι δεν ονειρεύεται έναν ΠΑΟΚ που βρίσκεται πίσω με δύο γκολ στο εικοσάλεπτο.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα:
"Όταν κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα, πρέπει να είσαι χαρούμενος που παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Είδατε ότι έχουμε καλή νοοτροπία και μπορούμε να επιστρέφουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά το 0-2 παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει φέτος στη σεζόν. Μιλάω για το πρώτο ημίχρονο..."

Για τα χαμένα πέναλτι του Στοχ και αν υπήρξε εντολή για να εκτελέσει ο παίκτης και το δεύτερο πέναλτι: "Νομίζω ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες οι οποίοι πρέπει να πάρουν την απόφαση. Δεν πιστεύω ότι έχω να κάνω με παιδιά. Δεν μιλάω μόνο για έναν, αλλά ένα σύνολο ποδοσφαιριστών".

Αν ξαφνιάστηκε από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι: "Όχι. Γνωρίζω ότι η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά στην τακτική, παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο και δεν με εξέπληξε".

Αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο: "Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι. Δεν μπορεί να είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο βα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2".

Για την εύθραστη άμυνα και αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σε κακή μέρα: "Ενδεχομένως υπήρξαν προσωπικά λάθη, αλλά εγώ το βλέπω το πράγμα ομαδικά. Όπως κάνουμε μαζί σωστά πράγματα, έτσι κάνουμε όλοι μαζί και λάθη".

Για τα επαναλαμβανόμενα άσχημα ξεκινήματα του ΠΑΟΚ: "Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ένα λάθος και με αυτό βάλαμε τη Μακάμπι μέσα στο παιχνίδι"

Αν ο ΠΑΟΚ του Στέφενς είναι μία ομάδα που πάντα θα προσπαθεί να βάζει ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο: "Όταν το κάνεις αυτό παίρνεις τρεις βαθμούς. Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους". 

Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα

Ο προπονητής της Μακάμπι, Αριέλ Μπενάντο, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την καλύτερη ομάδα του ομίλου και τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε συγκέντρωση μετά το 0-2. 
Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δεν αντέξαμε μέχρι τέλους και έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Είχαμε προβλήματα με τις στημένες φάσεις, όπως και κόντρα στη Σαχτιόρ. Οι παίκτες που έπρεπε να προσέχουμε από τον ΠΑΟΚ, μας έκαναν τη ζημιά. Μας τιμώρησαν τα λάθη μας και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.  Μετά το 0-2 έπρεπε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και δεν το κάναμε. Ότι ακολούθησε ήταν μοιραίο. Δεν είναι η ιδανική εξέλιξη για εμάς στον όμιλο. Πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες για να έχουμε ελπίδες. Θα ξανασκεφτούμε τον ΠΑΟΚ πριν τη ρεβάνς στο Ισραήλ. Από τις τρεις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα»

Πέντε ράμματα για τον Σάλπι

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε το νικητήριο γκολ, αποθεώθηκε, ωστόσο από το αποψινό ματς θα του μείνει ακόμη ένα ενθύμιο...
Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε από την Τούμπα με πέντε ράμματα στο κεφάλι, στο τραύμα που αποκόμισε στη φάση με τον Τσότσαλιτς. Ο Σαλπιγγίδης αποχώρησε με αίματα από τον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας ανησυχία στους συμπαίκτες του και σε όσους βρίσκονταν στον πάγκο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός του Δικεφάλου βρέθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο Τσότσαλιτς με τον οποίο χτύπησε, έφυγε απο το γήπεδο με μπαταρισμένο το κεφάλι και με ένα μεγάλο πρήξιμο στο σημείο εκείνο. 

Τα χαμένα πέναλτι και οι αντιδράσεις