Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Επίθεσηηη…

Σε ένα σχήμα πιο επιθετικό απ’ ότι συνήθως προσανατολίζεται ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σε σχηματισμό 4-3-3 τοποθέτησε ένα αμυντικό χαφ, τον Γκαρσία, με εσωτερικούς χαφ τους Φωτάκη και Ίβιτς, αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα.

Στις υπόλοιπες θέσεις, τερματοφύλακας ήταν ο Κρέσιτς, αριστερά στην άμυνα ο Λίνο, δεξιά ο Έτο, στο κέντρο το δίδυμο Μαλεζά-Τσιρίλο και επιθετική τριπλέτα τους Βιεϊρίνια (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Στην Τούμπα με ΟΦΗ, ο Ο' Νιλ


Ο προπονητής της Σάμροκ, Μάικλ Ο' Νιλ, πέταξε για τη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά τη νίκη τίτλου που σημείωσαν οι Ρόβερς κόντρα στην Ντέρι Σίτι.
Ο τεχνικός των Ιρλανδών έχει στο πρόγραμμά του να παρακολουθήσει δια ζώσης, το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/10) στην Τούμπα στις 20.30.
Θέλει έτσι να σχηματίσει άποψη από πρώτο χέρι για τον "Δικέφαλο" λίγες ημέρες πριν το ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Βέβαια, όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ της Ιρλανδίας.
Πάντως το μυαλό όλων στη Σάμροκ βρίσκεται στο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση του τίτλου, από την οποία, πλέον η αντίπαλος του ΠΑΟΚ απέχει μια ανάσα.
"Είναι μια τεράστια νίκη. Ξέραμε τη σημασία των τριών βαθμών. Έχουμε πλέον ένα "μαξιλάρι" διαφοράς τεσσάρων πόντων από τους αντιπάλους μας για τον τίτλο. Πρέπει, ωστόσο, να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Είμαστε σε πολύ καλή θέση", δήλωσε ο Ο' Νιλ μετά τη νίκη τίτλου που πέτυχαν οι Σάμροκ κόντρα στην Ντέρι Σίτι χτες Πέμπτη (13/10).

Στα ασπρόμαυρα ο Κατσικάς με συμβόλαιο έως το 2015


Ο Γιώργος Κατσικάς συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και θα φοράει τα ασπρόμαυρα μέχρι το 2015. Ο διεθνής αμυντικός με την εθνική Ελπίδων θα παρουσιαστεί πριν από την προπόνηση της Δευτέρας.
Η Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ο 21χρονος Γιώργος Κατσικάς (γεν. 14/06/1990) συμφώνησε με την ομάδα για συνεργασία ως τις 30/6/2015. Ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα από την προσεχή Δευτέρα».

Σαράτσης, ο ένατος της νέας διοίκησης


Ο επιχειρηματίας, Στέφανος Σαράτσης είναι τελικά το ένατο μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον απομένουν οι σχετικές διαδικασίες για να οριστεί η νέα διοίκηση.
Ο Σαράτσης είναι επιχειρηματίας (ιδιοκτήτης του εστιατορίου που συχνά η ομάδα έχει τις συγκεντρώσεις της) και κάτοχος σουΐτας τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα.
Τα ονόματα των εννέα έχουν γνωστοποιηθεί στον Ερασιτέχνη και η διαδικασία έχει ξεκινήσει με την κατάθεση των ονομάτων στο Πρωτοδικείο. Τη Δευτέρα αναμένεται να να διοριστεί και η νέα διοίκηση.
Σε αυτήν θα βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Ζήσης Βρύζας, ο Γιώργος και ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μηλιωρίδης, ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Βαγγέλης Ποζατζίδης, ο Λεωνίδας Βελής και ο Στέφανος Σαράτσης.

Χωρίς κόσμο στο Χαριλάου

Η αστυνομία αρνήθηκε κατηγορηματικά την ανταλλαγή εισιτηρίων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη με αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να μην έχει οπαδούς στο πλευρό του στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο Χαριλάου. Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της επόμενης Κυριακής κράτησε μόλις μισή ώρα, καθώς στην αρχική τους τοποθέτηση οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ξεκαθάρισαν ότι διαφωνούν να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπήθηκε από τους Γκαγκάτση, Τονουσίδη, Αθανασιάδη, Γιαντσίδη ζήτησε να του δοθεί το 5% με την προϋπόθεση να δώσει το ίδιο ποσοστό στον Αρη, που δέχθηκε την πρόταση. Ωστόσο η αστυνομία, όπως τονίστηκε στη σύσκεψη μπορεί να απαγορεύσει την μετακίνηση οπαδών και αυτό έκανε.